چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیمسار
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 25

مهندس پرریسک چرا رکیش حرکت نمیکنه ؟؟ مگه همه نمیگفتم که رکیش بعد معامله بلوکی میره بالا ؟؟

نظر

• masome
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 186

جعفر جان معاملات آخر وقت بترانس و آ س پ خیلی عجیب بود نظرت در مورد این سهمها چیه هیجان بوده یا نه تکنیکالشون چیز دیگهای میگن؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
        جعفر جان معاملات آخر وقت بترانس و آ س پ خیلی عجیب بود نظرت در مورد این سهمها چیه هیجان بوده یا نه تکنیکالشون چیز دیگهای میگن؟
        با سلام..
        برتانس از وقتی بالای 330 اومد روند صعودی گرفته ...هیجانی در کار نیست روندسهم صعودی هست واروم پیوسته داره بالا میاد تا وقتی زیر 330 نره همچنان صعودی خواهد بود...

در ضمن بانک پارسیان که قبلا اشاره شده اون هم روند صعودی داره وفردا پس فردا رد کنه احتمال دیدن 320 برا سهم هست....

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط تیمسار پست شده است View Post
          مهندس پرریسک چرا رکیش حرکت نمیکنه ؟؟ مگه همه نمیگفتم که رکیش بعد معامله بلوکی میره بالا ؟؟
          در مورد رکیس یادم نمیاد در مورد معامله بلکوی گفته باشم که بعدش میره بالا ...فقط گفته شده سهم خوبیه وبرا سهامداری خوبه مثل کنور.....

نظر

• masome
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 186

جعفر جان ممنون از پاسخ سریعی که دادی. اما فکر کنم اشتباه شد منظور من معاملات شرکت ساختمانی آ س پ بود

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
              پرریسک جان خاور و ولغدر چطورن برا خرید؟ممنون
              خاور مقاومت 89 رو در پیش داره ...زیر این مقاومت باز شد ...باید دید روزهای بعد چه می کنه ...
              ولغدر زیر 55 نره مشکلی نداره ...مقاومت هم سقف قبلی ....حد ضرر 55

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

جعفر جان ممنون از پاسخ سریعی که دادی. اما فکر کنم اشتباه شد منظور من معاملات شرکت ساختمانی آ س پ بود
                دیتاش رو ندارم به نظرم تحت جو گروه ساختمان رنج کشیدن خبری نیست ...همون ثامان وبیمه ثازن بهترن ...البته ثنوسا هم خوبه اگر کم نیاره ...فعلا حقوقی ها سه سهم ثامان وبیمه ثنوسا رو بد میخرن ....حالا چرا....ندانم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                  دیتاش رو ندارم به نظرم تحت جو گروه ساختمان رنج کشیدن خبری نیست ...همون ثامان وبیمه ثازن بهترن ...البته ثنوسا هم خوبه اگر کم نیاره ...فعلا حقوقی ها سه سهم ثامان وبیمه ثنوسا رو بد میخرن ....حالا چرا....ندانم...
                  2-3 تا بلوک روی این قیمت ها معامله شده این چند روزه. وضعیت بنیادی آ س پ از بقیه گروه سرتره تا حدودی اما اگه زحمت بررسی تکنیکالش رو هم بکشید ممنون میشم
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• green
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 99

پرريسك جان سلام
                    اين غدير چرا رو به پايين حركت ميكنه ؟ نظرت روش چيه ؟ من 450 خريدم كجا دوباره سوار شم براي پايين اوردن ميانگين ؟ ممنون
                    ايا كچيني ميتونه حركتي داشته باشه يا ردش كنم ؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      2-3 تا بلوک روی این قیمت ها معامله شده این چند روزه. وضعیت بنیادی آ س پ از بقیه گروه سرتره تا حدودی اما اگه زحمت بررسی تکنیکالش رو هم بکشید ممنون میشم
                      اس پ کف یک روند صعود ملایم وپیوسته رو پیش گرفته وهر کی با این سهم سهامدار ی کنه به سود میرسه وگرنه از صعودهای تند وتیز در این سهم خبری نیست ....کف سهم رو 420 بستن ومقاومت 450....خرید حوالی 420 خوبه ....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط green پست شده است View Post
                        پرريسك جان سلام
                        اين غدير چرا رو به پايين حركت ميكنه ؟ نظرت روش چيه ؟ من 450 خريدم كجا دوباره سوار شم براي پايين اوردن ميانگين ؟ ممنون
                        ايا كچيني ميتونه حركتي داشته باشه يا ردش كنم ؟
                        سلام غدیر زیر 430 نباید بمونه وگرنه تا 400 اصلاح میشه...پله بعدی نزدیکای 400 بخرید....
                        دیتای کچینی ندارم ولی کسرا در این گروه بهتر بود...

نظر

• masome
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 186

جعفر جان کمی 710 تومنی دارم به نظرت سهم امکان داره حمایت 690 بشکنه و نزول کنه یا نه از همینجاها برمیگرده. درکل همینجاها ردش کنم یا نه هفته دیگه با این جو بازار امکان داره برگرده؟ممنون

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                            پرریسک عزیز نظرت درباره کطبس با توجه به خبر ریزش دوتا از معادنش که دیروز منتشر شد چیه؟
                            با تشکر.
                            با سلام..همیشه خدا از این سهم نفرت داشتم ..نمی دونم چرا...چون سهم رو بی بخار می بینم وسهام سفته بازی.....از بالای 600 که دم از قیمتها عجب غریب براش بود اعتقادی به رشدشد نداشتم بارها هشدار داده شد وگفته شد که کسرا صد مربته ارزنده تر از این سهم هست....

الان هم سهم حمایت 511 رو پیش رو داره بشکنه تا 400 هم امکان افت هست..روند هم نزولی هست..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

جعفر جان کمی 710 تومنی دارم به نظرت سهم امکان داره حمایت 690 بشکنه و نزول کنه یا نه از همینجاها برمیگرده. درکل همینجاها ردش کنم یا نه هفته دیگه با این جو بازار امکان داره برگرده؟ممنون
                              اسم سهم چیه؟؟؟؟اگه فضولی نباشه...

نظر

• masome
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 186

شرمنده اسمش گل گهره. میدونم معدنیها خصوصا این سهم بنیاد خوبی رو داره اما اگه قراره یک ماه اینجا باشه به نظرت بهتر نیست با سهم دیگه تعویض کنم؟

نظر

در حال کار...
                                X