دوستان فردا یا شنبه منتظر گزارش عالی شراز وبازگشایی نمادشراز با تعدیل بالا واعلام سود150 تومانی باشیم.....
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
اردر های 100000 تایی و 200000 تایی توی کروی عجب دیدنی شده. همیشه به فروشنده ها نگاه نکنید...خریدارها رو هم ببینید....خبراییه...صبر می کنیم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمن ديروز از دوستان خواهش کردم گروه روي را نفروشيد خصوصا کروي را.چون جواب نامه را هنوز نداده اند اگر پاسخ نامه مثبت باشه.کروي حداقل 1000تومان را خواهد ديد.و کالسمين و بقيه را نگو و نپرس.
من از دوستان خواهش مي کنم گروه روي را نفروشند و سند کرمانشا و فولاد را بزارند تو گاوصندوق و کليدش را بندازند بيرون.تا به وقتش گاوصندوق را منفجر کنند سند را بيارند بيرون براي فروش.
از شما سپاسگزارم براي اطلاع رسانيتون........خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postاردر های 100000 تایی و 200000 تایی توی کروی عجب دیدنی شده. همیشه به فروشنده ها نگاه نکنید...خریدارها رو هم ببینید....خبراییه...صبر می کنیم.
داداش نظرت در مورد حتاید چیه؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
امروز فرآوری که دیروز فروخته بودم خریدم .کروی فروختم فردا 2 باره کروی میخرم اگر دستم برسد.
دوستان نظرتون راجب خودرو چیه؟118 تومن نمی ارزه؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط امید 110 پست شده است View Postخرید فسرب از صف فروش
اضافه کرن کرمانشا
این فراور عجب سهم عجیبی شده من زوم کردم روش 1400میخوام بفروشم و حد ضررم هم 606 بود که الان شده 704 تومن و به نوسانات کاری ندارم ولی منتظر یه حرکت خوب ازش هستم وببینم کی عرضه هاش تموم میشه...
با کرمانشاه هم که از 550 هستیم.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postداداش بابت خرید دیروزت تو فراور شرمنده شدم ولی بلند مدت یه سود خوب میکنی اگه ضرر کردی من ضررت و میدم اگه سود کردی هم دعامون کن....حد ضرر بلند مدت هم میزاریم 704
داداش نظرت در مورد حتاید چیه؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postحجممعامه قابل توجه كروي امروز به اندازه حجم 8 روز كاري گذشته معامله شد منتظر ميشيم ببينيم چي ميشه>:d<
شک نکنین کسایی که امروز 40 میلیون تومن به بالا اردر می زاشتن مغز خر نخورده بودن که بخوان این سهم رو توی ضرر بدن بره...ضمناً شما یه نمونه بیارین از نامه هایی که حاج اسفندیار خان مشایی از احمدی نژاد برای جایی امضا گرفته باشه و بعدش احمدی نژاد زده باشه زیرش...
یه امضا برای ما گرفت با 4 تا دستور، طول کشید تا دستورش عملی بشه اما شد...سال سال حمایت از کار و سرمایه ایرانیه... هر که با اسفندیار در افتاد ور افتاد...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postاین چه حرفیه پسر، شک نکن ما به این سهم ایمان داریم...گذشته از بنیادی، اندیکاتورها همه نشون از صعود این سهم دارن...هر 15 درصد بره پایین باز هم می خریم. با یه روز دو روز منفی خوردن که سهم منفجر نمی شه...ضمنا ً هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه... در خصوص حتاید هم بعد از بررسی خدمتت می گم.
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
شک نکنین کسایی که امروز 40 میلیون تومن به بالا اردر می زاشتن مغز خر نخورده بودن که بخوان این سهم رو توی ضرر بدن بره...ضمناً شما یه نمونه بیارین از نامه هایی که حاج اسفندیار خان مشایی از احمدی نژاد برای جایی امضا گرفته باشه و بعدش احمدی نژاد زده باشه زیرش...[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمن به داشتن دوستی مثل تو افتخار میکنم و این از سود وزیان برام مهمتره........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر