برا امروز پترو زاگرس پیشنهاد میشه ..حد ضرر 1140 ..هدف قیمتی سهم 1800 تومن ...تکنیکالی...
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postجالبه غپینو با پی به ای نزدیک12؛11میلیون صف خرید داره؛وبشهربا پی به ای نزدیک8 بیش از3میلیون صف خرید داره اونوقت ملت چه عجله ای دارند برای فروش غبشهر با پی به ای 5.3!!!
سهم به لحاظ بنيادي هيچ اتفاقي براش رخ نداده
نظر
-
در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Postقندیا صفای فروششون خیلی کمهدر اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postبله صفشون كمه و اگه از اينجا برنگردن اوضاع خيلي به هم ميريزه . احتمال جمع شدن صفها زياده . بايد ديد بازيگردانها چه برنامه اي دارن .
الانم مثل اون موقع اكثر اشخاص حقيقي سهام قند رو دارن و تنها فرقي كه با اون موقع هست ، سهامدار حقوقي و كسائي كه بالاي 1 درصد هستن سهم هاشون رو نمي فروشن. كه اين شرايط رو مبهم كرده.
در هر حال من مقدار سهام قنديم رو با توجه به حد ضرري كه جناب پرريسك گذاشته بودن كم كردم و منتظر اعلام ايشون جهت ورود دوباره به قند ، منم اعتقاد دارم كه قيمت سهام قندي بايد 5 برار قيمت فعلي باشه.[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
حجم مبناي كرماشا هم شده دردسر . تو اين چند روز كه پر نشده .
قنديها هم بازي كثيفي توش راه افتاده . يه عده دارن از اين صف فروش استفاده ميكنن و هر از گاهي يه ناخنكي بهش مي زنن . صف رو عمدا يه دفعه جمع نمي كنن تا به اون تعداد سهمي كه مي خوان برسن . قپيرا بعد از اينكه صف فروش شد تا الان تقريبا بالاي 100000 سهم معامله شده .
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postغپينو رو يك عده سفته باز رو 140 تا 180 جمع كردن و حالا تا نزديكاي 380 بالا ميبرن و ميندازن به خلق ال..
سهم به لحاظ بنيادي هيچ اتفاقي براش رخ نداده
غپینو روند صعود داره حالا هر جوری میخواد بره بالا ..
در صدر لیست خرید ما غبشهر هست راحت هم میشه خرید ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچند روز قبل گفتم دارن تو این گروه بازی در میارن وما تا وقتی بازی اینها تموم بشه در کنار نگاه می کنیم ..
اگه نزولی شده زودتر خارج بشیم ؟
اگه هم هنوز صعودیه که سهامداری کنیم :)
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postقنديها در آستانه فروپاشي . قصفها و قزوين و قشهد صف فروش . بقيه هم كم كم صف فروش ميشن . تا اينجا كه نتونستن دوام بيارن . يه عده تو سايت همسايه دائم از برگشت قنديها مي گفتن و سعي كردن جلوي صف فروش رو بگيرن تا بتونن تعداد سهام بالاي خودشونو تو اين چند روز به ديگران قالب كنن .
ما همین نظر رو 20روز پیش تو یکی از تاپیک های قندی دادیم ریختن بهمون که آقا فلان و بهمانه..... شایدم حق با بنده خداها باشه....ولی بررسی های من چیزی دیگه نشون میداد وفعلا بازارم همین رو میگه.....صبر میکنیم.....
البته من آرزو میکنم تمام قندی ها هم با سود بفروشن.....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postجالبه غپینو با پی به ای نزدیک12؛11میلیون صف خرید داره؛وبشهربا پی به ای نزدیک8 بیش از3میلیون صف خرید داره اونوقت ملت چه عجله ای دارند برای فروش غبشهر با پی به ای 5.3!!!
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postفرمایش شما درست و متینه ، اما خب حالا ما که 30% سبدمون توشه چی جعفر جان ؟ :d
اگه نزولی شده زودتر خارج بشیم ؟
اگه هم هنوز صعودیه که سهامداری کنیم :)
حالا تصمیم با شما..
چند وقت قبل گفتیم اصفهان فروش درست بود وخرید غبشهر عالی ..دوستاین ما رو متهم کردن ولی خوب امروز بازار جواب اونها رو داد ..غبشهر 1300 بود واصفهان 3900 وامروز ...با روند نجنگید ..
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postقنديها در آستانه فروپاشي . قصفها و قزوين و قشهد صف فروش . بقيه هم كم كم صف فروش ميشن . تا اينجا كه نتونستن دوام بيارن . يه عده تو سايت همسايه دائم از برگشت قنديها مي گفتن و سعي كردن جلوي صف فروش رو بگيرن تا بتونن تعداد سهام بالاي خودشونو تو اين چند روز به ديگران قالب كنن .
عمومی نمیخای بگی...یادداشت بزار تو صفحه شخصیم
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقشهد حمایت 1800 بشکنه هدف بعدی 1560..
حالا تصمیم با شما..
چند وقت قبل گفتیم اصفهان فروش درست بود وخرید غبشهر عالی ..دوستاین ما رو متهم کردن ولی خوب امروز بازار جواب اونها رو داد ..غبشهر 1300 بود واصفهان 3900 وامروز ...با روند نجنگید ..
نظر
نظر