کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام باتوجه بپایان ماه و تسویه اعتباری ها واحتمال زیاد واریز صف ها اولویت را چه پیشنهاد میفرمایید ؟؟ یعنی روند هفته اتی گروه ها چیست ؟
سلام ما د ضرر داریم ..کاری به این چیزها نداریم خدا رو شکر غبشهر از اول هفته همینطور داره مثبت میخوره وخواهد خورد ..حالا هر کی هر چی میخواد بگه ..شمام سبد تشکیل بده حد ضرر بزار حالشو ببر...
سلام ما د ضرر داریم ..کاری به این چیزها نداریم خدا رو شکر غبشهر از اول هفته همینطور داره مثبت میخوره وخواهد خورد ..حالا هر کی هر چی میخواد بگه ..شمام سبد تشکیل بده حد ضرر بزار حالشو ببر...
جعفر جان . خسته نباشی . میبینم که امروز آن لاین هستی . آقا دستت درد نکنه . سربلند وپیروز باشی
[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
تحریم ها به نظر روی شسم تاثیر مثبت خودشو گذاشته
فقط جهت بررسی..
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام خسته نباشی من نگفتم که سهام لیدر مثل غبشهر و بموتو واریزمیشود که اگرشود چه بهتر اضافه میکنیم بلکه غیرازاینها گفتم ! وضمنا نظرشما رادر گروه پیشرو هفته اتی خواستارشدم برای پیگیری چهارشنبه . من مستندهای شمارا اگاه هستم و دنبال میکنم . باتشکر ازپاسخهای بموقع شما
دوستان گل یه کوچولو هم در مورد قشهد صحبت کنید :) کارش شده درجا زدن:(
دوست عزيز قنديها رو فعلا بايد به حال خودشون گذاشت تا كم كم سر عقل بيان . با زور نميشه روند اونها رو عوض كرد . قشهد هم بر مي گرده . همه قنديها يه جورايي منتظر يه خبر خوبن . بالاخره نوبت اونها هم ميشه .
جعفر خان سلام .
نظرشما درباره فولاي چيه ؟؟؟ ميشه روي اين سهم حساب باز كرد يا نه ؟؟؟ با كندلي كه ديروز زده و معاملات امروز تا كجا مي تونه رشد داشته باشه ؟؟؟
نظر