چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

خوب دوستان بهترین سهام قندی فرصت ورود دادن ...برا جامونده ها ..بقیه قندیها الان دیگه اصلا مهم نیستن ...هر کی قندی خوب میخواست امروز دیگه باید خریده باشه ...تمام ...بیمه پارسیان هم فعلا روند نزولی داره ..

نظر

• AVIN 8861
      عضو عادی
      • May 2012
      • 210

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      قندیها هشدار دادیم ....

اکثر حباب هستن ..چون بازار امسال پی برایش اومده رو 4 و5 ..

سیمان کرمان فعلا مفت ترین سهم با سیمان دورود ....واقعا این بازار هیچی از تحلیل متوجه نیست ....کرمانشاه مفت ترین سهم بازار ...در قندیها هم فقط فقط قزوین...

پر ريسك عزيز

قنديها با اون همه افت همان جور كه خودتون بارهاي گفتين حالا حالاها جا براي رشد دارن.
      ديگه بدتر از شيرين و تربت جام كه نداريم؟ همه رنج منفي رو بازار خريد و حتي شيرين رو به مثبت كشوند.....
      به نظرم امروز فرصت ورود براي گروه قند بود.
      من هم كاملا با نظر شما موافقم كه هر سهم گروه خريدني نيست....
      اما ....
      حالا درست كه سهمهاي ممتاز گروه فرصت ورود ندادن (غير از عرضه مختصري در قزوين ) اما بقيه هم بعيده به اين زودي رشدشون متوقف بشه.....
      تا نظرشما چي باشه.....

پي نوشت: الان ديدم كه منفي تو گروه نمونده همه مثبت شدن باز......

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

جعفر خان شپترو به نظرت امسال چند میتونه بسازه؟
        ممنون

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
          پر ريسك عزيز

قنديها با اون همه افت همان جور كه خودتون بارهاي گفتين حالا حالاها جا براي رشد دارن.
          ديگه بدتر از شيرين و تربت جام كه نداريم؟ همه رنج منفي رو بازار خريد و حتي شيرين رو به مثبت كشوند.....
          به نظرم امروز فرصت ورود براي گروه قند بود.
          حالا درست كه سهمهاي ممتاز گروه فرصت ورود ندادن (غير از عرضه مختصري در قزوين ) اما بقيه هم بعيده به اين زودي رشدشون متوقف بشه.....
          تا نظرشما چي باشه.....

پي نوشت: الان ديدم كه منفي تو گروه نمونده همه مثبت شدن باز......
          امروز قشیر قشهد قزوین هر کی تو صف بود فرصت خرید داد ..

بازم میگم بقیه قندیها به هوای این چند تا بالا میان ..قیمتشون پر هست ویا حباب هستن .و..

وقتی سهم خوب رو میشه خرید سهم بد خریدش توجیه نداره....نوسان منفی 8 درصد رو حال کردی ...اگر فرصت خروج نمیدادن چیکار می کردید...در ضمن دوستان از کجا مطمئن هستن روند نوزل قندیها تمام شده ..

قشرین با سود 50 تومن پی برای 4 قیمت میشه 200 تومن ..کی میگه افتش رو کرده ..هنوز تو همین سود 50 تومن کلی شک هست ...با این همه وقتی سهم خوب هست سهم بد معنی نداره خریدش...این نظر منه ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            جعفر خان شپترو به نظرت امسال چند میتونه بسازه؟
            ممنون
            حداقل 150 میساره وبا پر بریا 4 کف قیمتی سهم میشه 600 وبا پی برای 5 میشه 750 تومن ..

کرمانشاه هم حداقل 150 میسازه با پی برای 4 میشه 600 وبا پی برای 5 میشه 750 ..قیمت کرمانشاه الان 450 هست واقعا جوک قیمتی هست برا خودش...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

منتظر یک رالی خوب در گروه لاستیک هستمی ..این رالی از پسهند شروع شده بعد پکویر بعد پاسا .....

توکاریل از خواب برخیر ..واقعا در این قیمتها موندن برا توکاریل اف داره ...

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

امروز قشیر قشهد قزوین هر کی تو صف بود فرصت خرید داد ..

بازم میگم بقیه قندیها به هوای این چند تا بالا میان ..قیمتشون پر هست ویا حباب هستن .و..

وقتی سهم خوب رو میشه خرید سهم بد خریدش توجیه نداره....نوسان منفی 8 درصد رو حال کردی ...اگر فرصت خروج نمیدادن چیکار می کردید...در ضمن دوستان از کجا مطمئن هستن روند نوزل قندیها تمام شده ..

