چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
    دوست عزيز متاسفانه كار نسنجيده اينها تاثيرشو براي يك روز هم شده مي زاره
    بعدش اصلا اينكار امكان پذير نيست چون اينها نياز به ارز دارن
    تازه مثلا ما تو شكر صادرات داريم؟؟؟
    كلا معلوم بود يه چيزي پروندن و كار كارشناسي نيست ولي حيف به تاثيرش رو بورس توجه اي نمي كنن
    دوست عزیز تاثیرشو امروز گذاشت با این باز شدن مزخرف کرمانشاه . امیدوارم فردا کرمانشاه به صعودش ادامه بده چون خیلی بد باز شد .

نظر

• dowpal
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 78

مسیولیت سیگنالهای دیگران . . .

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      سلام..
      شما یک دلیل برا خرید این سهم برا ما بیار ..شیاد ما هم قانع شدیم ..بنیادی یا یکنیکالی اونم در این قیمت ...

بنده غیر غبشهر وغچین(انتظار سود 80 دارم پی بریا 5 میشه 400 و6 میشه 480 )
      هیچ سهمی از گروه غذایی وقندی رو پیشنهاد نمیدم فعلا ..غبشهر رو ول کردید چسبید به این سهم که معلوم نیست توش چه خبره با اون گزارش مزخرف ..

رو قیمتهای زیر 400 فقط برا نوسان خوب بود اونم به خاطر جو گروه اومد بالا وحالا که معلوم شد سهم بنیادی هیچی نداره طبق گزارش کدال گند سهم در اومد ..
      =================

سید تلاشگر بابت اینکه سیگنالهای دیگران رو در تاپیکی که به شما تعلق داره ، مورد بررسی و غربال قرار میدی متشکرم
      واقعا مسيولیت پذیری یعنی همین

ضمنا من هر روز سیگنالها و جملات شما رو در مورد سهمهای برتر در فایلی مجزا نگهداری میکنم . . . بنام پرریسک سیگنال
      و البته یه فایل دیگه هم دارم که آموزه های شما رو توش یادداشت کردم بنام نقطه خرید مناسب که احتمالا خیلی شبیه pdf تاران عزیز باشه چون علیرغم دانلود هنوز مطالعه نکردم

دیدی سید گفتم من باهات کار دارم . . .

موفق باشی

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

آقا سید عزیز
        طبق توصیه حکیمانه ی شما برای دارایی مون سبد تشکیل دادیم
        الحمدلله مسکن ، زمین و سبد سهام
        مقداری نقدینگی به دستم رسیده و می خواستم بپرسم
        از انجا که درصد غبشهر در سبد ماکزیمم هست و نیز بموتو و کرمانشا و کمی قشهد و غدیر و مقداری امروز کالسیمین اضافه کردم
        شما صلاح میدونید فردا چه سهامی اضافه شود ؟ کالسیمن یا سهم دیگری شما امر بفرمایید .
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط homework پست شده است View Post
          آقا سید عزیز
          طبق توصیه حکیمانه ی شما برای دارایی مون سبد تشکیل دادیم
          الحمدلله مسکن ، زمین و سبد سهام
          مقداری نقدینگی به دستم رسیده و می خواستم بپرسم
          از انجا که درصد غبشهر در سبد ماکزیمم هست و نیز بموتو و کرمانشا و کمی قشهد و غدیر و مقداری امروز کالسیمین اضافه کردم
          شما صلاح میدونید فردا چه سهامی اضافه شود ؟ کالسیمن یا سهم دیگری شما امر بفرمایید .
          با اجازه استاد-به نظر حقیر سبدت سیمانی خوب وپالایشگاهی کم داره.
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ارسطو
            عضو عادی
            • May 2012
            • 60

شبندر

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post

نظر جعفر اصله ومن خودم این سهم وندارم چون سهم خوب زیاده ولی چون 300و با حجم بسیار خوبی زد و در واقع امروز اصلاح باکلاسی هم تو خود معاملات کرد به نظرم راحت تا 400میره و فردا هم صف سنگین خواهد شد.خوش به حال سهامداراش..........تازه شراز که بیاد این سهم یه استارت حسابی میزنه و کفش 300تومنه.
            ممنون از پاسختون
            ولی فکر میکنم دو نکته را هم باید در نظر داشت یکی ممنوعیت صادرات نفت و دیگر اینکه صندوق بازنشستگی و پالایش نفت دیروز سهام های خود را خارج کرده اند وممکنه سهم ریزش کنه

