چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
    پرريسك عزيز فردا اول وقت ثامان رو اضافه كنيم براي پله ي دوم؟ مرسي بسيار
    پله دوم ..سهم افت نکرده که شما پله دوم رو وارد بشی..

سهم 152 بود الان هم 151 ..یعنی اگر بخرید داری رو همون قیمت میخری..مگر اینکه سهم افت کنه یا اینکه قصد داشته باشی درصد رو ببری بالا در سبد ..

بزارید دیتا بیاد ببینم چه کار کرده فعلا خوب بوده ..

فاراک رو دیدید صف فروش بود وامروز بالای 3 میل صف خرید ..بالای 130 روند صعود گرفت ..برا ثامان همچین صفی انتظار دارم ببینم چه می کنه ...حیف این سهم 150 باشه ..زمانی جناب باگات به 400 این سهم اعتقاد داشتن البته هنوز هم سهم رو دارن ...ولی خوب ما با تکنیکال جلو میریم تا خدای ناکرده فردا روزی کسی رو مقصر ندونیم ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      پرریسک جان وقت به خیر
      اگه فرصت شد در مورد شمواد م یه توضیح میدی/؟ممنون
      حد ضرر شمواد برود رو 125 تومن ..سهم بالای 125 دوام بیاره تا 145 جای رشد داره ..البته در این بین چند تا مقاومت هم داره ولی خوب تا وقتی زیر 125 نیاد نگرانی نداره برا کوتاه مدتیها..

نظر

• atashgah
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 89

پر ریسک جان من که با اجازه خودتون فقط سهمهایی رو که شما معرفی می کنید رو می خرم و سعی می کنم حد ضرر ها رو هم رعایت کنم... لطفا ما دوستان همراهتون همیشه در جریان مهمترین سگنالهای خرید و فروش قرار بدین استاد عزیز و مهربان و دانا..

نظر

• capitalist
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 77

سلام پر ریسک جان
          می دونم نظرتون روی کبافق اینه که در روند نزولیه اما با توجه به اینکه امروز صف فروش 230 تاییی را به یکباره جمع کردن میتونه نشانه مثبتی باشه؟من میانگینم 1450 و تکسهمشم به نظرتون کماکان باهاش بمونم یا در اولین فرصت خارج بشم؟:x

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
            پر ریسک جان من که با اجازه خودتون فقط سهمهایی رو که شما معرفی می کنید رو می خرم و سعی می کنم حد ضرر ها رو هم رعایت کنم... لطفا ما دوستان همراهتون همیشه در جریان مهمترین سگنالهای خرید و فروش قرار بدین استاد عزیز و مهربان و دانا..
            دوست من بنده تا جایی که بتوان اینجا سهامی که روند صعود میگیرن رو معرفی می کنم ..

البته قبلا هم گفتم از بین این سهام تعدادی با سرعت بالا میان بالا وتعدادی اروم ..

قبلا هم بارها اشاره شده در اینجور مواقع دوستان اون سهمی رو انتخاب کنند که با اقبال بیشتر بازار میاد بالا واولویت خرید اون رو بزارن ...

در ضمن چون سیگنال های خرید ما فوق فوق دو تا سه روز فرثت خرید میدن ..روزی که معرفی شدن باید بلافاصله اگر قیمت مورد نظر رو رد کردن خرید بشن وحد ضرر گذاشته بشه چون جا ماندیدی جا ماندید..

یکیش غاذر بود...گفتیم این سهم اگر بتونه بره بالای 325 واز اونجا به سمت مثبت حر کت کنه خرید بکنید در غیر اینصورت خیر..سهم فقط یک روز فرصت خرید داد..

کرمانشاه گفته شد بالای 400 بخرید فقط یک روز فرصت خرید داد ...

الان فردا ذوب مثبت بمونه وباصف بسته بشه روند صعود میگیره ..حالا شاید فردا اخرین فرصت خرید باشه ..

با این همه چشم ..هر سهمی که سیگنال خرید داد اعلام می کنیم..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
              سلام پر ریسک جان
              می دونم نظرتون روی کبافق اینه که در روند نزولیه اما با توجه به اینکه امروز صف فروش 230 تاییی را به یکباره جمع کردن میتونه نشانه مثبتی باشه؟من میانگینم 1450 و تکسهمشم به نظرتون کماکان باهاش بمونم یا در اولین فرصت خارج بشم؟:x
              سلام...

