چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

با سلام.......
    قندیها همچنان در روند اصلاحی هستن.........خرید به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه چون معلوم نیست برگشت ازکجا زده بشه........فعلا به 820 قشکر و1050 قنیشا امیدواریم البته قبل این قیمتها حمایتهایی هم دارن.......برا جا نموندن از رشد بازار بیخودی در قندیها خرید نکنید .چند درصد بالاتر میخریم ولی در روند صعودی.........

در مورد بقیه بازار هم غدیر امروز مقاومت 420 رو پیش رو داره ببینم چه می کنه .........اکثر سهام لیدر وارد روند صعودی شدن فعلا سهامداری کنید که رشد خوبی در انتظار بازار هست .......

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

بکام با حد ضرر 160 معرفی شده ودکوثر هم بعد رفتن بالای 238 با حد ضرر 5 درصد ..............
      حالا فجر رو هم اضافه کنید فولاد امیر کبیر کاشان با حد ضرر 160 تومن..............
      وملت هم مولیبندن هم کولاک کرد از 55 داریم میگیم.........

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
        با سلام.......
        قندیها همچنان در روند اصلاحی هستن.........خرید به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه چون معلوم نیست برگشت ازکجا زده بشه........فعلا به 820 قشکر و1050 قنیشا امیدواریم البته قبل این قیمتها حمایتهایی هم دارن.......برا جا نموندن از رشد بازار بیخودی در قندیها خرید نکنید .چند درصد بالاتر میخریم ولی در روند صعودی.........

در مورد بقیه بازار هم غدیر امروز مقاومت 420 رو پیش رو داره ببینم چه می کنه .........اکثر سهام لیدر وارد روند صعودی شدن فعلا سهامداری کنید که رشد خوبی در انتظار بازار هست .......
        قند پیرانشهر با آن وضیعت بنیادی قوی و p/e11با 1500 هزار صف فروش داره و امروز همین یک تحلیل از حباب قندی ها نوشته اند و هر جوری که می شود قندها را می خواهند پایین بیاورند و p/e قندهای که شما بیان می کنید بالا است بازی خیلی بدی است خیلی کسان ضرر می کند و هر کس نمی تواند ار عهده این قندها بر اید با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          قند پیرانشهر با آن وضیعت بنیادی قوی و p/e11با 1500 هزار صف فروش داره و امروز همین یک تحلیل از حباب قندی ها نوشته اند و هر جوری که می شود قندها را می خواهند پایین بیاورند و p/e قندهای که شما بیان می کنید بالا است بازی خیلی بدی است خیلی کسان ضرر می کند و هر کس نمی تواند ار عهده این قندها بر اید با تشکر
          با سلام..
          کاری به هیچ تحلیلی ندارم ..
          دوست عزیز در تاپیک چی چرای قبلی وقتی پی برای قندیها کم کم ترسناک شد به دوستان گفتیم از این به بعد فقط با تکتیکال جبو میریم....تا اینجا موفق بودیم.........
          حالا تعریف وتمجید ما باعث سود کسی نمیشه وبازار روند طبیعی خودش رو طی می کنه......قپیرا موقعی که باز شد وارزش بازار نزدیک 200 میلیاردی گرفت گفتم اگر تا 1500 هم افت کرد تعجب نکنید.......
          ما هم امیدواریم جمع بشن .بنده خودم قشکر دارم که صف فر.وش هست کاری از دستم بر نمی اید .........ولی چون سبد داریم ودرصدش در سبد رعایت شده نگران نیستم ..

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

پرریسک عزیز
            سلام و خوشحالم که شما را در اینجا می بینیم.....این بهترین عیدی بود که دریافت کردم......آرزو دارم در سال جدید سلامت و موفق باشی.....
            برای همه دوستان تالار و به خصوص چی چرا در سال جدید بهترین بهترین ها را آرزو دارم.....................شاد باشید..............

