دوستان از مجمع ذوب خبري نشد ؟؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام پرریسک عزیز
منم این موفقیت رو بهت تبریک میگم.
تقریبا یک سالی هست که هم تو آراد هم اینجا پیگیر مطالبت هستم اما زیاد مزاحمت نشدم و از توصیه های برادرانه ات به بچه ها منم استفاده کردم.
اینجا معرف نداشتم و لذا یه کم دیر تایید شد عضویتم اما بالاخره شد.
خواستم اعلام حضور کنم تا احیانا اگه یه وقت اینجا سوالی داشتم در جریان باشی و بی احترامی نباشه که سر زده بیام سوال بپرسم و برم .
نظر
-
در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Postجناب پرریسک من یه سوال داشتم. شما وقتی می گید حد ضرر رو روی رقمی بزاریم . آیا قیمت پایانی زیر این قیمت اومد باید فروخت یا باید دور روز قیمت زیر این قیمت باشه یا.... اگه میشه یه توضیحی در این مورد بفرمایید..
باتشکر
در ضمن بابت زحماتتون ازتون تشکر می کنم... واقعا مثل شما تو این دوران کم پیدا میشه
نظر
-
گزارش فولاد هم اومد
پوشش 31 درصدی سه ماهه. و رشد 13 درصدی نسبت به سه ماه اول سال قبل.
عليرغم افزايش نرخهاي فروش داخلي نسبت به بودجه قبلي با توجه به کاهش نرخ تسعير ارز از 20000 ريال به 16500 ريال براي هر يورو (مبناي نرخ مرجع) و همچنين کاهش نرخ هاي صادراتي باعث شده است؛ متوسط نرخ فروش کل با کاهش روبرو گردد. از ديگر سوي بدليل افزايش حجم توليد مبلغ فروش کل نسبت به پيش بيني ارائه شده قبلي افزايش يافته است. همچنين درآمد شرکت بابت سرمايه گذاريهاي انجام شده نيز افزايش يافته است.
سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ،معادل 50 درصد سود خالص اعلام گرديده است.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postگزارش فولاد هم اومد
پوشش 31 درصدی سه ماهه. و رشد 13 درصدی نسبت به سه ماه اول سال قبل.
عليرغم افزايش نرخهاي فروش داخلي نسبت به بودجه قبلي با توجه به کاهش نرخ تسعير ارز از 20000 ريال به 16500 ريال براي هر يورو (مبناي نرخ مرجع) و همچنين کاهش نرخ هاي صادراتي باعث شده است؛ متوسط نرخ فروش کل با کاهش روبرو گردد. از ديگر سوي بدليل افزايش حجم توليد مبلغ فروش کل نسبت به پيش بيني ارائه شده قبلي افزايش يافته است. همچنين درآمد شرکت بابت سرمايه گذاريهاي انجام شده نيز افزايش يافته است.
سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ،معادل 50 درصد سود خالص اعلام گرديده است.
بعد ميگن چرا دلار و سکه و خونه بالا ميره.
اقايون- برادرا- پي به اي بازار شده 3
بعضي از سهام دارند زير 2 معامله ميشند.
دير بجنبيد اون دلار لعنتي دوباره ميره رو 2هزار تومان
متاسفانه حمايت از بازار سرمايه دوباره فراموش شد
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
دستت درد نکنه . این تازه فقط منظومه هستش!!
راستی من بدجوری روی اسم عربی "زحل" آلرژی دارم. چرا کسی اسم فارسیشو نمیگه ؟! اسم فارسی زحل ، "کیوان" هست! اینجوری کچل هم نیست! حلقه های دورش کلی خوشگلش میکنه !!
:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دلار 1962 تومان ..سکه 736 هزار تومان ..
ما منتظر بودیم سکه بیاد رو 670 ولی نیومد ..هر باری که مگیذره کف قیمتی سکه ودلار بالاتر میاد ...
کف قیمتی سکه از 650 اومد رو 700 ودلار هم انکاری داره رو 1900 کف خودش رو می بنده ..
سهام صادراتی باید دلار رو بالای 1800 میدیدن واکثرا زیر این قیمت دیدن ...ببینم روزهای بعد با این دلار قراره چه سودهایی اعلام بشه ...
نظر
-
در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Postانقدر عکس و تبریک گقتن دوستان گفتم شاید ندیده باشید.....
در ضمن بابت زحماتتون ازتون تشکر می کنم... واقعا مثل شما تو این دوران کم پیدا میشه
ممنون از لطف دوستان ..
معمولا حد ضرر زمانی شکسته میشه که سهم دور زکامل زیر اون قیمت معامله بشه ..یا وقتی سهم روند صعود میگره که سهم دو تا سه روز بالای قیمتی که گفته میشه دوام بیاره..
با این همه دوستان برا اینکه خدای ناکرده ضرر بیشتری نکنن در صورتی قیمت پایانی سهمی دو تا 3 تومن از حد ضرر گفته شده اومد پایین تر حداقل 50 درصد خروج کنن ..50 در صد باقی رو هم اگر سهم قبل دو روز برنگشت بالای حد ضرر خارج بشن ..
نظر
-
گزارش سه کاهه بکام اومد کاهش صادرات ...........................................بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
استاد پرریسک
(ببخش که بعضی وقتها با اسم کوچیک صدات میزنیم.از بس که افتاده و متواضع هستی و دوست داشتنی.هرجا هم که بودی جزو پربیننده ترینها بودی.امیدوارم همیشه صحیح و سالم و موفق باشی)
تو گزارش شیراز این جمله اومده که:**** شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي از نرخ ارز رسمي استفاده مي نمايد.****
معنای این جمله اینه که منتظر اعلام سود در قبال تسعیر ارز نباشید.به نظر شما درسته؟
حالا اگه ارز دولتی هم تغییر کنه بحثش جدا.آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/07/26, 14:01.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
پترو شیمی فرابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..
سود از 45 تومان به 255 تومان افزایش یافته اونم سه ماهه 96 تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...
عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postاستاد پرریسک
(ببخش که بعضی وقتها با اسم کوچیک صدات میزنیم.از بس که افتاده و متواضع هستی و دوست داشتنی.هرجا هم که بودی جزو پربیننده ترینها بودی.امیدوارم همیشه صحیح و سالم و موفق باشی)
تو گزارش شیراز این جمله اومده که:**** شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي از نرخ ارز رسمي استفاده مي نمايد.****
معنای این جمله اینه که منتظر اعلام سود در قبال تسعیر ارز نباشید.به نظر شما درسته؟
حالا اگه ارز دولتی هم تغییر کنه بحثش جدا.
والا از این دولت هر کاری بر میاد ..
باید دید چند درصد از این سهم در اختیار دولت هست ..اگر درصد خصوصی شده بیشتر باشه در سالهای بعد فکر نکنم همچین اجازه ای بدن ...ولی خوب اینبار چون تازه خصوصی شده دولت زور گفته ..
به نظرم در سالهای بعد از نرخ ارز بتونه سود خوبی کسب کنه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postپترو شیمی فارابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..
سود از 45 تومان به 255 تومان افزایش یافته اونم سه ماهه 96 تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...
عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...
نظر
نظر