کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز ریسک بزرگی کردم
دل شیر میخواد تو این بازار قندی بخریL-) .ببینیم ریسکمون چقدر جواب میده !
قشکر رو یه ناخن زدم. چون به گمونم بازار باز باید مثبت بشه +ماه رمضان و افزایش قیمت شکر+ نزدیکی سهم به حمایت
ابتدا واگرایی مثبت قیمت با اندیکاتورها RSI,MACD رو میبینیم :
همچنین واکنش سهم به چنگال اندرو (نزدیکی سهم به کف چنگال در 345 )+ تلاقی کف چنگال با فیبوی 78%
در پایان بنظرم بازار میاد رو گروه پترو دوباره
پارسان :
این سهم ترندلاینشو شکسته . فعلا بنظرم در حال پولبک به ترندلاینه. اگه تا 625 هم بیاد که ترندلاینو تاچ کنه، برای من مهم نیست .ولی نباید بره زیر ترندلاین
ذوب داشت به قیمتهای جذاب خرید مجدد من میرسید . حیف که داره میبنده
متاسفانه حمايت و وعده هاي مسولان بسيار کم رنگ شد.اين خيلي ميتونه خطرناک باشه.قيمت خونه هم که بخاطر ماه رمضان شل کرد و راکد شد بعدش پاييز هست و سر رسيد چکهاي بساز و بفروشها احتمالا قيمت خونه تا چند ماه اينده يک افت 20الي 30 درصدي روبرو بشه.انور قضيه بازار سرمايه با کاهش شديد قيمتها روبرو شده است خدا کنه اين پولهاي سرگردان سراغ دلار نره که ايندفعه ممکنه به 3000 تومان نوک بزنه.
من شديدا به مسولين بازار سرمايه اخطار مي کنم بابا سرمايه ها را راهنمايي فرماييد به بازار سرمايه .
لطفا سرمايه ها را فراري نديد به بازار دلار و سکه.با تکذيب شايعات جلوي شايعات عوارض بر صادرات را بگيريد.با تکذيب شايعات جلوي گران شدن افزايش مواد اوليه دولتي را بگيريد.و.......
چرا جند روزه پتروشيميها منفي شديد شدند.فقط بخاطر شايعات هست و....
غمارگ چون مواد اولیه اش خارجیه و همچنین با شرایط تحریم تو تهیه مواد اولیه با مشکل مواجه نمیشه؟ یکم ریسکش بالاس.
واقعا کی فکرش رو می کرد وقتی 140 میلیارد پول تو بازار باشه و بازار منفی؟این مفهومش چی میتونه باشه جز اینکه حقوقیها و صندوقها و هر ننه قمری که قراره از بازار حمایت کنه همه شدن بزخر!!!
بعد اسمش رو میزارن حمایت.هی لعنت بر این حمایت.فقط جیب خودشون رو پر می کنن.بعد میان داد میزنن انرژی هسته ای حق مسلم ماست.این انرژی هسته ای برای آقایون چه هزینه ای داشته؟؟همه که ماشاأالله مدیر کل و مدیر تشریف دارن.حقوقهای چند میلیونی و مسافرتهاشون هم که برقراره.این وسط میمونن من و امثال من با این قیمت مرغ و گوشت.
کیانوش جان زیاد حرص نخور.اصلا مملکت هرکی به هرکیه.این وسط تو می خوای یکی بیاد از پتروشیمیها حمایت کنه!!اینا خودشون هم موندن کی از چی باید حمایت کنه.بی خیال
جواد جان تکنیکال سهم عالیه.امروز هم که 150 رو رد کرد .یه گین 20 درصدی میده.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
جوری گند زدن به بازار که خیلی از سهمها که مقاومت ها و ترندلاینهارو شکسته بودند ، برگشتند زیر اون سطوح
X-(
سال 89 با اون همه افتضاح بودنش لااقل تو بازار قرمزش ، گروه قند یا گروه کاشی سبز بودن
اما تو سال به اصطلاح حمایت از تولید و سرمایه ، هیچ سهمی از هیچ گروهی در امان نیستند
تو این بازار که بالای اون یه مشت بی خرد باشند ، هیچ تحلیلی جوابگو نیست. نه بنیادی سهم رو میشه بررسی کرد ، ونه تکنیکال سهمهارو . ولی چه کنیم که غیر این دو ، ابزاری نداریم.
یه روز کبافق صف خریده ، فرداش صف فروشه . بیمه دی همینطور و ....
یه ذره یاد خاطرات قندی بکنیم .ببینید شاخص قندی پارسال ابتدای ماه رمضان چه استارتی زده و تا کجا ها رفته . یادش واقعا بخیر .
متاسفانه قندیها حمایت 2400 رو هم شکستند . منتظرم ببینم این افزایش قیمت جهانی شکر میتونه یه محرکی برای رشد گروه بشه یا نه . به همین خاطر قشکر دیروزمو نگه میدارم ببینم این 345 فردا شکسته میشه یا ... که بنظرم شکسته میشه . تنها کورسوی امیدم خریدهای شخص حقیقی تو سهمه:( .
شاخص هم رو مرز حساسی قرار داره :
شاخص اگر 25000 رو بشکنه ، حمایت معتبر بعدی 24500 و اصلش 24000 است .
اگر 24000 هم بشکنه ، فرضیه سقف دوقلو با تارگت 22600 قوت میگیره .
جوری گند زدن به بازار که خیلی از سهمها که مقاومت ها و ترندلاینهارو شکسته بودند ، برگشتند زیر اون سطوح
X-(
سال 89 با اون همه افتضاح بودنش لااقل تو بازار قرمزش ، گروه قند یا گروه کاشی سبز بودن
اما تو سال به اصطلاح حمایت از تولید و سرمایه ، هیچ سهمی از هیچ گروهی در امان نیستند
تو این بازار که بالای اون یه مشت بی خرد باشند ، هیچ تحلیلی جوابگو نیست. نه بنیادی سهم رو میشه بررسی کرد ، ونه تکنیکال سهمهارو . ولی چه کنیم که غیر این دو ، ابزاری نداریم.
یه روز کبافق صف خریده ، فرداش صف فروشه . بیمه دی همینطور و ....
یه ذره یاد خاطرات قندی بکنیم .ببینید شاخص قندی پارسال ابتدای ماه رمضان چه استارتی زده و تا کجا ها رفته . یادش واقعا بخیر .
متاسفانه قندیها حمایت 2400 رو هم شکستند . منتظرم ببینم این افزایش قیمت جهانی شکر میتونه یه محرکی برای رشد گروه بشه یا نه . به همین خاطر قشکر دیروزمو نگه میدارم ببینم این 345 فردا شکسته میشه یا ... که بنظرم شکسته میشه . تنها کورسوی امیدم خریدهای شخص حقیقی تو سهمه:( .
شاخص هم رو مرز حساسی قرار داره :
شاخص اگر 25000 رو بشکنه ، حمایت معتبر بعدی 24500 و اصلش 24000 است .
اگر 24000 هم بشکنه ، فرضیه سقف دوقلو با تارگت 22600 قوت میگیره .
داداش گل فقط روش بزخری الان جواب می ده
پول تو این شرایط نداشته باشی وپترو و قشکر و شپارس و وصنعت رو بز خرکنی بزاری بمونه برا چن وقت دیگه!
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر