چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
    سلام سيد. بخدا خيلي ماهي سيد، ما دوستت داريم! سيد جان نظرت در مورد فايرا چيه؟ فكر كنم 12 مهر بره مجمع! افزايش سرمايه هم شايعه شده! بگيريم خوبه يا نه؟ ما خيلي قبولت داريم.
    در زیر 2000 گفتم ..دیر اومدی ..ولی سهم خوبیه ..مثل قندیهاست با این فرق کسی بهش نمیکه شکرت رو این قیمت بفروش یا رو اون قیمت بلکه داره شمش رو به ور رقابتی میفروشه اونم در چه قیمتهایی..

نظر

• حسینی
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 137

این خبر را هم در یکی از سایتها دیدم گفتم بد نیست در این تاپیک هم ذکر شود(با اجازه جعفر آقا):

قیمت خودرو آزاد می شود
      .........http://www.afkarnews.ir/vdcjvyeviuqeiyz.fsfu.html

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
        این خبر را هم در یکی از سایتها دیدم گفتم بد نیست در این تاپیک هم ذکر شود(با اجازه جعفر آقا):

قیمت خودرو آزاد می شود
        .........http://www.afkarnews.ir/vdcjvyeviuqeiyz.fsfu.html
        خواهش می کنم ..

گروه خودرو هم با این خبر می تونن تا پی بریا 3 بالا بیان شایدم 4...ببینم چی میشه ..

در ضمن در گروه پترو خبر افزایش خوراک هست شاید برا مدتی گروه پترو از دور خارج بشه با این خبر ..کمی احتیاط کنید تا کلیف این خبر روشن بشه ..

نظر

• alizare1982
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          در زیر 2000 گفتم ..دیر اومدی ..ولی سهم خوبیه ..مثل قندیهاست با این فرق کسی بهش نمیکه شکرت رو این قیمت بفروش یا رو اون قیمت بلکه داره شمش رو به ور رقابتی میفروشه اونم در چه قیمتهایی..
          من تازگي ها وارد سايت شدم، از قافله خريد فايرا جا موندم اون موقع! واسه مجمع بگيرم بد هست؟ آخه اگه افزايش سرمايه از محل اندوخته هاي انباشته بده، بعدش روي قيمت پائين باز بشه، خب جاي رشد داره ديگه؟!!!!!!!!!! با اين تفاسير الان بگبرم بازم خوب نيست؟
          پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• mobina
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 333

با سلام نظرتون درمورد خريد كچاد با توجه به تعديل بيش رو چيست؟
            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• alizare1982
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 590

سلام. دولت ظاهرا از قيمت بالاي ارز استقبال كرده و به نظر مياد گام دولت در حمايت از قيمت بالاي ارز فراتر از اين حرف هاست!!!!!! به ديدگاه من توجه دولت به انتخابات رياست جمهوري سال بعد هست و از همين الان براي جذب آرا مردم مقدمات لازم رو ميچينه! شايعه پرداخت يارانه 90 هزار تومان از فروش مابه التفاوت نزخ ارز دولتي (1226 تومان) و نرخ ارز آزاد ( 2400 تومان) مد نظر دولت هست كه مجلس اين كار رو غير قانوني ميدونه! اگر اين سناريو كليد بخوره و و البته در صورت محال عملي هم بشه، يارانه 140 هزار توماني (45500 فعلي + 90000 گفته شده ) به مردم پرداخت بشه (مثل پرداخت سهام عدالت در انتخابات دوره قبل)، بازي سياسي رقم ميخوره و دولت در حمايت از فرد مدنظر خود موفق خواهد بود!!! به نظر من دست هاي پشت پرده در حال آماده سازي سناريوي جالبي براي انتخابات رياست جمهوري آينده هستند! گفته هاي رئيس جمهور در مصاحبه ها هم تأييد آماده سازي اين سناريو مي باشد! دلار پائين بيا نيست، البته نه به دليل نبود ارز كافي، بلكه به دليل دست هاي و افكار سياسي پشت پرده! وگرنه دولت ميتونه از متحدهاش دلار لازم رو به صورت قاچاق هم شده تأمين كنه! صبر مي كنيم. (اين ديدگاه من است )
              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

معاملات سهام سه شرکت بورسی باطل شد/ شک در اطلاعات نهانی
                در اقدامی کم سابقه معاملات سهام سه شرکت بورسی توسعه معادن روی ، کالسیمین و ملی سرب و روی به دلیل مشکوک بودن اطلاعات نهانی باطل شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، درحالی ساعت 9 و 24 دقیقه صبح امروز نماد معاملاتی شرکت های توسعه معادن روی، کالسیمین و ملی سرب و روی ایران به دلیل تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم متوقف شدند که در پایان معاملات شایعه ابطال معاملات امروز سهام این سه شرکت شنیده شد.

بررسی های فارس نشان می دهد این شایعه و اتقاق که به ندرت رخ می دهد، صحت داشته و توسط مسئولان مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس و به دلیل مشکوک بودن معاملات سهام این شرکت ها به اطلاعات نهانی و طبق ماده 31 دستورالعمل اجرایی نحوۀ انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است.

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

پرریسک جان غمارگ تا چه قیمتی در این مرحله بالا میره؟

نظر

• parastom
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 150

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    خواهش می کنم ..

گروه خودرو هم با این خبر می تونن تا پی بریا 3 بالا بیان شایدم 4...ببینم چی میشه ..

در ضمن در گروه پترو خبر افزایش خوراک هست شاید برا مدتی گروه پترو از دور خارج بشه با این خبر ..کمی احتیاط کنید تا کلیف این خبر روشن بشه ..
                    خبر تكذيب افزايش قيمت خوراك
                    بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

با سلام و خسته نباشد یک سوال در مورد حتوکا نمودار حتوکا برای میان مدت 6 ماه چه قیمتی را نشان میدهد آیا می تواند به قیمت 800 تومان برسد یا خیر با تشکر از جواب شما
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

سلام جناب پرريسك به نطرتون با توجه به معاملات امروز چكاوه مقاومت ٤٢٠ تومان شكسته شده؟ ممنون بابت راهنمايي ارزنده شما
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                          پرریسک جان غمارگ تا چه قیمتی در این مرحله بالا میره؟
                          فعلا 350 ..10 بار گفتم ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            با سلام و خسته نباشد یک سوال در مورد حتوکا نمودار حتوکا برای میان مدت 6 ماه چه قیمتی را نشان میدهد آیا می تواند به قیمت 800 تومان برسد یا خیر با تشکر از جواب شما
                            سلام...

بالای 420 روند صعود داره هدف 480 بعد 540 ..در مورد اون قیمت نظری ندارم ..پله پله ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              سلام جناب پرريسك به نطرتون با توجه به معاملات امروز چكاوه مقاومت ٤٢٠ تومان شكسته شده؟ ممنون بابت راهنمايي ارزنده شما
                              سلام..خیر مقاومت شکسته نشده ..

فردا بتونه بالا بمونه یعنی شکسته شده حد ضرر بره رو 420...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط parastom پست شده است View Post
                                خبر تكذيب افزايش قيمت خوراك
                                http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=76818
                                بازم احتیاط کنید ..

نظر

در حال کار...
                                X