چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
    براي موفقيت تو اين بورس هيچ تحليلي كارساز نيست تنها رانت اطلاعاتي كارساز است .
    من كه اومدم بيرون با 3 درصد ضرر در طي 2 هفته :((
    رانت کیلویی چنده ..

تحلیل جواب میده خوبم جواب میده ..

درسته اقا ما ذوب رو بالای 150 خریددیم ..تکنیکالی ولی مگه دیروز بارها نگفتیم زیر 130 بخرید میانگین بیارید پایین ..از روهوا نگفتیم زیر 130مفته از رو تحلیل بود ..

قزوین وقتی زیر 340 رفت مگه گفته نشد بخید تا 270 هم اومد بخرید ...از رو تحلیل بود الان قزوین چنده ..

مگه کرماشناه وقتی 415 باز شد نگفتیم بخرید اقا مفته ..سیهم هنوز به همون 415 روز بازگشایی نرسیده ..هر روز هم میلیونی میخرن ..کل شناور این سهم 8 میل هست ...

مگه همین سغرب همین امروز نگفتیم اقا مفته ..بخرید رو 260 میدادن همین امروز تا 275 اومد بالا ..از رو تحلیل بود ..

دوست من اون 20 تا سهم رو پیدا کن بخر ..پله یا هم بخر ..فروشندگاه بازندگان هستن در این چند تا سهم خوب ...

تمام..

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      اریو جان مشکل اینه همه فقط دارن نکات منفی رو برا گروهها دیگه می بینن ونکات مثبت برا رو برا قندیها ..

فعلا تنها گروهیی که دلار 1226 میگیره برا واردات قند شکر هست ..اگر دولت تعرفه رو صفر ودلار 1226 به قندیها بده چی ..

کسی با میلگر 1600 تومنی کار نداهر ولی ذوب رفت زیر 130 ...چند روز دیگه معلوم میشه کی به کیه...اگر به اما واگر بخواهیم نگاه کنیم هیچ سهمی رو نباید خرید ...

بنده سیمان غرب 260تومنی رو خیلی خیلی خیلی مفت تر وکمریسک تر از قنیشا وخیلی از قندیها در این قیمتها می بینم ...پترو کرمانشاه وذوب رو در این قیمتها به مرابت ارزمندتر می بینم .صبر می کنیم ...

پر ریسک جان قبول دارم اما نکته منفی نباید کنار گذاشت ... دیدیم که سیمان خزر تعطیل شد ... یه حساب سر انگشتی اگه به جای گاز 70 تومنی مازوت 240 تومنی بدن با کلی هزینه حمل و نقل ... اونوقت دیگه نمیتونیم راجع به پی به ای 3 و 4 سیمانی ها صحبت کنیم ... به نظرتون این اتفاق نشدنیه ؟؟؟!!!

درسته اگه شرایط ثابت بمونه تا 9 ماه دیگه سغرب 110 تا 120 میسازه ...
      فولاژ بالاتر میسازه 70 تا 80 تومن و همینطور کرمانشاه ...

ثابت بودن شرایط کمی بعید به نظر میرسه !

اما باید به سرمایه گذاری که حاضر نیست این ریسک ها رو قبول کنه( و هر هفته هم به تعدادش یک شبه اضافه میشه )حق بدیم !
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در قنیدها سفته بازی میشه ...سهام سفته بازی تکنیکال حالیش نبیست ..امسال سال سهام بنیادی هست ..قبلا هم گفتم ..پی بریا 4 شوخی سرش نمیشه ..

