جناب جعفر با توجه به بر گشت پتروشیمی ها لطفا نظرتان را نسبت به شاراک می فرمایید.مرسی
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postنوشته اصلی توسط محسن مختاری در تايپيک موج شماري
وقتی شمارشم از دیتای 25 ساله ی نفت برنت تموم شد ،نتیجه ش برام قابل باور نبود ،چون چند نفر از دوستانی که کارشونو توو الیوت قبول داشتم و دارم ،دیدگاه نزولی ای نسبت به نفت دارن، ولی به هر حال من موج شماری نفت رو بدین شکل میدونم:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرم سقف 144 دلاری نفت در کمتر از 7 ماه آینده شکسته خواهد شد
زیرموج شماریه موج (3) :
زیرموج شماریه موج (5) (که الان درش به سر میبریم):
*.ذکر این نکته لازمه که توو بازه ی 19 ساله ای که دیتای شاخص بورس ایران وجود داره، این شاخص همبستگی بالایی با قیمت نفت داشته
.................................................. ....................................
پايان شرح.
کيانوش نوشته است.
با تشکر از استاد مختاري عزيز
واي خداي من چه اتفاقي مي خواهد بيفتد که در 7 ماه اينده نفت ممکنه سقف 144 دلاري را بشکونه.
ايا اقتصاد دنيا قراره از رکود در بياد؟نه نه گمان نکنم.هيچ پيش زمينه اي در اين خصوص وجود ندارد.
................................................
من فکر مي کنم اين علم تکنيکال يک جور جام جهان نما هست که حتي مي توان از روي ان يک سري اتفاقات و تحولات سياسي و بحرانهاي منطقه اي را باهاش حدس زد.مي گم حدس تا به جايي بر نخوره.
.............................................
انچه باعث شد اين سوال را از جناب مختاري بکنم که تکنيکال نفت را برايمون ترسيم کنيد اين بود.که بيداري اسلامي يا سياسي که در منطقه بزرگي از کشورهاي اسلامي راه افتاده و جديدا به اطراف خليج فارس خصوصا عربستان صعودي کشيده شده است هر هرروز در حال بزرگ شدن هست و کم کم داره از حالت جنبشهاي اجتماعي به انقلاب هاي اجتماعي ميرسد.
چند وقت پيش شنيدم عربستان از ترسش داره سهام فيس بوک را ميخره تا ان را بروي شهروندان و مردم کشورش ببنده.باز شنيدم که انگلستان داره يک نسخه سياسي براي عربستان مي پيچه که نظام سياسي عربستان به سلطنت مشروطه با يک سري تغييرات و ازاديهاي سياسي تغيير اساسي کنه.
همچنين تغيير و تحولات جنبشهاي اجتماعي که در يمن بحرين و.... داره هر روز گسترش مي يابد.
..........................................
نتيجه
شايد و اگه جنبشهاي اجتماعي که در منطقه خليج فارس خصوصا عربستان اگه کارش به انقلاب بکشه و توليد نفت را بشدت به مخاطره بياندازه انوقت ممکنه قيمت جهاني نفت حتي به 200 دلار برسه.
..............................................
بگمانم با توجه به روند قيمت جهاني نفت و قيمت دلار و فروشهاي خوب گروه پتروشيمي و تعديل هاي مثبت خوب اين گروه در گزارشهاي 6 و 9 ماهه تا هفت ماه اينده قسمت بزرگي از پرتفوي را به اينها اختصاص بدهيم بد نباشد.
.......................
کرمانشا-شپترو-شصفها-شاراک-شيران-و..............
در حال حاضر نفت برنت به 112.23
و نفت سبک به 93.65 رسيده است.
اوره صنعتي پتروشيمي خراسان 5840 ريال
اوره پتروشيمي شيراز 5512 ريال
اوره صنعتي شيراز 5300 ريال
امونياک مايع شيراز 4959 ريال
معامله شد.
...........................
کرمانشا از محل فروش اوره 5380 ريالي
و امونياک 4760 ريالي
و فروش ارز 1480 توماني تونسته بود 54 تومان بسازد.
.........................
خوب استارت افرايش نرخ اوره و امونياک ديروز در بورس کالا خورد چون دلار شده است 2000 تومان
فروش ارز 1480 توماني 3 ماهه اول هم که شد هاست 2000 تومان
افزايش نرخ ارز مرجع هم که کنسل شد.
کرمانشا تعديل وحشتناکي در 6 ماهه خواهد داد.
نظر
-
دوست عزیزی که همواره اعداد و آمار وارقام سود و فروش پتروشیمیها رو گوشزد میکنی
همه اینها درست.ولی بازار در مورد پتروشیمیها به شک افتاده (نه تنها پتروشیمی ها بلکه کل شرکتها) اگه این تحریمها در این مرحله رو اوره ای ها تاثیر نگذارد در مورد تحریمهای آینده کسی نمیتواند مطمئن باشد.میبینید که هر از چند گاهی یک سری تحریمهای جدید با دامنه بیشتر.
