چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

جایی برای بد بخت شدن ...
    بما بپیوندید

روابط عمومی بین الملل بورس تهران
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• ژولیده
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 62

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      جایی برای بد بخت شدن ...
      بما بپیوندید

روابط عمومی بین الملل بورس تهران
      اشتباه کردیم. اشتباه کردیم هفته ی پیش کامل نقد نشدیم. فرصت خروج مناسبی بود. از اقتصاد دولتی و غیر آزاد نباید بیشتر از این توقع داشت. بعضیها فکر میکنند که با وارد شدن پول توسط دولت به بورس مشکل حل میشه. درسته حل میشه تو کوتاه مدت ولی تا مشکلات بنیادی هست که ریسک سرمایه گذاری تو بورس رو غیر قابل توجیه میکنه معلومه کسی حاضر نیست پولش رو وارد بورس کنه. هر روز داره از ارزش پول ملی کم میشه، پس چرا من نباید پولم رو از بورس خارج کنم و برم طلا و مسکن بخرم؟ اینطوری مطمئنم که چیزی از ارزش پولم کم نمیشه و هر روز سرمایم جلو چشمام آب نمیشه.

نظر

• کیان
        کاربر فعال
        • May 2012
        • 634

در اصل توسط ژولیده پست شده است View Post
        اشتباه کردیم. اشتباه کردیم هفته ی پیش کامل نقد نشدیم. فرصت خروج مناسبی بود. از اقتصاد دولتی و غیر آزاد نباید بیشتر از این توقع داشت. بعضیها فکر میکنند که با وارد شدن پول توسط دولت به بورس مشکل حل میشه. درسته حل میشه تو کوتاه مدت ولی تا مشکلات بنیادی هست که ریسک سرمایه گذاری تو بورس رو غیر قابل توجیه میکنه معلومه کسی حاضر نیست پولش رو وارد بورس کنه. هر روز داره از ارزش پول ملی کم میشه، پس چرا من نباید پولم رو از بورس خارج کنم و برم طلا و مسکن بخرم؟ اینطوری مطمئنم که چیزی از ارزش پولم کم نمیشه و هر روز سرمایم جلو چشمام آب نمیشه.
        جناب ژولیده فرمایشتون متین، ولی ما اصولا ملت فراموشکاری هستیم بازار دو مثبت بشه بازم ذوق مرگ میشیم و همه چی رو فراموش میکنیم
        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

واقعا خوشم میاداین تاپیک پایین بمون نیستا:D

یه نکته ای رو به دوستان باید یادآوری کنم
          هیچ کسی ازآینده خبر نداره . مطمئنا اگر همه میدونستند این هفته ، هفته ی قرمزی برای بورسه ،هفته پیش خالی میکردن و نقد میشدن. که در اونصورت هفته پیش هم بازار قرمز میبود .
          الآن هم اگر برگردیم و به گذشته نگاه کنیم ، هیچ چیزی جز حسرت برای ما نمیمونه . بله خب یه وقتهایی منم فکر میکنم یاد سکه 250 تومنی و قندیهای 100 تومنی بخیر . ولی چه فایده . کی خبر داشت که قرار بود تا عرش برن و بعد ....
          لذا باید هر کسی با استراتژی خودش پیش بره و همین حالا تصمیم قطعی بگیره . یا موندن ، یا رفتن . مطمئن باشید تا یک ماه آتی بازار مناسب نیست. ماه رمضان و کسادی کل بازارها
          من چند بار خواستم برم بیرون ، ولی گفتم پولی که تو بورس از دست بره ، تو بورس هم برمیگرده . فقط صبر میخواد . اگرچه سال 91 به نظرم سالی بسیار مزخرف همچون 90 هست . ولی یادم نمیاد بورس سه سال پشت سر هم خراب بوده باشه .لذا سال 92 رو روشن میبینم.

رشد قیمتهای جهانی شکر+ حمایتهای این روزهای سهامداران عمده قندی ها!
          امروز شخص حقیقی و شرکت بهشهر زرین هر کدوم 100 تا اضافه کردن . دیروز هم شخص حقیقی 65 تا تو گوشش زده بود .
          فدک تو قثابت 350 تا برداشته
          همدانیان 50 تا قنیشا برداشته

خدا را شکر شصفها با اون وضع نامطلوبش ، این هفته باز نشد . وگرنه یه 30% فکر کنم ضرر بهمون میزد;)
          امروز پارسان حمایت 625 (ترندلاینشو) شکست . منم فروختمش .به همین راحتی:-s دیگه نگاشم نمیکنم. تا مجددا ببینم بیاد بالای 640
          نقد شدم برای شکار یه قندی . شاید ماه رمضونی یه تکونی بخورن
          اولویت من با قصفها ، قشکر ، قپیراست
          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/17, 19:58.

نظر

• amin68
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 134

چه عجب تواین سایت یه نفر مثل این آقا محسن حرف مثبت زده اونم حتما حواسش نبوده هان؟بورس ضررش زیاده وسودشم زیاد تره سری قبل هم بازار خراب بود شما همین حرف ها رو میزدید اما چی شد دلال یه نوسان ازمون گرفت بعد بازار مثبت شد اگه یادتون بیاد یدون سهم مثبت نبود الان که فقط5تا صف خریده متمئن باشین بازار برمیگرده راجع تحریم هم وضع خیلی خرابه قبول دارم ولی اینم بدونید که اونا حریف ایران نمیشن امروز هم با روسیه مراودت داشتن که هرچی کم داشتن از اونجا بیارن نزدیک تر هم هست جنس هایی هم که تحریم شدیم مثل قطعات پژو خوب چون یه دفعه نمیشه جایگزین پیدا کرد چند ماهی تعطیلی وبیکاری هست متمئن باشد ایران شکست نمیخوره چون نظامش سرمایه داری نیست اصلا پولی نداره اما اروپا که تا اواخر امسال متمئن باشید از هم میپاشه پس چراعین عقرب خود زنی میکنید وضع خیلی خرابه اما میشه از اون عبور کرد سود من ماهی دومیلیون بوده هالا میشه 4ماهی 2میلیون خیلی سخته اما چه میشه کرد پس به امید خدا شنبه بازار مثبت خواهد شد با عرضه ونفت4 وپارسیان 4 به امید خدا..........

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Aug 2025
              • 536

چه بازار جالبی یکی پارسان میفروشد یکی میخرد

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط amin68 پست شده است View Post
                چه عجب تواین سایت یه نفر مثل این آقا محسن حرف مثبت زده اونم حتما حواسش نبوده هان؟بورس ضررش زیاده وسودشم زیاد تره سری قبل هم بازار خراب بود شما همین حرف ها رو میزدید اما چی شد دلال یه نوسان ازمون گرفت بعد بازار مثبت شد اگه یادتون بیاد یدون سهم مثبت نبود الان که فقط5تا صف خریده متمئن باشین بازار برمیگرده راجع تحریم هم وضع خیلی خرابه قبول دارم ولی اینم بدونید که اونا حریف ایران نمیشن امروز هم با روسیه مراودت داشتن که هرچی کم داشتن از اونجا بیارن نزدیک تر هم هست جنس هایی هم که تحریم شدیم مثل قطعات پژو خوب چون یه دفعه نمیشه جایگزین پیدا کرد چند ماهی تعطیلی وبیکاری هست متمئن باشد ایران شکست نمیخوره چون نظامش سرمایه داری نیست اصلا پولی نداره اما اروپا که تا اواخر امسال متمئن باشید از هم میپاشه پس چراعین عقرب خود زنی میکنید وضع خیلی خرابه اما میشه از اون عبور کرد سود من ماهی دومیلیون بوده هالا میشه 4ماهی 2میلیون خیلی سخته اما چه میشه کرد پس به امید خدا شنبه بازار مثبت خواهد شد با عرضه ونفت4 وپارسیان 4 به امید خدا..........
                من اصلا کاری به بقیه فرمایشات شما ندارم ولی خواهشا توضیح بدید ایران نظامش سرمایه داری نیست یعنی چی؟