قندی یافتید پی بریا زیر 4 با تعدیل ها داره بخرید ..من که فقط دو ه تا پیدا کردم معرفی هم کردم ...الان فقط سغرب کرمانشاه ذوب ..////اینها رو برتر می بینم ..
        بنده تو تحليل زيباي جنابعالي خودم را تو کرمانشا خفه کردم.
        از قبل از مجمع بعد از مجمع از قيمتهاي 426 الي 460 هي خريدم هي خريدم
        حسابم بد جور بدهکاره.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          پر ریسک جان قبول دارم اما نکته منفی نباید کنار گذاشت ... دیدیم که سیمان خزر تعطیل شد ... یه حساب سر انگشتی اگه به جای گاز 70 تومنی مازوت 240 تومنی بدن با کلی هزینه حمل و نقل ... اونوقت دیگه نمیتونیم راجع به پی به ای 3 و 4 سیمانی ها صحبت کنیم ... به نظرتون این اتفاق نشدنیه ؟؟؟!!!

درسته اگه شرایط ثابت بمونه تا 9 ماه دیگه سغرب 110 تا 120 میسازه ...
          فولاژ بالاتر میسازه 70 تا 80 تومن و همینطور کرمانشاه ...

ثابت بودن شرایط کمی بعید به نظر میرسه !

اما باید به سرمایه گذاری که حاضر نیست این ریسک ها رو قبول کنه( و هر هفته هم به تعدادش یک شبه اضافه میشه )حق بدیم !
          فعلا که مازوت رو یا همون 80 تومن یعنی قیمت گاز میدن ..تولید سیمان با مازوت هم به صرفه تر هست ...

در ضمن بازار بورس یعنی ریسک ..اقا ما ریسک می کنیم ..اگه بخوام مثل دوستان فقط نکات منفی ببینم که گفتم هیچ سهمی نباید بخرم ..

ولی بنده هم نکات مثبت وهم نکات منفی رو با هم دیدم وباز هم میگم سغرب زیر 300 مفته ..

حالا هر کی نمیخواد بیاد زیر 260 بفروشه ..خریدا ریخته اونم چقدر ...یکم هم از نکات مثبت بگید ..مثال نرخ ارز رو 1226 دیده با 50 درصد صادرات نرخ مرجع بیاد رو 1600 سیمان غرب چه شود...منغجر میشه ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            بنده تو تحليل زيباي جنابعالي خودم را تو کرمانشا خفه کردم.
            از قبل از مجمع بعد از مجمع از قيمتهاي 426 الي 460 هي خريدم هي خريدم
            حسابم بد جور بدهکاره.
            کیانونش جان این سهم اونقدر مفته که قوزنی باید پیشش لنگ بندازه ..قند قزوین که همه جروه قبولش دارم ..

ولی اگر قیمت شکر یه 200 تومنی بره بالا اون وقت کرمانشاه باید پیش قزوین لنگ بندازه ...

در هر صورت من هر دوی اسن سهمها رو بالای 600 می بینم بدون سر سوزنی حباب ..

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

جعفر جون سوال مرا بی پاسخ گذاشتیااااااا ;;)

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 959

کیانونش جان این سهم اونقدر مفته که قوزنی باید پیشش لنگ بندازه ..قند قزوین که همه جروه قبولش دارم ..

ولی اگر قیمت شکر یه 200 تومنی بره بالا اون وقت کرمانشاه باید پیش قزوین لنگ بندازه ...

در هر صورت من هر دوی اسن سهمها رو بالای 600 می بینم بدون سر سوزنی حباب ..
                پرریسک عزیز
                من قبلا هم گفتم تو این صنعت(قند ) سفته بازی در جریانه ولی ... حالا هم میگم سهمی مثل قشرین بنا به گفته کاربر کیارش تو تالار همسایه ،سفته بازی علنا و تو روز روشن داره انجام میشه ... چند نفر میان با اوردرهای چند صد هزارتایی صف خرید درست میکنن و سهام داری بد اقبال و کم دانش بنا به عادت ایرانی ها ها که هر جا صف شد باکله میرن(جالبه صف خرید و فروش براشون فرقی نمی کنه ) بعد چند روز صف خرید و یهو که 10 درصد اومد بالا ا خالی میکنن و باز هم آش هم آش و کاسه هم همان ... .ولی یک نکته ای هم هست فعلا بازار داره نقدینگیشو فراری میده افت چند صد واحدی شاخص در این دور روز گویای همه چیزه .. نمی دونم اون اصل کاری ها که رانتیکال بلدند دارن عرضه میکنن یا ... بهر حال پرریسک جان این بازار یاید قدر شما رو بدون .. سهامهایی که معرفی میکنین حالا نمیگم همشون ولی اکثرشون به سود منتهی میشن تشکر

