دوست عزيزم واسه اينكه بموتو نزديك مجمع قرار داره و نميذارن روند خوشو طي كنه.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
جعفر پرریسک به درستی اشاره داشت ظاهراکمی از نقدینگی بازار به سمت طلا و دلار رفته و کمی بازار شله که امیدواریم این نقدینگی به زودی برگردهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
تا وقتی غبشهر وغمارگ بالا نیان کل بازار به فنا میره ..
تعدیل همه سهمها داره میسوزه ..وقتی دو سهم هستن که با پی بریا زیر 3 دارن میدن با سود مجمع پی برای نزدیک دو ..مثبت خوردن هیچ سهمی در بازار معنی نداره ..
گروه قند هم داره کم میاره ..این گروه هیچ بالایی نداره فعلا ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتا وقتی غبشهر وغمارگ بالا نیان کل بازار به فنا میره ..
تعدیل همه سهمها داره میسوزه ..وقتی دو سهم هستن که با پی بریا زیر 3 دارن میدن با سود مجمع پی برای نزدیک دو ..مثبت خوردن هیچ سهمی در بازار معنی نداره ..
گروه قند هم داره کم میاره ..این گروه هیچ بالایی نداره فعلا ...
نظر
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postپرریسک جان من خودم فنوال دارم با باز شدن فایرا فکر کنم اینم یه صعود خوب داشته باشه...
باید وتوصا خرید می کرید ..بالای 160 دوام بیاره بالیا 200 هم میبنیه ..یا خود فایرا رو خرید میکردی..
نظر
-
-
-
قیمت جهانی سرب و روی و مس استارت خوبی تو بازار لندن زدهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
آیدی شفاف سازی شایدبرای این ساخته شده باشه که به عده ای ازسهامداران که تعصب سهم رودارن نقاط منفی روگوشزدکنه شایدتمام حرفاش راست باشه شایدیه نفرازداخل خودشرکت باشه
شایدهم یه نفرباشه که قصدتخریب سهم روداشته باشه که بعیدمیدونم
ولی خدمت بزرگوارانی که تعصب سهم رودارن وازدستم هم میرنجن عرض کنم بازاربه استقبال سودسال بعدمیره یعنی مثلا اگه سودسال بعدغمارگ 40تومان باشه(کمترهم میگن هست) وباتوجه به اینکه تاپایان سال مالی فقط 45 روزمونده وگزارش سودسال بعدتوی هفته بعدمیاد بازاربافرض سودکمترسال بعدپی پایین به سهم میده یعنی 45 روزدیگه ای پی اس سهم 100تومان نیست حتی اگه آخرسال 150تومان بسازه
فرض کنیم 40تومان باشه بازارابتدای کاربه این سهم پی ای 10 نمیده وبنظرم روندسهم منطقیه وافت سهم طبیعی
متعصب نباشیم
غمارگ وغبشهرهیچ ربطی به بازارندارن اینادارن راه خودشونومیرن ربط دادن این دوبه بازاراشتباه محضه
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postعجب صفی شد ..
بازا داره مجدد برمی گرده رو گروه فولاد پترو مس روی واز گروه غذایی فقط(غبشهر وغمارگ وغچین)..
گروهای درپیت هم دارن کم میارن ...
کهنه سوار کجایی دادا بیا بابا خوش باش بی خیال.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر