خوب دوستان بهترین سهام قندی فرصت ورود دادن ...برا جامونده ها ..بقیه قندیها الان دیگه اصلا مهم نیستن ...هر کی قندی خوب میخواست امروز دیگه باید خریده باشه ...تمام ...بیمه پارسیان هم فعلا روند نزولی داره ..
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقندیها هشدار دادیم ....
اکثر حباب هستن ..چون بازار امسال پی برایش اومده رو 4 و5 ..
سیمان کرمان فعلا مفت ترین سهم با سیمان دورود ....واقعا این بازار هیچی از تحلیل متوجه نیست ....کرمانشاه مفت ترین سهم بازار ...در قندیها هم فقط فقط قزوین...
پر ريسك عزيز
قنديها با اون همه افت همان جور كه خودتون بارهاي گفتين حالا حالاها جا براي رشد دارن.
ديگه بدتر از شيرين و تربت جام كه نداريم؟ همه رنج منفي رو بازار خريد و حتي شيرين رو به مثبت كشوند.....
به نظرم امروز فرصت ورود براي گروه قند بود.
من هم كاملا با نظر شما موافقم كه هر سهم گروه خريدني نيست....
اما ....
حالا درست كه سهمهاي ممتاز گروه فرصت ورود ندادن (غير از عرضه مختصري در قزوين ) اما بقيه هم بعيده به اين زودي رشدشون متوقف بشه.....
تا نظرشما چي باشه.....
پي نوشت: الان ديدم كه منفي تو گروه نمونده همه مثبت شدن باز......
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postپر ريسك عزيز
قنديها با اون همه افت همان جور كه خودتون بارهاي گفتين حالا حالاها جا براي رشد دارن.
ديگه بدتر از شيرين و تربت جام كه نداريم؟ همه رنج منفي رو بازار خريد و حتي شيرين رو به مثبت كشوند.....
به نظرم امروز فرصت ورود براي گروه قند بود.
حالا درست كه سهمهاي ممتاز گروه فرصت ورود ندادن (غير از عرضه مختصري در قزوين ) اما بقيه هم بعيده به اين زودي رشدشون متوقف بشه.....
تا نظرشما چي باشه.....
پي نوشت: الان ديدم كه منفي تو گروه نمونده همه مثبت شدن باز......
بازم میگم بقیه قندیها به هوای این چند تا بالا میان ..قیمتشون پر هست ویا حباب هستن .و..
وقتی سهم خوب رو میشه خرید سهم بد خریدش توجیه نداره....نوسان منفی 8 درصد رو حال کردی ...اگر فرصت خروج نمیدادن چیکار می کردید...در ضمن دوستان از کجا مطمئن هستن روند نوزل قندیها تمام شده ..
قشرین با سود 50 تومن پی برای 4 قیمت میشه 200 تومن ..کی میگه افتش رو کرده ..هنوز تو همین سود 50 تومن کلی شک هست ...با این همه وقتی سهم خوب هست سهم بد معنی نداره خریدش...این نظر منه ..
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postجعفر خان شپترو به نظرت امسال چند میتونه بسازه؟
ممنون
کرمانشاه هم حداقل 150 میسازه با پی برای 4 میشه 600 وبا پی برای 5 میشه 750 ..قیمت کرمانشاه الان 450 هست واقعا جوک قیمتی هست برا خودش...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postامروز قشیر قشهد قزوین هر کی تو صف بود فرصت خرید داد ..
بازم میگم بقیه قندیها به هوای این چند تا بالا میان ..قیمتشون پر هست ویا حباب هستن .و..
وقتی سهم خوب رو میشه خرید سهم بد خریدش توجیه نداره....نوسان منفی 8 درصد رو حال کردی ...اگر فرصت خروج نمیدادن چیکار می کردید...در ضمن دوستان از کجا مطمئن هستن روند نوزل قندیها تمام شده ..
قشرین با سود 50 تومن پی برای 4 قیمت میشه 200 تومن ..کی میگه افتش رو کرده ..هنوز تو همین سود 50 تومن کلی شک هست ...با این همه وقتی سهم خوب هست سهم بد معنی نداره خریدش...این نظر منه ..
واقعا سوال خوبي رو مطرح كردين.
روند قندي ها رو همچنان نزولي ميدونيد ؟ به نظر شما كي مي توانند وارد روند صعود بشوند؟
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postپر ريسك عزيز
واقعا سوال خوبي رو مطرح كردين.
روند قندي ها رو همچنان نزولي ميدونيد ؟ به نظر شما كي مي توانند وارد روند صعود بشوند؟
بابا سهم با پی برای 2 با تعدیل هاش تو بازار خریدار نداره ..چرا باید من بیام قندی رو بخرم که هر قدر هم برا ش تعدیل مثبت در نظز می گیم با اینکه خودم هم ایمان دارم عمرا بتونه همچینی سود بسازه بازم پی برای سهم بالای 10 هست ...
قندیها اونهایی بالا مکیرن که با تعدیل ها پی برای زیر 4 دارن ...بابا قزوین امسال تا 150 هم شاید سود بسازه با پی برای 4 میشه 600 تومن ....قشیر همینطور ...ولی قند شیرین خراسان خیر ...من تو گزارش این یکی هیچ چی ندیدم فوقش همون 50 تومن بسازه ..امیدوارم من اشتباه کنم ..
امسال فقط بنیادی اولویت اول ماست در قندیها ..چون پی برای بازار از 7 اومده رو 4....
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postبه نظرم از قشکر هم نباید غافل شد...کمترین ارزش بازار البته بعد از قجام
ولی کمی ناامیدم کرد ..انتظار خیلی بیشتر داشتم ولی انگاری در اون منطقه واون طرف ها مشکل کشاورزی وکمبود چغندر باعث شده کارخونه ها نتونن با تمام ظرفیت کار کنن...برا کم کردن این ریسک ما فعلا بنا گذاشتیم در مناطقی که از نظر تولید چغندر مشکلی نیست .....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من در تپست های قبل هم گفتم امسال بنیادی رو اول بزارید ...
بابا سهم با پی برای 2 با تعدیل هاش تو بازار خریدار نداره ..چرا باید من بیام قندی رو بخرم که هر قدر هم برا ش تعدیل مثبت در نظز می گیم با اینکه خودم هم ایمان دارم عمرا بتونه همچینی سود بسازه بازم پی برای سهم بالای 10 هست ...
قندیها اونهایی بالا مکیرن که با تعدیل ها پی برای زیر 4 دارن ...بابا قزوین امسال تا 150 هم شاید سود بسازه با پی برای 4 میشه 600 تومن ....قشیر همینطور ...ولی قند شیرین خراسان خیر ...من تو گزارش این یکی هیچ چی ندیدم فوقش همون 50 تومن بسازه ..امیدوارم من اشتباه کنم ..
امسال فقط بنیادی اولویت اول ماست در قندیها ..چون پی برای بازار از 7 اومده رو 4....
نظر
نظر