به نظر شما چرا بهمنی گفت بعد از 10 روز نرخ مرجع تغییر می کند؟ اینها هدفشون محک زدن بازار در این چند روزه بوده که دیدند نه با اعلام این خبر نه تنها دلار 2200 شد و همه چی از کنترل خارج خواهد شد و آن هدف تک نرخی کردن روی 1400-1600 دشوار است از طرفی دیگر در آنصورت مجبورند به کلیه گروهها ارز 1500 تومانی بدهند در حالیکه ارزش دلار بالای 2000 تومان است یعنی بطور متوسط دولت ضرر می کند بنابراین ترجیح دادند به تنها دارو و مواد غذایی 1226 بدهند بقیه دلار آزاد تهیه کنند یعنی این برایشان به صرفه تر است
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postبه نظر شما چرا بهمنی گفت بعد از 10 روز نرخ مرجع تغییر می کند؟ اینها هدفشون محک زدن بازار در این چند روزه بوده که دیدند نه با اعلام این خبر نه تنها دلار 2200 شد و همه چی از کنترل خارج خواهد شد و آن هدف تک نرخی کردن روی 1400-1600 دشوار است از طرفی دیگر در آنصورت مجبورند به کلیه گروهها ارز 1500 تومانی بدهند در حالیکه ارزش دلار بالای 2000 تومان است یعنی بطور متوسط دولت ضرر می کند بنابراین ترجیح دادند به تنها دارو و مواد غذایی 1226 بدهند بقیه دلار آزاد تهیه کنند یعنی این برایشان به صرفه تر است
کی با حرف این بابا کار داره ...دوست عزیز به غیر چند تا قندی بقیشون جهش سوداوری ندارن ..هر قدرم هم داشته باشن اونقدر این رشد رو پیشخور کردن که جایی برا رشد براشون نمونده ..
در ضمن هر لجظه ممکنه جام زهر نوشیده بشه ...شما میگی عمرا توافق بشه ...منم میگم چنان توافق کنن که در کتاب رکورد های گینش ثبت بشه...
باز هم منتظر می ماینم ...احتیاط شرط عقله..
حالا شنبه باید ببینم ایا قپیرا مثبت مبشه یا اصلا صف قشیر قزوین باقی می مونه ..
این کرماشناه از وقتی منفی شد هر روز فرصت خروج داد البته از نظر من فرصت خریده ها...یعنی از 450 هر روز داره همینطور میلیونی خرید فروش میشه راحت میشد خروج کرد ..ببینم شنبه قندیها هم فرصت خروج میدن برا باقی مانده یا به قول دوستان این عرضه فرصت خرید بوده ...در ضمن از بهترین این گروه قپیرا ببینم شنبه چه طوری میشه ..خریداری براش میشاد یا فروشنده ای..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغیر قزوین اصفهان قشیر بقیه قندیها ارزش خرید ندارن ...اینم روشن گری ...
قشهد قلر قنقش قنیشا قند هگمتان قپیرا قشکر هم قیمتشون نه بالای هست نه پایین ..البته قبل این رشد حالا بعضی هاشون رفتن تو منظقه حباب .....با پی بریا 5 قیمت اینها پر هست ...البته قنیشا باید تا بالای 200 تومن تعدیل مثبت بده اونم اگر بده..
بقیه قنیدها هم که حباب اندر حباب هستن واز نظر عملیاتی حالا حالا برا رشد جایی ندارن ....غیر عملیاتی خبر ندارم ملک بفروشن .........
در ضمن پی برای قندیهها رو بنده 5 گرفتم ...در حالی بالای 3 دادن پی بریا اونم در این بازار با این همه سهم مفت خودش یک ریسک عظیم هست ..سه می دادم که گروه دوم هم می رفتن پیش باقلیها ...
اینها نظر منه وممکنه اشتباه باشه ...تا گزارشا ت این سهام وسودهاشون صبر می کنیم....بببینم چقدر سود می سازن ...شاید بنده اشتباه کرده باشم ...البته این اشتباهم باعث نمیشه کسی از شود این گروه جا بمونه چون بنده 3 تا سهم از بهترین سهام این گروه بارها برا خرید پیشنهاد دادیم هر کی خریده بالای 50 درصد تو سوده ...
