در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
با اجازه جعفر خان عزیز
مدتی است که بر اساس تحلیل های خوب جعفر خان با تحلیل تکنیکال آشنا شدم و با مطالعه مقداری یاد گرفتم واقعا تحلیل تکنیکال غوغا می کند حتی در مورد سهم های کوچک قندی در زیر برخی از نمونه ها و البته تحلیل های فعلی را می گذارم امیدوارم جعفر جان اشکلاتش را بگیرد و غلط های ما را بگوید تا اصلاح کنیم :
قصفها:
مقاومت روی 2100 تا 2120 بود که خوب با قدرت شکسته شد و به نظرم رشد تا 3000 تومان تضمین شد البته رشد شتابان سهم و قیمت بالا سهم که کمی برای بازار پذیرش سخت است ریسک سهم را بالا برده
قپیرا :
مقاومت سهم روی 850 تومان بود که یکبار شکسته شد و سهم رفت تا 970 تومان بعد یک پول بک قشنگ به 850 کرد و از امروز حرکت سهم شروع شد هدف سهم مرحله اول 1050 تومان و سپس 1350 است . نکته جالب اینکه دور روز گذشته که سهم به زیر 850 سقوط کرد هم قیمت کلوز زیر 850 تومان نیامد و دیروز هم 846 تومان بود
کساوه :
این سهم به نظر من شاهکار تحلیل تکنیکال بود که واقعا من را متعجب کرد سهم روی 2779 ریال مقاومت داشت که بار قبلی شکست و تا 2972 ریال بالا رفت بعد یک پول بک داشت و در حالی که در دو روز کذشته صف فروش بود و حتی یک سهم هم معامله نمی شد امروز بر روی قیمت 2776 ریال که مقاومت قبلی بود و الان تبدیل به یک حمایت قوی شده کامل جمع آوری شد هدف اول سهم از دید من 327 و سپس 400 تومان است
البته با اجازه از جفعر جان یک نکته بگم با مطالعاتی که من کردم در گروه کاشی کساوه از نظر بنیادی واقعا بی نظیر است سهم 22 میلیون دلار صادرات دارد که ادلار را روی 1226 تومان دیده کل مصرف ارزی شرکت هم که برای واردات ماشین آلات است حدود 2 میلیون یورو است که اونهم به قیمت 1494 دیده با یک حساب سر انگشتی و بالا بردن قیمت دلار و یورو به قیمت های واقعی بازار آزاد و اضافه و کم کردن به سود حداقل 95 تومانی برای امسال می رسیم با تقسیم 90% در مجمع.
در ضمن شرکت یک طرح توسعه کاشی های سایز بزرگ داشته که ابتدای امسال به بهره برداری رسیده و به شدت هم مورد استقبال واقع شده ( بر اساس گزارش هیات مدیره )
شرمنده جناب پرریسک که در تاپیک ایشان اظهار نظر کردم ، استاد دوست دارم در مورد تحلیل های بنده ( مخصوصا تکنیکال نظر خودتان را بدهید )
نظر
-
یه خبر تاپ
بورس منطقه ایی باز است (فقط تهران بسته شهرستانها باز است ) گروه اقتصادی / حوزه بورس
91/06/05 - 11:25
شماره: 13910605000455
معاون سازمان بورس در گفتوگو با فارس:
هر سه بورس کشور تعطیل و تالارهای منطقهای باز هستند
خبرگزاری فارس: معاون سازمان بورس گفت: با توجه به عدم فعالیت سامانه معاملاتی بازار سرمایه در روزهای7 تا 11 شهریور، هر سه بورس کشور تعطیل اند اما تالارهای منطقه ای بورس در شهرستان ها باز خواهند بود.
سیدعلی حسینی در واکنش به سئوال خبرنگار اقتصادی فارس، مبنی بر اینکه با توجه به انجام معاملات نقدی سکه در روز های 7 تا 11 شهریور، فعالیت بانک های کشیک و باز بودن بانک ها و اداره های مراکز استانی و شهرستان ها ، آیا بورس های مناطق و معاملات آتی سکه هم تعطیل خواهند بود یا خیر؟ پاسخ داد: طبق تصمیمات اتخاذ شده ، بورس های اوراق بهادار ، کالا و فرابورس و سپرده گذاری مرکزی تعطیل اند. سامانه معاملاتی هم در روزهای یاد شده فعال نخواهد بود. وی ادامه داد: به همین علت معاملاتی در روزهای فوق (حتی معاملات آتی سکه) انجام نخواهد شد ولی بورس های منطقه ای کشور باز خواهند بود و به مراجعه کنندگان سرویس خواهند داد. همچنین کارگزاران فعال در تالارهای منطقه ای هم می توانند فعال باشند. به گزارش فارس، طبق مصوبه هیئت دولت مبنی بر تعطیلی دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و بانکها (به جز شعب کشیک) طی روزهای 7 تا 11 شهریور در شهر تهران، بورسهای اوراق بهادار تهران، بورس کالا و فرابورس نیز تعطیل خواهند بود. تصمیم به تعطیلی بازار سرمایه کشور به دلیل تعطیلی بانک ها در آن ایام و نیاز بازار سرمایه به تسویه حساب های بانکی و اتاق های پایاپای گرفته شده است. پیش از این هم به هنگام برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی در چند سال گذشته، همه بورس های کشور تعطیل شده بودند.
نظر
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postفاجعه برای ذوب آهن !!!
اگر این رد دیون انجام بشه, باید فاتحه سهم را خواند.
یکی از جذابیت های سهم از بین رفت. یعنی معامله بلوکی کشک!!!!
احتمالا به شرکت بی خاصیت و بی بخار صندوق فرهنگیان واگذار میشه.
تو خبر عنوان شده بلوک رو میفروشن و پولش به صاحب دین پرداخت خواهد شد بنابرین این فرضیه که بلوک رو مدن به صندوق فرهنگیان غلطه و رقابتی خواهند فروختالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپریسک جان شب شما بخیر
برای فردا از بین کسعدی و قپیرا و شراز در صورت عرضه شدن کدام را برای خرید پیشنهااد میدهید ؟
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postبا اجازه جعفر خان عزیز
مدتی است که بر اساس تحلیل های خوب جعفر خان با تحلیل تکنیکال آشنا شدم و با مطالعه مقداری یاد گرفتم واقعا تحلیل تکنیکال غوغا می کند حتی در مورد سهم های کوچک قندی در زیر برخی از نمونه ها و البته تحلیل های فعلی را می گذارم امیدوارم جعفر جان اشکلاتش را بگیرد و غلط های ما را بگوید تا اصلاح کنیم :
قصفها:
مقاومت روی 2100 تا 2120 بود که خوب با قدرت شکسته شد و به نظرم رشد تا 3000 تومان تضمین شد البته رشد شتابان سهم و قیمت بالا سهم که کمی برای بازار پذیرش سخت است ریسک سهم را بالا برده
قپیرا :
مقاومت سهم روی 850 تومان بود که یکبار شکسته شد و سهم رفت تا 970 تومان بعد یک پول بک قشنگ به 850 کرد و از امروز حرکت سهم شروع شد هدف سهم مرحله اول 1050 تومان و سپس 1350 است . نکته جالب اینکه دور روز گذشته که سهم به زیر 850 سقوط کرد هم قیمت کلوز زیر 850 تومان نیامد و دیروز هم 846 تومان بود
کساوه :
این سهم به نظر من شاهکار تحلیل تکنیکال بود که واقعا من را متعجب کرد سهم روی 2779 ریال مقاومت داشت که بار قبلی شکست و تا 2972 ریال بالا رفت بعد یک پول بک داشت و در حالی که در دو روز کذشته صف فروش بود و حتی یک سهم هم معامله نمی شد امروز بر روی قیمت 2776 ریال که مقاومت قبلی بود و الان تبدیل به یک حمایت قوی شده کامل جمع آوری شد هدف اول سهم از دید من 327 و سپس 400 تومان است
البته با اجازه از جفعر جان یک نکته بگم با مطالعاتی که من کردم در گروه کاشی کساوه از نظر بنیادی واقعا بی نظیر است سهم 22 میلیون دلار صادرات دارد که ادلار را روی 1226 تومان دیده کل مصرف ارزی شرکت هم که برای واردات ماشین آلات است حدود 2 میلیون یورو است که اونهم به قیمت 1494 دیده با یک حساب سر انگشتی و بالا بردن قیمت دلار و یورو به قیمت های واقعی بازار آزاد و اضافه و کم کردن به سود حداقل 95 تومانی برای امسال می رسیم با تقسیم 90% در مجمع.