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

فعلا که مازوت رو یا همون 80 تومن یعنی قیمت گاز میدن ..تولید سیمان با مازوت هم به صرفه تر هست ...

در ضمن بازار بورس یعنی ریسک ..اقا ما ریسک می کنیم ..اگه بخوام مثل دوستان فقط نکات منفی ببینم که گفتم هیچ سهمی نباید بخرم ..

ولی بنده هم نکات مثبت وهم نکات منفی رو با هم دیدم وباز هم میگم سغرب زیر 300 مفته ..

حالا هر کی نمیخواد بیاد زیر 260 بفروشه ..خریدا ریخته اونم چقدر ...یکم هم از نکات مثبت بگید ..مثال نرخ ارز رو 1226 دیده با 50 درصد صادرات نرخ مرجع بیاد رو 1600 سیمان غرب چه شود...منغجر میشه ...
                  من خودم سیمان سغرب رو خرید کردم زمانی که سهم 240 تومن بود .قبل مجمع ... زمانی که از دلار 1900 تومنی خبر نبود ... سغرب واقعا سیمانی عالی هست اما ...
                  در مورد سوخت
                  اینطور هم نیست. از مازوت 80 تومنی خبری نیست .. هنوز در هاله ای از ابهامه که هزینه های حمل و نقلش با کی باشه تازه اگه مازوت بدن ... نکته دیگه میتونه افزایش تعرفه واردات به کشور عراق باشه که واردات سیمان به عراق برای مصرف کننده عراقی توجیه پذیر نباشه ... افزایش نرخ حامل های انرژی هم میتونه برای این صنعت نکته منفی باشه ... مازاد عرضه سیمان کشور هم نکته دیگه است

درسته اونقدر ریسک های بازار زیاده که اگه سرمایه گذار فقط منفی ها رو ببینه باید بشینه کنار . و کاری با بازار نداشته باشه ...

قطعا فروشنده ها هم مسائلی رو در نظر گرفتن ... و اینطور نیست که بعد از هر معامله سهم یه کله پایین بیاد ... باید فروشنده ای باشه که خریدارایی مثل شما سود کنن ...
                  اما هر کی با توجیه خودش ...

سیمان غرب سیمانی خوبیه
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arioman
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 64

پست ما را كه حذف كردن
                    مشكلي نيست همه چيز خوبه و بازار حرف نداره :p

نظر

• مدیر نظارت
                      ناظر کل سایت
                      • Feb 2011
                      • 159

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
                      پست ما را كه حذف كردن
                      مشكلي نيست همه چيز خوبه و بازار حرف نداره :p
                      درود

بسیاری از مطالب بدلیل عدم ارتباط با موضوع به تاپیکهای مربوطه منتقل میشوند،

لذا

پست شما نیز حذف نشده بلکه به تاپیک مربوطه *نبض بازار* منتقل گردید.

سپاس
                      با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• AVIN 8861
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 210

در اصل توسط ناظر سایت پست شده است View Post
                        درود

لذا

سپاس

ناظر محترم سايت
                        سلام و احترام

لطفا دقيقا مي فرماييد كه ما هم روشن شويم كه چه مطالبي با موضوع ارتباط دارند .....
                        اصلا مگر جناب پر ريسك اين تاپيك را براي كدام موضوع خاص طرح ريزي كرده اند؟؟؟؟؟

