پر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
مصوبه پرداخت تسهیلات 10 هزار میلیاردی به خودروسازان ابلاغ شد + متن ابلاغیه
نمایندگان ویژه رییسجمهور در کارگروه حمایت از تولید بمنظور حمایت از صنعت خودروسازی کشور، مبلغ 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به هریک از شرکتهای ایرانخودرو و سایپا اختصاص دادند. این مصوبه، توسط معاون اول رئیسجمهور به وزارت اقتصاد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی ابلاغ شد.
بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
-
در اصل توسط danial89 پست شده است View Postپر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما
قصد خرید قندی دارید قزوین زیر 450 فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از 340 به صورت پله ای به دوستان دادیم..
در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل 500 فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود 800..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقشرین رو 347 و385 مقاومت داره با شکست 385 وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...
قصد خرید قندی دارید قزوین زیر 450 فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از 340 به صورت پله ای به دوستان دادیم..
در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل 500 فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود 800..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقشرین رو 347 و385 مقاومت داره با شکست 385 وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...
من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو 4 روز 20 درصد مثبت
شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از 1000 درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
به امید روزهای بهتر بورس
نظر
-
در اصل توسط h1978 پست شده است View Postپرریسک جان
من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو 4 روز 20 درصد مثبت
شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از 1000 درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
به امید روزهای بهتر بورس
علاوه بر اینها بنیادی هم دیگه قزوین در گزارش سه ماهه که داد وپوشش سود 50 درصد همه چیز رو ثابت کرد ...سود قندیها رو هم بعد مدتی با هم مقایسه خواهیم کرد ..بازدهی قند اصفهان 1200 تومنی وقزوین 300 تومنی ...میخوام ببینم اصفهان میخوااد چند بشه وقزوین چند وقنیشا چند وقاثبت قشکر قشرین قشیر ....اونوقت دلیل این همه تاکید رو متوجه خواهید شد...
وگرنه قجام هم داره با قزوین رشد می کنه ..رشد کردن دلیل نمیشه اون سهم هم خوبه...یا رشد نکردن یه سهم دلیل بر بد بودنش نیست ...شاید بازار قدر یه سهم رو نمی دونه ..
در ضمن با تمام احترامی که برا دوستان قائل هستم خلاف جهت شنا کردن در بازار بورس رو بدترین نوع حرکت می بینم .
درسته همدانیان در قنیشا اجازه نداد حقیقی ها ضرر بکنن ولی خوب این دلیل نمیشه بنده بیام قزوین سهمی با یک چهارم قیمت رو ول کنم اونم با بنیادی قوتر رو وقنیشا رو بخرم فقط به این دلیل که حامیداره..
سهم خوب نیاز به حامی نداره به وقتش قیمت سهم میاد بالا ...سهم خوب سهمیه که ارزش خودش رو در سود خودش نشون بده ..قنیشا اگر سود خودش رو بالای 200 نیاره بالایی نخواهد داشت واین رشد سفته بازی خواهد بود وبعد رفتن همدانیان با مخ میاد پایین ولی سودش بره بالا همدانیان هم نباشه سهم پایین نمیاد ...
الان در شیران سهم از 400 شده 2000 تومن ولی ایا الان حامی اون رو بالا نگه اداشته..دلی این که افت نمی کنه سود بالای 500 تومنی شیران هست...بنیادی بالا اومده وثابت کرده رشدش الکی نبوده ..قندیهایی که بعد مدتی تعدیل مثبت ندن باز مجدد گره های منفی در انتظارشون هست ...
سال قبل قندیهای درپیت رشد سوداوری چندانی نداشتن ولی همین قزوین زیان 20 تومن رو کرد حدود 100 تومن سود ....فرق از زمین تا اسمان بود..آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/07/23, 16:12.
نظر
-
در اصل توسط misha پست شده است View Postپرريسك جان نظرت درباره قشكر چيه قراره افزايش سرمايه بده فكر ميكني فرصت خريد ميده؟؟؟
دارم بهترین رو به شما میگم نمی دونم چرا دوستان اصار دارند همش سهم دیگه ای رو بخرن..
ما میگیم پترو کرمانشاه بخرید دوستان میرن پتروهای دیگه میخرن ..میگیم پترو ابادان باز دوستان سهام دیگه میخرن..
نمی دونم ..اینها فرصت خرید ندادن سهام دیگه ...قندیها معمولا با هم فرصت خرید میدن ولی خوبهاش شاید حالا حالا فرصت خرید ندن...مگر اینکه سازمان باز دخالت کنه یا بخر عجیب غریب بیاد اینها شل کنن.
نظر
نظر