به همین خاطر نمیشه گفت فلان شرکت تا آخر سال فلان قدر سود میسازد.6 ماهه فلان قدر میپوشاند و چنین و چنان.به بازار خیلی کوتاه مدت میبایست نگاه کنید.
من خودم کرمانشاه رو فروختم و نمیگم دوباره نمیخرم.چرا میخرم ولی به دید نوسان.دوستان هم به جای تعصب رو سهمها اگه مثلا 430 فروخته بودن زیر 400 میخریدن و یه نوسان میگرفتن.شرایط اقتصادی اصلا برای سرمایه گزاری حتی یک هفته ای هم مناسب نیست.باید همیشه دست به ماشه بود و به سود کم ولی در دفعات زیاد قناعت کرد.
نظر
-
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postدرود جعفر خان
خواستم دلیل برتری قزوین نسبت به سایر همگروهی هاش رو از دید شما بدونم
جذب چغندر بالا به دلیل اب وهوای بهتر وکشاورزی خوب...
سرمایه کمتر نسبت به قندیهای خوب ...
قیمت مناسب ومفت اون در قیاس با قندیها خوب وقندیهای در پیت...
قزوین با ظرفیت تولید بالا که سال قبل هم این رو ثابت کرد الان با قثابت یک قیمته ..سرمایه قزوین کمتر هم هست ..قزوین می تونه سود خود به حد قپیرا برسونه وقیمتش نصف قپیرا ..
قیمت قزوین یک سوم قیمت اکثر قندیها خوبه در حالی که این شکاف قیمتی هیچ معنایی نداره ..مثل این میمونه قندیها دیگه دلار 2000 تومنی هستن وقزوین تازه شده دلار 1226 تومنی ...
البته همانظور که دلار 1226 گیر کسی نمیاد قزوین هم گیر نمیاد واگر گیر بیاد فکر نکنم امونش بدن ...یعنی کسی این رو ول کنه بره رو بقیه نمی دونم چی باید گفت...
البته اینها نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..خودتون هم بررسی کنید ..تمام گزارشها قندیها در کدال هست بررسی کنید بهترین رو انتخاب کنید...
نظر
-
در اصل توسط ایمان صالح پست شده است View Postدوست عزیزی که همواره اعداد و آمار وارقام سود و فروش پتروشیمیها رو گوشزد میکنی
همه اینها درست.ولی بازار در مورد پتروشیمیها به شک افتاده (نه تنها پتروشیمی ها بلکه کل شرکتها) اگه این تحریمها در این مرحله رو اوره ای ها تاثیر نگذارد در مورد تحریمهای آینده کسی نمیتواند مطمئن باشد.میبینید که هر از چند گاهی یک سری تحریمهای جدید با دامنه بیشتر.
به همین خاطر نمیشه گفت فلان شرکت تا آخر سال فلان قدر سود میسازد.6 ماهه فلان قدر میپوشاند و چنین و چنان.به بازار خیلی کوتاه مدت میبایست نگاه کنید.
من خودم کرمانشاه رو فروختم و نمیگم دوباره نمیخرم.چرا میخرم ولی به دید نوسان.دوستان هم به جای تعصب رو سهمها اگه مثلا 430 فروخته بودن زیر 400 میخریدن و یه نوسان میگرفتن.شرایط اقتصادی اصلا برای سرمایه گزاری حتی یک هفته ای هم مناسب نیست.باید همیشه دست به ماشه بود و به سود کم ولی در دفعات زیاد قناعت کرد.
از گروه پترو ابادان کرمانشاه شیران در لیست ما هست ...
با بقیه بنده کاری ندارم ...
در مورد سود ها هم منتظر گزارش ها می میونم ..میخوام ببینم واقعا به گفته دوستان قراره تعدیل منفی بدن ..
قراره کرمانشاه سود 90 تومنی با پوشش بالای 50 درصد رو بکنه 40-50 تومن وقشرین که بازار رو 400 براش سر ودست می شکنه سود 20 تومن رو به خاطر تحریم بکنه 150 تومن ..من که گزارش قشرین هر قدر بالا پایین کردم وقحطی هم در کشور بیاد به این سود نرسیدم ...
ببینم خدا چی میخواد ..کرمانشاه زیر 450 مفت وفرصت خرید هست ..تا هر جا هم میخواد بره ولی برگشت زیبایی خواهد داشت ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postظرفیت تولید بالا ...از اکثر قندیها ظرفیت تولید بالاتر داره ..
جذب چغندر بالا به دلیل اب وهوای بهتر وکشاورزی خوب...
