چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد مهرابی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 543

دوستان سبهان سغرب جدیده

بررسی کنید داره منفی میخوره عجب زمانیه برا خرید- صادرات محور هممرز عراق و...
    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
      بدون شرح:

شفارس.......صف خرید..........804000 هزار
      وآتی..........تقاضا.....30000 هزار
      بدون شرح:
      شفارس:...........صف خرید...........709000هزار...............حجم معاملات18898...........
      وآتی....................صف خرید2301423 میلیون............حجم معاملات10672000 میلیون..............

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 337

تورم مرداد ماه 23.5 درصد شد

فارس: نرخ تورم 12 ماه منتهی به پایان مرداد ماه سال جاری نسبت به 12 ماه منتهی به مرداد ماه سال گذشته 23.5 درصد اعلام شد.

بررسیها و گزارشات اخیر بانک مرکزی نشان میدهد نرخ تورم 12 ماه منتهی به پایان مرداد ماه سال جاری نسبت به 12 ماه منتهی به مرداد ماه سال گذشته 23.5 درصد بوده است.

بر اساس این گزارش، نرخ تورم تیرماه سال جاری 22.9 درصد اعلام شده بود که با رشدی 2.6 درصدی به 23.5 درصد رسیده است.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
          بدون شرح:
          شفارس:...........صف خرید...........709000هزار...............حجم معاملات18898...........
          وآتی....................صف خرید2301423 میلیون............حجم معاملات10672000 میلیون..............
          علاوه بر حجم صف وحجم معامله ..
          دوست من برا بنده مهم زمان صف شدن هست ..

شفارس قبل شروع بازار صف خرید شد اونم بالای 2 میل ودر اغاز معاملات صف خریدش بالای 700 تا بود ....

واتی ولی فکر کنم تا ساعت 11 داشت رو مثبت معامله میشد وهنوز صف نشده بود ..از همین حالا من موندم چطور حجم مبنای شفارس رو پر کنیم ...از دوستانی که تعداد بالا دارن اگر لطف کنن حجم رو پر کنن ممنون میشیم...

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            علاوه بر حجم صف وحجم معامله ..
            دوست من برا بنده مهم زمان صف شدن هست ..

شفارس قبل شروع بازار صف خرید شد اونم بالای 2 میل ودر اغاز معاملات صف خریدش بالای 700 تا بود ....

واتی ولی فکر کنم تا ساعت 11 داشت رو مثبت معامله میشد وهنوز صف نشده بود ..از همین حالا من موندم چطور حجم مبنای شفارس رو پر کنیم ...از دوستانی که تعداد بالا دارن اگر لطف کنن حجم رو پر کنن ممنون میشیم...
            آنان به آفتاب شيفته بودند
            زيرا كه آفتاب تنهاترين حقيقتشان بود
            احساس واقعيتشان بود
            با نور و گرمياش مفهوم بيرياي رفاقت بود
            با تابناكياش مفهوم بيفريب صداقت بود.
            احمد شاملو

نظر

• میرحسین
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 95

جعفر اقا نظرت در مورد کچینی وکساوه با توجه به معاملات امروز چیه ؟
              [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• hogo_wave
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 380

جعفر اقا نظرت در مورد عرضه ای که در اخرین لحظات در شراز شد چیه؟ میدونید چه کسی عرضه کرده
                آیا فردا هم روند روبه رشده؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Post
                  جعفر اقا نظرت در مورد عرضه ای که در اخرین لحظات در شراز شد چیه؟ میدونید چه کسی عرضه کرده
                  آیا فردا هم روند روبه رشده؟
                  ببخشید این سه میل رقمی نبود که بخواد در روند این سهم مشکل ایجاد کنه ..امروز 50 میل هم عرضه میشد بازار میخرید ..

فقط چرا درست در اخرین لحظه عرضه کرد ...به خیال خودش با این عرضه صف سهم رو از بین برده ومی تونه سهم رو مانع رشدش بششه...