این نظر منه ...حالا اون سه تا قندی برتر گیر نیومد به دوستان گفته شد از قندیها بعدی بخرن وقندیها سوم به کل در لیست خرید نبودن..
در خصوص کرماشا من امروز فروختم چون حد ضررم فعال شد(8 درصد) و ذوب رو جایگزین کردم (از قبل هم داشتم میانیگین شد 1469 ) ایشالا که کرماشا شنبه صف خرید بشه در مورد قندیها قزوین هم که معرفی خودتون بود و امروز ملاحظه شد که چقدر بنیادی هست اما در مورد قشکر امیدوارم تعدیل خوبی بده و خوب باز بشه
در ضمن روند قندیها مثبت شده یا هنوز نزولیند؟ الیته به نطرم من قندیها باید نفس تازه کنند تا به قله برسند در این بین اونایی که ناتواننن(بی بنیاد و حبابی) به قله نمیرسن
نظر
-
در اصل توسط h1978 پست شده است View Postنبودی پرریسک جان دلتنگت شدیم ولی دوستان تایپیک رو بالا میآوردن
در خصوص کرماشا من امروز فروختم چون حد ضررم فعال شد(8 درصد) و ذوب رو جایگزین کردم (از قبل هم داشتم میانیگین شد 1469 ) ایشالا که کرماشا شنبه صف خرید بشه در مورد قندیها قزوین هم که معرفی خودتون بود و امروز ملاحظه شد که چقدر بنیادی هست اما در مورد قشکر امیدوارم تعدیل خوبی بده و خوب باز بشه
در ضمن روند قندیها مثبت شده یا هنوز نزولیند؟ الیته به نطرم من قندیها باید نفس تازه کنند تا به قله برسند در این بین اونایی که ناتواننن(بی بنیاد و حبابی) به قله نمیرسن
امیدوارم خوب باز بشه ..
قندیها تکنیکالی اکثرا روند صعود دارن ولی بنیادی بنده چیز خاصی در اینها نمی بینم ..امیدوارم واقعا بنیادی خبری باشه ..
به جز چند تاشون اکثرا یا قیمت بالاست ...
کرمانشاه اگر 400 رو می شکست تا 370 که حمایت قدر بود احتمال افت داشت که برگشت ..هر چند اینها فرصت خریدها نابی هستن برا از ما بهتران..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبهمنی کیلویی چنده ...
کی با حرف این بابا کار داره ...دوست عزیز به غیر چند تا قندی بقیشون جهش سوداوری ندارن ..هر قدرم هم داشته باشن اونقدر این رشد رو پیشخور کردن که جایی برا رشد براشون نمونده ..
در ضمن هر لجظه ممکنه جام زهر نوشیده بشه ...شما میگی عمرا توافق بشه ...منم میگم چنان توافق کنن که در کتاب رکورد های گینش ثبت بشه...
باز هم منتظر می ماینم ...احتیاط شرط عقله..
حالا شنبه باید ببینم ایا قپیرا مثبت مبشه یا اصلا صف قشیر قزوین باقی می مونه ..
این کرماشناه از وقتی منفی شد هر روز فرصت خروج داد البته از نظر من فرصت خریده ها...یعنی از 450 هر روز داره همینطور میلیونی خرید فروش میشه راحت میشد خروج کرد ..ببینم شنبه قندیها هم فرصت خروج میدن برا باقی مانده یا به قول دوستان این عرضه فرصت خرید بوده ...در ضمن از بهترین این گروه قپیرا ببینم شنبه چه طوری میشه ..خریداری براش میشاد یا فروشنده ای..