دوم اینکه بر اساس چه شاخصهایی (مستدل) میفرمایید اروپا از هم میپاشه؟
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ژولیده
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 62

جناب امین بنده قصد منفی بافی و نا امید کردن سهامداران رو ندارم. ممنون از نظرتون خیلی برام جالبه.
                  کیا حریف ایران نمیشن؟ جامعه ی جهانی که الان تقریبا یکصدا جلوی ایران ایستاده. یه چندتا کشور دوست همسایه داشتیم که به لطف این مسئولین الان دشمنیشون با ایران بیشتر اسرائیل شده. عراق که جای مارو در رده ی دوم بزرگترین صادر کننده ی نفت گرفت. امارات و عربستان که دیروز خط لوله ی انتقال نفت به دریای عمان رو برای دور زدن تنگه ی هرمز به بهره برداری رسوندن. کشور دوست الان یکی روسیه و چین برامون مونده که اونها هم بخاطر نفتیه که داریم بهشون نصف قیمت میفروشیم. کشور دوست دیگه سوریه هست که الان دستش تا کتف تو خون مردم خودش گیر کرده!
                  وضع تحریمها خرابه؟ ایکاش خراب بود، داریم به شرایط اقتصادی زمان جنگ 8 ساله ایران با عراق میرسیم. اگر در ایران زندگی میکنید کافیه یک نگاه به صفهای فروش مرغ دولتی بیاندازید. اگر مسئول خرید مایحتاج خانواده باشید میفهمید من چی میگم. جنسی رو امروز خرید میکنی، اگر چند روز دیگه دوباره بخری میبینی که 100-200 تومن رفته روش. از شیر و ماست بگیر تا لپه و برنج و سیگار ایرانی!
                  دلالها یه نوسان ازمون گرفتند؟ از ادیبهشت که شاخص روی 27200 بوده امروز رسیده به یک قدمی 25000. از اون زمان 31 روز شاخص منفی سنگین خورده و تنها 18 روز مثبت بوده اونم به مقدار خیلی کم.
                  اروپا تا آخر امسال از هم میپاشه؟!!!! جوابی ندارم برای این حرف
                  نظام ایران سرمایه داری نیست؟! این رو خودتون جواب بدید لطفا. یعنی نظام ایران کومونیستیه؟
                  شما انقدر تحت تاثیر رسانه های دولتی خودمون میشید، بد نیست گاهی اوقات هم سری به سرانه های برونمرزی و آزاد بزنید تا اگر هر یک از 2 طرف زیادی داره در مسائل مختلف بزرگنمایی میکنه، یک مقدار این دیدمون تعدیل بشه، شاید یک طرف واقعا داره دروغ میگه!
                  کلا نمیگم وضع خیلی خیلی خرابه، هنوز چند صباحی با اون وضع فاصله داریم و نمیگم من به شخصه میخوام کامل از بورس خارج بشم چون سرمایم آنقدری نیست که بتونم باهاش مسکن بخرم و هنوز کور سوی امیدی برام روی چند سهم خاص بازه. ولی با این شرایط ریسک بورس بسیار بسیار بالاست.
                  در پایان اینکه برای رسیدن به موفقیت باید واقع بین باشیم، شاید من کمی منفیگرا باشم ولی بیشک شما خیلی خوش بین هستید.
                  با تشکر