شراز از ساعت چند صف خرید شد ..جرات داشت همون لحظه صفش رو عرضه می کرد ..ولی چون سهمی نداشت خواست تو اخرین لحظه عرضه کنه تا شاید مانع رشد سهم بشه ولی به نظر من 50 میل هم عرضه می کرد سهم باز بالا میره ..

شایدم سهام دیگه ای خریده وبا عرضه شراز در اخرین لحظه هم خواستاه بدهی صاف کنه وهم شیطنتی بکنه ...وگرنه بازم میگم شراز از همون لحظه که صف شد عرضه می کرد بارها بارها مجدد صف میشد ..فقط گفتم کسی فکر نمی کرد عرضه بشه وگرنه صف سهم خیلی بالاتر میرفت برا خریدش...فردا به نظرم تقاضا شدید تر هم میشه چون لیدر بازار پالایشگاه هست ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    ببخشید این سه میل رقمی نبود که بخواد در روند این سهم مشکل ایجاد کنه ..امروز 50 میل هم عرضه میشد بازار میخرید ..

فقط چرا درست در اخرین لحظه عرضه کرد ...به خیال خودش با این عرضه صف سهم رو از بین برده ومی تونه سهم رو مانع رشدش بششه...

شراز از ساعت چند صف خرید شد ..جرات داشت همون لحظه صفش رو عرضه می کرد ..ولی چون سهمی نداشت خواست تو اخرین لحظه عرضه کنه تا شاید مانع رشد سهم بشه ولی به نظر من 50 میل هم عرضه می کرد سهم باز بالا میره ..

شایدم سهام دیگه ای خریده وبا عرضه شراز در اخرین لحظه هم خواستاه بدهی صاف کنه وهم شیطنتی بکنه ...وگرنه بازم میگم شراز از همون لحظه که صف شد عرضه می کرد بارها بارها مجدد صف میشد ..فقط گفتم کسی فکر نمی کرد عرضه بشه وگرنه صف سهم خیلی بالاتر میرفت برا خریدش...فردا به نظرم تقاضا شدید تر هم میشه چون لیدر بازار پالایشگاه هست ..
                    تشکر پر ریسک عزیز؛ به جهت راهنمایی های دلسوزانه ت در خصوص خرید قپیرا، سغرب، کرماشا، شلعاب
                    دست علی یارت.
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 989

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      دوستان سبهان سغرب جدیده

بررسی کنید داره منفی میخوره عجب زمانیه برا خرید- صادرات محور هممرز عراق و...
                      خورد خورد دارم میخرم

سید جعفر نطرت چیه سیمان بهبهان؟
                      بزرگ زدم ببینی :d

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

تا زماني که شبندر صف خريد داشته باشه شراز هم صف خريد خواهد بود.
                        کل سهم قابل معامله در شراز 50 ميليون سهم هست که تا کنون يک بار بطور کامل جابجا شده است.
                        چون تعداد بالايي از شراز دست حقوقي نيست نمي تواند معاملات ان را کنترل کند.
                        چون شبندر بعنوان ليدر بازار قرار هست شاخص را از مقاومت 25550 عبور دهد لذا شبندر بخاطر ارزندگي بالا و رهبري بازار صف خريد خواهد بود شراز هم صف خريد خواهد داشت و روند صعودي.
                        من فکر مي کنم بزودي عرضه هاي شراز بسيار کمتر از روزهاي گذشته خواهد شد چون بازار داره سفت ميشه و ارزندگي پالايشگاهها بر همگان روشن.
                        بزودي پالايشگاه تهران و لاوان و.....عرضه خواهند شد و همچنين بلوک 18 درصدي شراز.
                        فردا شبندر بيش از 100 ميليون صف خريد خواهد داشت.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

جعفر جون امروز در نماد زمگسا ح 13500 هم نشسته بودن
                          چه خبره آخه؟
                          خود سهم هنوز 1300 تومنه با چه منطقی 1350 میشینن؟!
                          تا چه قیمتی حق رو صلاح میدونی؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            جعفر جون امروز در نماد زمگسا ح 13500 هم نشسته بودن
                            چه خبره آخه؟
                            خود سهم هنوز 1300 تومنه با چه منطقی 1350 میشینن؟!
                            تا چه قیمتی حق رو صلاح میدونی؟
                            خود سهم داره میره گپ رو پر کنه یعنی تا 1800 ...خوب ببین حقش تا کجا ارزش خرید داره ..البته من زیاد حق حرید فروش نمی کنم چون واقعا از حق می ترسم...

در ضمن زمگسا نگو بگو قمگسا...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط mostafa پست شده است View Post
                              خورد خورد دارم میخرم

سید جعفر نطرت چیه سیمان بهبهان؟
                              بزرگ زدم ببینی :d
                              بنیادی عالیه ..تکنیکالی بالای 1300 روند صعود میگیره چون شناور کمی داره شاید اونوقت فرصت خرید نده ..

در ضمن سعی کنیم در سهمی وارد بشیم که شناور خوبی داشته باشه راحت معامله بشه ..همیشه هم شناور کم خوب نیست ..

الان در قندی خدایی قپیرا بهتره یا قلر ...:d

قلر ادم رو سکته میده تا حجمش پر بشه x-(

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

تقدیم به همه دوستان عزیزم:
                                بی ارتباط با بورس و سهام های خوب نیست...........................
                                .................................................. .................................................. ....................................

تحقیقی از"ریچارد وایزمن"روانشناس دانشگاه هارتفورد شایر...

چرا برخی مردم بیوقفه در زندگی شانس میآورند درحالی که سایرین همیشه بدشانس هستند؟
                                مطالعه برای بررسی چیزی که مردم آن را شانس میخوانند، ده سال قبل شروع شد. میخواستم بدانم چرا بخت و اقبال همیشه در خانه بعضیها را میزند، اما سایرین از آن محروم میمانند. به عبارت دیگر چرا بعضی از مردم خوششانس و عده دیگر بدشانس هستند؟
                                آگهیهایی در روزنامههای سراسری چاپ کردم و از افرادی که احساس میکردند خوششانس یا بدشانس هستند خواستم با من تماس بگیرند. صدها نفر برای شرکت در مطالعه من داوطلب شدند و در طول سالهای گذشته با آنها مصاحبه کردم، زندگیشان را زیر نظر گرفتم و از آنها خواستم در آزمایشهای من شرکت کنند.
                                نتایج نشان داد که هرچند این افراد به کلی از این موضوع غافلند، کلید خوششانسی یا بدشانسی آنها در افکار و کردارشان نهفته است. برای مثال، فرصتهای ظاهرا خوب در زندگی را در نظر بگیرید. افراد خوششانس مرتبا با چنین فرصتهایی برخورد میکنند، درحالی که افراد بدشانس نه.
                                با ترتیب دادن یک آزمایش ساده سعی کردم بفهم آیا این مساله ناشی از توانایی آنها در شناسایی چنین فرصتهایی است یا نه. به هر دو گروه افراد خوش شانس و بدشانس روزنامهای دادم و از آنها خواستم آن را ورق بزنند و بگویند چند عکس در آن هست.
                                به طور مخفیانه یک آگهی بزرگ را وسط روزنامه قرار دادم که میگفت: اگر به سرپرست این مطالعه بگویید که این آگهی را دیدهاید، 250 پوند پاداش خواهید گرفت. این آگهی نیمی از صفحه را پر کرده بود و به حروف بسیار درشت چاپ شده بود. با این که این آگهی کاملا خیره کننده بود، افرادی که احساس بدشانسی میکردند عمدتا آن را ندیدند، درحالی که اغلب افراد خوششانس متوجه آن شدند.
                                مطالعه من نشان داد که افراد بدشانس عموما عصبیتر از افراد خوششانس هستند و این فشار عصبی توانایی آنها در توجه به فرصتهای غیرمنتظره را مختل میکند. در نتیجه، آنها فرصتهای غیرمنتظره را به خاطر تمرکز بیش از حد بر سایر امور از دست میدهند.
                                برای مثال وقتی به مهمانی میروند چنان غرق یافتن جفت بینقصی هستند که فرصتهای عالی برای یافتن دوستان خوب را از دست میدهند. آنها به قصد یافتن مشاغل خاصی روزنامه را ورق میزنند و از دیدن سایر فرصتهای شغلی باز میمانند. افراد خوششانس آدمهای راحتتر و بازتری هستند، در نتیجه آنچه را در اطرافشان وجود دارد و نه فقط آنچه را در جستجوی آنها هستند میبینند.
                                تحقیقات من در مجموع نشان داد که آدمهای خوشاقبال براساس چهار اصل، برای خود فرصت ایجاد میکنند.
                                اول آنها در ایجاد و یافتن فرصتهای مناسب مهارت دارند،
                                دوم به قوه شهود گوش میسپارند و براساس آن تصمیمهای مثبت میگیرند.
                                سوم به خاطر توقعات مثبت، هر اتفاقی نیکی برای آنها رضایت بخش است.
                                چهارم نگرش انعطافپذیر آنها، بدبیاری را به خوشاقبالی بدل میکند.
                                در مراحل نهایی مطالعه، از خود پرسیدم آیا میتوان از این اصول برای خوششانس کردن مردم استفاده کرد. از گروهی از داوطلبان خواستم یک ماه وقت خود را صرف انجام تمرینهایی کنند که برای ایجاد روحیه و رفتار یک آدم خوششانس در آنها طراحی شده بود. این تمرینها به آنها کمک کرد فرصتهای مناسب را دریابند، به قوه شهود تکیه کنند، انتظار داشته باشند بخت به آنها رو کند و در مقابل بدبیاری انعطاف نشان دهند.
                                یک ماه بعد، داوطلبان بازگشته و تجارب خود را تشریح کردند. نتایج حیرت انگیز بود: 80 درصد آنها گفتند آدمهای شادتری شدهاند، از زندگی رضایت بیشتری دارند و شاید مهمتر از هر چیز خوششانستر هستند. و بالاخره این که من عامل شانس را کشف کردم.

چند نکته برای کسانی که میخواهند خوشاقبال شوند
                                به غریزه باطنی خود گوش کنید، چنین کاری اغلب نتیجه مثبت دارد.
                                با گشادگی خاطر با تجارب تازه روبرو شوید و عادات روزمره را بشکنید.
                                هر روز چند دقیقهای را صرف مرور حوادث مثبت زندگی کنید.

زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسبابکشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن متوجه شد که همسایهاش درحال آویزان کردن رختهای شسته است و گفت: لباسها چندان تمیز نیست. انگار نمیداند چطور لباس بشوید. احتمالا باید پودر لباسشویی بهتری بخرد.
                                همسرش نگاهی کرد اما چیزی نگفت. هربار که زن همسایه لباسهای شستهاش را برای خشک شدن آویزان میکرد، زن جوان همان حرف را تکرار میکرد تا اینکه حدود یک ماه بعد، روزی از دیدنلباسهای تمیز روی بند رخت تعجب کرد و به همسرش گفت: "یاد گرفته چطور لباس بشوید. ماندهام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده."
                                مرد پاسخ داد: من امروز صبح زود بیدار شدم و پنجرههایمان را تمیز کردم!

زندگی هم همینطور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده میکنیم، آنچه میبینیم به درجه شفافیت پنجرهای که از آن مشغول نگاهکردن هستیم بستگی دارد. قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به جای قضاوت کردن فردی که میبینیم، در پی دیدن جنبههای مثبت او باشیم؟

جمله روز : زندگی تاس خوب آوردن نیست، تاس بد را خوب بازی کردن است...

نظر

در حال کار...
                                X