نظر دادن اینجا واقعا سخته ..

چون میگیم پیدا کردن کف قیمت ممکن نیست ...بگم بفروشید فردا سهم برگرده شرمنده می شیم..

بگم نفروشید سهم بره پایین تر وباز هم ضرر بیشتر...

فقط تنها چیزی که میتونم بگم سهم تا 700 جای افت داره مگر اینکه سهم بتونه خودش رو بالای 1000 ومهمتر از همه بالای 1080 تومن بیاره بالا ..روند صعود بگیره ..

بالای 1000 بیاد وتثبیت هم بشه افت تا 700 از بین میره..به نظرم در صورت داشتن نقدنگی میانگین بیارید پایین بهتر باشه ولی میانکگین رو در حوالی 700 بیارید پایین ..

نظر

• eshtriki
                کاربر فعال
                • Mar 2012
                • 146

سلام استاد گرامی نظرتون درباره وتوکا چیه؟
                [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• Nilper
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 69

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  پله دوم ..سهم افت نکرده که شما پله دوم رو وارد بشی..

سهم 152 بود الان هم 151 ..یعنی اگر بخرید داری رو همون قیمت میخری..مگر اینکه سهم افت کنه یا اینکه قصد داشته باشی درصد رو ببری بالا در سبد ..

بزارید دیتا بیاد ببینم چه کار کرده فعلا خوب بوده ..

فاراک رو دیدید صف فروش بود وامروز بالای 3 میل صف خرید ..بالای 130 روند صعود گرفت ..برا ثامان همچین صفی انتظار دارم ببینم چه می کنه ...حیف این سهم 150 باشه ..زمانی جناب باگات به 400 این سهم اعتقاد داشتن البته هنوز هم سهم رو دارن ...ولی خوب ما با تکنیکال جلو میریم تا خدای ناکرده فردا روزی کسی رو مقصر ندونیم ...
                  خيلي ممنون از توضيحات، منظورم همون افزايش درصد بود
                  جدا ممنون از وقتي كه ميذاري@};-

نظر

• m2075
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 53

سلام جناب پرريسك واقعا خسته نباشي من 35000حق رايان با ميان گين 200تومن دارم وتا25 تير بيشتر وقت نداره ونميخواهم پول حق را به حساب بريزم خواهشمندم من را راهنمايي بفر ماييد ميخواهم آنرا با يك سهم كه روند صعودي دارد عوض كنم .آيا با توجه به ضرر هنگفت صلاح است ؟يانه؟اگر تعويض صلاح است با چه سهمي؟لطفا من را دلداري دهيد وراهنمايي كنيد تا از ضرر بيرون بيام ازاين به بعد هر كاري شما بگوييد فقط همان كار را ميكنم.لطفا كامل پاسخ دهيد با تشكر ناشي زيانديده
                    خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

دوستان در زیر نمودار پارسان دیده میشه ...

امروز هم گفته شد بالای 640 بیاد سهم وارد روند صعود میشه...البته این با دیتای دیروز هست وهنوز دیتای امروز نیومده ...سهم امروز رو 656 صف خرید شد وپایانی بالای 640 ...بالای 640 دوام بیاره رفتیم برا صقف قبلی یعنی 750 حدودا وببینم اینبار میتونه این سقف رو بشکنه....زیرمجموعه های پارسان که میشه شپدیس کرمانشاه مارون همگی بسته شدن برا تعدیل ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

اگر فرض رو بر تعدیل های مثبت 20 درصد سه سهم پردیس کرمانشاه مارون زاگرس بزاریم ....(طبق قاون بورس سهام برا تعدیل زیر 20 درصد بسته نمیشن.)
                        پارسان تا اینجا با تعدیل های 20 درصد این سه سهم تا 20 تومان جای تعدیل مثبت دارد ..حالا بالاتر اعلام کنن که اونوقت چه شود ...

به نظرم پارسان توان ساختن سود بالای 200 رو به راحتی داره حداقل وبا پی برای 4 قیمت 800 برا این سهم زیاد نیست ....ببینم خدا چی میخواد ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

پارسان بالای 650 وپترو بالای 75 روند صعود میگیرن....