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

پرریسک عزیز
              ....بترانس.... را برای کوتاه مدت چگونه ارزیابی می کنید؟

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

پرریسک عزیز
                هفته دوم و سوم بورس آیا همانند ابتدای سال 90 آغاز خواهد شد.....و چه سهم و گروهی را ÷یشتاز میدانی؟
                باتشکر

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                  پرریسک عزیز
                  ....بترانس.... را برای کوتاه مدت چگونه ارزیابی می کنید؟
                  با سلام وتبریک عید ..
                  بترانس هر وقت بالای 330 تثبیت شد وارد خرید بشوید با حد ضرر 5 درصد ..........سهم همه جوره اماده رشد هست از نظر تکنیکالی ولی برا اینکه خواب پول نداشته باشیم منتظر باشید تا بالای 330 تثبیت بشه ...چند درصد بالاتر ولی با ارامش وخیال راحت تر.یک حقوقی جدید هم وارد سهم شده وهر روز داره خرید می کنه ......هدف هم 400

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                    پرریسک عزیز
                    هفته دوم و سوم بورس آیا همانند ابتدای سال 90 آغاز خواهد شد.....و چه سهم و گروهی را ÷یشتاز میدانی؟
                    باتشکر
                    با سلام.دوست من کاری به این چیزها نداشته باش..
                    هر گروهی یا سهمی روند صعودی شد با حد ضرر5 درصد ودر حدود 20 درصد سبد بخر وبا خیال راحت تا وقتی حد ضررت نشکسته سهامداری کن.....یه موقع چشم باز می کنی می بینی 40-50 درصد در سودی.مثل فاذر که از 190 رفت تا 260..

الانم فاراک با اومدن بالای 153 روند صعودی شده با حد ضرر 5 درصد خریدش عالی بود.الانم رنج زدن با هدف 200-220.........بازار خوشبینم چون اکثر سهام وارد فاز صعود شدن وبعضی گروهها وارد فاز نزول مثل قندیها......

نظر

• Amir P
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 65

جعفر جان...واگرايي rsi و macd را براي ونوين تائيد ميكني؟...من نميتونم نمودار آپلود كنم

نظر

• mahyar1357
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 233

سلام فك كنم اين دفعه با دفعات قبل فرق ميكنه اين دفعه گير اساسي است و بد جوري افرادرو ترسوندن از طرفي بقيه بازار هم گرد و خاك كرده و همين باعث ميشه تو اين گرد وخاك قنديا ديده نشن و كسي بهشون توجهي نكنه و حسابي اصلاح كنن شايد 10-15 روز كاري ديگه اصلاح كنن البته من خودم بيش از 80% سبدم قپيرا و قمروه خدا كنه اقلا قمرو بعد از اصلاح گروه باز بشه
                        [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط Amir P پست شده است View Post
                          جعفر جان...واگرايي rsi و macd را براي ونوين تائيد ميكني؟...من نميتونم نمودار آپلود كنم
                          بله تایید میشه ...اکثر سهام گروه بانکی واگرایی مثبت زدن ..........

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

به چه راحتی دارن پارسان رو از دست سهامدارها خراج می کنن اونم مفت............سهام با پی برای 4.............

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

پرریسک عزیز
                              .....روز آخری ....÷ست بانک ....بد خرید و فروش نشد و تا 430 هم رفت........................
                              در ÷ایان سال خوبی را برات آرزو دارم و برای همه زحمات گذشته و اکنون ممنون......به امید روزهای خوب آینده.....................

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

گروه خودرو دو روز وقت برا برگشت داشت ...روندشون صعودی شده ......امروز صف های فروش کذایی این گروه جمع شد...........وبیمه هم نمی دونم کیه داره رو 106 میفروشه حتما سهام بهتری سراغ داره....وبیمه که تازه حامی پیدا کرده........شایدم کار خود دلیران هست خریداش هنوز تکمیل نشده.وبیمه با پی برای زیر 4..........اونم در این بازار که سهام با پی بر ای زیر 5 به زور پیدا میشه اونم با بنیادی خوب..........

نظر

در حال کار...
                                X