سرمایه کمتر نسبت به قندیهای خوب ...
قیمت مناسب ومفت اون در قیاس با قندیها خوب وقندیهای در پیت...
قزوین با ظرفیت تولید بالا که سال قبل هم این رو ثابت کرد الان با قثابت یک قیمته ..سرمایه قزوین کمتر هم هست ..قزوین می تونه سود خود به حد قپیرا برسونه وقیمتش نصف قپیرا ..
قیمت قزوین یک سوم قیمت اکثر قندیها خوبه در حالی که این شکاف قیمتی هیچ معنایی نداره ..مثل این میمونه قندیها دیگه دلار 2000 تومنی هستن وقزوین تازه شده دلار 1226 تومنی ...
البته همانظور که دلار 1226 گیر کسی نمیاد قزوین هم گیر نمیاد واگر گیر بیاد فکر نکنم امونش بدن ...یعنی کسی این رو ول کنه بره رو بقیه نمی دونم چی باید گفت...
البته اینها نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..خودتون هم بررسی کنید ..تمام گزارشها قندیها در کدال هست بررسی کنید بهترین رو انتخاب کنید...
فرمایشتون صحیح
قزوین واقعا نشون داده از بهتریناست
اما سرمایه ثبت شدش بین قندیهای خوب فقط از قپیرا کمتره
وگرنه 2.5 برابر اصفهان و لرستان سرمایه داره
و میشه گفت فقط قپیرا و قنقش سرمایه ثبت شده بیشتری نسبت بهش دارند
ولی در کل عالیه
ضمن اینکه الان ارزش بازار 90 میلیاردی قپیرا و 130 میلیاردی قنقش کجا و 31 میلیاردی قزوین کجا
من برای خودم قزوین رو 900 هدف گذاری کردم 6 ماهه وحالا حالا ها هستم باهاشآخرین ویرایش توسط صمدآقا؛ 2012/08/09, 14:02.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر پترو شیمی گفته نشده ..همانطور که هر قندی رو نگفتیم بخرید ..
از گروه پترو ابادان کرمانشاه شیران در لیست ما هست ...
با بقیه بنده کاری ندارم ...
در مورد سود ها هم منتظر گزارش ها می میونم ..میخوام ببینم واقعا به گفته دوستان قراره تعدیل منفی بدن ..
قراره کرمانشاه سود 90 تومنی با پوشش بالای 50 درصد رو بکنه 40-50 تومن وقشرین که بازار رو 400 براش سر ودست می شکنه سود 20 تومن رو به خاطر تحریم بکنه 150 تومن ..من که گزارش قشرین هر قدر بالا پایین کردم وقحطی هم در کشور بیاد به این سود نرسیدم ...
ببینم خدا چی میخواد ..کرمانشاه زیر 450 مفت وفرصت خرید هست ..تا هر جا هم میخواد بره ولی برگشت زیبایی خواهد داشت ..
نظر
-
اصلاح قیمت نزولی چرا!!!!!
چندیست با توجه به مسائل اقتصادی و سیاسی اکثر شرکتها با اصلاح قیمتی نزولی روبرو شده اند و کف مشخصی هم وجود ندارد!!! حال انکه قیمت محصولات و تولیدات اکثر این شرکتها افزایشی بوده !!!(به عنوان مثال افزایش قیمت اهن و میلگرد) نکته حائز اهمیت این است که در حال حاظربرای احداث و راه انداری یک شرکت (به عنوان مثال فولاد مبارکه) با ظرفیت کنونی باتوجه به افزایش تورم و قیمت دلار و..... به چه میزان سرمایه نیاز است !با اصلاح قیمت های فعلی امکان احداث همچین شرکتی هرگز وجود ندارد!!! در این مورد باید تصمیم و قانونی برای اصلاح قیمت شرکتها وجود داشت که بر مبنای ان اصلاح قیمت واقعی و باتوجه به نکته گفته شده صورت میگرفت !!!
نقل .