به نظر پارسان هم بتونه خودش رو بالا بیاره..

با این همه فعلا پترو کرمانشاه وپترو ابادان فردا مثبت باشن روند صعود میگیرن ...وساپا هم فردا مثبت باشه وصف بشه احتمال زیاد تا 115-120بره ...
                          سلام...
                          بله ..ولی فکر نکنم فرصت خرید بده ..با این همه در کمین باشید ..

دوستان فرق روند صعود با سهمهایی که هنوز روند خاصی نگرفتن رو میتونن ببین ..کافیه به وساپا نگاه کنید امروز روند صعود گرفت..االان صف خوبی داره ....

دوستان پترو ابادان کرمانشاه کاذر اینها سهامی هستن که اگر مثبت بشن وصف خرید روند صعود اغاز میشه در اینها....حد ضرر 5 درصد زیر قیمت خرید...

خوب دوستان وساپایی که روند صعود گرفته بود ودر لیست خرید بود ....امروز در کدال اگهی واگذاری بلوک پارسیان رو زده ....حالا به نظرتون تعدیل این سهم مثبت هست یا منفی ...

حالا حق تقدم این سهم به نظرتون بازدهی 100 رو میده یا نه .....مبارک باشه ...

نظر

• Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

خوب دوستان وساپایی که روند صعود گرفته بود ودر لیست خرید بود ....امروز در کدال اگهی واگذاری بلوک پارسیان رو زده ....حالا به نظرتون تعدیل این سهم مثبت هست یا منفی ...

حالا حق تقدم این سهم به نظرتون بازدهی 100 رو میده یا نه .....مبارک باشه ...
                            جعفرجان یه جای دیگه هم شاهکار زدی. این سهم رو یه روز قبل از بستنش دوباره خریدم. یادمه قبلش گفتی از تقدم هم بخر که خدا رو شکر اینکار رو بموقع انجام دادم. ان شاالله سود خوبی به همه سهامدارهای این سهم برسه
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                              جعفرجان یه جای دیگه هم شاهکار زدی. این سهم رو یه روز قبل از بستنش دوباره خریدم. یادمه قبلش گفتی از تقدم هم بخر که خدا رو شکر اینکار رو بموقع انجام دادم. ان شاالله سود خوبی به همه سهامدارهای این سهم برسه
                              ورنا هم اقدام به فروش ایران خودرو خود کرده واین هم برا تعدیل بسته شده ...در کدال نوشته این فروش تاثیر بالایی بر سودش داره ..

وساپا مالک حدود 20 درصد از ورنا هم هست

خلاصه ببینم قراره چی بشه..امیدوارم هر چه هست به سود دوستان باشه ...در اخر اینها همش از محبتهای اون بالایی هست ....

نظر

• عليمردان
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 123

وضعیت تکنیکال شیران

معاملات دو روز آینده شیران می توان تعیین کننده روند آتی قیمت سهم باشد مطابق تصویر زیر ، این نمودار داخل چنگال صعودی خود می باشد و که در چند وقت اخیر با برخورد با خط میدلاین به سمت سقف چنگال حرکت کرد و در محدوده قیمتی 2545 تومان به سقف چنگال خود خواهد رسید که در معاملات فردا می باشد در واقع محدوده 2545 تومان محدوده مقاومتی محکمی می باشد که می تواند باعث فشار عرضه شود البته در نمودار rsi روزانه نیز شاهد واگرایی منفی و خط مقاومت نزولی هستیم که نشان از کاهش قدرت صعودی قیمت می باشد . در معاملات دو روز آتی در صورت عبور پر قدرت نمودار قیمت از محدوده 2545 تومان (سقف چنگال )، قیمت می تواند اهداف بالاتری را ببیند که هدف اول آن 2950 تومان می باشد و در صورت برگشت قیمت می توان شاهد اصلاح قیمت تا محدوده 2190 و بعد 1980 تومان بود

تاريخ تنظيم: سه شنبه 20 تیر ماه 1391 - 16:45 |
                                خدايا عطا كن
                                آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                                شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                                بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

در حال کار...
                                X