کرمانشا خریدهاشون شروع شد ...........ببینیم امروز صفش میکنن یا نه .............
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
خوب اونایی که زیر 130 ذوب می فروختی ..بدو بدو بفروش ..جا نمونی یه موقع ..رو چه تحلیلی فروختی ...
چند روز دیگه کرمانشاه هم می بینم ..توکاریل هم بدو بفروش...تو پکویر اقا بدو بدو رو 160 بفروش رو پاسا بدو بفروش با اون پی بریا ...بدویید...سهام با پی بریا 2 بفروشید ببرید بزارید تو بانک ....شما رو چه به بورس....
نظر
-
سلام بر پرریسک سلام
به نقل از یکی تو تالارای بغل دستی :
توریل: ریسک تجاری صفر.
سال 89 = 6.7 ملیون تن بارگیری و تخلیه در فولاد مبارکه فروش شرکت توکاریل 127 میلیارد تومن.........سود شرکت 228 ریال
سال 90 = 7.7 ملیون تن بارگیری و تخلیه در فولاد مبارکه فروش شرکت توکاریل 161 میلیارد تومن........ سود شرکت 365 ریال
سال 91 = 8.5 -9 تن احتمالا بارگیری....سود شرکت؟
ارزش ذاتی هر سهم وتوکا بیش از 400 تومن هست......
نظر
-
-
دوستان گروه کاشی داره تکون میخوره ..
از این گروه فقط شلعاب رو توصیه می کنم ..تولید کننده مواد اولیه گروه کاشی ...
دوستان نگران بودن که این سهم داره مواد اولیه وارد می کنه وممکنه نتونه سود 150 بسازه ..ولی طبق گزارش شرکت در سه ماهه دلار رو بالای 1920 تومن دیده وبا اینکه با دلار 1920 اقدام به واردات کرده با زهم تولید وفروش شرکت رشد عجیبی داشته ودو برابر سه ماهه قبل سود پوشش داده ...
دلیل هم افزایش نرخ هست ...این سهم از نظر من 100 تومن سود که رو شاخشه ولی بنده به سود 150 معتقدم ..با پی بریا 4 قیمت سهم 600......حواسوت باشه ..تا 330 فوق فوق بیاد البته اگر فورنشده یافتید ...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینم از صف خرید10دقیقه نشد ..............
فردا دوباره صف کرمانشا ميره به اوج به قيمت 460 تومان همون قيمتي که من کلي خريد داشتم.
سهم خوب را اگه ادم بالا هم خريد طوري نيست چون نميشه ريسک کرد و بخواهي همه را پايين بخري.
در ضمن 426 هم خريد داشتم.
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postصفش شد 1 ميليون تا.
فردا دوباره صف کرمانشا ميره به اوج به قيمت 460 تومان همون قيمتي که من کلي خريد داشتم.
سهم خوب را اگه ادم بالا هم خريد طوري نيست چون نميشه ريسک کرد و بخواهي همه را پايين بخري.
در ضمن 426 هم خريد داشتم.
بورس جای احساس نیست....
اقا سهام باپی برای زیر 4کجاش ترس داره اونم با پوشش بالای سود ..اونم با اینده روشن....فروقش میریم مجمع سود میگیریم...اقا اصلا فکر می کنم پولم رو گذاشتم بانک سود میگیرم....
کرمانشاه با سود 200 تومنی کجاش ترسناک بود ...از قثابت 470 تومنی با سود زیر 10 تومن که ترسناک تر نیست ...
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآره اصلاح کنه واسه خرید خیلی خوبه فک کنم خودتم از نزدیک کارخانشو دیدی فاندش قویه نزدیک 850 خوبه واسه خرید :d
راستی جعفر جون عطا هستم :d
عطا جان من فکر می کردم اتا هستی ...
خلاصه این 20 تا سهم یکی یکی دارن از دستم در میرن کمی اعصابم ریخته بهم ..همشون دارن میرن بالا ....نامردا ...
نظر
نظر