چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • یوگی
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 35

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    کسعدی بتونه 177 رو بشکنه شاید دیگه گیر نیاد ..همیشه جو گروه رو لحاظ کنید ..امروز اینهمه در کچینی کساوه خرید شد وبرا فردا صف خرید چیده شد ..کسعدی با 100 تا داشت صف خرید میشد ..
    اینهایی که خریدن از رو هوا نخریدن ..گروه در کف قیمتی قرار داره ودر اغاز رالی صعود ...
    کساوه حد ضرر 270 وکسعدی حد ضرر 160 ..
    جعفر خان بی زحمت هدف این رالی رو واسه کساوه چندمی بینین ؟
    [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• mane1659
      كاربر فعال
      • Dec 2011
      • 235

پریسک جان شب شما بخیر
      برای فردا از بین کسعدی و قپیرا و شراز در صورت عرضه شدن کدام را برای خرید پیشنهااد میدهید ؟

نظر

• بابااتی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 314

با اجازه جعفر خان عزیز

مدتی است که بر اساس تحلیل های خوب جعفر خان با تحلیل تکنیکال آشنا شدم و با مطالعه مقداری یاد گرفتم واقعا تحلیل تکنیکال غوغا می کند حتی در مورد سهم های کوچک قندی در زیر برخی از نمونه ها و البته تحلیل های فعلی را می گذارم امیدوارم جعفر جان اشکلاتش را بگیرد و غلط های ما را بگوید تا اصلاح کنیم :

قصفها:

مقاومت روی 2100 تا 2120 بود که خوب با قدرت شکسته شد و به نظرم رشد تا 3000 تومان تضمین شد البته رشد شتابان سهم و قیمت بالا سهم که کمی برای بازار پذیرش سخت است ریسک سهم را بالا برده

قپیرا :

مقاومت سهم روی 850 تومان بود که یکبار شکسته شد و سهم رفت تا 970 تومان بعد یک پول بک قشنگ به 850 کرد و از امروز حرکت سهم شروع شد هدف سهم مرحله اول 1050 تومان و سپس 1350 است . نکته جالب اینکه دور روز گذشته که سهم به زیر 850 سقوط کرد هم قیمت کلوز زیر 850 تومان نیامد و دیروز هم 846 تومان بود

کساوه :

این سهم به نظر من شاهکار تحلیل تکنیکال بود که واقعا من را متعجب کرد سهم روی 2779 ریال مقاومت داشت که بار قبلی شکست و تا 2972 ریال بالا رفت بعد یک پول بک داشت و در حالی که در دو روز کذشته صف فروش بود و حتی یک سهم هم معامله نمی شد امروز بر روی قیمت 2776 ریال که مقاومت قبلی بود و الان تبدیل به یک حمایت قوی شده کامل جمع آوری شد هدف اول سهم از دید من 327 و سپس 400 تومان است

البته با اجازه از جفعر جان یک نکته بگم با مطالعاتی که من کردم در گروه کاشی کساوه از نظر بنیادی واقعا بی نظیر است سهم 22 میلیون دلار صادرات دارد که ادلار را روی 1226 تومان دیده کل مصرف ارزی شرکت هم که برای واردات ماشین آلات است حدود 2 میلیون یورو است که اونهم به قیمت 1494 دیده با یک حساب سر انگشتی و بالا بردن قیمت دلار و یورو به قیمت های واقعی بازار آزاد و اضافه و کم کردن به سود حداقل 95 تومانی برای امسال می رسیم با تقسیم 90% در مجمع.
        در ضمن شرکت یک طرح توسعه کاشی های سایز بزرگ داشته که ابتدای امسال به بهره برداری رسیده و به شدت هم مورد استقبال واقع شده ( بر اساس گزارش هیات مدیره )

شرمنده جناب پرریسک که در تاپیک ایشان اظهار نظر کردم ، استاد دوست دارم در مورد تحلیل های بنده ( مخصوصا تکنیکال نظر خودتان را بدهید )

نظر

• هادی129
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 296

یه خبر تاپ
          بورس منطقه ایی باز است (فقط تهران بسته شهرستانها باز است ) گروه اقتصادی / حوزه بورس
          91/06/05 - 11:25
          شماره: 13910605000455

معاون سازمان بورس در گفتوگو با فارس:
          هر سه بورس کشور تعطیل و تالارهای منطقهای باز هستند
          خبرگزاری فارس: معاون سازمان بورس گفت: با توجه به عدم فعالیت سامانه معاملاتی بازار سرمایه در روزهای7 تا 11 شهریور، هر سه بورس کشور تعطیل اند اما تالارهای منطقه ای بورس در شهرستان ها باز خواهند بود.

سیدعلی حسینی در واکنش به سئوال خبرنگار اقتصادی فارس، مبنی بر اینکه با توجه به انجام معاملات نقدی سکه در روز های 7 تا 11 شهریور، فعالیت بانک های کشیک و باز بودن بانک ها و اداره های مراکز استانی و شهرستان ها ، آیا بورس های مناطق و معاملات آتی سکه هم تعطیل خواهند بود یا خیر؟ پاسخ داد: طبق تصمیمات اتخاذ شده ، بورس های اوراق بهادار ، کالا و فرابورس و سپرده گذاری مرکزی تعطیل اند. سامانه معاملاتی هم در روزهای یاد شده فعال نخواهد بود. وی ادامه داد: به همین علت معاملاتی در روزهای فوق (حتی معاملات آتی سکه) انجام نخواهد شد ولی بورس های منطقه ای کشور باز خواهند بود و به مراجعه کنندگان سرویس خواهند داد. همچنین کارگزاران فعال در تالارهای منطقه ای هم می توانند فعال باشند. به گزارش فارس، طبق مصوبه هیئت دولت مبنی بر تعطیلی دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و بانکها (به جز شعب کشیک) طی روزهای 7 تا 11 شهریور در شهر تهران، بورسهای اوراق بهادار تهران، بورس کالا و فرابورس نیز تعطیل خواهند بود. تصمیم به تعطیلی بازار سرمایه کشور به دلیل تعطیلی بانک ها در آن ایام و نیاز بازار سرمایه به تسویه حساب های بانکی و اتاق های پایاپای گرفته شده است. پیش از این هم به هنگام برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی در چند سال گذشته، همه بورس های کشور تعطیل شده بودند.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
            فاجعه برای ذوب آهن !!!
            اگر این رد دیون انجام بشه, باید فاتحه سهم را خواند.
            یکی از جذابیت های سهم از بین رفت. یعنی معامله بلوکی کشک!!!!
            احتمالا به شرکت بی خاصیت و بی بخار صندوق فرهنگیان واگذار میشه.

تو خبر عنوان شده بلوک رو میفروشن و پولش به صاحب دین پرداخت خواهد شد بنابرین این فرضیه که بلوک رو مدن به صندوق فرهنگیان غلطه و رقابتی خواهند فروخت
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
              پریسک جان شب شما بخیر
              برای فردا از بین کسعدی و قپیرا و شراز در صورت عرضه شدن کدام را برای خرید پیشنهااد میدهید ؟
              هر کدام قبل ساعت 10 توانست صف خرید محکم تشکیل بده اون رو بخرید چون هر سه تا رون صعود دارن ..بنیادی هم هر سه تا تایید هستن ...یا هم از هر سه به نسبت مساوری خرید کنید ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                با اجازه جعفر خان عزیز

مدتی است که بر اساس تحلیل های خوب جعفر خان با تحلیل تکنیکال آشنا شدم و با مطالعه مقداری یاد گرفتم واقعا تحلیل تکنیکال غوغا می کند حتی در مورد سهم های کوچک قندی در زیر برخی از نمونه ها و البته تحلیل های فعلی را می گذارم امیدوارم جعفر جان اشکلاتش را بگیرد و غلط های ما را بگوید تا اصلاح کنیم :

قصفها:

مقاومت روی 2100 تا 2120 بود که خوب با قدرت شکسته شد و به نظرم رشد تا 3000 تومان تضمین شد البته رشد شتابان سهم و قیمت بالا سهم که کمی برای بازار پذیرش سخت است ریسک سهم را بالا برده

قپیرا :

مقاومت سهم روی 850 تومان بود که یکبار شکسته شد و سهم رفت تا 970 تومان بعد یک پول بک قشنگ به 850 کرد و از امروز حرکت سهم شروع شد هدف سهم مرحله اول 1050 تومان و سپس 1350 است . نکته جالب اینکه دور روز گذشته که سهم به زیر 850 سقوط کرد هم قیمت کلوز زیر 850 تومان نیامد و دیروز هم 846 تومان بود

کساوه :

این سهم به نظر من شاهکار تحلیل تکنیکال بود که واقعا من را متعجب کرد سهم روی 2779 ریال مقاومت داشت که بار قبلی شکست و تا 2972 ریال بالا رفت بعد یک پول بک داشت و در حالی که در دو روز کذشته صف فروش بود و حتی یک سهم هم معامله نمی شد امروز بر روی قیمت 2776 ریال که مقاومت قبلی بود و الان تبدیل به یک حمایت قوی شده کامل جمع آوری شد هدف اول سهم از دید من 327 و سپس 400 تومان است

البته با اجازه از جفعر جان یک نکته بگم با مطالعاتی که من کردم در گروه کاشی کساوه از نظر بنیادی واقعا بی نظیر است سهم 22 میلیون دلار صادرات دارد که ادلار را روی 1226 تومان دیده کل مصرف ارزی شرکت هم که برای واردات ماشین آلات است حدود 2 میلیون یورو است که اونهم به قیمت 1494 دیده با یک حساب سر انگشتی و بالا بردن قیمت دلار و یورو به قیمت های واقعی بازار آزاد و اضافه و کم کردن به سود حداقل 95 تومانی برای امسال می رسیم با تقسیم 90% در مجمع.
                در ضمن شرکت یک طرح توسعه کاشی های سایز بزرگ داشته که ابتدای امسال به بهره برداری رسیده و به شدت هم مورد استقبال واقع شده ( بر اساس گزارش هیات مدیره )

شرمنده جناب پرریسک که در تاپیک ایشان اظهار نظر کردم ، استاد دوست دارم در مورد تحلیل های بنده ( مخصوصا تکنیکال نظر خودتان را بدهید )
                قند اصفهان بله سهم رو اون قیمت مقاومت داشت همین جا هم اشاره شد شکست حد ضرر بره رو اون قیمت ...
                قپیرا مقاومت فعلی 950-970 هست با شکست انتظار 1200 دارم رو 1050 مقاومت موچیکی داره ..

کساوه بالای 270 روند صعود گرفته وقبل این قیمت جمع شد واین نشون میده روند صعود گروه تایید شده وقوی هست ..

هدف اول رو 330-340 می بینم بشکنه اهداف بالایی در سر داره ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
                  جعفر خان بی زحمت هدف این رالی رو واسه کساوه چندمی بینین ؟
                  330-340 هدف اول بعد390 ....

نظر

• هادی129
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 296

هر کدام قبل ساعت 10 توانست صف خرید محکم تشکیل بده اون رو بخرید چون هر سه تا رون صعود دارن ..بنیادی هم هر سه تا تایید هستن ...یا هم از هر سه به نسبت مساوری خرید کنید ..
                    پرریسک جان اگه صبر کنیم تا ببینیم کدوم صف خرید سنگین تشکیل میدن که دیگه سهم به ما نمیدن ؟؟؟؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                      پرریسک جان اگه صبر کنیم تا ببینیم کدوم صف خرید سنگین تشکیل میدن که دیگه سهم به ما نمیدن ؟؟؟؟
                      بعد صف خرید نه ..هر کدام زودتر رفت بالای سه درصد مثبت وبه سمت صف خرید شما خریدت رو کامل کن ...

البته چون این دوستمون سه سهم نظر داشت این روش رو گفتم ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
                        یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۱ / Aug 26 2012

معاون سازمان خصوصي سازي خبر داد:

واگـذاري سهـام بلوكـي شركت ذوب آهـن بابـت رد ديـون

بلوك 58 درصدي شركت ذوب آهن اصفهان بابت رد ديون واگذار مي شود.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بعد از فروش بلوك 15 درصدي ذوب آهن توسط سازمان خصوصي سازي و خريداري آن توسط يكي از زيرمجموعههاي صندوق ذخيره فرهنگيان، سازمان خصوصي سازي قصد دارد بلوك دوم اين شركت اصل چهل و چهار را بابت رد ديون واگذار كند.

محمود افضلي ـ معاون سازمان خصوصي سازي ـ در اين خصوص به خبرنگار ايسنا گفت: واگذاري بلوك 58 درصدي ذوبآهن در جلسه هيات واگذاري تصويب شد و قرار است اين بلوك بابت رد ديون واگذار شده و منابع حاصل از فروش آن به صاحب دين پرداخت شود.

http://isna.ir/fa/news/91060502328/%...A7%D8%A8%D8%AA
                        در مورد این خبر ذوب نظری ندارم ..
                        ولی خوب تکنیکال ذوب تا وقتی زیر 155 تثبیت نشه روند صعود داره وبا شکست 180 توان صعود تا 210 رو می بینم براش ..تکنیکالی ..

نظر

• امید
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 123

در مورد این خبر ذوب نظری ندارم ..
                          ولی خوب تکنیکال ذوب تا وقتی زیر 155 تثبیت نشه روند صعود داره وبا شکست 180 توان صعود تا 210 رو می بینم براش ..تکنیکالی ..
                          البته عنوان خبر اشتباه است چون در متن خبر آمده که بلوک واگذار میشه و منابع حاصله به صاحب دین پرداخت میشه نه خود بلوک سهم ، یعنی بلوک همچنان از طریق رقابت واگذار میشه و پولش پرداخت میشه.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

دوستان من امیدوارم هیجان زده نشده ودر صورت عرضه صفهتا سهام خود رو مفت ندید ..

هیچ اتنفاقی در کشور فعلا رخ نداده ..بنده خودم به توافق امید دارم ولی بارها گفتم چند ماهیی زمان میبره پس حالتون رو بکنید ..

سهام قندی خود رو مفت ندید ..حد ضرر قپیرا 850 بزارید وبا خیال راحت سهامداری کنید وحرف احدی هم براتون مهم نباشه ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در ضمن از گروه پالایشگاه اگر شراز فرصت خرید هم داد حتما 20 درصد سبد رو با حد ضرر 370 بخرید ...شاید قزوین دیگیری در راه باشید ...این گروه مثل قنیدها گروه خوبی هستن ..حواستون باشه فرصت داد مقداری بخرید ..شراز در صدر لیست خرید این گروه ...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در گروه کاشی هم اگر کسعدی فرصت داد بیارید در صدر لیست خرید بعد کساوه ...حد ضرر ها رو هم گفتم ....این گروه هم نمودار بسیار خوبی داره ..

نظر

در حال کار...
                                X