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

ایجاد تاپیک"شفاف سازی پیرامون ممنوعیت صادرات برخی کالاها

از دوستان عزیز خواهشمند است "با توجه به اهمیت بحث ممنوعیت صادرات برخی کالاها" به تاپیکی که در این خصوص ایجاد شده تا اطلاعیه های مختلف در این خصوص در آن جمع آوری و جلوی ضررهای دوستان ناشی از این موضوع گرفته شود مراجعه نمایند. ضمنا از دوستان عاجزانه تقاضا دارم در صورت گذاشتن خبر، لینک اخبار را در انتهای هر خبر قید نمایند
              لینک تاپیک:
              http://forums.boursy.com/showthread....A7%D9%87%D8%A7
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
                ممنون از پاسختون
                ولی فکر میکنم دو نکته را هم باید در نظر داشت یکی ممنوعیت صادرات نفت و دیگر اینکه صندوق بازنشستگی و پالایش نفت دیروز سهام های خود را خارج کرده اند وممکنه سهم ریزش کنه
                به ریزش تو شبندر اعتقاد ندارم این سهم رشد میکنه حالا دلیلم زیاده اصلا نگرانی نداره......فقط خدا کنه فردا منفی بشه من بخرم و بعدش رشد کنه.خبرهای خوبی داره این سهم خبر ممنوعیت صادراتم که لغو شد ولی با این همه حتی وقتی خبر ممنوعیت بود هم این سهم منفی یا صفر هم نشد.فردا کرمانشا و سدور و با هدف خرید شبندر میفروشم.....
                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/31, 01:01.

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

راه اندازی تاپیک درس هایی از تاپیک چی.......چرا رو تبریک میگم من خودم بیش از 12 سال که سهامدار بورس تهرانم ولی استاد پرریسک رو یکی از برجسته ترین نظریه پردازان و استراتژی داران قوی بورس تهران میدونم که شناخت خوبی از روانشناسی بازار و تک تک سهام خوب بازار دارن......

تشکر از کهنه سوار عزیز و باید بگم نوشته های جعفر نیاز بود که جمع آوری هم بشه.....

توصه دارم دوستان نوشته های خوب این تاپیک تازه تاسیس رو چندین بار مطالعه کنن که بسیار راه گشاست.

نظر

• majid abd
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 58

صبح همگی بخیر:سید گرامی امروز قلرستان برای مجمع سالیانه متوقف شد که حدود 320 تومان تقسیم سود داره نظر شما درمورد قیمت باز شدن ونگهداریش چیه؟ پیشنهاد شما برای خرید امروز چه سهامهاییه (2 سهم برتر) تشکر به امید روز پرسودبرای همه دوستان;)
                    آخرین ویرایش توسط majid abd؛ 2012/10/31, 02:04.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

هفته ديگه بازار ميره به سمت گروه روي و ساختموني....
                      گروه روي كه بدهكاره، خيلي از بزرگان هم دارن از منفي بازار كمال استفاده رو مي كنن، سهمها رو جمع مي كنن....
                      فاز بعدي جمع كردن روي توي روند صعوديشه....كروي بين 270 تا 300 حجمهاي زيادي خواهد زد تا راهش تا 400 مهيا بشه و كالسيمين تا 750 حجمهاي زيادي خواهد زد تا صعودش تا 1000 مهيا بشه.....
                      خيلي زود به اين اهداف ميرسيم.

در مورد كنور هم بازار كم كم با اين سهم نقلي سنگ آهني آشنا ميشه، اگر فردا باز شد، تو قيمتهاي زير 2500 براي يكي دو ماه به سبدتون اضافه كنيد....

بازار شاخص 40000 رو خيلي راحت رد خواهد كرد، اما بذارين چند روزي استراحت كند...

گزارش كشرق آمد. نسبت به دوره گذشته مشابه 10% افزايش توليد و 33% افزايش مبلغ فروش داشته است.
                      براي كشرق اين گزارش بسيار مناسب است. لينك زير رو باز كنيد، سابقه معاملات رو نگاه كنيد، سهم كسرا در دو سال و نيم پيش حدود 200 تومان بوده و امروز 1200 تومان...كسرا از جمله سهمهاي بنيادي بود، كه هميشه براي بلند مدت مثلا يكسال و نيم مد نظر داشتم. چون هم صنعت بكري بود و هم كلي طرح توسعه در دست ساخت داشت.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...14779520007780

كشرق رو به ديد 1.5 سال ديگر بايد خريد، كه بدون تحولات مربوط به آزاد سازي قيمت ذغالسنگ به قيمتهاي كسراي كنوني مي رسد، اما پارامترهاي مثل آزاد سازي نرخ زغالسنگ مي تواند اين فرايند را در مدت كوتاه تري طي كند، مثلا 6 ماهه.
                      همين هم دليلي شد تا بوعلي در قيمت بالاتر اضافه كند، البته سهام كدهاي ديگري زير 1% پر شد.

