چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
    جعفر جان کسعدی بنظرم حرف نداره
    من قبولش ندارم ..ببخشید البته ..فقط شلعاب...
    حرف مرد یکیه...
    تو قندیها فقط گفتم قزوین بهترین ..تو این گروه هم فقط فقط شلعاب....گزارش هاش بیاد بازار تاهز میفهمه چیه..هر چند سه ماهه کولاک کرده ..

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      ای دااد بیداد قاطی کردم...
      عطا جان من فکر می کردم اتا هستی ...

خلاصه این 20 تا سهم یکی یکی دارن از دستم در میرن کمی اعصابم ریخته بهم ..همشون دارن میرن بالا ....نامردا ...
      نگران نباش جعفر جون اونقدر ملت ما جو گیرن فردا ممکنه همین سهمهایی که صف خریدن صف فروش بشن همانطور که 2 روز پیش ملت همیشه در صحنه .............. >:d<

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 959

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
        پرریسک جان
        دیروز گفتم که ما ایرانی ها عاشق صف هستیم این شوخی نیست یک بحث تاریخی-روانشناسی است همین امروز که کرماشا و پارسان صف بشن بیین ملت چه صفی میبندن
        عرض نکردم حالا داشته باشین!

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          نگران نباش جعفر جون اونقدر ملت ما جو گیرن فردا ممکنه همین سهمهایی که صف خریدن صف فروش بشن همانطور که 2 روز پیش ملت همیشه در صحنه .............. >:d<
          عطا جان یعنی فکر می کنی من بتونم قزوین رو یکبار دیگه زیر 350 بخرم...من که دیگه تو خواب هم نمبینم ..تو تاریخ اون قیمت یکبار تکرار میشه..

یا سیمان غرب رو بتونم دوباره زیر 260 بخرم....

یا کرمانشاه رو بشه زیر 430 خرید ....

امیدم به چند تاسهم هست اگر نپرن....

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

به شرکتهايي که درامد ارزي دارند هجوم بياوريد و بخريد.
            کرمانشا-شپترو-شفن-شيران-سغرب-فباهنر-بکام-شصفها-شخارک-شبندر-شمواد-و......
            چرا؟
            چون
            بورس ارز راهاندازي ميشود
            کد خبر: ۲۶۱۸۶۶تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۵
            با دستور رييس جمهوري از هفته آينده بورس ارز راهاندازي ميشود.

به گزارش ايسنا، از هفته آينده بورس ارز با هدف ايجاد تعادل بين نرخ ارز مرجع و نرخ ارز در بازار آزاد راهاندازي ميشود.

بر اين اساس بانك مركزي نيز ميتواند مانند ساير سهامداران در اين بازار سرمايهگذاري كند.

به گزارش ايسنا طي روزاي اخير دولت در سياستهاي ارزي خود تجديدنظر كرده و ابتدا اقدام به حذف ارز سفرهاي خارجي و محدود كردن ارز سفرهاي زيارتي كرد و سپس ارز دانشجويي را نيز براي دانشجوياني كه براي تحصيل به خارج از كشور ميروند، حذف كرد

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

عطا جان یعنی فکر می کنی من بتونم قزوین رو یکبار دیگه زیر 350 بخرم...من که دیگه تو خواب هم نمبینم ..تو تاریخ اون قیمت یکبار تکرار میشه..

من قزوین در قیمت 2790 خریدم دیگه فکر نکنم بتونم تو اون قیمت رویایی بخرم
              ولی من این ملتی که میشناسم هر کاری ازشون برمیاد(دور از حضور دوستان عزیز)

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                به شرکتهايي که درامد ارزي دارند هجوم بياوريد و بخريد.
                کرمانشا-شپترو-شفن-شيران-سغرب-فباهنر-بکام-شصفها-شخارک-شبندر-شمواد-و......
                چرا؟
                چون
                بورس ارز راهاندازي ميشود
                کد خبر: ۲۶۱۸۶۶تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۵
                با دستور رييس جمهوري از هفته آينده بورس ارز راهاندازي ميشود.

به گزارش ايسنا، از هفته آينده بورس ارز با هدف ايجاد تعادل بين نرخ ارز مرجع و نرخ ارز در بازار آزاد راهاندازي ميشود.

بر اين اساس بانك مركزي نيز ميتواند مانند ساير سهامداران در اين بازار سرمايهگذاري كند.

