چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mmis
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 235

من قندیا رو دادم رفت تا موقعه ای که بازی تو این گروه تموم شه اون موقعه در قیمت پایین تر می شه خرید
    بجایش سهامهای زیر خاکی غبهشهر،غمارگ ، کرمانشاه ، ساروم و بموتو گرفتم در شرایط کنونی کمی باید محتاط بود سهامهای باید بخریم 1-که رشد نکرده باشد 2- وابستگی شدیدی به دلار نداشته باشد که در صورت توافق وریزش دلار به کما نرود موفق و پرسود باشید
    آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2012/10/17, 16:38.
    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

$=4080
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Fundamental
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 697

دلار = 4100

نظر

• dowpal
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 78

سید بداخلاق

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          قبلا هم گفتم با شما صخبتی ندارم ..

در ضمن به فکر خرید فروش بنده نباشید ..برید ببیند سهام گفته شده چند درصد بازدهی دادن ..

کرمانشاه در 550 گفتم دیر تشریف اوردی ..امروز هم نمی تونی بخری..اگر قصد خرید پترو داری برو زاگرس بخر ..نداریم هم سوالات بی ربط نپرس...

سید بداخلاق ... اینهمه زحمت میکشی اما مشخصه گاهی خیلی عصبانی هستی... نکن همچین !

اینجا همه بخاطر صداقتت دوستت دارن
          منم از بعضی پیشنهاداتت متعجبم اما بازدهی ها جالبه
          اما من زاگرس از هفته قبل دارم پستشم زدم
          دیر هم نیومدم
          کرمانشاه رو از اول که گفتی دیدم اما زاگرس خریدم
          من طبق ماجرای مفصلی که نوشتم با 55٪ پرتفوی بموتو... بهت نشون دادم که قاط زدی و جواب یکی دیگه رو به من دادی تو اون پست... و اگر منصف باشی پس حق نداری بگی کاری باهات ندارم
          ضمنا
          چون زحمت کش هستی و مردم دوست! ...تو اگر کاری نداری با من ... من دارم !!

بازم ارادت :-)

راستی

ممنون از جوابت بداخلاق (خدا به داد اطرافیانت برسه تو خونه...سیدجان قاط بزنی فکر نکنم کسی تاشعاع 2 کیلومتریت رد بشه) =))

نظر

• dowpal
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 78

فولاد سهمی که بارها در قیمت 250 گفتیم لیدر بازار هست ..

دوستان به جای اینکه ببین کی خرید کی فروخت در روند صعود بهترین سهم رو بخرن سهامداری کنن حالشو ببرن همین ..بازدهی سهام گفته شده داد می زنه ..

کچینی هم دیروز گفته شد ..کساوه در 280 فته شد ..کسعدی در زیر 170 ..سهام خیلی هست ..
            فقط بموتو کمی داره گیج میزنه ..اونم صبر ..هنوز زیر 300 نرفته ..اینم بالای 50 درصد میده ..

سید
            خوشحالم به عرضت برسونم

کسعدی رو 1688 خریدم و با حجم سنگین تر 1416 (پایین ترین قیمت سال) اضافه کردم !!
            واقعا سهامداریش با خیال راحته (بجز بعضیها که مدام بهم میگن بفروش سودت محقق شه دغدغه ای ندارم =)))

گویا بعضی از دوستان میگن پرواز قندی هم براش متصوره
            نظرت چیه سید ؟

نظر

• alizare1982
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 590

برا امروز پترو زاگرس پیشنهاد میشه ..حد ضرر 1140 ..هدف قیمتی سهم 1800 تومن ...تکنیکالی...
              سلام سید جان. لطفا میشه دلیل برتریش نسبت بقیه پترویی ها رو بیان کنید. مرسی از وقتی که میزاری. ;;)
              سید یه دونه ای. >:d<
              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

در اصل توسط misha پست شده است View Post
                دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
                اللهم عجل لولیک الفرج
                خدا رو به این روز مبارکش قسم میدم که إن شاء الله هر چه زودتر شفای بیمارتون رو حاصل کنه و به آغوش خانواده برگزدد. آمین
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• بچه کف بازار
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 461

سلام من حدود دو هفته است به این تاپیک سر می زنم و تاره عضو سایت شدم می خوام از آقا جعفر تشکر ویژه داشته باشم خدایی نظراتت عالیه تو این شرایطی که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست برای کرماشا وپترو وغبشهر ازت ممنونم

نظر

• بچه کف بازار
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 461

خدایا به بزرگیت قسم سنگینی مریضی فرزند ار همه پدر و مادرا دور کن خدایا خودت پناه همه مایی

نظر

• dowpal
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 78

در اصل توسط homework پست شده است View Post

دوستانی که یکم زیادی غُر میزنن به آقا سید ما و همش دنبال اینن که یه آتوو بگیرن
                      که دیدی دیدی این جا فلانی ... اشتباه کرد !!!!

بابا بخدا برای کسی تو این تایپک دعوت نامه ارسال نشده هااااااااا !!!
                      خوب بی تعارف اگه فکر میکنین اینجا براتون فایده نداره بلکه ضرر هم میده !!!!
                      آخه چرا اینقد به خودت زحمت می دی و تا اینجا قدم رنجه می کنی ؟؟؟

نیا عزیزم ! خواهشا نیا !
                      اوقات بقیه رو هم تلخ نکن ! والا آسمون به زمین نمیاد اگه شما تشریف نیاری اینجا !!!
                      بااینهمه تشکر از زحمتهای سید که ذکر کردم
                      و
                      اون جمله "مطالعه میکنم"

بهتر نبود شما و بعضی دوستان کمی به متن دقت میکردید و این حرفهای بی ربط رو نمیزدین

واقعا من برام تعویض صدر لیست مبهمه... آتو چیه مرد نازنین

از همه دوستانی هم که مثل شما دنبال دشمن تراشی هستن برا سید متشکرم :-&:-&
                      یه بنده خدایی هم بود که بددهنی کرد اما به لطف مدیرسایت رفت... وگرنه تعامل با سید ؛ یا سوال از ابهام رو نکنید دشمنی
                      همین شماها هستید که صبر سید رو هم کم میکنید و گرنه دوستانی هم هستن که گاهی اعتراض کردن و خواسته هایی از سید داشتن.

اینا رو نوشتم که از یک طرف هم بدونی از زیر وبم این تاپیک خبردارم و یهو نپریدم توش باهاش سیگنال بگیرم!!

بازم به انصاف اقای bours که گفت بابا اگر سوال کردیم غرض نداریم
                      چه زمونه ای شده ها !

بقول کهنه سوار و زاپاتا حاشیه نزنین اینجا...من که 50 صفحه قبل تر همینو گفتم

یه کم هم بدبینی و دشمن یابی رو کم کنید IGNOR HIM جان !!

نظر

• king
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 166

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                        من قندیا رو دادم رفت تا موقعه ای که بازی تو این گروه تموم شه اون موقعه در قیمت پایین تر می شه خرید
                        بجایش سهامهای زیر خاکی غبهشهر،غمارگ ، کرمانشاه ، ساروم و بموتو گرفتم در شرایط کنونی کمی باید محتاط بود سهامهای باید بخریم 1-که رشد نکرده باشد 2- وابستگی شدیدی به دلار نداشته باشد که در صورت توافق وریزش دلار به کما نرود موفق و پرسود باشید
                        با سلام
                        دوست عزیز پیشنهاد می کنم از گروه کاشی هم در سبد خود داشته باشید.
                        جای رشدشون خیلی زیاده.
                        به زودی هم تعدیلات خود را اعلام خواهند کرد.
                        پر سود باشید.

