کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست من شراز هدف اول 450 بود امروز رو مثت می تونستید یک نوسان کوچک بگیرید..البته اینم بگم شاید جا می ماندید ..چون بنده رشد این سهم رو از 400 در نظر گرفتم یعنی هنوز 10 درصد بالا نیامده ...
از این به بعد فکر نکنم نوسانی بده ..با حد ضرر 400 نگهداری کنید ...سهام بهتری در بازار نیست ...فقط حواستان به دو سهم غمارگ وغبشهر هم باشه که به نظرم بازدهی بالای 40 درصد توشون هست ...
بنیادی تایید هست ..بالای 900 تثبیت بشه روند صعود میگیره ...
از گروه پترو ابادان وکرمانشاه در لیست ما هستن ....
ولی این هم هم خوبه وتیکنالی وبنیادی تایید میشه ..
استاد خدا قوت در صورت امکان یک تحلیلی هم از کاهش قیمتی دوب داشته باشید بسیار سپاسگزارم
حد ضرر ذ.وب 180 بود ..امروز دوستان کوتاه مدت خروج درست بود ...
حد ضرر بعدی 170 هست ...اینم بشکنه تا 155 میاد ..تا وقتی زیر این قیمت نره روند صعود داره ..
روز قبل هم گفتم بازار فعلا داره سهام خود رو نقد می کنه تا بره رو گروهها پیشرو یعنی غذایی قندی پالایشگاهی...
جعفر جان ببخشید یه سوال دارم
چند روز قیمت سهم باید به زیر حد ضررهایی که معرفی میکنی نفوذ کنه تا سیگنال فروش صادر بشه ؟
با سلامم..
در مور سهامی که مثال میگیم با عبور از فلان قیمت روند صعود میگیره ..اگر قبل 3 گندل کم اورد خروج درسته ...
مثال کهرام بالای 88 روند صعود گرفت اگر قبل سه کندل میشد 86 خروج درست بود ...
ولی برا سهامی که در میانه راه صعود هستن تا وقتی دو کندل منفی نزده میشه با سهم موند ..مثال قپیرا گفتیم قبل 830 برگشت بخرید وباسهم بمانید ..سهم در دومین کندل برگشت بالای 830 وما هم نفروخیتم با سهم موندیم وحالشو بریدم ...
با تشکر صمیمانه از پاسخهای شما که بی هیچ چشم داشتی به خلق الله خیر میرسونی
با توجه به توضیحات من اینطور متوجه شدم که مثلا در مورد غمارگ که گفتی حد ضرر 240 ، اگه بخواد خروجی در کار باشه ، باید در دومین روزی که قیمت پایانی داره زیر 240 بسته میشه خروج کنیم.
درست متوجه شدم جعفر جان ؟
با تشکر صمیمانه از پاسخهای شما که بی هیچ چشم داشتی به خلق الله خیر میرسونی
با توجه به توضیحات من اینطور متوجه شدم که مثلا در مورد غمارگ که گفتی حد ضرر 240 ، اگه بخواد خروجی در کار باشه ، باید در دومین روزی که قیمت پایانی داره زیر 240 بسته میشه خروج کنیم.
درست متوجه شدم جعفر جان ؟
بله ...
همینطور هست ..دوست من معمولا وقتی حد ضرر شکست سهم میره پایین ..در مورادری هم ممکنه بعد مدتی برگرده..
ولی دوست من ما باید به روش خود پایبند باشیم وبه امید برگشت قیمتی با سهم نمانیم که اووقت ممکنه چشم باز کنیم ببینم 50 درصد در ضرریم ...بنده با این روش جلو میرم وتا حالا جواب داده ...
این خبر خوب در مورد شصفها را هم از فروم بورکس من کپی کنم تا دارندگان این سهم از جمله خودم;) خوشحال بشوند>:D<
>:d<
با توافق بر پرداخت قسطی بدهی و تامین خوراک
تولید پتروشیمی اصفهان در چند روز آینده آغاز می شود
شانا _ گروه پتروشیمی: پتروشیمی اصفهان با دریافت خوراک در چند روز آینده به چرخه تولید باز می گردد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: در نشست های متعددی که چند روز گذشته برگزار شد، پالایشگاه اصفهان به زودی خوراک مورد نیاز پتروشیمی اصفهان را تامین خواهد کرد.
