چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهراب 1
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 159

دوستان از مجمع ذوب خبري نشد ؟؟؟

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

سلام پرریسک عزیز

منم این موفقیت رو بهت تبریک میگم.
      تقریبا یک سالی هست که هم تو آراد هم اینجا پیگیر مطالبت هستم اما زیاد مزاحمت نشدم و از توصیه های برادرانه ات به بچه ها منم استفاده کردم.
      اینجا معرف نداشتم و لذا یه کم دیر تایید شد عضویتم اما بالاخره شد.
      خواستم اعلام حضور کنم تا احیانا اگه یه وقت اینجا سوالی داشتم در جریان باشی و بی احترامی نباشه که سر زده بیام سوال بپرسم و برم .

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 337

ضمن تبریک به پرریسک عزیز برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق مینمایم...

نظر

• yahya3004
          عضو عادی
          • May 2012
          • 60

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
          جناب پرریسک من یه سوال داشتم. شما وقتی می گید حد ضرر رو روی رقمی بزاریم . آیا قیمت پایانی زیر این قیمت اومد باید فروخت یا باید دور روز قیمت زیر این قیمت باشه یا.... اگه میشه یه توضیحی در این مورد بفرمایید..
          باتشکر
          انقدر عکس و تبریک گقتن دوستان گفتم شاید ندیده باشید.....
          در ضمن بابت زحماتتون ازتون تشکر می کنم... واقعا مثل شما تو این دوران کم پیدا میشه

نظر

• mehdipour2000
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 406

گزارش فولاد هم اومد

پوشش 31 درصدی سه ماهه. و رشد 13 درصدی نسبت به سه ماه اول سال قبل.

عليرغم افزايش نرخهاي فروش داخلي نسبت به بودجه قبلي با توجه به کاهش نرخ تسعير ارز از 20000 ريال به 16500 ريال براي هر يورو (مبناي نرخ مرجع) و همچنين کاهش نرخ هاي صادراتي باعث شده است؛ متوسط نرخ فروش کل با کاهش روبرو گردد. از ديگر سوي بدليل افزايش حجم توليد مبلغ فروش کل نسبت به پيش بيني ارائه شده قبلي افزايش يافته است. همچنين درآمد شرکت بابت سرمايه گذاريهاي انجام شده نيز افزايش يافته است.
            سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ،معادل 50 درصد سود خالص اعلام گرديده است.
            تحلیل رایگان
            اینستاگرام: mehdipour.mohamad
            توییتر: m_mehdipour

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
              گزارش فولاد هم اومد

پوشش 31 درصدی سه ماهه. و رشد 13 درصدی نسبت به سه ماه اول سال قبل.

عليرغم افزايش نرخهاي فروش داخلي نسبت به بودجه قبلي با توجه به کاهش نرخ تسعير ارز از 20000 ريال به 16500 ريال براي هر يورو (مبناي نرخ مرجع) و همچنين کاهش نرخ هاي صادراتي باعث شده است؛ متوسط نرخ فروش کل با کاهش روبرو گردد. از ديگر سوي بدليل افزايش حجم توليد مبلغ فروش کل نسبت به پيش بيني ارائه شده قبلي افزايش يافته است. همچنين درآمد شرکت بابت سرمايه گذاريهاي انجام شده نيز افزايش يافته است.
              سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ،معادل 50 درصد سود خالص اعلام گرديده است.
              خدايي با اين گزارشات عالي شرکتها الان بايد حجم معاملات در بورس بالاي 140ميليارد تومان در روز مي شد نه 14ميليارد تومان.
              بعد ميگن چرا دلار و سکه و خونه بالا ميره.
              اقايون- برادرا- پي به اي بازار شده 3
              بعضي از سهام دارند زير 2 معامله ميشند.
              دير بجنبيد اون دلار لعنتي دوباره ميره رو 2هزار تومان
              متاسفانه حمايت از بازار سرمايه دوباره فراموش شد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

دستت درد نکنه . این تازه فقط منظومه هستش!!
                راستی من بدجوری روی اسم عربی "زحل" آلرژی دارم. چرا کسی اسم فارسیشو نمیگه ؟! اسم فارسی زحل ، "کیوان" هست! اینجوری کچل هم نیست! حلقه های دورش کلی خوشگلش میکنه !!

:d
                =))
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

بازار در انتظار تعدیل مثبت درآمد شگفت انگیز پکرمان(گروه صنعتی بارز)

شنیده هایی از جنس تعدیل مثبت در سمازن
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

دلار 1962 تومان ..سکه 736 هزار تومان ..

ما منتظر بودیم سکه بیاد رو 670 ولی نیومد ..هر باری که مگیذره کف قیمتی سکه ودلار بالاتر میاد ...

کف قیمتی سکه از 650 اومد رو 700 ودلار هم انکاری داره رو 1900 کف خودش رو می بنده ..

سهام صادراتی باید دلار رو بالای 1800 میدیدن واکثرا زیر این قیمت دیدن ...ببینم روزهای بعد با این دلار قراره چه سودهایی اعلام بشه ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
                      انقدر عکس و تبریک گقتن دوستان گفتم شاید ندیده باشید.....
                      در ضمن بابت زحماتتون ازتون تشکر می کنم... واقعا مثل شما تو این دوران کم پیدا میشه
                      با سلام ..
                      ممنون از لطف دوستان ..
                      معمولا حد ضرر زمانی شکسته میشه که سهم دور زکامل زیر اون قیمت معامله بشه ..یا وقتی سهم روند صعود میگره که سهم دو تا سه روز بالای قیمتی که گفته میشه دوام بیاره..

با این همه دوستان برا اینکه خدای ناکرده ضرر بیشتری نکنن در صورتی قیمت پایانی سهمی دو تا 3 تومن از حد ضرر گفته شده اومد پایین تر حداقل 50 درصد خروج کنن ..50 در صد باقی رو هم اگر سهم قبل دو روز برنگشت بالای حد ضرر خارج بشن ..

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

گزارش سه کاهه بکام اومد کاهش صادرات ...........................................
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1545

استاد پرریسک
                          (ببخش که بعضی وقتها با اسم کوچیک صدات میزنیم.از بس که افتاده و متواضع هستی و دوست داشتنی.هرجا هم که بودی جزو پربیننده ترینها بودی.امیدوارم همیشه صحیح و سالم و موفق باشی)
                          تو گزارش شیراز این جمله اومده که:**** شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي از نرخ ارز رسمي استفاده مي نمايد.****
                          معنای این جمله اینه که منتظر اعلام سود در قبال تسعیر ارز نباشید.به نظر شما درسته؟
                          حالا اگه ارز دولتی هم تغییر کنه بحثش جدا.
                          آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/07/26, 14:01.
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

پترو شیمی فرابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..

سود از 45 تومان به 255 تومان افزایش یافته اونم سه ماهه 96 تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...

عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                              استاد پرریسک
                              (ببخش که بعضی وقتها با اسم کوچیک صدات میزنیم.از بس که افتاده و متواضع هستی و دوست داشتنی.هرجا هم که بودی جزو پربیننده ترینها بودی.امیدوارم همیشه صحیح و سالم و موفق باشی)
                              تو گزارش شیراز این جمله اومده که:**** شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي از نرخ ارز رسمي استفاده مي نمايد.****
                              معنای این جمله اینه که منتظر اعلام سود در قبال تسعیر ارز نباشید.به نظر شما درسته؟
                              حالا اگه ارز دولتی هم تغییر کنه بحثش جدا.
                              خواهش می کنم ..

والا از این دولت هر کاری بر میاد ..

باید دید چند درصد از این سهم در اختیار دولت هست ..اگر درصد خصوصی شده بیشتر باشه در سالهای بعد فکر نکنم همچین اجازه ای بدن ...ولی خوب اینبار چون تازه خصوصی شده دولت زور گفته ..

به نظرم در سالهای بعد از نرخ ارز بتونه سود خوبی کسب کنه ..

نظر

• آذر
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 63

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                پترو شیمی فارابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..

سود از 45 تومان به 255 تومان افزایش یافته اونم سه ماهه 96 تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...

عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...
                                پتروشیمی امیرکبیر هم مالک 43درصدی پتروشیمی فارابی است.

نظر

در حال کار...
                                X