کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر جان چندین سوال بود که هر وقت تونستی و وقت کردی پاسخ بده:
1.با استفاده ترکیبی از اندیکاتورهای باند بولینگر و آر اس آی میتوان با دقتی مناسب مقاومت ها و حمایت ها رو شناسایی کرد؟(سعید پوراحمدی)
2.دلایل عدم رشد سیمان داراب با وجود شرایط مناسب سیمانی ها و پوشش مناسب سهم(سعید پوراحمدی)
3.از شما خواسته شده در صورت امکان جزوه ایpdf در مورد تحلیل تکنیکال به ایمیل های زیر بفرستید(سعید پوراحمدی-امینی)
4.پر ریسک عزیز یک تحلیلی روی سفارس انجام میدین؟ ممنون (حمید فرایی)
5.سلام پریسک عزیز میشه لطف کنید یه نگاهی هم به تجار بیندازید (mmis)
6.سلام آقای پر ریسک خسته نباشید خدا قوت ممکنه نظرتون رو در مورد شپارس بفرمایید ممنون (شطرنج باز)
7.سلام سید جان
برای خرید سیمانی کدام را پیشنهاد میدید؟سدور یا ساروم (bolinger)
سلام سید جان
برای خرید سیمانی کدام را پیشنهاد میدید؟سدور یا ساروم
سلام..
انتظار بازگشایی ساروم رو بالای 420 داشتم ..ب دلیل اینکه خیلی مفت باز شد ..ساروم در صدر لیست خرید ...از گروه سیمان ..در ضمن برا گروه سیمان انتظار روزهای خوش دارم ..ببینم چه یمشه..
جعفر جان چندین سوال بود که هر وقت تونستی و وقت کردی پاسخ بده:
1.با استفاده ترکیبی از اندیکاتورهای باند بولینگر و آر اس آی میتوان با دقتی مناسب مقاومت ها و حمایت ها رو شناسایی کرد؟(سعید پوراحمدی)
2.دلایل عدم رشد سیمان داراب با وجود شرایط مناسب سیمانی ها و پوشش مناسب سهم(سعید پوراحمدی)
3.از شما خواسته شده در صورت امکان جزوه ایpdf در مورد تحلیل تکنیکال به ایمیل های زیر بفرستید(سعید پوراحمدی-امینی)
4.پر ریسک عزیز یک تحلیلی روی سفارس انجام میدین؟ ممنون (حمید فرایی)
5.سلام پریسک عزیز میشه لطف کنید یه نگاهی هم به تجار بیندازید (mmis)
6.سلام آقای پر ریسک خسته نباشید خدا قوت ممکنه نظرتون رو در مورد شپارس بفرمایید ممنون (شطرنج باز)
7.سلام سید جان
برای خرید سیمانی کدام را پیشنهاد میدید؟سدور یا ساروم (bolinger)
1-دوست من هر کس روش دارد ..مهم این هست شما در تکنیکال روش خاصی برا خود تهیه کرده وان روش در بالای 70 درصد موارد جواب مثبت بدهد بعد به ان پایبند باشید .....
2-سیمان داراب رشد کرده انگار دسوتان رشدش رو ندیدن ...کی میگه رشد نکرده اون زمان که سایر سیمانیها گیج می زدن این سهم هر روز مثبت می خرود ..الان هم پی بیا بالای 6 داره ..کی درودبا پی بریا 4 که با تعدیل میره یر 4وساروم با پی بریا زیر 4 رو ول می کنه بره رو این ..هر قوت درود شد 700 وساروم شد 500 به خرید اینم فکر می کنم ..
3-بنده فایلی ندارم ..ادرسی هم بلد نیستم ..
4-سفارس سهم خوبیس ..یک هلدینگ سیمانی ..با دلار 3000 تومانی این سهم ارزش بازار مفت مفت مفت هست ..
5-تجار کدام سهم هست .
6.شپارس روند صعود داره ولی خوب دقت کنید گروه شوینده واردات دارن ولی خوب افزایش نرخ خوب بگیرن وبتونن مواد اولیه بگیرن مشکلی براشون نیست ..فعلا روند سهم صعودی هست ..
7-ساروم ..
نظر خبر خوبی نمیاد چون بهای تمام شده هر کیلو شکر رو تقریبا 210تومن بالاتر میبره؟؟؟؟
و اگه قیمت شکر از 1350بشه 1560 انگار اتفاقی نیفتاده؟؟
بنظر من منطقی ترین کار خروج از قندی و ورود به سهام رشد نکرده هست....
دقیقا تو سایت همسایه هم گفتم کمی رسمی بشه این خبر که چغندر کیلویی 1350 ریال به تنهایی کل گروه رو صف خرید خواهد کرد باید ببینیم تا شب خبرگزاریها چی اعلام میکنند هر چند من احساس میکنم افرادی از شنبه از این خبر داشتند!!
سید جان
زیر هر دو پست بالا تشکر زدی بلاخره ما کدوم کارو بکنیم
راستش من تازه کارم و غیر تکنیکی کار نکردم
اوایلش چند سهم گرفتم یه کمی سود کردم و وقتی به فروم تالار بورس رفتم و قندیاشو خوندم منو مجاب کردن که قندی بهترینه
الان من قشیر 1300 قپیرا 1238 و قزوین 1250 تومنی دارم
اونجا هم اساتید خوبی دارن مثل شما
دلایل افزایش قیمت قند هم از دید اونا بنظر منم منطقیه
ولی الان کلا تو ضررم
بنظر شما الان بفروشم یا دیگه اینقد صبر کردم هنوزم صبر کنم
البته من کاملا تازه کارم
لطفا راهنماییم کنید
دوست من این اخبار رو ولش کن ...
اول بهترین سهام گروه رو پیدا کن بعد با تکنیال منتظر روند صعود باش ..همین ..باقی قضایا کشک هست ...
گروه روند صعود داشت وداره ولی باز دراوردن ..چند روز قبل هم گفتم گروه 15 درصد جای اصلاح داره چون روند برگشت طولانی شد ولی فرداش گروهی اومدن حمایت کردن ولی خوب با روند نمیشه جنگید ..روند صعودی خبراب شده بود..
الان هم بزارن این گروه 10 درصد تا 15 درصد اصلاح کنن بعد خودشون میان بالا ..نیازی به حامی واینها هم نیست ..
فعلا کمی از روندصعود دور شدن ..هر موقع اومدن در روند صعود اطلاع رسانی میشه ..
انتظار بازگشایی ساروم رو بالای 420 داشتم ..ب دلیل اینکه خیلی مفت باز شد ..ساروم در صدر لیست خرید ...از گروه سیمان ..در ضمن برا گروه سیمان انتظار روزهای خوش دارم ..ببینم چه یمشه..
پرریسک عزیز
گروه ساختمان با پی بر ایی 3 و4 واقعاً مفت شده ...
کل بازار حداقل 30 درصد رشد کردن ولی سهام این گروه مثل ثشرق و ثتران در مقایسه با سال قبل همین موقع با وجود افزایش مناسب سود و نزدیکی مجمع هیچ رشدی نکردن... این گروه واقعاً مظلوم واقع شدن گروهی که از تحریم ها کوچکترین آسیبی نمیبینن..
از این گروه فکر کنم فردا ثامان مجدداً وارد روند صعود خواهد شد... باید دید چه زمانی بازار به این گروه روی خوش نشان خواهد داد
دوست من چرا قلبت شکسته ...درسته اوضاع خرباه ..درسته منم از ناراحتی مردم کشورم ناراحتم ..ولی دوست من برا رسیدن به اینده ای روشن باید کمی سختی کشید ..غیر از دلار بالای 3000 تومن هیچ چیز چشم وگوش این مردم رو باز نمی کرد ....
ناراحت نباش ..در حوزه بورس هم ان قدر سهام مفت هنوز وجود داره ...بورس تنها جای هست که با هر سر مایه ای می توان در صورت کمی زرنگ بودن ودندان طمع رو کشیدن سبد تشکیل دارن حد ضرر گذاشتن سود خوبی کرد...
همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید ..غبشهر 1000 تومنی الان بالای 1500 صف خرید شده ..
شلعابی که رو 370 اونقدر داد زدیم دیدیم کسی صدامون رو نمیشونده دیگه گفتم بزار هری کی خرید خرید نخریدم دیگه ما گفتین ها رو گفتیم ..الان رو 430 فقط حجم مبنا میدن تازه این اول کاره ..شفارس 250 تومنی ..کلی سهام دیگر ..
نگران نباشید با یاری هم از این شرایط هم سربلند بیرون میاییم با توکل بر خدا...
خيلي مردي دست حق نكهدار خودت وخانواده ات باشه
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
اول بهترین سهام گروه رو پیدا کن بعد با تکنیال منتظر روند صعود باش ..همین ..باقی قضایا کشک هست ...
گروه روند صعود داشت وداره ولی باز دراوردن ..چند روز قبل هم گفتم گروه 15 درصد جای اصلاح داره چون روند برگشت طولانی شد ولی فرداش گروهی اومدن حمایت کردن ولی خوب با روند نمیشه جنگید ..روند صعودی خبراب شده بود..
الان هم بزارن این گروه 10 درصد تا 15 درصد اصلاح کنن بعد خودشون میان بالا ..نیازی به حامی واینها هم نیست ..
فعلا کمی از روندصعود دور شدن ..هر موقع اومدن در روند صعود اطلاع رسانی میشه ..
جعفرجان.در مورد قشیر اگه یکی دوروز دیگه حد ضررش فعال بشه بنظرت خارج بشیم یا با این اوصاف کمی صبر کنیم.در ضمن حد ضرر قزوینو میگی
دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
من مطمینم که پسر شما برمیگرده به زندگی و تنها برای بازگشت زودتر دعا میکنم امیدوارم هر چه زودتر خبر سلامتیش رو بدید بنابراین تنها به بازگشت فکرکنیم.
ایزد منان کنار پسر شما خواهد بود و هرگز تنها نخواهید ماند.
خیلی خیلی دلم گرفت ازخدا میخوام که هرچه سریعتر طراوت وشادابی رو برا پسرتون برگردونه دوست عزیز توسل کن به آقا امام رضا حتما جواب میگیرین ما که خودمون بنده گناهکار خداییم شاید دعای من به دردت نخوره ولی مطمن باش براتون دعا میکنم ..........=((=((
[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
میشای عزیز دیوانم کردی.نمیدونم چی بگم.یک لحظه چیه،هر موقع سر نماز و عبادت و غیر اون برای پسرت دعا میکنم . انشالله خدا شفاش بده.توکل کن به اون که اون بالاس
میشای عزیز منم به نوبه خودم براشون دعا میکنم ، توکل بر خدا ........ از صمیم قلب براش دعا میکنم.........
نظر