در اصل توسط امیر2309 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام آقای پرریسک.
نظر شما رو میتونم در مورد رهشاد سپاهان بدونیم تو این چند وقته تونسته از قیمت 230 به 350 برسه و امروز با توجه به عرضه سهم دوباره صف خرید شد.
به نظر شما تا چه قیمتی میتونه رشد کنه. بعضی از دوستان به خاطر سرمایه پایین سهم حرف از قیمتهای بالای 1000 میزنن و گویا سود 270 تومانی قرار هست به بازار اعلام کند.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
در شبندر عرضه ها از طرف حقوقی ها وحشتناک بالاست فعلا پیشنهادی ندارم ...چرا این طور می فروشن ...در ضمن صف خرید گروه خودرو تجهیزات بترانس و......اینها شاید نشانه ای باشه .....کمی احتیاط کنید ...سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
عرضه عمده فخوز
تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط aniant پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز
تو بانکی ها خبریه؟؟؟
کل بازار مشکوک شده ..
ولی خوب تکنیکالی پارسیان بالای 200 روند صعود میگره امروز هم گفتم خرید پارسیان بهتره ..
وکار هم بالای 137 روند صعود میگره ..هر دو سهم می تونن نوسان 10 تا 20 درصد بدن ..
دیل رشد پارسیان هم میتونه به خاطر فروش بلوک باشه ..حمایت می کنن تا بالاتر بفروشن ..جو این رشد بر بقیه سهام بانکی هم اثر مثبت میزاره ..در ضمن سهام بانکی با پی برای زیر 4 که ترس نداره ..به قدر کافی افت کردن ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضر 130...خبهمن شاید راهش رو جدا کنه از گروه خودرو ..در ضمن گروه خودرو امروز مقاومت های خوبی رو شکستن باید دید می تونن دوام بیارن ..خودرو بالای 150 دوام بیاره هدف بعدی 180 هست ..حد ضرر خبهمن هم 130 گفتیم ..
من با توجه به اين نمودار خساپا رو نگه داشتم تاييد ميفرماييد؟
ولي نصف خودرو ها رو دادم رفت@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Postسلام جناب پر ريسك
من با توجه به اين نمودار خساپا رو نگه داشتم تاييد ميفرماييد؟
ولي نصف خودرو ها رو دادم رفت
بله سایپا زیر 118 نباد بره ..خودرو زیر 140 نباد بره ..خبهمن زیر 130 ...اگر قبل این قیمتها مثبت بشن ینی رالی ادامه دارد..ببینم فردا وپس فردا چی میشه ..در صورت تثبیت بالای این رقمها یک رالی 15 تا 20 درصد دیگه در پیش دارن ..
نظر
-
سلام جعفر-به نظر میاد شاخص داره سیگنال های عجیبی صادر میکنه به نظرت خبری داره میشه یا اوضاع قراره عوض بشه؟به نظرت شاخص داره جلوتر آینده رو پیش بینی میکنه یا هنوز برای قضاوت زمان نیازه؟شکست 27000به نظر حرفها داشت.نظر تو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسلام جعفر-به نظر میاد شاخص داره سیگنال های عجیبی صادر میکنه به نظرت خبری داره میشه یا اوضاع قراره عوض بشه؟به نظرت شاخص داره جلوتر آینده رو پیش بینی میکنه یا هنوز برای قضاوت زمان نیازه؟شکست 27000به نظر حرفها داشت.نظر تو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
مقاومت شاخص رو 27100 می بینم ..ببینم می تونه بالای این رقم بمونه یا نه اگر بمونه اونوقت شاید بشه امیدورا بود به بازار ....
نشکنه حمایت اول 26600....
در مورد بازار هم والا من به صف های خرید گروه خودرو تجهیزات بترانس مثبت شدن حکشتی ..اینها خیلی مشکوک هستم ...واقعا میخواد خبری بشه ..باید کمی احتیاط کرد ...حد ضرر داریم ....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام ..
مقاومت شاخص رو 27100 می بینم ..ببینم می تونه بالای این رقم بمونه یا نه اگر بمونه اونوقت شاید بشه امیدورا بود به بازار ....
نشکنه حمایت اول 26600....
در مورد بازار هم والا من به صف های خرید گروه خودرو تجهیزات بترانس مثبت شدن حکشتی ..اینها خیلی مشکوک هستم ...واقعا میخواد خبری بشه ..باید کمی احتیاط کرد ...حد ضرر داریم ....تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
سلام
پر ریسک جان واقعا دوست داشتم یک کلاس تکنیکال داشتی و من در کلاست شرکت می کردم واقعا به سواد تکنیکالیت غبطه می خورم امروز یک حدیثی از حضرت علی (ع) دیدم که بهترین مردم کسی است که بیشتر به مردم نفع برساند با خودم فکر کردم که بدون شک شما یکی از بهترین ها هستین امیدوارم همیشه پرسود و سلامت باشی.
نظر
نظر