در ضمن شرکت یک طرح توسعه کاشی های سایز بزرگ داشته که ابتدای امسال به بهره برداری رسیده و به شدت هم مورد استقبال واقع شده ( بر اساس گزارش هیات مدیره )
شرمنده جناب پرریسک که در تاپیک ایشان اظهار نظر کردم ، استاد دوست دارم در مورد تحلیل های بنده ( مخصوصا تکنیکال نظر خودتان را بدهید )
قپیرا مقاومت فعلی 950-970 هست با شکست انتظار 1200 دارم رو 1050 مقاومت موچیکی داره ..
کساوه بالای 270 روند صعود گرفته وقبل این قیمت جمع شد واین نشون میده روند صعود گروه تایید شده وقوی هست ..
هدف اول رو 330-340 می بینم بشکنه اهداف بالایی در سر داره ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر کدام قبل ساعت 10 توانست صف خرید محکم تشکیل بده اون رو بخرید چون هر سه تا رون صعود دارن ..بنیادی هم هر سه تا تایید هستن ...یا هم از هر سه به نسبت مساوری خرید کنید ..
نظر
-
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postیکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۱ / Aug 26 2012
معاون سازمان خصوصي سازي خبر داد:
واگـذاري سهـام بلوكـي شركت ذوب آهـن بابـت رد ديـون
بلوك 58 درصدي شركت ذوب آهن اصفهان بابت رد ديون واگذار مي شود.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بعد از فروش بلوك 15 درصدي ذوب آهن توسط سازمان خصوصي سازي و خريداري آن توسط يكي از زيرمجموعههاي صندوق ذخيره فرهنگيان، سازمان خصوصي سازي قصد دارد بلوك دوم اين شركت اصل چهل و چهار را بابت رد ديون واگذار كند.
محمود افضلي ـ معاون سازمان خصوصي سازي ـ در اين خصوص به خبرنگار ايسنا گفت: واگذاري بلوك 58 درصدي ذوبآهن در جلسه هيات واگذاري تصويب شد و قرار است اين بلوك بابت رد ديون واگذار شده و منابع حاصل از فروش آن به صاحب دين پرداخت شود.
http://isna.ir/fa/news/91060502328/%...A7%D8%A8%D8%AA
ولی خوب تکنیکال ذوب تا وقتی زیر 155 تثبیت نشه روند صعود داره وبا شکست 180 توان صعود تا 210 رو می بینم براش ..تکنیکالی ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مورد این خبر ذوب نظری ندارم ..
ولی خوب تکنیکال ذوب تا وقتی زیر 155 تثبیت نشه روند صعود داره وبا شکست 180 توان صعود تا 210 رو می بینم براش ..تکنیکالی ..
نظر
-
دوستان من امیدوارم هیجان زده نشده ودر صورت عرضه صفهتا سهام خود رو مفت ندید ..
هیچ اتنفاقی در کشور فعلا رخ نداده ..بنده خودم به توافق امید دارم ولی بارها گفتم چند ماهیی زمان میبره پس حالتون رو بکنید ..
سهام قندی خود رو مفت ندید ..حد ضرر قپیرا 850 بزارید وبا خیال راحت سهامداری کنید وحرف احدی هم براتون مهم نباشه ..
نظر
نظر