کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کلا" 57 نفر خریدار حقیقی داشته امروز و اونی که سهمو تو منفی کامل جمع کرده ، یه نفره که یه کارگزاری داره و از فردا هم صف خرید میلیونی براش میچینه و با اینکه سهم به نظر من بسیار ارزشمنده و جا برای رشد داره ولی در روزهای سه شنبه یا چهارشنبه با 13 الی 17 درصد سود از سهم خارج میشه و کل صف خرید رو عرضه میکنه
البته این نظر شخصیه منه و ...
اونهایی که امروز تو منفی کامل خریدند قطعا" بالای 13 درصد سود می کنند اونهم ظرف همین دو روز آینده و حتی اونهایی که بالاخره امروز خریدند ولی به نظر من خرید در قیمت بالای 495 تومان زیاد مقرون به صرفه نخواهد بود.
همیشه باید به موقع به سهم وارد شد.
متاسفانه اکثر سهامداران تا میبینن یه سهمی صف میلیونی براش چیدند می رن تو صف خرید ، غافل از این که اونی که صفو تو منفی کامل خریده پول زیادی گذاشته و به سود 13 تا 17 درصدی کاملا" قانع هستش
دوستان حواسشون باشه که به نظر من در آخر هفته کل صف خرید رو میدن و اونی که امروز صف فروش رو جمع کرد از سهم خارج میشه ....
امروز اين پست رو آوردم بالا كه بگم آقا آنچه كه آقا بابك ميگفت درست درومد.اون روز منم حرفشونو تأييد كردم. در ارزندگي شدوص شكي نيست و همه اينو قبول دارن. ولي يه كم زود برگشت! حالا هم نگران نباشيد برميگرده. سهمي كه سيد جان معرفي ميكنه، مياد بالا ولي يكم دير و زود داره ولي مطمئن باشد سوخت وسوز نداره.
ممنون از همه دوستان.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
يه حقوقي رفته توي كار شبندر، شايد خبري باشه توش. كي هست نميدونم ولي حتما خبري توشه.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
دوست عزیز باید توجه داشت که ما با دانستن اینکه در روز سه شنبه و چهارشنه با عرضه های سنگینی در سهام روی مواجه خواهیم شد، دست به خرید زده ایم و تنها به اهداف قیمتی توجه داریم و دچار هیجان در خرید و فروش نمی شویم... از دیگر سو کسانی که از روی سایت های مختلف کپی کرده اند و با تحلیل خرید و فروش نکرده بودند دست به فروش سهام خود زده و سهام خود را تقدیم افرادی می کنن که مثل ما تحلیل دارند...
از اشتباه بازار استفاده می کنیم و در روند صعود هر 15 درصد عقب رفت سهام یک پله خرید خواهیم کرد، هر چقدر پایین تر بهتر...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
امروز اين پست رو آوردم بالا كه بگم آقا آنچه كه آقا بابك ميگفت درست درومد.اون روز منم حرفشونو تأييد كردم. در ارزندگي شدوص شكي نيست و همه اينو قبول دارن. ولي يه كم زود برگشت! حالا هم نگران نباشيد برميگرده. سهمي كه سيد جان معرفي ميكنه، مياد بالا ولي يكم دير و زود داره ولي مطمئن باشد سوخت وسوز نداره.
ممنون از همه دوستان.
اتفاقا یه حرکت ناز تو شدوص اتفاق افتاده که تجربی بهش رسیدم چون امروز تا منفی چهار رفت احتمالا تا 4 مثبتم میره من اسم این چارت و گذاشتم هشت وهفتی........
گزارش قشهد در كدال. دوستان مشتاق ببينيد و لذت ببريد!
بزار صف فروش بشه... بابک جان هم گفتن که این اتفاق می افته و ما با دونستن این موضوع دست به خرید زدیم...از اشتباه بازار استفاده می کنیم... از عقب رفت سهام استقبال می کنیم...هر چقدر پایین تر بدن سهام سهامداران نادان رو ازشون می خریم... این سهم در روند صعود، محکوم به صعوده... استوکاستیک سهم می گه که اهداف بالایی در انتظار این سهمه.
شفارس تا دیروز که صف خرید شد، خیلی ها می فروختن... امروز توی این سهم کسی حاضر نمی شه1100 تا سهم دیگه بده تا این سهم 4 مثبت بخوره... آه از این بی ایمانی ما به تحلیل های خودمان...
اتفاقا یه حرکت ناز تو شدوص اتفاق افتاده که تجربی بهش رسیدم چون امروز تا منفی چهار رفت احتمالا تا 4 مثبتم میره من اسم این چارت و گذاشتم هشت وهفتی........
إن شاء الله سعيد جان. من كه از خدامه، دوستان ضرر نكنن. >:d<
دوستان به هر حال گروه روی باید اصلاح کنه وپیش بره الان داره اصلاح میکنه و البته صف فروش نشدن تو حرکات اصلاحی نشون از ارزنده بودن و ادامه حرکت رو به جلوست به هر حال گروه قوی است وهمین دقایقی دیگر هم احتمال بازگشت داره و ممکنه فردا رو هم اصلاح کنه به هر حال مهم بلند مدت ومیان مدته........
سلام دوست گرامی بعضیها تو یه تاپیک بعد ازمدتها عضویت فقط برای تخریب یه سهم پیداشون میشه ولی خوب سهم خوب راه خودشو میره. حالا یه خبرخوب برای شرازی ها دارم اینه که طی نمادشراز همونطور که هفته پیش اشاره ای بهش داشتم باتعدیل خیلی سنگینی وبا اعلام سود حدود105 تومانی میخوادبازگشایی بشه وبه همین خاطر شبندر امروز کولاک کرده. فردا یا شنبه منتظر بازگشایی شراز باشیم
دوستان به هر حال گروه روی باید اصلاح کنه وپیش بره الان داره اصلاح میکنه و البته صف فروش نشدن تو حرکات اصلاحی نشون از ارزنده بودن و ادامه حرکت رو به جلوست به هر حال گروه قوی است وهمین دقایقی دیگر هم احتمال بازگشت داره و ممکنه فردا رو هم اصلاح کنه به هر حال مهم بلند مدت ومیان مدته........
سعید جان باهات موافقم. و باید به دوستان رک و صریح بگم که کسانی که استراتژی معاملاتیشون فقط 4 درصد سود کردنه، بهتره به جای بورس بازی بره غاز بچرونن.ما به کمتر از 30 درصد سود در هر سهم اگه قانع باشیم، خداوند هم به همون میزان نصیب ما خواهد نمود.
گرچه گردآلود فقرم شرم باد از همتم
گر به آب چشمه خورشید دامن تر کنم
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر