چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

استاد تکنيکال جام جهان نماست.
    تو عربستان جنبش اعتراضي شکل گرفته است که ممکنه کارش به انقلاب بکشه.و نفت بره بالا.
    محبت مي فرماييد هر وقت وقت کرديد تکنيکال نفت را بزنيد ببينيم ايا تو تکنيکال نفت خبري از نفت 150 يا 200 دلاري چيزي ديده ميشه.
    نفت 150 دلاري براي بازدهي بورس ما خوبه.
    خدا کنه همه جا در صلح و صفا و ارامش و عدالت و انسانيت و چيزهاي خوب باشه.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
      با سلام جناب پرریسک

خواستم بدونم آیا نظر شما کاذر حرکت اصلی شو شروع کرده و دیگه سخت گیر کسی بیاد ، و آیا جزء این 20 سهم شما هست ؟؟؟

با تشکر .
      کاذر گفتم اگر زیر 98 بره وتثبیت بشه براش خیلی گران تمام میشه وجالب بود سهم دقیقی در 98 حمایت شد هر چند نفوذ هم کرد ولی زود برگشت..

الان هم بالای 115 تثبیت بشه بله حر کت رو اغاز می کنه اون حر کت طوفانی که همه منتظر هستن ولی نه در لیست خرید من از نظر بنیادی نیست ..

تکنیکالی ولی عالیه ..

نظر

• hogo_wave
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 380

[quote=پرریسک;187570]تا1400 جا داره..

جالبه بعد قزوین قشیر قند اصفهان وقندیها دیگه قشهد تنها سهمی بود که گفتیم دوستان بخرن وفرصت خرید داد در 1030 تومان ..قیمت امروز 1256 تومان ..با مثبت فردا بازدهی 30 درصد زده میشه ..خدا رو شکر..

قشهد بنیادی عالی هست وتا 1400 وزمانی که قندیها خوب صف هستن مشکل نداره ..شاید شناور بشه ولی جای افت نداره مگر اینکه قندیها خوب صفشون بریزه که فعلا بعیده..[/quo

امروز هرچی داشتم با توجه به صحبتای پرریسک قشهد گرفتم
        تنکیو

نظر

• taze vared
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 173

جعفر جان حتوکا و فخوز ؟

نظر

• m2075
            عضو عادی
            • May 2012
            • 53

جعفر خان با توجه به اينكه سود ليزينگ رايان تا چند سال از اقساط خود روهاي فروخته شده تامين ميشه وسود 83توماني امسال خريد آن را در اين قيمتها تو صيه ميكنيد ممنونم
            خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

اقا بدو غدیر با پی بریا 3 بفروش قنیشا 1370 تومنی بخر ....خدایا چی بر سر این بازار اومده ..

حالا بازار ببینم چدر دنبال سهام خوب باید بدوه....

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2119

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                سلام وتشکر ازپاسخ شلعاب . بابررسی گزارش 9ماه سیمان کردستان باتوجه بصادرات ان و پوشش خوب 9ماه نظرشما میشود جایگزین سکرما کرد البته درگزارش 3ماه سکرما درامد سرمایه گذاری پوشش 80% دارد واین 55% پوشش راپوشانده است . تشکر
                سلام منتظر پاسخ شما باشم !!

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

سهم بعدی شیران هست ..دوستان برن بررسی کنن.

تولی فروش شرکت به شکل عجیب غریب چند برابر شده...دلار رو 1700 تومن دیده ...185 تومن سه ماهه پوشش داده ..

به نظرم بالای 1000 سود میسازه ...پی بریا سهم نزدیک 2...شیارن واتی سهامی با بازدهی بالای 50 درصد ...حالا برید بفروشید ....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

سوالات دوستان رو امشب پاسخ خواهم داد....

فعلا سهامی که روزهای قبل بررسی کردم اینجا اعلام می کنم......

نظر

• babake
                      عضو عادی
                      • Jun 2012
                      • 60

جعفر جان سلام
                      قمرو فکرکنم 180یا190 اعلام کرده نظرتون رو قیمت بازگشایی چیه ؟؟؟ ممنون
                      [SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

تولی فروش شرکت به شکل عجیب غریب چند برابر شده...دلار رو 1700 تومن دیده ...185 تومن سه ماهه پوشش داده ..

به نظرم بالای 1000 سود میسازه ...پی بریا سهم نزدیک 2...شیارن واتی سهامی با بازدهی بالای 50 درصد ...حالا برید بفروشید ....
                        دوستان من ...گزارش سه ماهه شیارن رو حتما ببیند ...به شکل عجیب غریبی تولید فروش رشد کرد

در تکنیکال سهم قیمت 5000 هزرا تومن هم دیده میشه که با بنیادی سهم جور درمیاد گفتم که گفته باشم ...راحت میشه خرید ..ولی برگرده بالای 2400 شاید دیگه به این راحتی نشه خرید ....حواستون باشه ..

در ضمن تمام سهامی که معرفی شده برید تک تک گزارشها رو بخونید اگر دید مشکل دارن نخرید ..اقا بنده هر جور حساب کردم اینها مفت مفت مفت هستن ...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط babake پست شده است View Post
                          جعفر جان سلام
                          قمرو فکرکنم 180یا190 اعلام کرده نظرتون رو قیمت بازگشایی چیه ؟؟؟ ممنون
                          با سلام...

تشکر بابت حجم مبنای قزوین از دوستان عزیز...

قمرو به نظرم بین قیمتهای 1500 تا 1700 بازگشایی بشه ..سهم اصلاح نکرد همراه با سایر قندیها ..

به نظرم بین این دو قیمت شناور میشه برا مدتی تا جهت حرکت قندیها مشخص بشه ...بنیادی هم همین قیمتها براش خوبه ...بالا رفتن بستگی به جو قندیها داره یعنی باید قندیها درپیت هم صف خرید بشن تا این بره بالا...

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

جعفر جان شیران امروز معاملاتش برگشتی بود.
                            از نظر من سهم داره با پی به ای حدودا 2.8 معامله میشه.
                            سهمیه که اگر صف خرید بشه حجم مبناشو باید همون صندوق نفت بده
                            یه نکته مهم توی صورتای شیران ، سرمایه گذاریاشه. که صرف اوراق و بلوک ولصنم کرده و هنوز سودش رو اعلام نکرده.
                            ضمن این زیرمجموعه هاش مثل خدمات بندری،امسال چند برابر سال قبل سود ساختن

واتی هم امروز صف شد . گویا خریداری بچه های مفید و بهگزین تموم شده
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              جعفر جان شیران امروز معاملاتش برگشتی بود.
                              از نظر من سهم داره با پی به ای حدودا 2.8 معامله میشه.
                              سهمیه که اگر صف خرید بشه حجم مبناشو باید همون صندوق نفت بده
                              یه نکته مهم توی صورتای شیران ، سرمایه گذاریاشه. که صرف اوراق و بلوک ولصنم کرده و هنوز سودش رو اعلام نکرده.
                              ضمن این زیرمجموعه هاش مثل خدمات بندری،امسال چند برابر سال قبل سود ساختن

واتی هم امروز صف شد . گویا خریداری بچه های مفید و بهگزین تموم شده
                              مصطفی جون همه جوره مفته این همه جوره ..فقط بازار از قیمت بالاش میترسه...

ولی از نظر من این سهم از پترو پردیس 3000 تومنی ارزمندتر هست واین سهم بزودی خودش رو بالای 3000-3500 میکشه...همراه این واتی هم منفجر میشه ....

گزارش سه ماهه که من نگاه کردم فقط حاج واج موندم برا این فروشندها ...همین ..

نظر

• dolphin
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 78

پرریسک جان راجع به رمپنا هم نظرتون رو بفرمایید
                                بابت راهنمایی هایی عالیتون بی نهایت ممنونم
                                برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

در حال کار...
                                X