نظر

• Cerwin
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 55

جناب امین بنده قصد منفی بافی و نا امید کردن سهامداران رو ندارم. ممنون از نظرتون خیلی برام جالبه.
                    کیا حریف ایران نمیشن؟ جامعه ی جهانی که الان تقریبا یکصدا جلوی ایران ایستاده. یه چندتا کشور دوست همسایه داشتیم که به لطف این مسئولین الان دشمنیشون با ایران بیشتر اسرائیل شده. عراق که جای مارو در رده ی دوم بزرگترین صادر کننده ی نفت گرفت. امارات و عربستان که دیروز خط لوله ی انتقال نفت به دریای عمان رو برای دور زدن تنگه ی هرمز به بهره برداری رسوندن. کشور دوست الان یکی روسیه و چین برامون مونده که اونها هم بخاطر نفتیه که داریم بهشون نصف قیمت میفروشیم. کشور دوست دیگه سوریه هست که الان دستش تا کتف تو خون مردم خودش گیر کرده!
                    وضع تحریمها خرابه؟ ایکاش خراب بود، داریم به شرایط اقتصادی زمان جنگ 8 ساله ایران با عراق میرسیم. اگر در ایران زندگی میکنید کافیه یک نگاه به صفهای فروش مرغ دولتی بیاندازید. اگر مسئول خرید مایحتاج خانواده باشید میفهمید من چی میگم. جنسی رو امروز خرید میکنی، اگر چند روز دیگه دوباره بخری میبینی که 100-200 تومن رفته روش. از شیر و ماست بگیر تا لپه و برنج و سیگار ایرانی!
                    دلالها یه نوسان ازمون گرفتند؟ از ادیبهشت که شاخص روی 27200 بوده امروز رسیده به یک قدمی 25000. از اون زمان 31 روز شاخص منفی سنگین خورده و تنها 18 روز مثبت بوده اونم به مقدار خیلی کم.
                    اروپا تا آخر امسال از هم میپاشه؟!!!! جوابی ندارم برای این حرف
                    نظام ایران سرمایه داری نیست؟! این رو خودتون جواب بدید لطفا. یعنی نظام ایران کومونیستیه؟
                    شما انقدر تحت تاثیر رسانه های دولتی خودمون میشید، بد نیست گاهی اوقات هم سری به سرانه های برونمرزی و آزاد بزنید تا اگر هر یک از 2 طرف زیادی داره در مسائل مختلف بزرگنمایی میکنه، یک مقدار این دیدمون تعدیل بشه، شاید یک طرف واقعا داره دروغ میگه!
                    کلا نمیگم وضع خیلی خیلی خرابه، هنوز چند صباحی با اون وضع فاصله داریم و نمیگم من به شخصه میخوام کامل از بورس خارج بشم چون سرمایم آنقدری نیست که بتونم باهاش مسکن بخرم و هنوز کور سوی امیدی برام روی چند سهم خاص بازه. ولی با این شرایط ریسک بورس بسیار بسیار بالاست.
                    در پایان اینکه برای رسیدن به موفقیت باید واقع بین باشیم، شاید من کمی منفیگرا باشم ولی بیشک شما خیلی خوش بین هستید.
                    با تشکر

رسانه های آزاد رو خوب اومدی شاد شدم !

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

خیالت جمع ! ما همه مطمئن هستیم!! اطمینان داریم که شما درست می گویید!
                      اینجا مهد تمدن و برکت و اخلاص و دین و ایمان و پول و ثروت و خوشبختی است . همه جا مردم خوش و خرم و شادان دارند کیف میکنند. یک مشت بی همه چیز بی دین لامذهب فقط هستند غیر از مملکت اسلامی ما در سایر نقاط جهان که از دیار شرک و کفر هستند. به جز ما همگی آنها نابود خواهند شد به امید خدا . حق ما هستیم و باطل آنها . مطمئن هستیم!
                      و چه تشبیهی کردید ما را به عقرب! البته این تشابه در مورد بنده صدق میکند چون در ماه عقرب به دنیا آمدم! اما سایر دوستان .... خیر آنها به خودشان نیش نمی زنند که به دور خود بپیچند. مطمئن هستم مارهای سمی زیادی در اطراف ما پراکنده شده اند! کار همانهاست!!
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2129

اقایان : مصری . کیوان و... لطفا پاسخ دهید : چرادرکشور اسلامی باوجود ثروت فراوان مثل : نفت . معادن . گازو....... سالهاست مردمان فقیر دارد ؟؟ ایا اختلاف طبقاتی چند برابر عرف دنیانیست ؟؟؟؟

نظر

• amin68
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 134

یادم رفت بگم این قلت املایی ها تقصیر من نیست علتش به هم ریختن حروف کیبوردمه امروز درستش میکنم حرف ت دسته دار رو نمینویسه نظام ایران سرمایه داری نیست اگه بود که الان وضعیت بورس این نبود در یکی دوسال آینده همه چی مشخص خواهد شد کی پیروز میدان میشه

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

یادم رفت بگم این قلت املایی ها تقصیر من نیست علتش به هم ریختن حروف کیبوردمه امروز درستش میکنم حرف ت دسته دار رو نمینویسه نظام ایران سرمایه داری نیست اگه بود که الان وضعیت بورس این نبود در یکی دوسال آینده همه چی مشخص خواهد شد کی پیروز میدان میشه
                            اینو میگم که یکم دانشت بالا بره ،نشانه نظام سرمایه داری ،وجود نرخ بهره س.
                            موفق باشی!
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1545

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                              یه نکته ای رو به دوستان باید یادآوری کنم
                              هیچ کسی ازآینده خبر نداره . مطمئنا اگر همه میدونستند این هفته ، هفته ی قرمزی برای بورسه ،هفته پیش خالی میکردن و نقد میشدن. که در اونصورت هفته پیش هم بازار قرمز میبود .
                              الآن هم اگر برگردیم و به گذشته نگاه کنیم ، هیچ چیزی جز حسرت برای ما نمیمونه . بله خب یه وقتهایی منم فکر میکنم یاد سکه 250 تومنی و قندیهای 100 تومنی بخیر . ولی چه فایده . کی خبر داشت که قرار بود تا عرش برن و بعد ....
                              لذا باید هر کسی با استراتژی خودش پیش بره و همین حالا تصمیم قطعی بگیره . یا موندن ، یا رفتن . مطمئن باشید تا یک ماه آتی بازار مناسب نیست. ماه رمضان و کسادی کل بازارها
                              من چند بار خواستم برم بیرون ، ولی گفتم پولی که تو بورس از دست بره ، تو بورس هم برمیگرده . فقط صبر میخواد . اگرچه سال 91 به نظرم سالی بسیار مزخرف همچون 90 هست . ولی یادم نمیاد بورس سه سال پشت سر هم خراب بوده باشه .لذا سال 92 رو روشن میبینم.

رشد قیمتهای جهانی شکر+ حمایتهای این روزهای سهامداران عمده قندی ها!
                              امروز شخص حقیقی و شرکت بهشهر زرین هر کدوم 100 تا اضافه کردن . دیروز هم شخص حقیقی 65 تا تو گوشش زده بود .
                              فدک تو قثابت 350 تا برداشته
                              همدانیان 50 تا قنیشا برداشته

خدا را شکر شصفها با اون وضع نامطلوبش ، این هفته باز نشد . وگرنه یه 30% فکر کنم ضرر بهمون میزد;)
                              امروز پارسان حمایت 625 (ترندلاینشو) شکست . منم فروختمش .به همین راحتی:-s دیگه نگاشم نمیکنم. تا مجددا ببینم بیاد بالای 640
                              نقد شدم برای شکار یه قندی . شاید ماه رمضونی یه تکونی بخورن
                              اولویت من با قصفها ، قشکر ، قپیراست
                              سلام محسن جان
                              فرمایشات شما من رو یاد تفاوت دیدگاههای سرمایه گذاری میاندازه.صحبتهامو با یه مثال شروع می کنم:
                              فرض کنید شما یه مولتی میلیاردری هستید که از سیاره دیگه ای برای سرمایه گذاری وارد کره زمین میشید.به نظر شما چند درصد احتمال وجود داره که شما برای سرمایه گذاری کشور ایران را انتخاب کنید؟
                              از لحاظ اصول ریسک سرمایه گذاری تقریبا نزدیک صفر درصد احتمال برای سرمایه گذاری چنین موجودی در ایران وجود دارد.
                              خوب با این اوصاف آیا احتمالی وجود دارد که چنین موجودی در پرریسک ترین بازار سرمایه ایران یعنی بورس بیاید سرمایه گذاری کند.وقتی به ایران نمی آید پس دیگر احتمال صفر در صفر است که به بورس وارد شود.
                              خوب حالا این سوال مطرح می شود که پس من و شما اینجا چه کار می کنیم؟جواب واضح است.من و شما عادت کرده ایم اینگونه زندگی کنیم.
                              من و شما عادت کرده ایم هر روز صبح بدون هیچگونه اطلاع از بازاری نامفهوم ، شروع به ترید کنیم با کلی استرس و تنش.
                              به جمله خودتان در مورد قندیها دقت فرمایید***رشد قیمتهای جهانی شکر+ حمایتهای این روزهای سهامداران عمده قندی ها!امروز شخص حقیقی و شرکت بهشهر زرین هر کدوم 100 تا اضافه کردن . دیروز هم شخص حقیقی 65 تا تو گوشش زده بود .فدک تو قثابت 350 تا برداشته .همدانیان 50 تا قنیشا برداشته***
                              خوب اگر هرجای دیگری غیر از ایران بود این دلایل منطقی شما کاملا بایستی بازار این صنف را گرم می کرد.که امیدوارم در اینجا نیز چنین اتفاقی بیافتد ولیکن نه شما و نه کس دیگری نمی داند برای این صنف قرار است چه اتفاقی بیافتد.این همه ابهام و ناشفافی در سرمایه گذاری معنایش فرار سرمایه خواهد بود.که به نظر میرسد با توجه به گزارش وزیر اطلاعات وقت عده ای عمدا در حال چنین کاری هستند.
                              امیدوارم در زمان غیبت جعفر خان بتوانیم کمی بیشتر در این خصوص با هم صحبت کنیم.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                                اقایان : مصری . کیوان و... لطفا پاسخ دهید : چرادرکشور اسلامی باوجود ثروت فراوان مثل : نفت . معادن . گازو....... سالهاست مردمان فقیر دارد ؟؟ ایا اختلاف طبقاتی چند برابر عرف دنیانیست ؟؟؟؟
                                1- ثروت فراوان= خام فروشی= نبودن اراده برای تولید= عادت به حاضر خوری و پایین بودن بهره وری
                                2- ثروت فراوان+حاضر خوری= تمایل به استفاده از رانت و....
                                3-تمایل به رانت+مهم بودن وضعیت همنوع= تمایل به دزدی مال دیگران
                                4-ثروت فراوان-تمایل به دزدی=وضعیت اسفناک جامعه

جدای از معادلات بالا! تولید ناخالص داخلی ایران حدود 500 میلیارد تومان ارزیابی میشد تا قبل 2012، جمعیت کشور حداکثر 80 میلیون نفر هست بنابراین سرانه هر ایرانی میشه 6 هزار دلار یعنی هر ایرانی در سال حدود 12 میلیون تومان باید درامد داشته باشه یعنی خانواده متوسط 4 نفره در ایران باید حدود 50 میلیون تومان در سال و به عبارتی 4 میلیون تومان در ماه درامد داشته باشه... درسته ساختار اجتماعی اقتصادی هیچ گاه متمرکز کامل نیست اما انحراف معیار در ایران بسیار زیاد است و گرایش به عدم تمرکز به خاطر دزدی های بسیار بسیار کلانی که وجود داره ایجاد شده است
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X