البته خود ايجاد كننده تاپيك خواهند گفت اما به نظر من اينجا تاپيكي است كه در رابطه با كليه سهمها مي تواند بحث شود و ابدا قرار نبوده به سهم خاصي يا مبحث خاصي صرفا پرداخته شود.
                        حالا اين كه شما ناظر محترم سايت مثلا مطلبي كه در مورد وساپا زده مي شود در اينجا را به تاپيك سرمايه گذاري سايپا منتقل مي كنيد و لابد در مورد سغرب را به سيمانيها در مورد فاراك را به تاپيك فاراك و.... آن وقت بفرماييد در اين تاپيك بايد چه نوشته شود؟؟؟؟؟؟؟؟
                        ما در مورد سهمهاي مختلف و مباحث مختلف بورسي با محوريت جناب پر ريسك اينجا هستيم وگرنه هيچ كس در اينجا مطلبي نمي نوشت و هر كس به تاپيك مربوطه مراجعه مي كرد.....

ناظر محترم لطفا ارائه نظر فرماييد.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                          پرریسک عزیز
                          من قبلا هم گفتم تو این صنعت(قند ) سفته بازی در جریانه ولی ... حالا هم میگم سهمی مثل قشرین بنا به گفته کاربر کیارش تو تالار همسایه ،سفته بازی علنا و تو روز روشن داره انجام میشه ... چند نفر میان با اوردرهای چند صد هزارتایی صف خرید درست میکنن و سهام داری بد اقبال و کم دانش بنا به عادت ایرانی ها ها که هر جا صف شد باکله میرن(جالبه صف خرید و فروش براشون فرقی نمی کنه ) بعد چند روز صف خرید و یهو که 10 درصد اومد بالا ا خالی میکنن و باز هم آش هم آش و کاسه هم همان ... .ولی یک نکته ای هم هست فعلا بازار داره نقدینگیشو فراری میده افت چند صد واحدی شاخص در این دور روز گویای همه چیزه .. نمی دونم اون اصل کاری ها که رانتیکال بلدند دارن عرضه میکنن یا ... بهر حال پرریسک جان این بازار یاید قدر شما رو بدون .. سهامهایی که معرفی میکنین حالا نمیگم همشون ولی اکثرشون به سود منتهی میشن تشکر

ببین دوست من ..من قندیها رو قوبل دارم وبهترینها رو در بهترین قیمتها معرفی کردم ..همون زمان کهمین دوستان دم از قنیشا قشرین قثابت وفلان فلان زدن فقط گفتیم قزوین بخرید ..اونم نه به خاطر حمیات نه به خاطر سفته بازی ..فقط فقط از روی بنیادی سهم وگزارش اون...

امروز شما فرق قزوین رو با بقیه قندیها دیدی...

حالا حرفم اینه که اقا قندی خوب گیرت نیومد ...از افت شدید قندیها دفعه قبل درس عبرت بگیرید ...امروز قنیشا خریدی 1370 تومن فردا تو صف فروش گیر کردی نیا به زمین زمان فحش بده ..

به جای خرید قنیشا رو 1370 بیاد کرمانشاه 430 بخر یا ذوب زیر 130 یا سیمان غرب 260 ..مگه اونی که دوب زیر 130 خرید سود نکرد ..الان ذوب صف خریده 5 درصد هم بالا اومد ..اونوقت قنیشا طرف کلی با استرس که چند دقیقه دیگه میخواد صف فروش بشه یا نه باید ثانیه ای سهم رو دنبال کنه چون خودش هم می دونه سهمش اخر حبابه ..حرف من اینه ..

قندی خوب رو به وقتش باید میخرید ...الان سهام خوب دیگه ..

