چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

جعفر جان نظرت در باره اطلاعیه کدال ابادگران ایران ( ثاباد ) چیه شش ماهه حدود 81 درصد پيش بيني خود را به مقدار 176 ریال پوشش داده است

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در مورد غبشهر مشکلی که پیش اومده والبته نیاز به تفکر بیشتر هم داره افزایش شدید هزینه لوازم بسته بندی وهزینه های جانبی به واسطه افزایش بی حد ومرز تورم هستش به طور مثال هزینه بسته بسته بندی در سیمان درود به طور مسخص آورده شده و هزینه های افزایشی تورمی نفس سهم و گرفته و حتی جا برای تعدیل منفی رو باز گذاشته البته باید نظر جعفر رو بدونیم و پاسخ به سوالی کردم ولی در مورد درود گزارش به نظرم چندان شفاف نیست وبسیار محتاطانه وچه بسا حیله گرانه ابراز شده به هر حال ما که هر دوی این سهم ها رو داریم ولی خودم ترجیح میدم اگه فرصت بده از غبشهر خارج بشم چون ظاهرا تعدیلی در کار نخواهدبود.باز منتظر بررسی بیشتر دوستان هستم ولی من خودم همیشه بیش از حد به کدال توجه دارم هر چند که کدال هم چندان شفاف نبوده ونیست.
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

به نظر میاد در مورد سهم های زیر بازار داره زیادی ترس نشون میده و احتمالا گزارش ها اونقدرها هم بدنیست وباید افتشون اصلاح بشه و رشد کنن باز هم دوستان نظر بدن:

1.ولساپا-2.وساپا-3.سایپا.4.رمپنا5.فاذر

درسته شرایط برای رشدشون محیا نیست ولی دیگه به نظرم جایگاهشون اینجاها هم نیست وبعد تعدیلات صادراتی ها وخاموش شدن تب وتابشون بازار نظری هم خواهدانداخت به این سهم های کم ریسک در قیمت های کنونی

نظر

• metitondar
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 443

با شما کاملاً موافقم
          در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          به نظر میاد در مورد سهم های زیر بازار داره زیادی ترس نشون میده و احتمالا گزارش ها اونقدرها هم بدنیست وباید افتشون اصلاح بشه و رشد کنن باز هم دوستان نظر بدن:

درسته شرایط برای رشدشون محیا نیست ولی دیگه به نظرم جایگاهشون اینجاها هم نیست وبعد تعدیلات صادراتی ها وخاموش شدن تب وتابشون بازار نظری هم خواهدانداخت به این سهم های کم ریسک در قیمت های کنونی

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

در مورد غبشهر مشکلی که پیش اومده والبته نیاز به تفکر بیشتر هم داره افزایش شدید هزینه لوازم بسته بندی وهزینه های جانبی به واسطه افزایش بی حد ومرز تورم هستش به طور مثال هزینه بسته بسته بندی در سیمان درود به طور مسخص آورده شده و هزینه های افزایشی تورمی نفس سهم و گرفته و حتی جا برای تعدیل منفی رو باز گذاشته البته باید نظر جعفر رو بدونیم و پاسخ به سوالی کردم ولی در مورد درود گزارش به نظرم چندان شفاف نیست وبسیار محتاطانه وچه بسا حیله گرانه ابراز شده به هر حال ما که هر دوی این سهم ها رو داریم ولی خودم ترجیح میدم اگه فرصت بده از غبشهر خارج بشم چون ظاهرا تعدیلی در کار نخواهدبود.باز منتظر بررسی بیشتر دوستان هستم ولی من خودم همیشه بیش از حد به کدال توجه دارم هر چند که کدال هم چندان شفاف نبوده ونیست.
            سعید کجاایی ؟؟ حواست نیساا :دی
            همین دیروز با میثم نشستیم بررسی کردیم روند سوددهی روغنیارو بره ادامه سال و ساله بعد رو، که از طرفی افزایش 100% قیمت بسته بندی رو برای شرکت داریم ولی در مقابلش افزایش نرخ 17% محصولات دو شرکت، در مجموع حساب کردیم خداقل 2.5% سود عاید شرکت میشه ازین افزایش نرخ، پس داستان ضرره بسته بندی تمااام !
            مث اینکه گزارش نه متاهه غبشهرم نخوندیا ! 250تومنو پوشش داده تعدیل 330 تومنی درراهه و ممکنه 350 تا اخره سال بسازه ...
            غمارگم که 997 ریال میخواد اعلام کنه و مطمئنن بالاترو تا اخره سال میسازه ....
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• علیرضاباقری
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 116

