ممنون. فلزات چه دلیلی هست برای مفید بودنشون؟ آیا تحولات بورس کالا و نرخ ارز روشون موثره؟ کدومشون مهم ترن؟ فولادی ها یا مس یا سرب و روی؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/07/25, 14:59.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postممنون. فلزات چه دلیلی هست برای مفید بودنشون؟ آیا تحولات بورس کالا و نرخ ارز روشون موثره؟ کدومشون مهم ترن؟ فولادی ها یا مس یا سرب و روی؟
می دونم الان دوستان میگن نمی دونم تعرفه رو صفر می کنه دولت واردات می کنه واز این حرفا ...ببنید وقتی میاگرد رفته رو 1700 هر کاری هم دول بکنه نهایت میاره رو 1400-1500 ...الان در بودجه میلگرد رو زیر 1100 دیدن فولادیها ..
در سایر محصولات هم همینطور ...در رورق شمش و...می دونید چه سودی در انتظار سهام فولادی هست ...در ضمن ارزش نیست که دولت بخواد بره باهاش این محصولات رو وارد کنه ...اینا تو کنترل قیمت غذای مردم که با دلار مرجع می تونن کلی وارادت کنن وقیمت ها رو بیارن پاین موندن ...بقیه چیز ها که دیکه مایحتاج وغذای مردم نیست اینقدر روشون حساسیت نیست ...یه دونه قیمت مرغ رو نمی تونن بیارن پایین ...
جالبتر اینجاست که بازار در بیرون به شدت قیمت ها داره میره بالا ولی در بورس همچنان سهام رشدی نکردن ..یعنی رشدها اصلا اصلا پیشخور نشده وروز به روز داره این پتانسیل رشد در سهام بیشتر جمع میشه ..این نظر منه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفولادی ها منظورم هست ..فولا د ذوب فخوز فخاس فولاژ//
می دونم الان دوستان میگن نمی دونم تعرفه رو صفر می کنه دولت واردات می کنه واز این حرفا ...ببنید وقتی میاگرد رفته رو 1700 هر کاری هم دول بکنه نهایت میاره رو 1400-1500 ...الان در بودجه میلگرد رو زیر 1100 دیدن فولادیها ..
در سایر محصولات هم همینطور ...در رورق شمش و...می دونید چه سودی در انتظار سهام فولادی هست ...در ضمن ارزش نیست که دولت بخواد بره باهاش این محصولات رو وارد کنه ...اینا تو کنترل قیمت غذای مردم که با دلار مرجع می تونن کلی وارادت کنن وقیمت ها رو بیارن پاین موندن ...بقیه چیز ها که دیکه مایحتاج وغذای مردم نیست اینقدر روشون حساسیت نیست ...یه دونه قیمت مرغ رو نمی تونن بیارن پایین ...
جالبتر اینجاست که بازار در بیرون به شدت قیمت ها داره میره بالا ولی در بورس همچنان سهام رشدی نکردن ..یعنی رشدها اصلا اصلا پیشخور نشده وروز به روز داره این پتانسیل رشد در سهام بیشتر جمع میشه ..این نظر منه ..تحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postبازم ممنون... حالا یه سوال دیگه... شپنا ونفت شبریز و...( فرآورده نفتی) نظرت روی اینا چیه؟ مثلا شبریز قبل بسته شدن خبرهای بنیادی خوبی از راه اندازی و توسعه داشت ولی افاغه نکرد به رشدش. آینده اینا رو چطور می بینی؟
سبریز سهم خوبیه ..بزارید باز بشه ببینم چی میشه تکنیکالی تا 360 میتونست افت کنه فعلا با سود مجمع به اون قیمت میرسه ...ونفت هم کلا بی خیال بشید بهتره ..
این همه سهم خوب ومفت..
نظر
-
بله من دیروز پاسا خریدم... ممنون از راهنماییتحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postبله من دیروز پاسا خریدم... ممنون از راهنمایی
پکویر هم فرصت داد در یابید ....بالای 180 رفت با حد ضرر 175 می توندی وارد بشید ...برا کوتاه مدتی های این حد ضرر گفتم...
سه ماهه بالای 17 تومن پوشش داده از سود فکر کنم حدود 50 تومن باشه چون گزارش رو پیدا نکردم ...
دلیل عدم اقبالب ه گروه لاستیک افزایش نرخ ارز ومواد اولیه بود با قرار گرفتن مواد اولیه گروه لاستیک در زیر 5 اولویت برا واردات واختصاص دلار 1226 تومنی این گروه منفجر میشند ....حد ضرر فراموش نشه ..
نظر
-
کفرا 33 درصد سه ماهه پوشش داده. سهامدارای خوبی هم داره پی بر ای 3 . بنظر شما مناسبه؟تحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postکفرا 33 درصد سه ماهه پوشش داده. سهامدارای خوبی هم داره پی بر ای 3 . بنظر شما مناسبه؟
با این همه دوستانی که دارن فعلا مثبته حالشو ببرن ..
نظر
-
بهمنی: ارز مسافرتی قطع شد/ فقط به حجاج دلار می دهیم
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا این مساله با واکنش نمایندگان مواجه نشد، گفت: نمایندگان در این باره اظهار نظر نکردند زیرا مجلس اصراری بر پرداخت ارز به مسافران ندارد.
http://www.asriran.com/fa/news/22464...87%DB%8C%D9%85
نظر
-
سیمانی های صادر کننده چه سهامی هستن؟تحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postجعفر جون
مپنا قبل مجمع خریدم 205 که امروز روی 1829 صف فروش بودو جمع هم نشد. حد ضررو رو چند بزارم؟ ممنونم
درضمن با توجه به پوشش مناسب خگستر و صف فروش امروزش خریدش رو تو منفی شنبه مناسب میبینی؟ یا بازم جای افت داره؟
در مورد خگستر هم بالای 146 روند صعود میگره روز بازگشایی هم گفتم بالای 146 باید بمونه که نموند ...در مورد گروه خودرو مفتش گروه هست وپی برای برا این گروه معنا نداره ...
خگشتر البته خودرویی محسوب نمیشه ولی خوب داره به اتیش اینها میسوزه...من نظرم برا خرید رو پکویر هست رو قندیها که این چند روز راحت میشد خرید قزوین قشیر قشهد وکرمانشاه از گروه پترو اگر فرصت خرید بده وبقیه پترو ها وچند تا سهم دیگه ...
رو گروه خودرو بانک سرمایه گذاری و...نظری ندارم فعلا ....
نظر
نظر