چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط انسیه پست شده است View Post
    کهنه سوار عزیز
    پست فوق مربوط به تاریخ 26 اسفند 90 هست بکام اولین سهمیه که تو این تاپیک معرفی شده میخواستم نظر پرریسک را الان بدانم
    با سلام..بکام بله همون زمان در 160 معرفی شد با بازدهی 10 تا 15 درصد وسهم تابالای 190 هم رشد کرد ..تکنیالی بالای 164 بمونه همچنان روند صعود داره نتونه دوام بیاره مجدد افت خواهد کرد ..

فعلا که سوریه نابود شده دود شده رفته رو هوا ...الانم میخوان دیگه کار رو تموم کنن ..تکنیکایل گفتم بالای 164 باید بره تا روند صعود بگیره ..حد ضرر 155.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط hamid294 پست شده است View Post
      پر ریسک عزیز
      از شما خواهشمندم بفرمایید که بنابر چه تحلیلی فرمودید فروش قصفها کار درستی بوده و دقیقا" تحلیلتان از این شرکت چیست؟
      با توجه به اینکه من تمام دار و ندارم الان قصفها می باشد جواب شما برایم خیلی حیاتی است.
      با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
      ببخشید مگر شما با حرف من خرید فروش می کنی..یعنی چه این سخن ..

دوستمان گفت اصفهان فروختم بنده گفتم کار درستی کردی این سهم از قیمت 4000 به بعد اگر بخواد رشد کنه نهایت 50 درصد اصلا شما بگو 100 درصد یعنی بشه 8000...

دوست من بازار سهام واکثر سهامدرا از خرید قیمتهای بالای ترس واهمه دارن ..

در ضمن نگفتیم سهم سقوط خواهد کرد گفتیم قندی های دیگه بازدهی خیلی بیشتر میدن ...زماین دوستان هی گفتن قپیرا فلان قپیرا بهمان ..گفتیم بالا برید پایین بیایید قزوین سرتره ..بازدهی رو مقایسه کنید ...

الان هم به دوستان گفتم در صدر قشیر بخرن بعد قزوین بعد قشهد بعد هگمتان بعد مردودشت بعد نیشابور..حالا صبر کیند 6 ماه دیگر بازدهی اینها رو با اصفهان مقایسه کنید..صبر کنید...

البته برا تمام سهام حد ضرر گفته شده ..در ضمن بازم می گم بنده نفگتم اصفهان افت می کنه گفتم رشد اصلی رو کرده هیمن مثل قپیرا مثل قنقش ..

در اخر شما اصول بازار سرمایه رو زیر پا گذاشتی به خودتان مربوط هست .تک سهم هستید ..در یک صعنت هم تک سهم شدید..به قولا خودتان داروندارتان رو گذاشتید خوب فردا روزی شرایط انگونه که شما فکر می کنید پیش نرفت وفقط فقط فقط یک درصد شریاط عوض شد ورق برگشت خودتان مسئول هستید ..کافیست گشایشی در زمینه هسته ای شود ..گفتم فقط 1 درصد احتمال می دهیم ..

نظر

• saeedr88
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 61

قیمت های جهانی نفت و فلزات در حال افزایش

نظر

• cyrus
          عضو عادی
          • May 2012
          • 34

سلام جناب پرریسک
          نظرتون در مورد معاملان ذوب چیه؟ و روندشو چطوری می بینید؟

در ضمن ورق خوردن صفحه 900 رو تبریک میگم

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در ضمن از دوستان تقاضا میشه مطالب اینجانب رو اگر امکان داره در سایتهای دیگه کپی نکنن ..هر کی دوست داره میاد اینجا دنبال میکنه ..هر چند ما بیسواد کی هستیم تازه دوستان بخوان مطالب ما رو هم دنبال کنن بارها گفتم دوستان لطف دارن ..

مطالب در تالارها دیگه کپی میشه اونجا هم حرفها وتهمت هایی نسبت داده میشه ..منم دیگه حال وحوصله بحث واین چیزها رو ندارم یکی میگه داره قشیر تبلیغ می کنه یکی می گه میخواد اصفهان بخره واز این حرفها ..خلاصه خواهشا کپی نکیند ....این ها نظرات من بود ممکنه اشتباه باشه ..

یک نفر سوالی پرسید ما هم جواب دادیم ..حال من بیسواد شاید اشتباه می کنم ..پس جدی نگیرید...در ضمن هزاران بار گفتم با حرف من وامثال بنده سهمی بالا پایین نمیشه ....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
              سلام جناب پرریسک
              نظرتون در مورد معاملان ذوب چیه؟ و روندشو چطوری می بینید؟

در ضمن ورق خوردن صفحه 900 رو تبریک میگم
              با سلام ..بالای 214 بمونه روند صعود داره والان هم درست در نزدیک مقاومت هست ..اگر قشد خرید دارید بعد مقاومت بخرید ..اگر هم قیمت خریدتون پایین هست در صورت نشکستن مقاومت خروج ..به نظر چهارنشبه داشت مقاومت رو میشکست که اون خبر عدم معامله بلوکی همه چی رو ریخت به هم ..درصورت شکست 231 حد ضرر بره رو 231....

[URL=http://up.vatandownload.com/][/URL

نظر

• امیر حسینی
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 56

قابل تحسین هست اگر سایر دوستان هم حتی اگر صدرا را ندارند برای یکبار هم که شده یه اتحاد خوب رو تشکیل بدیم در روز شنبه ،جلوی شرکت صدرا و نشون بدیم به بعضی از این مدیران دزد سر گردنه که میتونیم حق خودمونو و زنو بچه منو از حلقوم اینها بکشیم بیرون. دوستان همت کنند و بیایند تا دیگه شاهد نباشیم که مدیرانی جرات پیدا کنند که چشم به مال سهامدار جز داشته باشند.

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

سلام پر ریسک خان.. من تک سهم کروی با میانگین 264 هستم... 1هفته قبل بسته شدن بدون رعایت درصد و تشکیل سبد برا اولین بار تک سهم شدم.. نظرت در مورد بازگشایی و روند کوتاه مدت آن چیست؟ در 1ماه بعد به نظرتون تا کجا رشد میکند؟ گزارش شرکت رو چگونه می بینید... خلاصه نظرتون برام مهمه... با تشکر...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                  هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• cyrus
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 34

ممنون از پاسختون من قبلا یک با 130 گرفتمش و رو 170 خالی کردم
                    اما این دفعه با دیدن رقابت رو معامله بلوکی روز سه شنبه رو 225 خریدم که متاسفانه معامله رو کنسل کردن با این وضعیت بنظرتون چیکار کنم؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
                      ممنون از پاسختون من قبلا یک با 130 گرفتمش و رو 170 خالی کردم
                      اما این دفعه با دیدن رقابت رو معامله بلوکی روز سه شنبه رو 225 خریدم که متاسفانه معامله رو کنسل کردن با این وضعیت بنظرتون چیکار کنم؟
                      در بالا گفتم یکبار دیگر بخوانید ..از این واضح تر چه بگویم..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                        سلام پر ریسک خان.. من تک سهم کروی با میانگین 264 هستم... 1هفته قبل بسته شدن بدون رعایت درصد و تشکیل سبد برا اولین بار تک سهم شدم.. نظرت در مورد بازگشایی و روند کوتاه مدت آن چیست؟ در 1ماه بعد به نظرتون تا کجا رشد میکند؟ گزارش شرکت رو چگونه می بینید... خلاصه نظرتون برام مهمه... با تشکر...
                        سلام..

نگران نباشید ..این گروه گزارش خوبی دادن ..بالای 260 دوام بیاره به مرو میتونه خودش رو بالی 300 بشکه ..روند صعود داره ..ولی خوب سعی کنید تک سهم نشید ..الان سهم بسته وشما نمی توانید از سایر موقعیت ها بهره ببرید ..چون کل سرمایه در یک سهم بلوکه شده ..

امیدوارم در یک بازار خوب باز بشن ..اگر باز بودن الان راحت 20 تا 30 درصد رشد کرده بودن با این بازار ولی خوب این سازمان بورس مسخره ما فقط بلده گند بزنه ..کاریش نمیشه کرد..

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 243

سید جان خدا قوت
                          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• کاظمی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 331

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            در ضمن از دوستان تقاضا میشه مطالب اینجانب رو اگر امکان داره در سایتهای دیگه کپی نکنن ..هر کی دوست داره میاد اینجا دنبال میکنه ..هر چند ما بیسواد کی هستیم تازه دوستان بخوان مطالب ما رو هم دنبال کنن بارها گفتم دوستان لطف دارن ..