نظر
-
با عرض معذرت یه مثال نه چندان جالب براتون بزنم
من دهاتی ام تو زمینه گوسفند و بز سر رشته دارم هر وقت بخواید یه گله بز رو از رو یک جوی آب یک متری عبور بدید هر
چه تلاش می کنید تا یکیش از رو جوی بپره بی فایده بعد از تلاش زیاد کافیه یکیش بپره دیگه پشت سر هم همشون
فقط از جای همون میپرن!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چرابعضی صف خریدا مث قندیا منو یاد اون گله بزا میندازه!!!!!!!!!!!!! و شرکتهای صادراتی اینچنین مظلوم.................بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
بدی مسئولین مملکت ما اینکه زیادی مصاحبه می کنند..............................................
چه کسی مسئول رانت هایی است که به خاطر مصاحبه های بهمنی به جیب برخی رفت؟......................
رئیس کل بانک مرکزی یا نباید مصاحبه کند اگر هم مصاحبه کرد.................... سالی یکی دو بار و حرفهایش هم باید حداقل مورد تایید اقتصاددانان باشد...................................امنیت اقتصادی و سرمایه و سیاست های پولی مناسب از مهمترین مولفه های................................ ایجاد فضای کسب و کار مناسب برای رونق تولید است.......................................امیدوارم همه چیز ختم به خیر شود که می شود............................................... ..
.................................................. .................................................. .................................................. ....
یا ایها الذّین آمنوا ادخلوا فی السلم کافّه و لاتتبعوا خطوات الشیطان" *
« ای کسانیکه که ایمان آورده اید، همگی به صلح و آشتی درآیید و از گامهای شیطان پیروی نکنید که او برای شما دشمنی آشکار است » .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاز نظر من خروج از قشکر صلاح بود ..چند روز قبل هم به دوستان گفتم خروج کنن ومنتظر باشن تا قزوین وقشیر وقندیها خوب عرضه شدن وارد اونها بشن...
امیدوارم خوب باز بشه ..
قندیها تکنیکالی اکثرا روند صعود دارن ولی بنیادی بنده چیز خاصی در اینها نمی بینم ..امیدوارم واقعا بنیادی خبری باشه ..
به جز چند تاشون اکثرا یا قیمت بالاست ...
کرمانشاه اگر 400 رو می شکست تا 370 که حمایت قدر بود احتمال افت داشت که برگشت ..هر چند اینها فرصت خریدها نابی هستن برا از ما بهتران..
امروز متانول زاگرس 4727 ريال معامله شد
اوره پتروشيمي شيراز 5512 ريال
امونياک پتروشيمي شيراز هم 4959 ريال معامله شد.
احتمالا با دلار 2200 توماني مجددا محصولات پتروها در بورس کالا با افزايش نرخ روبرو خواهند شد.
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا عرض معذرت یه مثال نه چندان جالب براتون بزنم
من دهاتی ام تو زمینه گوسفند و بز سر رشته دارم هر وقت بخواید یه گله بز رو از رو یک جوی آب یک متری عبور بدید هر
چه تلاش می کنید تا یکیش از رو جوی بپره بی فایده بعد از تلاش زیاد کافیه یکیش بپره دیگه پشت سر هم همشون
فقط از جای همون میپرن!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چرابعضی صف خریدا مث قندیا منو یاد اون گله بزا میندازه!!!!!!!!!!!!! و شرکتهای صادراتی اینچنین مظلوم.................در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Postدوستان سلام..... طاعات و عبادات قبول... کسی هست درباره اقتصاد مقاومتی کمی توضیح بده؟ عجب فرصت خریدی داده دلار... حوالی 2100 به نظر خوب باشه با هدف اولیه 2400_2500 ... مقاومت بعدی هم فعلا 3000... به زودی:x
بیشتر میخوره فرصت خروج باشه تا خرید ...
این چه جور تحریمی هست که یک بانک انگلیسی میاد 260 میلیارد دلار پول ایران رو انتقال میده...همش فیلمه...
منتظر توافق می مانیم.و....
