مهندس پرریسک چرا رکیش حرکت نمیکنه ؟؟ مگه همه نمیگفتم که رکیش بعد معامله بلوکی میره بالا ؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان معاملات آخر وقت بترانس و آ س پ خیلی عجیب بود نظرت در مورد این سهمها چیه هیجان بوده یا نه تکنیکالشون چیز دیگهای میگن؟
برتانس از وقتی بالای 330 اومد روند صعودی گرفته ...هیجانی در کار نیست روندسهم صعودی هست واروم پیوسته داره بالا میاد تا وقتی زیر 330 نره همچنان صعودی خواهد بود...
در ضمن بانک پارسیان که قبلا اشاره شده اون هم روند صعودی داره وفردا پس فردا رد کنه احتمال دیدن 320 برا سهم هست....
نظر
-
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان ممنون از پاسخ سریعی که دادی. اما فکر کنم اشتباه شد منظور من معاملات شرکت ساختمانی آ س پ بود
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postدیتاش رو ندارم به نظرم تحت جو گروه ساختمان رنج کشیدن خبری نیست ...همون ثامان وبیمه ثازن بهترن ...البته ثنوسا هم خوبه اگر کم نیاره ...فعلا حقوقی ها سه سهم ثامان وبیمه ثنوسا رو بد میخرن ....حالا چرا....ندانم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post2-3 تا بلوک روی این قیمت ها معامله شده این چند روزه. وضعیت بنیادی آ س پ از بقیه گروه سرتره تا حدودی اما اگه زحمت بررسی تکنیکالش رو هم بکشید ممنون میشم
نظر
-
در اصل توسط green پست شده است View Postپرريسك جان سلام
اين غدير چرا رو به پايين حركت ميكنه ؟ نظرت روش چيه ؟ من 450 خريدم كجا دوباره سوار شم براي پايين اوردن ميانگين ؟ ممنون
ايا كچيني ميتونه حركتي داشته باشه يا ردش كنم ؟
دیتای کچینی ندارم ولی کسرا در این گروه بهتر بود...
نظر
-
در اصل توسط کارآموز پست شده است View Postپرریسک عزیز نظرت درباره کطبس با توجه به خبر ریزش دوتا از معادنش که دیروز منتشر شد چیه؟
با تشکر.
الان هم سهم حمایت 511 رو پیش رو داره بشکنه تا 400 هم امکان افت هست..روند هم نزولی هست..
نظر
-
نظر