در اصل توسط سهراب 1 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده استسلام پرریسک عزیز؛
قشیرت را چند فروختی؟ 1300؟
قرار شد بره برای 2000 چی شده از آن روز به بعد روزی 5 درصد منفی می خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))
گفتیم اگر بخواهیم قندی خرید کنیم
ان هم در این قیمتها(قشیر در 390 معرفی شد وقزوین 340 یادم نمیاد اون موقع شما رو در این تاپیک زیارت کرده باشم )ودر ضمن بارها گفتیم خرید قندیها در این قیمتها ما پیشنها دخرید نداریم ولی بخریم قشیر در صدر خواهد بود و در صدر قشیر میخریم با هدف 2000 وحد ضرر 1180 تومن ..حد ضرر هم یادت هست که ..
گفتیم قشیر لیدر گروه قند هست این بالا نیاد بقیه گروه کشک حتی قزوین ..دیدی چه شد کل گروه به فنا رفت با افت قشیر..در اخر قشیر در 1200 معرفی شد تا 1277 رفت ولی خوب گروه کم اورد ..در ضمن این سهم نسبت به بقیه شناور تر بوده و باز هم مطمئن باشید اگر گروه قند بخواد رشد کنه لیدر گروه قشیر هست شک نکیند ...
موفق باشید.
نظر
-
يه كاربري كه هنوز فرق مهرماه و تيرماه رو نمي دونه ،فرق گره معاملاتي و بسته شدن براي تعديل رو نمي دونه ،فرق بين حمايت و مقاومت رو نمي فهمه و.... مياد اينجا براي يه تحليلگر دلسوز و يگانه شاخ و شونه ميكشه و اباطيل سر هم مي كنه ....
ناظر سايت هم كه انگار سكوت كرده و.....
بايد به اين شخص محترم يادآوري كرد اينجا اسمش هست بورس...در ضمن بورس ايران...شما كه تحمل نداري و از طرفي قدرت و اراده تصميم گيري نداري تشريف ببر به بانك سر كوچه تون و ....
و اما درباره پر ريسك.....شما كجابودي كه قزوين 340 رو گفت و اتفاقا تا 270 هم پايين اومد..(حتي تو يه روز كذايي 220 رو هم اشتباهي ديد) و پاي حرفش هم سفت وايساد و ...وقزوين تا 1400 هم رفت....
شما كجا بودي كه روز بازگشايي غمارگ و غبهشهر كه هر كدوم افزايش بالايي هم داشتند گفت بخريد ...صف فروش شد گفت بخريد...بخريد..الان هم ميگه بخريد.....
الان ببينيد غبهشهر و غمارگ ليدر غذايي ها...از اون روز حداقل 30درصد...
فولاد رو 240 فرآور رو 500 قپيرا رو 820 و و و و و.....
حالا شما يه قشير رو ديدي كه اومده پايين و اينو متوجه نيستي كه الان چه بازيه كثيفي رو قندي ها هست و...قندي ها مثل برق و باد جبران ميكنه ...به وقتش....
شايدهم بموتو كه چند روزه منفيه...
اطمينان دارم همين دوسهم بازدهي عالي خواهند داشت...از همين امروز 17 مهر 91 و با قيمتهاي امروز...
به قول پر ريسك...صبر مي كنيم....
نظر
-
دوستان عزیز، سلام
من مدتی است که با شما در این فروم همراه هستم.
به عقیده من بورس در طی سالهای طولانی هم دوره رشد و شکوفایی و هم دوره رکود و کاهش ارزش را به کرات تجربه کرده است.
مثلا از سال 81 تا 84 دوره بسیار خوبی برای بورس بوده و از سال 84 تا 88 دوره رکود را داشته است.
کسانی که بازار سرمایه را انتخاب می کنند باید طاقت کاهش قیمت سهام و ظرفیت افزایش قیمت سهام را داشته باشند.
پس در کنار دوست بودن و چه چه زدن در دوران رشد قیمت بایستی صبر دوران کاهش قیمت را داشته باشیم.
لطفا به این موضوع هم توجه داشته باشید که رشد پیوسته مثلا در خصوص قندی ها احتیاج به افت هم دارد تا بتواند نفسی تازه کند و دوباره رشد کند.
قربان همگی دوستان عزیز.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده استنه داداش، یه تکونی به خودت بده چند صفحه پیش را بخون، هدف قشیر 2000 ، از بس ایشان و بعضی های دیگر تکرار کردند که صف خرید شد بعدش هم که همه را فروختند می بینید که پیداشون نمیشه.
به احترام کهنه سوار نمی خواستم جوابتو بدم رفته بودم سایت همسایه اما چه کنم....:d
البته من خودم هم موافق با این بحث ها تو تاپیک نیستم . شرمنده کل دوستان[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
کاری به حرف احدی ندارم ..
در تاپیک قپیرا این رو نوشتم چند وقت قبل ..همون زمان بارها گفتم قزوین هدف 1400 رسید تا 1380 تمام شد رفت پی کارش..
بار ها گفتم هدف قپیرا 1200 ومقاومت 1265 نشکنه هیچ جا نمیهر ونشکست نرفت ..
برا قشیر هدف 1200 داشتم وگفتیم رسید وانتظار داشتم راه خود رو جدا کنه که نکرد متاسفانه حد ضرر هم گفتیم ..
در قیمت 4000 قند اصفهان گفتیم بازی این سهم تموم شده واین سهم بالایی نداره وخروج کنید امروز خود می بیند...
پست 576 و577 رو مطالعه کنید ..در همین تاپیک هم هشدار دادم ولی چون سرعت این تاپیک بالاست پیدا کردن پست ها سخته ..بارها گفتم قندیها رالی اصلی رو اومدن واز اینجا به بعد ممکنه مجدد 50 تا 100 درصد رشد کنن وشاید هم نکنن ..در ضمن هنوز روند گروه کامل نزولی نشده ..
http://forums.boursy.com/showthread....%A7-%29/page58
نظر
-
در اصل توسط بابک خان پست شده است View Postدوستان سلام
حد ضرر سهمهای زیر رو آیا کسی میدونه پرریسک عزیز چند معرفی کرده ؟البته با قیمتهای فعلی
غمارک
شراز
ذوب
دوست من ذوب در 150 معرفی شد ودر زیر 130 بارها گفتیم میانگین بیارید پایین ..چند روزه دیگه میان میکن پرریسک ذوب رو در 240 انداخت به ما ..خدایا کرمت رو شکر..
شراز در 370 معرفی شد وبعد در 400 که کجدد تا 370 افت کرد گفتیم میانگین بیارید پایین تا 480 رفت ..
غمارگ هم در 260 معرفی شد با هدف اولیه 350 و600 ..حالا غمارگ رو باز بع چند روز میگن انداخت به ما ...بازم خدایا کرمت رو شکر ..
الان غمارگ داره مثبت میخوره با غبشهر بگم نخرید اینها بالا برن دوستان میگنی فلانی نزاشت بخریم..بگیم بخرید وحد ضرر بزارید دو روز دیگه ورق بگرده اینها هم مقداری رشد کردن وچند تا منفی بخورن میگین دیدید سهام خودش رو انداخت ..
باز هم خدایا شکرت ..من در چه افکاری هستم دوستان در چه افکاری...
مایی که بارها داد میزینم سهام رشد نکرده سعی کنید بخرید بارها بر وتوکا تاکید کردم بر فولاد وکلی سهام رشد نکرده ولی خوب چون سرعت رشد اینها کمی کند هست همه دنبال سهام سریع هستن مثل قنیدهاو...
در این گروهها هم بارها سعی کردم اونهایی رو معرفی کنم که کمترین رشد رو کردن وحداقل در صورت گیر افتادن ارزش نگهداری داشته دباشن ..ولی خوب باز دوستان در چه فکر هایی هستن ..
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکاری به حرف احدی ندارم ..
[/url]
در ضمن من دیدم یه بنده خدایی گفته سهم رو روی 1900 با هدف 2000 خریدم!!!خب آخه وقتی یه سهم اینقد به هدفش نزدیک شده دیگه وروود بهش چه معنی میده؟!یا نباید به خاطر 5% ریسک میکردی یا حالا که کردی باید تاوانشم پس بدی،تقصیر بقیه چیه؟!تمام سال من بی تو...
نظر
نظر