نظر

• ebi1352
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 151

چند روز قبل گفتم دارن تو این گروه بازی در میارن وما تا وقتی بازی اینها تموم بشه در کنار نگاه می کنیم ..
                          جعفر جان .با تشکر .سوالی داشتم اون اینکه این مورد واسه کسایی که میخان بیان خرید کنن هستش یا ماکه سهامشو داریم رو هم شامل میشه.یعنی منظور اینه حتی با فعال شدن حد ضرر ،نظاره گر بازیشون باشیم یا سهمارو سبک کنیم

و یا حتی خالی.میبخشی چون متوجه منظورتون نشدم پرسیدم.

در ضمن حد ضرر قشیر رو واسه میان مدت گفتی 1080 ، قزوینو هم میشه بگی

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 463

پر ریسک عزیز بالبر و تحلیل میکنی؟ با تشکر فراوان

نظر

• dowpal
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 78

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                              البته باید با تحلیل علمی صفحات بره جلو نه با تبریکات ;)
                              و اینکه اینجا، جای بحثه و اگه کسی خواست که بصورت منطقی به پیشنهاد سهمی ایرادی وارد کنه
                              باید براحتی مطلبش رو بیان کنه و دوستان لهش نکنن l-)
                              ضمنا منم عبور از هزار رو تبریک می گم
                              مردی به خدا . . .
                              منطق + انصاف + آزادی بیان تو حرفت موج میزد . . . به جان تو هر جا میری میبینی سیستم خرابه ؛ همین بادمجون دور قاب چین ها خرابش کردن و تملق گو ها...

آزاده باشی جوانمرد!

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
                                بااینهمه تشکر از زحمتهای سید که ذکر کردم
                                و
                                اون جمله "مطالعه میکنم"

بهتر نبود شما و بعضی دوستان کمی به متن دقت میکردید و این حرفهای بی ربط رو نمیزدین

واقعا من برام تعویض صدر لیست مبهمه... آتو چیه مرد نازنین

از همه دوستانی هم که مثل شما دنبال دشمن تراشی هستن برا سید متشکرم :-&:-&
                                یه بنده خدایی هم بود که بددهنی کرد اما به لطف مدیرسایت رفت... وگرنه تعامل با سید ؛ یا سوال از ابهام رو نکنید دشمنی
                                همین شماها هستید که صبر سید رو هم کم میکنید و گرنه دوستانی هم هستن که گاهی اعتراض کردن و خواسته هایی از سید داشتن.

اینا رو نوشتم که از یک طرف هم بدونی از زیر وبم این تاپیک خبردارم و یهو نپریدم توش باهاش سیگنال بگیرم!!

بازم به انصاف اقای bours که گفت بابا اگر سوال کردیم غرض نداریم
                                چه زمونه ای شده ها !

بقول کهنه سوار و زاپاتا حاشیه نزنین اینجا...من که 50 صفحه قبل تر همینو گفتم

یه کم هم بدبینی و دشمن یابی رو کم کنید IGNOR HIM جان !!
                                دوست عزیز ...
                                من بیشتر از شما از دشمن تراشی متنفرم !!!
                                اما ...
                                امیدوارم از ته قلب امیدوارم شما قصد و غرضی نداشته بوده باشین !!!
                                و امر دیگه اینکه یادتون نره ، من ها اگر سید رو خسته می کنیم
                                بخاطر زحماتشون که بی هیچ چشم داشتی برای ما قلم میزنن !
                                چون دستمون از تلافی خوبی هاش کوتاه ست
                                دعای خیرمون رو بعد هر نماز بدرقه ی راهش می کنیم ... که آسمونی ها
                                هدیه ای در خور زحماتش به ایشون از طرف ما بدهند .
                                نه اینکه ... !!! جواب خوبی رو با جملاتی بگیم که دلشون آزده خاطر بشه !!

دوست من بفرما و بتمرگ هردو مفاهیمشون یکیه
                                اما این کجا و اون کجا ؟؟؟
                                شماهم اگر سوالی دارین از ایشون می تونین خیلی مودبانه تر بپرسین
                                که موجب این نشین که یه عاااالمه نفر در مورد شما فکر اشتباه کنن !!!!!
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X