مطالب در تالارها دیگه کپی میشه اونجا هم حرفها وتهمت هایی نسبت داده میشه ..منم دیگه حال وحوصله بحث واین چیزها رو ندارم یکی میگه داره قشیر تبلیغ می کنه یکی می گه میخواد اصفهان بخره واز این حرفها ..خلاصه خواهشا کپی نکیند ....این ها نظرات من بود ممکنه اشتباه باشه ..

یک نفر سوالی پرسید ما هم جواب دادیم ..حال من بیسواد شاید اشتباه می کنم ..پس جدی نگیرید...در ضمن هزاران بار گفتم با حرف من وامثال بنده سهمی بالا پایین نمیشه ....
                            با سلام خدمت سید عزیز و دوستان هم اتاقی
                            جند روز پیش بود که سوالی از سید کردم با این مضمون که برای سود کردن بیشتر قصفها و شراز رو فروختم و بجاش غبشهر اضافه کردم .آیا کار درستی انجام دادم؟
                            وسید هم در جواب گفتن:قند اصفهان درست بود ولی شراز نه ..شراز سهم خوبی بود وهدف 480 وبعد بالای 600 داره ..بارها هم گفتم ..
                            غبشهر هم هدف بالی 2000...حد ضرر 1250..
                            ولی ظاهرا متاسفانه اظهار نظر ایشون به مزاق قصفها داران خوش نیومده .و بعضی ها برادر پرتلاشمون رو متهم به تبلیغ سهم و .. کردن .درحالیکه من پس از فروش قصفها این بحث رو با سید عزیز مطرح کردم نه قبل از فروش که بنده خدا بخواد تبلیغ کنه ... بهرحال همه دوستان سید عزیز رو بهتر ازمن می شناسن و از صداقت ایشون و راهنمایی و مشاوره های ایشون حداکثر استفاده رو میکنن...
                            یادمه حدود 10 روز پیش هم که از سید درمورد قصفها وغبشهر پرسیدم سید اعلام کرد غبشهر بیشتر سود میده بهت تا قصفها ...و اگه من همون موقع حرف سید رو گوش میدادم قصفها رو 3900 فروخته بودم و غبشهر 1000 داشتم ... درحالیکه چهارشنبه قصفها رو پس از 10 روز 3900 فروختم و غبشهر 13200 تومنی وارد سبدم کردم..
                            حالا قضاوت با دوستان که چه کسی دنبال تبلیغ سهمه وچه کسی...
                            آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2012/10/05, 02:09.
                            تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

دوست خوبم جناب kaz26733 حکایت سید عزیز حکایت قطار در حال حرکته یادمون باشه کسی به قطار ایستاده سنگ نمی زنه
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                                ایران پیشنهاد داد: توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد در ازای لغو تحریمها

با این خبر بازار دلار و سکه ملتهب شده همه فروشنده هستند زنگ زدم به یکی از دلال های افشار گفت همین الان دلار رو 2400 بهت میدم.دلار از 2650 رسیده به 2550 نرخ رسمی که اعلام شده.
                                تو بازار کامپیوتر و موبایل همه فروشنده هستند دارن جنساشون رو با ضرر رد میکنند.وحشتناک ملتهب شده بازار ... همه فروشنده.
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                یعنی فردا حجم مبنای قندیها رو میدن ..

در ضمن این خبر تازه نیست ..ایران خیلی وقته داره این امتیاز رو میده ولی اون وری ها دست برتر رو دارن فعلا وبا این خبر راضی نمیشن ..

بنده هم می گم توافق ولی نگفتم خاله بازی ..چند روز دیگه تحرمیها برداشته شد وایران خزانه رو پر کرد از دلار دوباره هوش کرد غنی سازی 20 درصد بکنه اونوقت دوباره بیا کل دنیا رو قانع کن که ایران باید تحریم بشه ..

توافق یعنی تمام تجهیزات بار هواپیما روانه اونور ..غیر این همهی اینها خاله بازی هست واونری ها الان که می بینن فشارها داره اثر می کنه به این چیزها راضی نمیشن ..پس خودتون رو گول نزنید ...ولی خوب این خبر نشون میده فشار ها جواب داده خوبیم جواب حالا هی بگن تحریم اثر نداره ...تازه اولشه کجاش رو دیدن..