نظر
-
بیاعتنایی انگلیسیها به تحریم ایران ۲۵۰ میلیارد دلار مبادله با ایران در ۱۰ سال چاپ پست الکترونیکی
چهار شنبه, 18 مرداد 1391 11:43
ناظران بانکی آمریکا اعلام کردند که بانک انگلیسی «استاندارد چارتر» با بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا علیه ایران در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ حدود ۲۵۰ میلیارد دلار مبادله مالی با ایران داشته است. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، ناظران بانکی ایالت نیویورک آمریکا، بانک انگلیسی استاندارد چارتر را متهم کردند به نقض قوانین داخلی آمریکا که۲۵۰ میلیارد دلار مبادلات مالی خود با ایران را در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ پنهان کرده است. اداره خدمات مالی نیویورک دوشنبه با انتشار بیانیهای تصریح کرد: استاندارد چارتر با دولت ایران همدستی کرده و حدود ۶۰هزار فقره مبادله مالی با ایران را در این سالها از چشم ماموران اجرای قانون آمریکا مخفی نگه داشته است. براساس این گزارش، استاندارد چارتر که از سوی این اداره «نهاد یاغی» خوانده شده، این مدت صدها میلیون دلار از محل مبادلات خود با ایران درآمد کسب کرده است. یک مقام اجرایی این بانک، در برابر این هشدار گفت: شما آمریکاییها کی هستید که به ما و بقیه جهان بگویید که با ایرانیها معامله نداشته باشیم.
نظر
-
اقتصاد مقاومتي ...................يعني تشخيص حوزه هاي فشار و متعاقبا تلاش براي کنترل و بي اثر کردن و در شرايط آرماني تبديل چنين فشارهايي به فرصت ...........................................اقتصاد مقاومتی ماهیتاً اقتصادی مردمی است. ضروری است كه مردم وارد این عرصه شوند تا از ورود رانتخوارها به اقتصاد جلوگیری كنند................................اقتصاد مقاومتی نیاز به رصد و دیدهبانی فضای اقتصادی داخلی و بینالمللی و نیز گردآوری آمارهای دقیق و روزآمد دارد. بدون این دو، فعالیت برای تحقق اقتصاد مقاومتی امكان ندارد.......................................
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
بیشتر میخوره فرصت خروج باشه تا خرید ...
این چه جور تحریمی هست که یک بانک انگلیسی میاد 260 میلیارد دلار پول ایران رو انتقال میده...همش فیلمه...
منتظر توافق می مانیم.و....
نظر
-
در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Postاستاد گرامی ضمن عرض سلام و ارادت... ایران برای اینکه عضو سازمان تجارت جهانی بشه نیاز به آزاد سازی قیمتها داره... اونم به صورت جهانی... حقیر با توافقات احتمالی ماه های بعد موافقم ولی نباید فراموش کنیم که مدیریت کشور ما .. مدیریت باج است... در حال حاضر هم بچه های ایران زمین در شرکتهای ور شکسته پتروشیمی فرانسه فعال هستند... اما به نظرم دلار با نوسانات موقتی بایستی به سمت 5000 تومان بره... کافیه به اتفاقات اخیر دقت کرده باشید: ارز مسافرتی برای زایرین فقط 300 دلار... ارز دانشجویی و سفر خارجی قطع شد... آماده کردن اذهان عموم با واژه اقتصاد مقاومتی.... سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی.... ....
دوست من باید همین بدبینی ها رو ایجاد کنن تا مردم برا دلار 2000 تومانی سر ودست بشکنن..
بنده هم گفتم ناچارا توافق می کنن..دلار 5000 تومانی می دونی یعنی چی یعنی مرغ 20 هزرا تومنی ...یعنی اجناس بالای 4-5 برابر میره رو قیمت ..حقوق هم سرجاش..
اونوقت میدونی چه بلایی سر این کشور می یاد ...از این خبرها نیست .....این کشور دلار بالای 2500 رو تاب نداره ...رو همین دلار 2000 تومنی صدای زمین زمان در اومده ...
گفتم چنان توافقی کنن که از 598 هم بیشتر صدا کنه ...فعلا که گفتن غنی سای 20 درصد پر در ازازی لغو تحریم ...کم کم از 5 درصد هم میگذرن ..فقط صبر کنید ..
نظر
نظر