استاد لطفا نظرشما در مورد کگل-توریل چیست

نظر

• safaklar
                ستاره دار(14)
                • Sep 2011
                • 626

[QUOTE=kaz26733;223445]
                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

در مورد درود هم گفتم گزارش خوبی بود ولی ...

سلام سید ..
                الان که به گزارش 6 ماه سدور ریز شدم توی قسمت دلایل تغییرات زده
                "افزايش در هزينه هاي اداري وفروش به علت هزينه حمل سيمانهاي صادراتي تامرز کشور عراق ...بوده است"
                ولی وقتی جدول(( بازار فروش و تأمین مواد اولیه)) و ((صورت منابع و مصارف ارزی)) رو نگاه کردم با تعجب عدد 0 رو زده ..مگه همچین چیزی ممکنه ..هزینه برای صادرات رو زده ولی از صادرات خبری نیست ..سید عزیز راهنمایی لطفا؟
                شرکت تو گزارش قبلی نوشته بود که با توجه به اینکه ارز صادراتی رو با نرخ مرجع تسعیر میکنه میلغ فروش رو با احتساب ریالی بعنوان فروش خالص تو گزارشها انعکاس میده .افزایش نرخ مرجع میتونه فنر رشد شرکتهای سیمانی (شرکتهایی که تراز ارزی مثبت دارند) منجمله سدور باشه

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

سلام به دوستان. امروز از کارگزاریم جویای صف فروش غبشهر شدم، گفته که توی بازار شایعه شده که درسته روغنی ها افزایش نرخ گرفتن ولی تأثیری در سودآوریشون نداره! تعدیلی هم ندارن.
                  حالا این شایعه چقدر صحت داره یا نه، نمیدونم. ولی بازار غدایی ها رو بهم ریخته.
                  اگه از دوستان کسی چیزی میدونه، به ما هم بگه لطفا؟
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• ahmad30_n
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    از نظر من خروج از قلر درست تر هست به هدف رسید نایت چند درصد بالاتر ...مثل اصفهان دیگه بالایی نمی بینم فعلا ..

در مورد درود هم گفتم گزارش خوبی بود ولی خوب گروه به مقاومت خورد نتونست رد کنه باید دید میتونن مقاومت ها رو بشکنن ..

اکثر بازار به مقاومت خورد کم اورد گروه سیمان وکاشی وروی...

بازار نتونه این مقاومت ها رو بشکنه بازار یا میره تو فاز استراحت یا میره رو سهام کوچک..

فعلا گروه پالیشکاه تونستن مقاومت بشکنن با گروه فلزات وفولاد ...گروه پترو هم بد نبودن .و

گروه روی ولی خوب نبودن باید ببینم می تون بشکنن وبالای مقاومتها دوام بیارن یا کم میارن ..باید صبر کرد ..
                    با سلام و خسته نباشيد
                    جناب پرريسك نظرتون راجع به فاسمين با توجه به گزارش خوب فرآوري و همچنين فولاي با توجه به گزارشات خوب فولادي ها چيه؟باتشكر
                    [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• morteza93
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 516

در تایید فرمایش شما
                      ولساپا
                      توی 6 ماهه بیش از 50 درصد پوشش داده
                      از 832 ریالکه پیش بینیش بود 448 ریال ساخته
                      البته سود بیمه ملتشو هنوز شناسایی نکرده و توی صورتهاش منظور نکرده... چون مجمعش توی مهر بوده
                      یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• کاظمی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 331

[QUOTE=safaklar;223573]شرکت تو گزارش قبلی نوشته بود که با توجه به اینکه ارز صادراتی رو با نرخ مرجع تسعیر میکنه میلغ فروش رو با احتساب ریالی بعنوان فروش خالص تو گزارشها انعکاس میده .افزایش نرخ مرجع میتونه فنر رشد شرکتهای سیمانی (شرکتهایی که تراز ارزی مثبت دارند) منجمله سدور باشه

ممنون دوست من..
                        ای سدور کلک....
                        ولی یه نکته ای برام مبهمه..برداشت شما از این جمله "فروش صادراتي بر اساس نرخ برابري ارز صورت ميگيرد و هيچگونه نقل وانتقال ارز انجام نميگردد بلکه معادل ريالي به حساب واريز ميگردد به همين دليل جدول منابع ومصارف ارزي ارائه نشده است."
                        اینه که ارزصادراتی رو با نرخ مرجع 1226 تسعیر میکنه...این که یعنی حماقت ..یعنی دولت سیمانی های صادراتی رو به این کار مجبور کرده ؟
                        آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2012/10/21, 22:25.
                        تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• rajoo
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 102

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                          در تایید فرمایش شما
                          ولساپا
                          توی 6 ماهه بیش از 50 درصد پوشش داده
                          از 832 ریالکه پیش بینیش بود 448 ریال ساخته
                          البته سود بیمه ملتشو هنوز شناسایی نکرده و توی صورتهاش منظور نکرده... چون مجمعش توی مهر بوده
                          از 832 ریال پیش بینیش 224 ریال ساخته
                          به سرمایش توجه کن

نظر

• safaklar
                            ستاره دار(14)
                            • Sep 2011
                            • 626

ممنون دوست من..
                            ای سدور کلک....
                            ولی یه نکته ای برام مبهمه..برداشت شما از این جمله "فروش صادراتي بر اساس نرخ برابري ارز صورت ميگيرد و هيچگونه نقل وانتقال ارز انجام نميگردد بلکه معادل ريالي به حساب واريز ميگردد به همين دليل جدول منابع ومصارف ارزي ارائه نشده است."
                            اینه که ارزصادراتی رو با نرخ مرجع 1226 تسعیر میکنه...این که یعنی حماقت ..یعنی دولت سیمانی های صادراتی رو به این کار مجبور کرده ؟[/quote]

ببینید دولت برای استفاده ار ذخایر گازی محدودیتهایی داره . دولت برای افزایش موجودی ارزی روی گاز و نفت حساب ویژه ای باز کرده با توجه به اینکه قسمتی از این منابع گازی بعنوان سوخت به شرکتهای سیمانی داده میشه انتظار داره که سیمانیها ارز حاصل از صادرات سیمان رو به حساب دولت واریز کنند. درسته که استفاده از سوخت مازوت بهای تمام شده شرکتهای سیمانی رو افزایش میده ولی یه مزیت داره اونم اینه که دولت امکان تسعیر ارز به نرخ آزاد رو فراهم خواهد کرد .

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                              سعید کجاایی ؟؟ حواست نیساا :دی
                              همین دیروز با میثم نشستیم بررسی کردیم روند سوددهی روغنیارو بره ادامه سال و ساله بعد رو، که از طرفی افزایش 100% قیمت بسته بندی رو برای شرکت داریم ولی در مقابلش افزایش نرخ 17% محصولات دو شرکت، در مجموع حساب کردیم خداقل 2.5% سود عاید شرکت میشه ازین افزایش نرخ، پس داستان ضرره بسته بندی تمااام !
                              مث اینکه گزارش نه متاهه غبشهرم نخوندیا ! 250تومنو پوشش داده تعدیل 330 تومنی درراهه و ممکنه 350 تا اخره سال بسازه ...
                              غمارگم که 997 ریال میخواد اعلام کنه و مطمئنن بالاترو تا اخره سال میسازه ....
                              salam.hami jan mamnon na nakhonde bodam.mer30 lotf kardi.

نظر

• mojtaba20
                                عضو جدید
                                • Sep 2012
                                • 9

سلام جناب پرريسك
                                با تشكر از زحماتي كه ميكشيد
                                مي خواستم نظرتون را درباره خريد وگستر تو اين قيمتها بدونم؟؟

نظر

در حال کار...
                                X