ثشرق و شنفت هم گوشه اي از سبد افتاده براي روز مبادا....اخابر هم خواستين بندازين گوشه سبدتون.
                      خيلي جاها گفتم، شاخص تا 60 هزار بايد بره بالا، البته تا 1.5 سال آينده. هنوزم به اين مورد اعتقاد دارم!فكر كنم همه منتظر گل سرسبد سرمايه گذاري ها ومعادن گرامي هستند....

فعلا فقط سهامداري.....دو سه سهم ناب ديگه رو هم در حال بررسي هستم
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                        هفته ديگه بازار ميره به سمت گروه روي و ساختموني....
                        گروه روي كه بدهكاره، خيلي از بزرگان هم دارن از منفي بازار كمال استفاده رو مي كنن، سهمها رو جمع مي كنن....
                        فاز بعدي جمع كردن روي توي روند صعوديشه....كروي بين 270 تا 300 حجمهاي زيادي خواهد زد تا راهش تا 400 مهيا بشه و كالسيمين تا 750 حجمهاي زيادي خواهد زد تا صعودش تا 1000 مهيا بشه.....
                        خيلي زود به اين اهداف ميرسيم.

در مورد كنور هم بازار كم كم با اين سهم نقلي سنگ آهني آشنا ميشه، اگر فردا باز شد، تو قيمتهاي زير 2500 براي يكي دو ماه به سبدتون اضافه كنيد....

بازار شاخص 40000 رو خيلي راحت رد خواهد كرد، اما بذارين چند روزي استراحت كند...

گزارش كشرق آمد. نسبت به دوره گذشته مشابه 10% افزايش توليد و 33% افزايش مبلغ فروش داشته است.
                        براي كشرق اين گزارش بسيار مناسب است. لينك زير رو باز كنيد، سابقه معاملات رو نگاه كنيد، سهم كسرا در دو سال و نيم پيش حدود 200 تومان بوده و امروز 1200 تومان...كسرا از جمله سهمهاي بنيادي بود، كه هميشه براي بلند مدت مثلا يكسال و نيم مد نظر داشتم. چون هم صنعت بكري بود و هم كلي طرح توسعه در دست ساخت داشت.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...14779520007780

كشرق رو به ديد 1.5 سال ديگر بايد خريد، كه بدون تحولات مربوط به آزاد سازي قيمت ذغالسنگ به قيمتهاي كسراي كنوني مي رسد، اما پارامترهاي مثل آزاد سازي نرخ زغالسنگ مي تواند اين فرايند را در مدت كوتاه تري طي كند، مثلا 6 ماهه.
                        همين هم دليلي شد تا بوعلي در قيمت بالاتر اضافه كند، البته سهام كدهاي ديگري زير 1% پر شد.

ثشرق و شنفت هم گوشه اي از سبد افتاده براي روز مبادا....اخابر هم خواستين بندازين گوشه سبدتون.
                        خيلي جاها گفتم، شاخص تا 60 هزار بايد بره بالا، البته تا 1.5 سال آينده. هنوزم به اين مورد اعتقاد دارم!فكر كنم همه منتظر گل سرسبد سرمايه گذاري ها ومعادن گرامي هستند....

فعلا فقط سهامداري.....دو سه سهم ناب ديگه رو هم در حال بررسي هستم
                        با خرید گروه روی موافقم اما روی ساختمانی نظری ندارم
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Moradad
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 355

سلام جعفر جان
                          آقا قشكر را مناسب ميبينيد ؟
                          گزينه خوب به نظر شما با اين بخشنامه ... چيست .. غبشهر ، كروي ، كالسمين ، يا با توجه به تعديل منفي .... ومعادن
                          با سپاس
                          آخرین ویرایش توسط Moradad؛ 2012/10/31, 08:38.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                            سلام جعفر جان
                            آقا قشكر را مناسب ميبينيد ؟
                            گزينه خوب به نظر شما با اين بخشنامه ... چيست .. غبشهر ، كروي ، كالسمين ، يا با توجه به تعديل منفي .... ومعادن
                            با سپاس
                            سلام..

گروه قند وغذایی فقط غبشهر ...

گروه روی فاسمین کروی ..

گروه پترو کرماشاه ابادان ..اهداف قیمتی اینها کرماشاه 1000 وبعد 1300 ...ابادان هم 1500 ..

ذوب هم هدف 400 بالای 260 دوام بیاره ..

بنده گروه پترو روی رو لیدر بازار می بینم در روز های اینده در کنار اینها شراز اگر زیر 600 بشه خرید ..

نظر

• mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

پرريسك جان شفارس هنوز در روند صعوديه؟

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

سلام وصبح بخیر جعفز جان:

انقدر این تاپیک پر مخاطبه که سوالات توش گم میشه من دیروز در مورد شلعاب از شما پرسیده بودم اگه وقت داری جواب بده واگه سرت شلوغه بمونه واسه بعد معاملات؟

نظر

در حال کار...
                                X