در اصل توسط alizare1982 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
این خبر را هم در یکی از سایتها دیدم گفتم بد نیست در این تاپیک هم ذکر شود(با اجازه جعفر آقا):
قیمت خودرو آزاد می شود.........http://www.afkarnews.ir/vdcjvyeviuqeiyz.fsfu.html
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postاین خبر را هم در یکی از سایتها دیدم گفتم بد نیست در این تاپیک هم ذکر شود(با اجازه جعفر آقا):
قیمت خودرو آزاد می شود.........http://www.afkarnews.ir/vdcjvyeviuqeiyz.fsfu.html
گروه خودرو هم با این خبر می تونن تا پی بریا 3 بالا بیان شایدم 4...ببینم چی میشه ..
در ضمن در گروه پترو خبر افزایش خوراک هست شاید برا مدتی گروه پترو از دور خارج بشه با این خبر ..کمی احتیاط کنید تا کلیف این خبر روشن بشه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر زیر 2000 گفتم ..دیر اومدی ..ولی سهم خوبیه ..مثل قندیهاست با این فرق کسی بهش نمیکه شکرت رو این قیمت بفروش یا رو اون قیمت بلکه داره شمش رو به ور رقابتی میفروشه اونم در چه قیمتهایی..پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
سلام. دولت ظاهرا از قيمت بالاي ارز استقبال كرده و به نظر مياد گام دولت در حمايت از قيمت بالاي ارز فراتر از اين حرف هاست!!!!!! به ديدگاه من توجه دولت به انتخابات رياست جمهوري سال بعد هست و از همين الان براي جذب آرا مردم مقدمات لازم رو ميچينه! شايعه پرداخت يارانه 90 هزار تومان از فروش مابه التفاوت نزخ ارز دولتي (1226 تومان) و نرخ ارز آزاد ( 2400 تومان) مد نظر دولت هست كه مجلس اين كار رو غير قانوني ميدونه! اگر اين سناريو كليد بخوره و و البته در صورت محال عملي هم بشه، يارانه 140 هزار توماني (45500 فعلي + 90000 گفته شده ) به مردم پرداخت بشه (مثل پرداخت سهام عدالت در انتخابات دوره قبل)، بازي سياسي رقم ميخوره و دولت در حمايت از فرد مدنظر خود موفق خواهد بود!!! به نظر من دست هاي پشت پرده در حال آماده سازي سناريوي جالبي براي انتخابات رياست جمهوري آينده هستند! گفته هاي رئيس جمهور در مصاحبه ها هم تأييد آماده سازي اين سناريو مي باشد! دلار پائين بيا نيست، البته نه به دليل نبود ارز كافي، بلكه به دليل دست هاي و افكار سياسي پشت پرده! وگرنه دولت ميتونه از متحدهاش دلار لازم رو به صورت قاچاق هم شده تأمين كنه! صبر مي كنيم. (اين ديدگاه من است )پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
معاملات سهام سه شرکت بورسی باطل شد/ شک در اطلاعات نهانی
در اقدامی کم سابقه معاملات سهام سه شرکت بورسی توسعه معادن روی ، کالسیمین و ملی سرب و روی به دلیل مشکوک بودن اطلاعات نهانی باطل شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، درحالی ساعت 9 و 24 دقیقه صبح امروز نماد معاملاتی شرکت های توسعه معادن روی، کالسیمین و ملی سرب و روی ایران به دلیل تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم متوقف شدند که در پایان معاملات شایعه ابطال معاملات امروز سهام این سه شرکت شنیده شد.
بررسی های فارس نشان می دهد این شایعه و اتقاق که به ندرت رخ می دهد، صحت داشته و توسط مسئولان مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس و به دلیل مشکوک بودن معاملات سهام این شرکت ها به اطلاعات نهانی و طبق ماده 31 دستورالعمل اجرایی نحوۀ انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخواهش می کنم ..
گروه خودرو هم با این خبر می تونن تا پی بریا 3 بالا بیان شایدم 4...ببینم چی میشه ..
در ضمن در گروه پترو خبر افزایش خوراک هست شاید برا مدتی گروه پترو از دور خارج بشه با این خبر ..کمی احتیاط کنید تا کلیف این خبر روشن بشه ..
نظر
-
با سلام و خسته نباشد یک سوال در مورد حتوکا نمودار حتوکا برای میان مدت 6 ماه چه قیمتی را نشان میدهد آیا می تواند به قیمت 800 تومان برسد یا خیر با تشکر از جواب شماكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشد یک سوال در مورد حتوکا نمودار حتوکا برای میان مدت 6 ماه چه قیمتی را نشان میدهد آیا می تواند به قیمت 800 تومان برسد یا خیر با تشکر از جواب شما
بالای 420 روند صعود داره هدف 480 بعد 540 ..در مورد اون قیمت نظری ندارم ..پله پله ..
نظر
-
در اصل توسط parastom پست شده است View Postخبر تكذيب افزايش قيمت خوراك
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=76818
نظر
نظر