jafar jan dolar dobare dare miad bala.fekr konam dege harfaye bahmani ham karsaz nabashe.akhe dorogh ham hadi dare
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postjafar jan dolar dobare dare miad bala.fekr konam dege harfaye bahmani ham karsaz nabashe.akhe dorogh ham hadi dare
بلکه منتظر هستم نرخ مرجع بیاد رو 1600-1700 مدتی اونجا باشه بعد با تزریق دلار در اون قیمت هر قدر که بازار خواست دلار ازاد بیاد رو 1600-1700 تک نخری بشه وبعد هم توافق شد دلار میاد پایین نشد هم دوباره اوج میگیره وپرواز می کنه ....
بالا اومدن نرخ مرجع هم قندی وپالایشگاهی رو منفجر می کنه ...
برا همین ما به جای دلار گفتیم دوستان قندی بخرن ..قزوین زیر 600 بود دلار 2100 بود الان دلار دوباره همون 2100 وقزوین 727 صف خرید ..قپیرا هم زیر 840 بود والان رو 975 صف خرید ...
به جای دلار الان فقط پالایشگاهی بخرید شراز شبندر ...چند وقت دیگه بازدهی رو مقایسه می کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط danial89 پست شده است View Postپر ریسک عزیز لطفا روند قشیرین رو توضیح میفرمایید....ضمنا نقاط حمایت ...مقاومت ....و هدف نهایی سهم با تشکرفراوان از شما
مقاومت مهم محدوده 440-450 هست بشکنه تا بالای 560 هم جای رشد داره ...
تکنیکالی......
نظر
-
سلام جناب پر ريسك
مقداري وملت 33 و مقداري كحافظ 140 دارم وخفناور 200 هر چه بنجله بيخ ريش ماست .
و مقداري قزوين 400 توماني اينو كه داريم باشما پيش ميريم اون سه بنجلو بالا و پايينشو يه نگه ميندازيد
ممنون@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقشرین بالای 380 مجدد روند صعود گرفت ..حد ضرر380 ....
مقاومت مهم محدوده 440-450 هست بشکنه تا بالای 560 هم جای رشد داره ...
تکنیکالی......
قشرین رو هم تا آخر شهریور 600 تارگت دادمحالا یک هفته این ور یا 10 روز که هنوز به اون پایبندم از لحاظ بنیادی چیز خاصی نداشت ولی با اومدن قند بیستون جون میگیره
الان دیگه با اینکه عاشق قزوین بودم مثل شما ولی از گزینه هام خارج شد
فعلا قپیرا-قشیر-قصفها-قشهدتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postفکر کنم اول ماه رمضان بود که در تایپیک قند وشکر حرف از صعود 40 تا 100 درصدی قندی ها زدم که همه ریختن سرمون و اون آقا که میگفت من قصفها رو فروختم 1300 و من گفتم قصفها تا پایان ماه بالای 2100 که گفت اگه بشه من فلانم و ...........
قشرین رو هم تا آخر شهریور 600 تارگت دادمحالا یک هفته این ور یا 10 روز که هنوز به اون پایبندم از لحاظ بنیادی چیز خاصی نداشت ولی با اومدن قند بیستون جون میگیره
الان دیگه با اینکه عاشق قزوین بودم مثل شما ولی از گزینه هام خارج شد
فعلا قپیرا-قشیر-قصفها-قشهد
ولی قزوین به قشیر نرسید وخیلی هم عقب افتاد ..پس از لیست من خط نخورده وبا این قیمت سایر قندیها به قزوین بیشتر ایمان دارم حالا وقتی به قشیر رسید شاید مجدد تجدید نظر کنم ..
فعلا اول قپیراست ...
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز بابت معرفی قپیرا ممنون و سپاسگزارم . مقاومت بعدی قپیرا چنده ؟
کدوم مقاومت همه رو رد کردیم ..حد ضرر بیاد رو 970 ..یک گیر کوچوچلو شاید رو 1040 داشته باشیم البته فرصت خرید برا جامونده البته با داشتن حد ضرر...هدف ما 1200 بعد 1600 تا1800 هست ..مقاومتی نیست ..امروز بود که با قدرت تمام شگست ....
نظر
-
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفرخان به نظرتون تواین اوضاع که شصفها مشکل داره بهتر الان باز بشه یا نه بسته باشه بهتره آخه یه مقدار سرمایه من تو شصفها بلوکه شده . باتشکر
کاری هم از دستمان بر نمیاد ووپس صبر می کنیم...حل خواهد شد این مشکلات ..بهتره تمرکز کنید رو سایر سهام واز بازار جا نمانید ..
باز نشه بهتره ..بهتره اول مشکل بدهی رو حل کنن ومشکل قیمت خوراک واینها .....بعد سهم رو باز کنن ...
الان باز بشه شاید باعث بشه با خبرهای ناصحیح سهام عده ای رو عده ای دیگر بزخری بفرمانید ...
نظر
نظر