در اصل توسط کاوشگر پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوستی در مورد وبشهر پرسیده بود ..
یادمه این دوست عزیز در قیمت زیر ۱۹۰ هم در مورد وبشهر پرسید همون زمان گفتیم خرید غبشهر وغمارگ برتر هست ..اون زمان غمارگ ۲۶۰ بود وغبشهر رو ۱۰۰۰...الان هر دو سهم غبشهر وغمارگ بالای ۴۰ درصد بازدهی دادن ومیدن وسهم وبشهر بازدهیش به ۳۰ درصد نرسیده کم اورده والان صف فروش هست ..
به جای خرید شرکت سرمایه گذاری بارها گفتم خود سهم رو بخرید ..اصل جنس رو ول می کنید میرید واسطه رو میخرید ..
وبشهر در ۲۲۳ مقاومت قدری داشت که موفق به شکست نشد وخروج درست بود ..الان هم اگر قبل ۲۰۹ مثبت بشه وبتونه از مقاومت بسیار قدر ۲۲۰ با دیتای امروز خلاص بشه احتال رشد تا ۲۶۰ وحتی ۲۸۰ هست ..دوست من هنوز شما متوجه نشدی که هیچ گاه نباید در صف فروش قرار گرفت اونم در یک منطقه حمایتی ...اونم وقتی تابلو بود که با این جو گروه غذایی اینم بر می گرده ..از صلح حواسم به این سهم بود ولی خوب نقد ندارم دیگه .....در اصل توسط کاوشگر پست شده است مشاهده پستچه تحلیلی؟ چه تکنیکالی؟ این فقط و تنها فقط بد شانسیه وبشهر رو بعد از ۱۰ روز تصمیم گرفتم بفروشم، تا امروز صبر کردم .خیلی سخته همه غذایی ها + باشه این وسط وبشهر،منفی و صف فروش باشه، سر صبح با یه بدبختی رفتم کافی نت با کورنومتر رو ۸:۳۰ گذاشتم واسه فروش ،صف فروش تبدیل شد به خرید اون بنده خدایی که می گفن با ورود یا خروج من سهم برعکس میشه منم تو گروه ایشونم...خدایا یه خورده هم به ما شانس بده ۴۰۰ تومان رفت تو پاچمون !!!!!
سهم درست از ۲۰۹ برگشت..چه جالب...
نظر
-
خدا رو شکر شما را داریم یعنی به نظر شما دوباره بردارمش؟ یا برم تو یه گروه دیگه؟ بازهم خیلی آقایی به توان nدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوست من هنوز شما متوجه نشدی که هیچ گاه نباید در صف فروش قرار گرفت اونم در یک منطقه حمایتی ...اونم وقتی تابلو بود که با این جو گروه غذایی اینم بر می گرده ..از صلح حواسم به این سهم بود ولی خوب نقد ندارم دیگه .....
سهم درست از ۲۰۹ برگشت..چه جالب...[COLOR="#FF۰۰۰۰"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
در بالا گفتم ۲۲۰ رو بشکنه تا ۲۶۰ وحتی ۲۸۰ میره ..فعلا داره بالای ۲۲۰ صف خرید میشه ...در اصل توسط کاوشگر پست شده است مشاهده پستخدا رو شکر شما را داریم یعنی به نظر شما دوباره بردارمش؟ یا برم تو یه گروه دیگه؟ بازهم خیلی آقایی به توان n
نظر
-
ﺩﻳﮕﻪ ﮔﻴﺮﺕ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ.ﺻﻒ ﺧﺮﻳﺪﺷﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ.ﻣﮕﻪ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﻓﺮﺟﯽ ﺑﺸﻪدر اصل توسط کاوشگر پست شده است مشاهده پستخدا رو شکر شما را داریم یعنی به نظر شما دوباره بردارمش؟ یا برم تو یه گروه دیگه؟ بازهم خیلی آقایی به توان n
نظر
-
تایید نمیشه ..بکاب انگشت کوچیک که سهله ناخن انگشت کوچیک بموتو هم نمیشه ...در لیست خرید نیست ودوری بشه..در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پستجعفرجان داشتم بموتو رو نگاه میکردم چشمم به بکاب افتاد
البته از چند روز پیش هی مثبت خوردنشو زیر نظر داشتم
به نظرم رسید اگه تکنیکالی امروز بتونه از پس ۳۱۰-۳۱۵ بر بیاد تا ۳۸۰-۳۹۰ راحت بره
حالا نمیدونم چقدر درسته ؟ :-/
نظر
-
سهام در پیت تایید نمیشه ..بنده خرید نمی کنم حتی برا نوسان ..غبشهر این همه سهم خوب همین وبشهر بمتو وتوکا سدرو اگر بدن و.....کرمانشاه دارن مفت میدن ..در اصل توسط ahmad۳۰_n پست شده است مشاهده پستجناب پرريسك
سهام پرريسك شسم رو يه نگاهي بهش مي ندازي.احتمالا حركتش داره شروع ميشه.
نظر
-
۱۴۰۰۰۰ وبشهر خریداری شد!:dدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسهام در پیت تایید نمیشه ..بنده خرید نمی کنم حتی برا نوسان ..غبشهر این همه سهم خوب همین وبشهر بمتو وتوکا سدرو اگر بدن و.....کرمانشاه دارن مفت میدن ..زندگی بدون تحریم سلام....
نظر

نظر