کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وای این وبملت بد بلاییه در ارزندگیش هیچ شکی ندارم اما مثل وساپا میدونمش باید بره بالا اما نمیره .خودم توش گیر افتاده بودم بد 1030 خریده بودم سنگین 1018 و1020خارج شدم. ضررش به کنار اما انگار پولتو بلوکه کردی اما به نظر من قیمتاش برای این بانکه جوکه و خریدش خیلی خیلی کم ریسکه .روزی 8 میل ام پر میشه حدودی ولی من بازم سر درنمیارم ازش .هم خقیقی میخره هم حقوقی
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
با سلام
چند روزه ااس پ درست روی 400 تومان وبا غمیشه روی 270 معامله میشه
من فکر میکنم یه حرکتی قراره انجام بشه البته به گفته تکنیکالها هر دو سهم نزدیک مقاومتهاشون هستند
منتظر میمانیم.........
با توجه به اینکه سه شنبه هفته آتی برای مجمع 25 / 9 / 91 باید بسته شود می بایست از امروز وو یا شنبه حرکتش شروع شود
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر