چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط آذر پست شده است View Post
    پتروشیمی امیرکبیر هم مالک 43درصدی پتروشیمی فارابی است.
    سرمایه امیر کبیر بالاست واین جهش سوداوری تاثیر زیادی رو سود امیر کبیر نداره ..

این تعدیل رو سود فن اوران که یک سوم امیر کبیر سرمایش هست حدود 5 تومن اثر مثبت میزاره ...

با این همه جو روانی مثبت این سهم رو کل گروه پتارو اثر گذار خواهد بود ....مخصوصا سهام با سرمایه کمتر گروه پترو ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

داداش پرریسک متواضع خودمون حالش چطوره؟

داداش پرریسک با این اوضاع گزارش سه ماهه بکام به نظرت چه کنیم؟
      آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/07/26, 14:21.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

پرریسک جان نظرت چیه درباره خرید سبهان ؟
        50% فروشش صادر میشه به عراق که عراقم پایبند به تحریم نیست چون یک کشور جنگ زده است و به شدت تقاضای سیمانش بالاس------ از طرفی چون اکثر قیمت سیمان هم به هزینه حملشه بهترین موقعیت را سیمانی های هم مرز عراق دارن 30میلیون دلار فروش صادراتی داره که با نرخ 1226تومن تبدیل کرده .... که اگه ما بابت هر دلار 500تومن سود تسعیر ارز را درنظر بگیریم(مالیات رو ازش کسرکردم) میشه 15میلیارد تومن که اگه بر تعداد سهامش 55میلیون تقسیم کنیم بابت هرسهم 272تومن سود تسعیر ارز بعلاوه 317تومن سود پیش بینی قبلی ،مجموع 589تومن سود سال 91بااحتساب پی بر ای 4.5قیمت هرسهم میفته 2650تومن تقریبا 100% سود داره
        ممنون میشم اگه نظرتون را بدونم.
        باتشکر
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• hamia
          عضو عادی
          • May 2012
          • 22

در اصل توسط hamia پست شده است View Post
          عرض سلام و ادب
          اساتید محترم ممنون میشم نظرتون رو در مورد فاراک و توریل بفرمایید .... ( و پیش بینی رفتار این دو سهم در شنبه )
          :-/:-/:-/:-/

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

اساتید محترم با این گزارش عجیب و غریبی که "بکام" داده به نظرتون دوستانی که این سهمو خریدن چیکار کنن؟

نظر

• arioman
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 64

پرريسك جان لطفا درباره p/e غالب بورس نظرتون را بگيد و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟
              و با توجه به اينكه p/e سپرده گذاري در بانك 5 است و البته بدون ريسك ، p/e بالاتر از 4 را در اين شرايط منطقي مي دانيد ؟
              ممنون ميشم مثل هميشه

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                پرریسک جان نظرت چیه درباره خرید سبهان ؟
                50% فروشش صادر میشه به عراق که عراقم پایبند به تحریم نیست چون یک کشور جنگ زده است و به شدت تقاضای سیمانش بالاس------ از طرفی چون اکثر قیمت سیمان هم به هزینه حملشه بهترین موقعیت را سیمانی های هم مرز عراق دارن 30میلیون دلار فروش صادراتی داره که با نرخ 1226تومن تبدیل کرده .... که اگه ما بابت هر دلار 500تومن سود تسعیر ارز را درنظر بگیریم(مالیات رو ازش کسرکردم) میشه 15میلیارد تومن که اگه بر تعداد سهامش 55میلیون تقسیم کنیم بابت هرسهم 272تومن سود تسعیر ارز بعلاوه 317تومن سود پیش بینی قبلی ،مجموع 589تومن سود سال 91بااحتساب پی بر ای 4.5قیمت هرسهم میفته 2650تومن تقریبا 100% سود داره
                ممنون میشم اگه نظرتون را بدونم.
                باتشکر
                ببیندی الان سیمانیها در کشور ما با وجه به شرایط تحریم کمریسک ترین سهام بازار هستن ..فقط بحث هدفمندی برا این گروه تهدید محسوب میشه که اون هم از نظر من کم کم با ازاد شدن قیمت سیمان رفع میشه ...

در مورد سیمانیها اینها برخلاف گروه پترو همچنان در گزارشهای خودشون دلار صادراتی رو 1226 تومن دیدن واین سودی که دارن میسازن واعلام می کنن با پوشش های عالی با دلار 1226 تومن ...

خالا یا اینها گذاشتن نرخ ارز رو در اخر سال ییکباره اعلام کنن مثل پترو اصفهان واونوقت یک رشد وحشتناک برا سهام گروه سیمان در راهه مخصوصا صادراتی ها ...این رو میشه از خرید سیمان داراب در سهام سیمانی حدس زد که به شدت چند وقت قبل خریدار بوده والان چراغ خاموش داره میخره ...

خوب از اون طرف هم صحبت بالا اومدن نرخ مرجع ارز هست که اگه این اتفاق رخ بده دیگه سیمانیها نمی تونن ارز با نرخ 1226 بفروشن یا حداقل پنهون کاری کنن بازهم یک رشد شدید برا این گروه در راه خواهد بود ...

خلاصه ما نظرمون رو سیمان غرب بود ..در سغرب بنده بدون در نظر گرفتن نرخ ارز سود این سهم رو 100 دیدم ..حالا با پی برای 4 قیمت سهم میشه 400...حالا دیگه بیاد نرخ ارز رو هم با دلار 1800 بفروشه ویا نرخ مرجع ارز بیاد رو 1500-1600 اونوقت باید منتظر سود بالای 150 برای سغرب باشیم وقیمت 500-600 ...از نظرخودم دوستان از سهام سیمانی ومخصوصا صادراتی 15 درصد در سبد بزارن چون امکان داره بلایی که سر پترو اصفهان اومد سر اینها بیاد ...

در بین سیمانیها هم سیمان بهبهان سغرب سیمان قائن سیمان کرمان ارومیه درود هگمتان رو بیشتر می پسندم ...در اولویت خرید هم سیمان قائن وسیمان غرب هست ولی خوب سیمان غرب چابکتر هست ...

شاید سیمانیها شگفتی ساز بشن ..در ضمن گفتم حتی اگر با دلار 1226 هم در نظر بگیریم باز هم سغرب واکثر سیمانیها الان دارن با پس بری زیر 3 معامله میشن وجای رشد دارن وارزش سهامداری ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                  اساتید محترم با این گزارش عجیب و غریبی که "بکام" داده به نظرتون دوستانی که این سهمو خریدن چیکار کنن؟
                  بکام در لیست خرید نبود ..گفتم بالای 152 بیاد که نیومده ..چند باری در لیست خرید اومد ولی نتونست روند صعود رو حفظ کنه ..به نظر در سوریه به مشکل خورده ..

نمی دونم فعلا حمایت 140 بشکنه تا 120 هم فکر کنم گفته بودم جای افت داره ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    بکام در لیست خرید نبود ..گفتم بالای 152 بیاد که نیومده ..چند باری در لیست خرید اومد ولی نتونست روند صعود رو حفظ کنه ..به نظر در سوریه به مشکل خورده ..

نمی دونم فعلا حمایت 140 بشکنه تا 120 هم فکر کنم گفته بودم جای افت داره ..
                    با تشکر. داداش علیرغم 8درصد ضرر، شنبه اول وقت با "بکام" خداحافظی می کنم و برای همیشه دور سهام شرکت هایی که شفاف عمل نمی کنن رو قلم می گیرم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
                      پرريسك جان لطفا درباره p/e غالب بورس نظرتون را بگيد و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟
                      و با توجه به اينكه p/e سپرده گذاري در بانك 5 است و البته بدون ريسك ، p/e بالاتر از 4 را در اين شرايط منطقي مي دانيد ؟
                      ممنون ميشم مثل هميشه
                      سهام دبا اینده روشن با پی برای 4 به مراتب ارزشمند تر از بانک هست ..

در ضمن اگر خطری باشه مطمئن باشید پول موجود در بانک قبل همه ارزشش رو از دست میده ..فقط در بانک یه چیزی دستت رو میگیره ...

اگر فکر می کنید جنگی در کاره ارز وطلا بخرید همین ...بقیه بازارها همگی در صورت وجود خطری با سقوط همراه خواهند شد ...

دقت کندی سهام با پی بر ای 4 واینده روشن به مراتب بازدهی بیشتری از بانک خواهند دااد ...فقط نباید جنگ بشه همین..

البته برا بعضی گروهها پی بریا کم معنی نداره مثل گروه خودرو که با این نرخ ارز نابود میشه ..ولی گروه سیمان قند پترو فلزات با پی بریا زیر 4 ارزش سهامداری دارن..البته حد ضرر حتما بزارید ..مثال هر کی قشیر قزوین قند اصفهان با پی برای زیر 4 فروخته الان در صف خرید همون سهمها گیر کرده ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط hamia پست شده است View Post
                        :-/:-/:-/:-/
                        فاراک برا اینکه روند صعود حفظ بشه بالای 130 باید بمونه اگر کم بیاره افت خواهد کرد ...حد ضرر 4 درصد زیر 130 بزارید ...

در مورد تورلی هم حد ضرر 247 هست وبرا اینکه روند صعود شکل بگیره بالای 255 باید تثبیت بشه ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

راستی داداش پر ریسک
                          تو چه مرحله ای از سربازی هستی؟
                          دفترچه پرکردی؟
                          دنبال ایجاد تسهیل در سربازیت هستیم.
                          برام مفصل بنویس تا اقدام کنم.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

راستی داداش پر ریسک
                            تو چه مرحله ای از سربازی هستی؟
                            دفترچه پرکردی؟
                            دنبال ایجاد تسهیل در سربازیت هستیم.
                            برام مفصل بنویس تا اقدام کنم.
                            بنده خدمت رفتم ..
                            در بین راه اومدم برا ادامه تحصیل از کاردانی به کارشناسی والان ادامه ماجرا ..

فکر کنم دوباره میرم همون ارتش که بودیم ..ارتش هم پارتی مارتی حالیش نیست ....باید مثل مرد بری خدمت کنی برگردی ..باز هم ممنون از لطف شما ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

خدا رو شکر
                              بحث پارتی نبود. هر کسی قبل اعزام می تونه پذیرش بگیره داداش
                              در هر حال در خدمتیم.
                              ضمنا داداش به نظرت 3000 تا " بکام" رو رد کردم برم سراغ چه سهمی برای جبران ضرر؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

خدا رو شکر
                                بحث پارتی نبود. هر کسی قبل اعزام می تونه پذیرش بگیره داداش
                                در هر حال در خدمتیم.
                                ضمنا داداش به نظرت 3000 تا " بکام" رو رد کردم برم سراغ چه سهمی برای جبران ضرر؟
                                سلام . اقا این پذیرش که میگی همون امریه هست؟ چه جوری باید اقدام کرد؟
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X