این پست رو مدتی قبل زدم ..بعضی دوستان ناراحت شدن ..ولی واقعیت همین هست وخواسته اونوری ها هم همین ..چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم...والان این خبر....

ادعای نیویورک تایمز:

رد پیشنهاد هسته ای ایران از سوی آمریکا

در شرایطی که دولت آمریکا همواره مسئولیت عدم حصول توافق در موضوع هسته ای را به گردن ایران انداخته و مدعی شده در صورت همکاری و همراهی ایران، امکان حل مسائل در این زمینه وجود دارد، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» از رد پیشنهاد هسته ای ایران از سوی ایالات متحده خبر می دهد. پیشنهادی که به شیوه «گام به گام»، حل مسائل موجود را مدنظر قرار داده است.
                                به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز امروز در مطلبی مدعی شده ایران اخیراً یک طرح «9 مرحله ای» را جهت حل مسائل هسته ای به طرف غربی ارائه داده که مورد موافقت دولت آمریکا قرار نگرفته است. به نوشته این روزنامه، دلیل این امر، امتیازهای زیادی بوده که غرب باید با دادن آن ها به ایران موافقت می کرده است.
                                به نوشته این روزنامه، طرح مذکور می بایست با تحریم های نفتی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران آغاز می شده؛ اما آمریکایی ها چنین طرحی را «غیر عملی» دانسته اند.
                                به ادعای نیویورک تایمز، طرح ایران بر مبنای پیشنهادی بوده که در ماه ژوئیه به مقامات اروپایی ارائه شده است. این طرح در اصل دارای رویکردی گام به گام بوده که بر مبنای آن، برداشته شدن تدریجی تحریم ها، به توافق نهایی ایران برای توقف غنی سازی 20 درصدی منجر می شود.
                                بر این اساس، در گام نهم و پس از برداشته شدن همه تحریم های نفتی، ایران با توقف غنی سازی در سطح 20 درصدی موافقت خواهد کرد.
                                بر اساس گزارش این روزنامه، بهانه ای که از سوی مقامات آمریکایی در مخالفت با این طرح ارائه شده، این است که چنین طرحی عدم توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته ای را تضمین نمی کند؛ زیرا ایران می تواند در کسری از ثانیه بار دیگر فعالیت های غنی سازی خود را از سر بگیرد.

علاوه بر این، یکی از مقامات آمریکایی اظهار داشته به این دلیل که اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران، سال ها زمان می برد و ممکن است کشورها این بار با آن موافقت نکنند، آمریکا با برداشته شدن تحریم ها هیچگاه موافقت نمی کند!
                                آنچه مقامات آمریکایی در مقابل به عنوان پیشنهادات خود مطرح کرده اند، در حقیقت تکرار همان خواسته های قبلی است: تعلیق غنی سازی 20 درصد از سوی ایران، خروج ذخیره اورانیوم 20 درصدی از کشور و تعطیلی نیروگاه هسته ای «فردو». پس از انجام این کارها، غرب با همکاری در زمینه انرژی صلح آمیز هسته ای موافقت خواهد کرد و متعهد خواهد شد تحریم جدیدی علیه ایران تصویب نکند. با این حال، تحریم های قبلی به قوت خود باقی خواهند بود.
                                در صورتی که ادعای نیویورک تایمز درباره ارائه چنین طرحی از سوی ایران صحیح باشد، باید اشاره کرد که آمریکا در حالی بار دیگر با پیشنهادات ایران در زمینه هسته ای مخالفت کرده و بر طرح های غیرمنطقی خود اصرار می ورزد که وزیر خارجه این کشور چند روز پیش اعلام کرده بود در صورت همراهی ایران، امکان برداشته شدن سریع تحریم ها وجود دارد.

در حقیقت، گزارش نیویورک تایمز به خوبی تناقض حرف و عمل مقامات آمریکایی را نشان داده و حاکی از آن است که از دید آن ها، تنها توافقی در زمینه هسته ای اعتبار دارد که بر مبنای دیدگاه ها و نظرات خودشان باشد.

نظر

در حال کار...
                                X