ایا فارکس دوباره قانونی شده لطفا اطلاع نماید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postولی من به شما قول میدم همه اینها پیشرفت می کنند...شک ندارم ودر این ایمان دارم...
چون الگوی اینها ایران نیست .....زیاد به صدا وسیما اهمیت ندید...کلا توهم میزنه..
ساعت 14 اخبار داشت از بدبختی مردم روم می گفت ..گزارش طوری بود بدبختی خودمون یادم رفت ودلم به حال اونا سوخت...
وقتی حزب اسلام گرا تو ترکیه سر کار اومد ...ایران سر از پا نمی شناخت ...ولی حالا ببین اردوغان چه کرد ...
الان عهد بوق نیست عصر ارتباطات هست ...بچه 5 ساله هم میدونه چی خوبه چه بد...به شعور ملت ها احترام بزاریم...
به درست غلط بودن انقلاب ها کاری نداریم ولی به شعور مردم این کشورها احترام می زارم ومطمئن هستم الان مردم همه کشورها چشم کوششن باز شده میدونن به چه سمتی برن...
زمان مشخص خواهد کرد ..فقط فقط صبر...
من بعید میدونم رد پای انگلیس توی این بهار عربی نباشه.
گاهی وقتا هدف اونقدر جلوی چشم افراد رو میگیره که حواسشون به هزینه ها نیست. مردم لیبی اینقدر به رفتن قذافی اصرار کردن که نفهمیدن کشورشون با خاک یکسان شد.
مصری ها بعد از عزل مبارک چند بار دیگه تظاهرات کردن ؟ چند کشته دیگه دادن؟ الان چرا دوباره ارتش برشون حکومت میکنه؟ چون سرنوشت هیچ انقلابی دست مردم نیست.
سوریه هم یه مدل دیگه ش. همه ما امیدواریم بشار بره که شر یه دیکتاتور دیگه کنده بشه اما مهم مشکلات سوریه بعد از رفتن بشاره. اول اینکه چطور بره؟ اگر با جنگ بره که مسلما سوریه ویران میشه. بعد از اون هم اشغال و دولت موقت و سرنوشت عراق و افغانستان.
آزادی فقط یک مفهوم ه در انتزاعات ذهن بشر. هیچ وقت به دست نیومده ،هیچوقت هم به دست نمیادوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postما به شعورشون توهین نکردیم ولی 30 سال پیش ملت ماهم فکر میکردن وقتی انقلاب کنن سرنوشت دست خودشونه.
من بعید میدونم رد پای انگلیس توی این بهار عربی نباشه.
گاهی وقتا هدف اونقدر جلوی چشم افراد رو میگیره که حواسشون به هزینه ها نیست. مردم لیبی اینقدر به رفتن قذافی اصرار کردن که نفهمیدن کشورشون با خاک یکسان شد.
مصری ها بعد از عزل مبارک چند بار دیگه تظاهرات کردن ؟ چند کشته دیگه دادن؟ الان چرا دوباره ارتش برشون حکومت میکنه؟ چون سرنوشت هیچ انقلابی دست مردم نیست.
سوریه هم یه مدل دیگه ش. همه ما امیدواریم بشار بره که شر یه دیکتاتور دیگه کنده بشه اما مهم مشکلات سوریه بعد از رفتن بشاره. اول اینکه چطور بره؟ اگر با جنگ بره که مسلما سوریه ویران میشه. بعد از اون هم اشغال و دولت موقت و سرنوشت عراق و افغانستان.
آزادی فقط یک مفهوم ه در انتزاعات ذهن بشر. هیچ وقت به دست نیومده ،هیچوقت هم به دست نمیاد
اگر اینطوری که شما میگد باید همه بشینن ودست رو دست بزارن بگن بابا همه اینا مثل همین ...
ولی بازم میگم اینطور نیست ...فقط صبر می کنیم...اینده ثابت می کنه این مردم اشتباه کردن یا راه درست رو در پیش گرفتن ...
نظر
-
بیصبرانه منتظر قیام مردم عربستان هستم. البته اگر رگی داشته باشن.
نظر
-
پسر قذافي روزي كه دستگير شد گفت روزي رو ميبينم كه پشيمونيد و افسوس زمان پدر من رو ميخوريد در مورد مصر مردم مصر بزرگترين اشتباه رو كردن از نظر من و چند سال ديگه به اشتباهشون پي ميبرند در مورد سوريه هم كه اگر اسد سقوط كنه چنان جنگ داخلي در ميگيره و شيعه و سني به جان هم ميفتن و تا چندين سال چوب همين كارشون رو ميخورنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postبیصبرانه منتظر قیام مردم عربستان هستم. البته اگر رگی داشته باشن.
نمونش شاه ایران...مبارک...تونس...یمن.....
ولی در حکومت هایی که روسها در اونها نفوذ دارن با بیشترین خونریزی میرن کنار اونم با زور وفشار غرب وامریکا...نمونش لیبی ونمونه بعدی همین سوریه...
فکر نکنم مردم عربستان کار سختی در پیش داشته باشند...اگر قصد خیزش داشته باشند...
نظر
-
در اصل توسط کافکا پست شده است View Postچناب پرریسک, یه تحلیل کلی از دورنمای بازار در صورت اعمال تحریم نفتی و عکس العملهای متقابل طرفین , از دید خودتون اگه لطف کنین ممنون میشم.
اگر بورسی باقی بمونه این دو گروه بیشترین بازدهی رو میدن ..
یکی گروه قند ..این گروه چه با تحریم چه بی تحریم اینده خوبی دارن..البته تحریم به نفع این گروه هست تا به ضرر..
گروه پترو ..ریسک بزرگ این گروه همین تحریمهاست..اگر تحریمها شدیت بگیره درامد اینها کاهش پیدا می کنه ولی سازشی باشه اینها هم خوب هستن..
بقیه بازار ول معطل..
اما در مورد رفتار طرفین..
غرب دنبال جنگ نیست ..چون با کمترین هزینه فعلا داره بیشترین بازدهی رو میبره ..جنگ چرا؟
حالا این ور ایران بسیار تحت فشار هست یا باید هر چی اونوری ها گفت بگه چشم یا کاری کنه وحر کتی صورت بده که جنگ ایجاد بشه ...
فعلا با شایعه برگشت هاشمی به نظرم کشور میخواد در مسیر سازش قدم برداره امیدوارم...
ولی از نظرم هر قدر هم تحریم صورت بگیره ایران کاری نخواهد کرد واخر سر مجبور به سازش میشه ..حالا شاید مدتی مقاومت کنه ولی جام زهر نوشیده میشه..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post15000 هزار کشته تاوان کمی هست...درود بر غیرت وشرف مردانگی این مردم..
شما دارید تاوان سیاستها غلط همان کسانی را میدهید که انتخاب کرده اید ومردم سوریه هم دارن تاوان حمایت همین ها از بشار رو میدن ...فعلا اونها دارن به اتیش ما میسوزن نه ما..
اگر حمایت های روسیه چین ایران نبود ..خیلی وقت قبل مردم سوریه طعم ازادی رو چشیده بودن..
در ضمن هر انچه برای خود نمی پسندی برا دیگران هم نپسند...مثلا ما مسلمان هستیم...
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postما که نپسندیدیم گفتم برای چی من راضی باشم سهمم صفر بشه برای سوریه ما هم مشکلات خودمان را داریم که تاوان دادن را برای خودمان میگذاریم فرامرزی هم تاوان بدهیم باید بحرین را هم حساب کنیم براشون ارزوی موفقیت دارم ولی تاوان دادن که سهمم صفر بشه نه
گفتیم حداقل این صفر شدن یک نتیجه ای داشته باشه وبیخود برا هیچ پوچ سهممون صفر نشه..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من در بازار بورس به جز دو گروه سهام بقیه بازار شانس کمتری برا رشد دارن..
اگر بورسی باقی بمونه این دو گروه بیشترین بازدهی رو میدن ..
یکی گروه قند ..این گروه چه با تحریم چه بی تحریم اینده خوبی دارن..البته تحریم به نفع این گروه هست تا به ضرر..
گروه پترو ..ریسک بزرگ این گروه همین تحریمهاست..اگر تحریمها شدیت بگیره درامد اینها کاهش پیدا می کنه ولی سازشی باشه اینها هم خوب هستن..
بقیه بازار ول معطل..
اما در مورد رفتار طرفین..
غرب دنبال جنگ نیست ..چون با کمترین هزینه فعلا داره بیشترین بازدهی رو میبره ..جنگ چرا؟
حالا این ور ایران بسیار تحت فشار هست یا باید هر چی اونوری ها گفت بگه چشم یا کاری کنه وحر کتی صورت بده که جنگ ایجاد بشه ...
فعلا با شایعه برگشت هاشمی به نظرم کشور میخواد در مسیر سازش قدم برداره امیدوارم...
ولی از نظرم هر قدر هم تحریم صورت بگیره ایران کاری نخواهد کرد واخر سر مجبور به سازش میشه ..حالا شاید مدتی مقاومت کنه ولی جام زهر نوشیده میشه..
این جام زهر رو چرا من اینقدر دوست دارم وفکر میکنم گواراستعلت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
نظر