چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kiana
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 93

دوستان فردا یا شنبه منتظر گزارش عالی شراز وبازگشایی نمادشراز با تعدیل بالا واعلام سود150 تومانی باشیم.....

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

دوستان کسعدی فرصت خرید داده هرآن صف خرید میشه هفته آینده نوبت کاشیهاست و سهمهای کوچیک و تک سهمهاست کاذرم موقعیت خوبی داده وملت هم بنظرم تو کف قیمتیش هست

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 989

فاسمین و کروی باید صف فروش بشن تا چند روز چون بهم خیانت کردن>:)>:)

نظر

• مهران
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 442

چه قدر قشنگ دارن فراور رو رو-4 جمع ميكنن

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

اردر های 100000 تایی و 200000 تایی توی کروی عجب دیدنی شده. همیشه به فروشنده ها نگاه نکنید...خریدارها رو هم ببینید....خبراییه...صبر می کنیم.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              من ديروز از دوستان خواهش کردم گروه روي را نفروشيد خصوصا کروي را.چون جواب نامه را هنوز نداده اند اگر پاسخ نامه مثبت باشه.کروي حداقل 1000تومان را خواهد ديد.و کالسمين و بقيه را نگو و نپرس.
              من از دوستان خواهش مي کنم گروه روي را نفروشند و سند کرمانشا و فولاد را بزارند تو گاوصندوق و کليدش را بندازند بيرون.تا به وقتش گاوصندوق را منفجر کنند سند را بيارند بيرون براي فروش.
              از شما سپاسگزارم براي اطلاع رسانيتون.
              اگه منفجر كنيم سندها هم مي سوزند:d:d
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                اردر های 100000 تایی و 200000 تایی توی کروی عجب دیدنی شده. همیشه به فروشنده ها نگاه نکنید...خریدارها رو هم ببینید....خبراییه...صبر می کنیم.
                داداش بابت خرید دیروزت تو فراور شرمنده شدم ولی بلند مدت یه سود خوب میکنی اگه ضرر کردی من ضررت و میدم اگه سود کردی هم دعامون کن....حد ضرر بلند مدت هم میزاریم 704

داداش نظرت در مورد حتاید چیه؟
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• abtinsalari
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 306

امروز فرآوری که دیروز فروخته بودم خریدم .کروی فروختم فردا 2 باره کروی میخرم اگر دستم برسد.
                  دوستان نظرتون راجب خودرو چیه؟118 تومن نمی ارزه؟
                  ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط امید 110 پست شده است View Post
                    خرید فسرب از صف فروش
                    اضافه کرن کرمانشا
                    مبارکه هر دو عالی...
                    این فراور عجب سهم عجیبی شده من زوم کردم روش 1400میخوام بفروشم و حد ضررم هم 606 بود که الان شده 704 تومن و به نوسانات کاری ندارم ولی منتظر یه حرکت خوب ازش هستم وببینم کی عرضه هاش تموم میشه...

با کرمانشاه هم که از 550 هستیم.......

نظر

• مهران
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 442

حجممعامه قابل توجه كروي امروز به اندازه حجم 8 روز كاري گذشته معامله شد منتظر ميشيم ببينيم چي ميشه>:d<

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                        داداش بابت خرید دیروزت تو فراور شرمنده شدم ولی بلند مدت یه سود خوب میکنی اگه ضرر کردی من ضررت و میدم اگه سود کردی هم دعامون کن....حد ضرر بلند مدت هم میزاریم 704

داداش نظرت در مورد حتاید چیه؟
                        این چه حرفیه پسر، شک نکن ما به این سهم ایمان داریم...گذشته از بنیادی، اندیکاتورها همه نشون از صعود این سهم دارن...هر 15 درصد بره پایین باز هم می خریم. با یه روز دو روز منفی خوردن که سهم منفجر نمی شه...ضمنا ً هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه... در خصوص حتاید هم بعد از بررسی خدمتت می گم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
                          حجممعامه قابل توجه كروي امروز به اندازه حجم 8 روز كاري گذشته معامله شد منتظر ميشيم ببينيم چي ميشه>:d<

شک نکنین کسایی که امروز 40 میلیون تومن به بالا اردر می زاشتن مغز خر نخورده بودن که بخوان این سهم رو توی ضرر بدن بره...ضمناً شما یه نمونه بیارین از نامه هایی که حاج اسفندیار خان مشایی از احمدی نژاد برای جایی امضا گرفته باشه و بعدش احمدی نژاد زده باشه زیرش...
                          یه امضا برای ما گرفت با 4 تا دستور، طول کشید تا دستورش عملی بشه اما شد...سال سال حمایت از کار و سرمایه ایرانیه... هر که با اسفندیار در افتاد ور افتاد...

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

این چه حرفیه پسر، شک نکن ما به این سهم ایمان داریم...گذشته از بنیادی، اندیکاتورها همه نشون از صعود این سهم دارن...هر 15 درصد بره پایین باز هم می خریم. با یه روز دو روز منفی خوردن که سهم منفجر نمی شه...ضمنا ً هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه... در خصوص حتاید هم بعد از بررسی خدمتت می گم.

من به داشتن دوستی مثل تو افتخار میکنم و این از سود وزیان برام مهمتره........

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

شک نکنین کسایی که امروز 40 میلیون تومن به بالا اردر می زاشتن مغز خر نخورده بودن که بخوان این سهم رو توی ضرر بدن بره...ضمناً شما یه نمونه بیارین از نامه هایی که حاج اسفندیار خان مشایی از احمدی نژاد برای جایی امضا گرفته باشه و بعدش احمدی نژاد زده باشه زیرش...
                              داداش یعنی حال میده تحلیلاتون آدم بمب انرژی میشه ارادت گونی گونی مخلصیم
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                من به داشتن دوستی مثل تو افتخار میکنم و این از سود وزیان برام مهمتره........
                                ما کوچیک شماییم. یادتون باشه، سرمایه شما پول نیست، تعداد انسانهاییه که می شناسین که حاضرن جون و مال و آبروشونو فدای شما کنن

نظر

در حال کار...
                                X