نظر

• arioman
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 64

در اصل توسط ناظر سایت پست شده است View Post
                            درود

لذا

سپاس
                            اين جمله كجاش ناصحيح و بي ربط هستش : "يه روز سيمان ور ميداري فرداش قانون سوخت گاز به مازوت علم ميشه "
                            اين جمله چي ؟ اين ناربطيش كجاس : "روز بعدش كرماشا ور ميداري فرداش قانون من درآوردي تبديل ارز يقه شو ميگيره"
                            اوكي فهميدم ايراد از اين جمله هستش : " آدم خيار و شلغم بخره بهتره از كار تو اين بورسه "
                            باشه اصلاحش مي كنم !:d به جاي خيار و شلغم پايز خوبه كه اشك ملت هم خوشگل در مياره : " آدم پياز بخره بهتره از كار تو اين بورسه "
                            مرسي كه از اتحاديه خيار و شلغم فروش ها حمايت مي كني ناظر جان

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              من خودم سیمان سغرب رو خرید کردم زمانی که سهم 240 تومن بود .قبل مجمع ... زمانی که از دلار 1900 تومنی خبر نبود ... سغرب واقعا سیمانی عالی هست اما ...
                              در مورد سوخت
                              اینطور هم نیست. از مازوت 80 تومنی خبری نیست .. هنوز در هاله ای از ابهامه که هزینه های حمل و نقلش با کی باشه تازه اگه مازوت بدن ... نکته دیگه میتونه افزایش تعرفه واردات به کشور عراق باشه که واردات سیمان به عراق برای مصرف کننده عراقی توجیه پذیر نباشه ... افزایش نرخ حامل های انرژی هم میتونه برای این صنعت نکته منفی باشه ... مازاد عرضه سیمان کشور هم نکته دیگه است

درسته اونقدر ریسک های بازار زیاده که اگه سرمایه گذار فقط منفی ها رو ببینه باید بشینه کنار . و کاری با بازار نداشته باشه ...

قطعا فروشنده ها هم مسائلی رو در نظر گرفتن ... و اینطور نیست که بعد از هر معامله سهم یه کله پایین بیاد ... باید فروشنده ای باشه که خریدارایی مثل شما سود کنن ...
                              اما هر کی با توجیه خودش ...

سیمان غرب سیمانی خوبیه

اریو جان من تمام گزینه های منفی رو برا سیمان غرب لحاظ کردم ..امسال رو بالای 120 می بینم سالهای بعد هم 60 -70 بسازه بازم زیر 300 مفت می بینم ..

حد ضرر هم داریم ..وگرنه در قند قزوین دولت اومد قیمت چغندر رو از 100 تومن برد رو 200 تومن ..تعرفه رو صف کرد ..شکر کرد 1170 تومن ..انرژی رو برا این شرکتها چند برابر کرد ..خبو اینطوری بخواب ببینم قزوین از همین الان ورشکست شده ..سال بعد زیان ده میشه ..

ولی درسته این دولت گلی گند زده ولی هر کی هر کی هم نیست بخواد هر کاری خواست بکنه ..اونوقت باید فاتحه کل کارخونه ها خونده بشه وکل شرکتها ورشکست میشن ..اینا برا جلوگیری از ورشگستکی گروه خودرو 2000 میلیارد دارن تزریق می کنن ....تعرفه رو چندساله بالای 90 درصد نگه داشتن ..در گروه پترو خوراک رو همچنان پایین نگه داشتن تا سرمایه دار فرار نکنه ..رو سنگ اهنی هی بجث بهره مالکانه رو چند ساله نمی تونن اجرا کنن..

کلی مسائل دیگه ..

با این همه در تحلیل ها هم باید نکات مثبت رو دید هم نکات منفی....یه طرفه به قاضی رفتن وخوش بینی زیاد وبدبینی زیاد هر دو برابر خواهد بود با ضرر...

نظر

• مدیر نظارت
                                ناظر کل سایت
                                • Feb 2011
                                • 159

درود

کاربر محترم، avin 5456188

لزوما مباحثی که در قالب پرسش و پاسخ پیرامون بازار سرمایه از باز کننده تاپیک طرح میشود بایستی بدان پرداخته شود.

سپاس
                                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

در حال کار...
                                X