به گزارش ايسنا طي روزاي اخير دولت در سياستهاي ارزي خود تجديدنظر كرده و ابتدا اقدام به حذف ارز سفرهاي خارجي و محدود كردن ارز سفرهاي زيارتي كرد و سپس ارز دانشجويي را نيز براي دانشجوياني كه براي تحصيل به خارج از كشور ميروند، حذف كرد
                خوب چیزیه به نظر بورس ارز ........ببینیم چه جوری هست این بورس ارز .........
                ///

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2129

من قبولش ندارم ..ببخشید البته ..فقط شلعاب...
                  حرف مرد یکیه...
                  تو قندیها فقط گفتم قزوین بهترین ..تو این گروه هم فقط فقط شلعاب....گزارش هاش بیاد بازار تاهز میفهمه چیه..هر چند سه ماهه کولاک کرده ..
                  سلام خسته نباشی گزارش 3ماه شلعاب امد باپوشش 306 در3ماه . نظرتان چیست ؟؟ ایا هنوز اضلاح دارد یاخیر ؟

نظر

• AVIN 8861
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 210

پر ریسک عزیز
                    سلام و احترام

امروز بازار داره برای شما کار می کنه ها....
                    آقا گل کاشتی همه سهمهای که پیشنهاد داده بودی بی برو برگرد صف شدن ، یه اسفندی چیزی برات دود کنیم...
                    پیش بینی ما هم درباره قزوین درست در نمیاد انگار....می خواستیم بخریما امروز انگار بازار گاهی هم یه چیزایی می فهمه !!!!
                    آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2012/07/31, 09:38.

نظر

• m2075
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 53

پرريسك جان سلام لطفا به تقاضاي دوستان پاسخ دهيد وسهمهاي مورد نظرتان را در امضا قرار دهيد ممنون
                      خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        خوب چیزیه به نظر بورس ارز ........ببینیم چه جوری هست این بورس ارز .........
                        بورس ارز فروش ارز صادراتي شرکتهاي صادرکننده را تسهيل مي کند.دلار شرکتهايي مثل کرمانشا شاراک شيران فراور باما سغرب شمواد شبندر فباهنر شصفها و.......همه را پيش خريد مي کنند.
                        مثلا 10 ميليون دلار را براي تحويل سه ماه ديگه همين الان مي خرند 1950 تومان تازه اگه فروشنده راضي به فروش باشه.و اينجوري طرف نوسانات ارز را براي شرکت کنترل مي کند.
                        اين به نفع شرکتهاي صادراتي هم هست و مشکلات فروش ارزشون حل ميشه.لذا اينگونه شرکتها بايد پي به اي بگيرند.گرچه الان انها را با پي به اي 2 هم نمي خرند.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                          سلام خسته نباشی گزارش 3ماه شلعاب امد باپوشش 306 در3ماه . نظرتان چیست ؟؟ ایا هنوز اضلاح دارد یاخیر ؟
                          دوست من این سهم جای اصلاح نداره ..یعنی تو کف قیمت هست ومفته ...
                          ولی از این ملت همیشه در صحنه هر چی بگی بر میاد ..من فکر کردم شیاد تا 330 بیاد ..ولی چون سهم کوچیکی هست احتمال جاماندن زیاده به دوستان از چند روز قبل گفتیم در نظر بگرین ...
                          این سهم با سود 150 که به نظرم میسازه با پی بریا 4 قیمت 600 هست ..این نظر منه ..دوستان خود هم برن گزارش رو بخونن وسود رو محاسبه کنن.

در سه ماهه امسال سودش دو برابر سه ماهه قبل هست ..تولی وفروش هم به شدت افزایش داشته ..موودی کالا به شدت بالا رفته ...با این تورم ..این موجودی کالا این سهم رو منفجر می کنه ....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                            پرريسك جان سلام لطفا به تقاضاي دوستان پاسخ دهيد وسهمهاي مورد نظرتان را در امضا قرار دهيد ممنون
                            چشم....
                            به ترتیب سهمها رو معرفی می کنم ومیزارم ...فعلا تا اینجا فکر کنم حدود 10 سهم معرفی شده ....

نظر

• mdmahdi
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 38

سلام
                              جعفر جان به نظرت کمرجان چرا بست ؟
                              گزارش پیشبینی سود و سه ماهه رو 25.2.91 داده ..
                              واسه تعدیل سود منفی یا مثبت؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

خوب اونایی که زیر 130 ذوب می فروختی ..بدو بدو بفروش ..جا نمونی یه موقع ..رو چه تحلیلی فروختی ...

چند روز دیگه کرمانشاه هم می بینم ..توکاریل هم بدو بفروش...تو پکویر اقا بدو بدو رو 160 بفروش رو پاسا بدو بفروش با اون پی بریا ...بدویید...سهام با پی بریا 2 بفروشید ببرید بزارید تو بانک ....شما رو چه به بورس....
                                شپترو فروش ها هم حالا برن زیر 530 بفروشن ..........:d اونی که شپترو رو 509 فروخت دیگه کی بود !!!!!!!:))
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X