علی محمد بساق زاده افزود: دو شرکت ارتباطی نزدیک با هم دارند و با همکاری به وجود آمده، امیدواریم مشکلات مالی میان پالایشگاه و پتروشیمی اصفهان به طور کامل برطرف شود و مسائل دو طرف با امضای قرارداد بلندمدت پایان یابد.
وی ادامه داد: دو طرف توافق کردند بدهی پتروشیمی تقسیط و در بازه زمانی 6 تا 8 ماهه به طور کامل پرداخت شود و با فرمول قیمت جدید روند تولید در پتروشیمی اصفهان ادامه داشته باشد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: با حمایت وزیر نفت و مدیران عامل شرکت های پتروشیمی و پالایش و پخش تصمیم گرفته شد دو شرکت توافق های ایجاد شده در مذاکرات را در هیئت مدیره های پالایشگاه و پتروشیمی اصفهان نهایی کنند و به تصویب برسانند و بلافاصله پس از این اقدام خوراک از سوی پالایشگاه ارسال خواهد شد.
وی تصریح کرد: دو شرکت به زودی مفاد توافقنامه ها را نهایی می کنند و تولید در پتروشیمی اصفهان به روند عادی برخواهد گشت.
بساق زاده افزود: اکنون پتروشیمی های بوعلی و نوری خلا تولید پتروشیمی اصفهان را در بازار جبران کرده اند و هیچ گونه نگرانی بابت کمبود فرآورده ها در بازار وجود ندارد.
به گزارش شانا، روز گذشته سخنگوی وزارت نفت با تاکید بر این که وزیر نفت هیچگونه دستوری به قطع خوراک پتروشیمی اصفهان نداده است، گفت: در پی وصول نشدن طلبهای پالایشگاه اصفهان از این مجتمع پتروشیمی، مسئولان پالایشگاه دستور قطع خوراک را صادر کردهاند.
نیکزاد رهبر ادامه داد: با پیگیریهای به عمل آمده، مشخص شد پتروشیمی اصفهان خوراک دریافتی از پالایشگاه را به محصولات پاییندستی تبدیل کرده و به فروش رسانده است و به نظر نمیرسد برای پرداخت بدهی خود با مشکل مالی رو به رو باشد.
وی با تاکید بر این که این دو واحد صنعتی از سوی بخش خصوصی اداره میشوند، یادآور شده بود: شرکت سرمایهگذاری شستا بیشترین سهم پالایشگاه اصفهان را در اختیار دارد؛ در حالی که سهم وزارت نفت از این واحد بسیار کمتر است.
علیرضا نیکزاد رهبر گفت: مهندس رستم قاسمی، وزیر نفت، تنها در جلسهای که دو هفته پیش با حضور مسئولان این دو واحد صنعتی برگزار شده بود، بر پرداخت بدهی پتروشیمی به پالایشگاه اصفهان تاکید کرده و خواستار برقراری تعامل مالی مطلوب میان آنها شد.
وی با بیان این که هم اکنون پتروشیمی اصفهان بیش از 200 میلیارد تومان به پالایشگاه اصفهان بدهکار است، تاکید کرد: به دلیل وصول نشدن این بدهی پالایشگاه اصفهان در انجام طرحهای توسعهای خود به مشکل برخورده است و قادر به پرداخت بدهیهای خود نیست.
مدیرعامل پترو اصفهان گفته بود سود 600 تومان ....حالا امسال کمتر هم شد ایراد نداره ولی خوب دستمون اومد این سهم چند می ارزه ....وسالهای بعد قراره چه سودی بده ....منتظر هنر نمایی این سهم هم می مانیم ...
مدیرعامل پترو اصفهان گفته بود سود 600 تومان ....حالا امسال کمتر هم شد ایراد نداره ولی خوب دستمون اومد این سهم چند می ارزه ....وسالهای بعد قراره چه سودی بده ....منتظر هنر نمایی این سهم هم می مانیم ...
حالا 600تومان را نمی خواهیم؛میگیم نصف این مبلغ را بسازه؛با پی ای متوسط بازار چه قیمتی خواهد داشت!>:d<
نظر