قشرین با سود 50 تومن پی برای 4 قیمت میشه 200 تومن ..کی میگه افتش رو کرده ..هنوز تو همین سود 50 تومن کلی شک هست ...با این همه وقتی سهم خوب هست سهم بد معنی نداره خریدش...این نظر منه ..
                پر ريسك عزيز
                واقعا سوال خوبي رو مطرح كردين.

روند قندي ها رو همچنان نزولي ميدونيد ؟ به نظر شما كي مي توانند وارد روند صعود بشوند؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                  پر ريسك عزيز
                  واقعا سوال خوبي رو مطرح كردين.

روند قندي ها رو همچنان نزولي ميدونيد ؟ به نظر شما كي مي توانند وارد روند صعود بشوند؟
                  دوست من در تپست های قبل هم گفتم امسال بنیادی رو اول بزارید ...

بابا سهم با پی برای 2 با تعدیل هاش تو بازار خریدار نداره ..چرا باید من بیام قندی رو بخرم که هر قدر هم برا ش تعدیل مثبت در نظز می گیم با اینکه خودم هم ایمان دارم عمرا بتونه همچینی سود بسازه بازم پی برای سهم بالای 10 هست ...

قندیها اونهایی بالا مکیرن که با تعدیل ها پی برای زیر 4 دارن ...بابا قزوین امسال تا 150 هم شاید سود بسازه با پی برای 4 میشه 600 تومن ....قشیر همینطور ...ولی قند شیرین خراسان خیر ...من تو گزارش این یکی هیچ چی ندیدم فوقش همون 50 تومن بسازه ..امیدوارم من اشتباه کنم ..

امسال فقط بنیادی اولویت اول ماست در قندیها ..چون پی برای بازار از 7 اومده رو 4....

نظر

• حسینی
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 137

به نظرم از قشکر هم نباید غافل شد...کمترین ارزش بازار البته بعد از قجام

نظر

• آواچی
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 337

خرید توریل با تشکر از پرریسک عزیز

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

جناب جعفر میشه لطفا نظرتان رانسبت به خرید شاراک بفرمایید .البته دیروز و امروز هم تو صف خرید کرماشا هستم که هنوز

موفق بخرید نشدم.مرسی

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                          به نظرم از قشکر هم نباید غافل شد...کمترین ارزش بازار البته بعد از قجام
                          بله قشکر از نظر ارزش بازار واقعا مفته ..

ولی کمی ناامیدم کرد ..انتظار خیلی بیشتر داشتم ولی انگاری در اون منطقه واون طرف ها مشکل کشاورزی وکمبود چغندر باعث شده کارخونه ها نتونن با تمام ظرفیت کار کنن...برا کم کردن این ریسک ما فعلا بنا گذاشتیم در مناطقی که از نظر تولید چغندر مشکلی نیست .....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                            جناب جعفر میشه لطفا نظرتان رانسبت به خرید شاراک بفرمایید .البته دیروز و امروز هم تو صف خرید کرماشا هستم که هنوز

موفق بخرید نشدم.مرسی
                            شاراک تا وقتی زیر 600 نیادهمچنان در روند صعود هست

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

دوست من در تپست های قبل هم گفتم امسال بنیادی رو اول بزارید ...

بابا سهم با پی برای 2 با تعدیل هاش تو بازار خریدار نداره ..چرا باید من بیام قندی رو بخرم که هر قدر هم برا ش تعدیل مثبت در نظز می گیم با اینکه خودم هم ایمان دارم عمرا بتونه همچینی سود بسازه بازم پی برای سهم بالای 10 هست ...

قندیها اونهایی بالا مکیرن که با تعدیل ها پی برای زیر 4 دارن ...بابا قزوین امسال تا 150 هم شاید سود بسازه با پی برای 4 میشه 600 تومن ....قشیر همینطور ...ولی قند شیرین خراسان خیر ...من تو گزارش این یکی هیچ چی ندیدم فوقش همون 50 تومن بسازه ..امیدوارم من اشتباه کنم ..

امسال فقط بنیادی اولویت اول ماست در قندیها ..چون پی برای بازار از 7 اومده رو 4....
                              والله پر ريسك جان ما هم همينجور مونديم كه كيا هستند كه سهمهاي مزخرفي مثل قشرين و قجام رو مي خرند و از اون مهمتر چرا و با چه دليلي مي خرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• dolphin
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 78

پرریسک عزیز نظرتون رو راجع به فولاژ و پارسان می خواستم بدونم.
                                برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

در حال کار...
                                X