خودتان قضاوت کنید
نظر
-
پرريسك جان واقعا اين مدتي كه تو اين تاپيك بودم خيلي خيلي ازت استفاده كردم و كيف مي كنم براي درك و دانشت ، اما يك حرف بيخ گلومه ميخام بگم و اونم اينه كه پرريسك جان شما انجا تحليل مي كنيد و الحق و انصافا عالي تحليل مي كنيد ولي اين عادت اصلا خوب نيست كه هر وقت بازار خلاف تحليلات شد كركره تاپيكو بكشي پايين و بري حاجي حاجي مكه . اتفاقا اگه به تحليلات اعتقاد داري بايد همون روزهايي كه بازار خلافه جهت تو هستش بياي و از تحليلات دفاع كني . شرمنده اگه جسارت شد
نظر
-
در اصل توسط arioman پست شده است View Postپرريسك جان واقعا اين مدتي كه تو اين تاپيك بودم خيلي خيلي ازت استفاده كردم و كيف مي كنم براي درك و دانشت ، اما يك حرف بيخ گلومه ميخام بگم و اونم اينه كه پرريسك جان شما انجا تحليل مي كنيد و الحق و انصافا عالي تحليل مي كنيد ولي اين عادت اصلا خوب نيست كه هر وقت بازار خلاف تحليلات شد كركره تاپيكو بكشي پايين و بري حاجي حاجي مكه . اتفاقا اگه به تحليلات اعتقاد داري بايد همون روزهايي كه بازار خلافه جهت تو هستش بياي و از تحليلات دفاع كني . شرمنده اگه جسارت شد
بنده قزوین رو 340 ارزشمند برا خرید می دیدم رو 270با 15 درصد افت بیام جا بزنم...یا چون شفارس الان از 260 شده 238 بنده نظرم عوض شده الان میگم ببخشید شفارس سهم بدی هست ..یا کرمانشاه چون از 450 اومد رو 400 سهم بدی هست...
بنده کی گفتم این سهام بد بوده ..یعنی چی بیام دفاع کنم..گفتم هر کی میفروشه داره اشتباه می کنه ..خوب بفروشه ..هر قدر پایین تر بهتر ..
برا دوستان کوتاه مدتی حد ضرر گفتیم..خوب هر کی صبر نداره بفروشه حد ضرر هم 5 درصد ..
افت وخیز سهمها جز نوسان بازار هست وقتی گزارش شرکتها بیاد وسودها واقعی رو بشه بازار میفهمه کدوم سهم ارزش خرید داشته وکدوم نداشته..
چون قشرین از 370 شده 420 یعنی شما فکر می کنی نظر بنده رو این سهم عوض شده والان میگیم این سهم خوبه...خیر هنوزم به این سهم اعتقاد ندارم بنیادی ...حالا میخواد بشه 1000 تومن...
به وقتش وقتی گزارش ها اومد اون موقع این سهمها دیدن دارن...بنده از افت قیمت سهام مدنظرم استقبال می کنم ..سهام خوب نیازی به دفاع کردن ندارن ..زمان میخواد تا یه عده سهامدار جو گیر رو پیاده کنن بعد برو که رفتیم..ما هم حوصله داریم واین زمان رو میدیم...
نظر
-
در اصل توسط arioman پست شده است View Postپرريسك جان واقعا اين مدتي كه تو اين تاپيك بودم خيلي خيلي ازت استفاده كردم و كيف مي كنم براي درك و دانشت ، اما يك حرف بيخ گلومه ميخام بگم و اونم اينه كه پرريسك جان شما انجا تحليل مي كنيد و الحق و انصافا عالي تحليل مي كنيد ولي اين عادت اصلا خوب نيست كه هر وقت بازار خلاف تحليلات شد كركره تاپيكو بكشي پايين و بري حاجي حاجي مكه . اتفاقا اگه به تحليلات اعتقاد داري بايد همون روزهايي كه بازار خلافه جهت تو هستش بياي و از تحليلات دفاع كني . شرمنده اگه جسارت شد
کاربر محترم
این دیگه واقعا" کمال بی انصافیه
همه کاربران این سایت خوب می دانند که جناب آقای پر ریسک یکی از بهترین و زحمتکش ترین افراد سایت هستند
چطور شما قند قزوین را که مرتب ایشان از آن می گفتند را ول کرده اید و چسبیدید به کرماشا؟؟؟
خوب کرماشا هم به خاطر خبر تحریم پتروشیمی ها به این روز افتاده ، گرچه این سهم بسیار بسیار در این قیمتها ارزشمند است.
آیا اگر حد ضرر را که بارها و بارها جناب آقای پر ریسک عنوان فرمودند را رعایت می کردید ، این گله را مطرح می نمودید؟؟؟
مسئولیت خرید و فروش هر سهامدار فقط و فقط خود اوست و شما حق گله به کاربر پر ریسک را ندارید.
چرا فردی که خالصانه و با تمام وجود در این سایت زحمت می کشد را ناراحت می کنید؟؟؟
مگر زمانی که قزوین منفی می خورد ایشان تاپیک را رها نمودند؟؟؟
اگر ایشان کار شخصی دارند و چند روزی در سایت تشریف ندارند و این زمان هم سهم کرماشا منفی شده ، آیا ایشان باید جوابگوی کاربرانی همچون شما باشد؟؟
آیا شما اگر سهم قزوین را می خریدی و بیشتر از 50 درصد سود می کردی ، از ایشان قدردانی هم می نمودی؟؟؟؟
واقعا" اینگونه برخوردها جای تاسف دارد و در شاءن کاربران وزین سایت بورسی نمی باشد.آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/08/09, 23:21.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر