در اصل توسط hamid_farahy پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر قپیرا شخص حقیقی که این چند وقته حمایت می کرد ناپدید شد ..مراقب باشن دوستان ...
بالای یک درصد نیست دیگه..
ثانیا برفرض هم که میفروخت به قول خودتون خریدار وحامی سهم بادهواست تکنیکالی وبنیادی. مهمه...
جندوقت پیش قشیر1200را تبلیغ کردی البته باحدضرر.....سهم اگه بد باشه حدضرر معنی نداره وحدضرر صرفا واسه کوتاه مدتیهاست...
الان میگید قندیها جایی ندارند تا فولاد350هست خب اون موقع که شما گفتید قشیر 1200خوبه و.....فولاد300بود اونجا میگفتید بهتر بود تتا ملت قشیر نخرند به جاش فولاد بخرند...الانم که در جایی گفتید غمارگ وغبشهر لیدرند....اگه به تکنیکال باشه غبشهر وغمارگ تکنیکالشون جالب نیست......
پارسال میگفتید قشکر جایی نره هیچ قندی نمیره دیدیم قشهد بدون قشکر2300شد....
کلا تحلیلتون خوبه ولی یه کم تعصب دارید روسهمهای خودتون ووقتی فروختید......
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postکم کم وقته اینه که آقا سعید گل ما هم تایپک بزنه.ماشالله به این همه پشتکار.گاهی وقتا من یادم میره تو تایپک جعفر جانم :)سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postاولا سهامدار یه درصدی قپیراتولیست وجودداره بهتره بیشتر دقت کنید ویکدونه نفروخته .......باتعدادسهم2967010
ثانیا برفرض هم که میفروخت به قول خودتون خریدار وحامی سهم بادهواست تکنیکالی وبنیادی. مهمه...
جندوقت پیش قشیر1200را تبلیغ کردی البته باحدضرر.....سهم اگه بد باشه حدضرر معنی نداره وحدضرر صرفا واسه کوتاه مدتیهاست...
الان میگید قندیها جایی ندارند تا فولاد350هست خب اون موقع که شما گفتید قشیر 1200خوبه و.....فولاد300بود اونجا میگفتید بهتر بود تتا ملت قشیر نخرند به جاش فولاد بخرند...الانم که در جایی گفتید غمارگ وغبشهر لیدرند....اگه به تکنیکال باشه غبشهر وغمارگ تکنیکالشون جالب نیست......
این فرد حقیقی همچنان با 2967005 سهم ، در لیست قپیرا مشخص است.
تا 10 میلیون سهم و یا به عبارتی 10 درصد قپیرا را خریدار است.آخرین ویرایش توسط ali2000؛ 2012/11/09, 20:39.
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postاولا سهامدار یه درصدی قپیراتولیست وجودداره بهتره بیشتر دقت کنید ویکدونه نفروخته .......باتعدادسهم2967010
از 2 شهریور تا الان کجایی پسر؟ از آخرین مطلبت توی تاپیک قپیرا توی 2 شهریور غیبت زد. یه خط هم از شما مطلب جایی ندیدم فکر کردم خدای ناکرده طوریتون شده. آخرین پستتون یادتونه:
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postواقعا از لحاظ بنیادی قندیهای بنیاد همه ارزنده هستند .قپیرا هم ارزنده هست حتی در قیمت1000تومان وهمچنین قشهد وقهکمت.ولی در مقوله تکنیکال به نظر میرسه شاخص گروهشون واکثرشون حتی قزوین وقصفها دارند واگرایی منفی نشون میدند (بهmacdتوجه کنید در تایم روزانه).من خودم موافق قندیها وبودم وهستم ولی بعضی از اساتید که میگند با توجه به تکنیکال خرید وفروش میکنیم وقتی که خود من میگفتم قصفها تا 2200خرید داره میگفتند قیمت پرش 2000تومان با پ بر ای متوسط بازار یعنی4 یا در روند شارپ صعودی قندیها میگفتند باید پی برای همسو با بازار بهشون داد خیلیها را از سود محروم کردندولی حالا که رفتند خودشون را تو قندیها خفه کردند پی برای هم بالاتر بردند ولی در مورد تکنیکالشون نظر نمیدند .درکل به نظرمن گروه صعودیه در میان مدت ولی کوتاه مدت به خاطر این واگراییها به نظر باید کمی تامل کرد به خصوص اینکه این گروه بتای منفی دارند وبعضی از سهمهای شاخص سازار بازار دارند در کوتاه مدت سیگنال خرید صادر میکنندمثل کگل وکچادو.........امیدوارم همگی در هرصنعتی بدون تعصب وبا توکل بر خدا سود کنیم.
ضمنا جهت اطلاع عرض کنم که دوستان قندی هاشونو در زمان مناسب رد کردن با اجازه ت (طبق نظر جناب پر ریسک)آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/09, 21:06.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
[quote=سعید پور احمدی;234256]یکی از سهم هایی که بسیار قدرتمند روند صعودی گرفته دوستان فولاد مبارکه است حد ضرر 311هدف 430 با شکست این نقطه هدف 573
فملی حد ضرر606 هدف 765
ذوب حد ضرر 252با عبور از 286 هدف 383
اگر تناسب قیمتی کنونی ذوب و فولاد را در نظر بگیریم - با توجه به کم ریسک بودن فولاد نسبت به ذوب اگه قرار باشه ذوب 383 تومان را ببیند - فولاد هم می تواند بالای 500 تومان را تاچ کند.
البته بدهی ارزی ذوب و مکلف شدنش از جانب بانک مرکزی برای تسویه به نرخ اتاق مبادلات ارزی - ریسک بالقوه ای برای شرکت می تواند باشد!!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام ستاره بورس عزیز اولاً سلام
از 2 شهریور تا الان کجایی پسر؟ از آخرین مطلبت توی تاپیک قپیرا توی 2 شهریور غیبت زد. یه خط هم از شما مطلب جایی ندیدم فکر کردم خدای ناکرده طوریتون شده. آخرین پستتون یادتونه:
حالا داداش گل بعد از این مدت می دونی داداش پرریسک چن تا پست زده؟ شما اون همه پست مفید رو ول کردی و چسبیدی به این یه دونه اشتباه؟ خودت بودی چن تا
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postخب اول ادم زنده وکیل وصی نمیخواد.درثانی من در همون پست هم که زحمت کشیدید آوردید بالا کجاش گفتم قندیها بدند .....از لحاظ بنیادی تایید کرده بودم فقط گفتم در تایم روزانه واگرای منفی دادند که اگر یه کم از تکنیکال بدونی میتونی بری ببینی اون زمان واگرایی دادند ولی با ید بدونی با چند تا مثبت مداوم وبلعکس واگرایی مثبت ومنفی از بین میرند.حالا من کجای مطلبم برا شما مشکل داره نمیدونم ...درضمن اگر اشتباهی کردم معذرت میخام ولازم بود شما همنون موقع هشدار میدادیدنمیخواست دنبال من بگردی یه پیغام خصوصی میدادی مخلصت هم بودم .من نمیدونم چرا این ملت نمیتوند یه آدمی را که دوستش دارند از انتقاد منطقی وسازنده به اون هم بدشون میاد واگرهم دشمن باشند با کسی به محاسن توجه ندارند یا صفرند یا صد....من هم خودم میدونم وگفتم آقای پرریسک تحلیلگرقابلی هستند....درضمن هرجا بدونم مطلبی که میزنم مفید هست میزنم در غیراینصورت نمیزنم الان هم که مطلبم مشکل داره ناظر محترم حذف کنند...امیدوارم همگی در هرصنعتی بدون تعصب وبا توکل بر خدا سود کنیم.زت زیاد
ان شا ا... ستاره ی پرفروغ بورس، چن وقت بعد پست بعدی رو می زنن؟
راستی امضامو عوض کردم، یه مبارک باشیدی چیزی بابت امضام نگفتیا.آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/09, 21:13.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postپسر گل ما هم چیزی نگفتیم که تعصبی برخورد کردی. دلیل غیبت طولانی تونو پرسیدیم. ولی خودمونیما امسال 13 تا پست زدی که 5 تاش توی 7 مرداد بوده. اون 5 تا پست رو کنار بزاریم 8 تا پست برای 8 ماه آمار خوبیه. البته یه پست هم در جواب من زدی می شه نه تا.
ان شا ا... ستاره ی پرفروغ بورس، چن وقت بعد پست بعدی رو می زنن؟آخرین ویرایش توسط ستاره بورس؛ 2012/11/09, 21:19.
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postمن ازشما معذرت میخام.بهتره بحث طولانی نشه دوستان آقای پرریسک نارحت و اذیت خواهندشد.یاحقدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
خبر اول رسانه ها و خبرگزاری های دنیا در امروز
دو جنگنده سوخو ایرانی، هواپیمای جاسوسی آمریکا را در خلیج فارس سرنگون کردن
The latest news and headlines from Yahoo News. Get breaking news stories and in-depth coverage with videos and photos.
آمریکا: جنگنده های ایران به پهپاد ما شلیک کردند/ به ایران هشدار می دهیم
جورج لیتل سخنگوی وزرات دفاع ایالات متحده آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت که دو جت سوخو-۲۵ نیروی هوایی ایران در تاریخ اول نوامبر در آبهای بینالمللی، هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را مورد حمله قرار دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postخبر اول رسانه ها و خبرگزاری های دنیا در امروز
دو جنگنده سوخو ایرانی، هواپیمای جاسوسی آمریکا را در خلیج فارس سرنگون کردن
The latest news and headlines from Yahoo News. Get breaking news stories and in-depth coverage with videos and photos.
آمریکا: جنگنده های ایران به پهپاد ما شلیک کردند/ به ایران هشدار می دهیم
جورج لیتل سخنگوی وزرات دفاع ایالات متحده آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت که دو جت سوخو-۲۵ نیروی هوایی ایران در تاریخ اول نوامبر در آبهای بینالمللی، هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را مورد حمله قرار دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
http://www.entekhab.ir/fa/news/83097
خبرگزاری فارس: وزیر دفاع خبر برخورد نیروهای مسلح با هواپیمای ناشناس در خلیج فارس را تایید کرد.
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
جناب ستاره بورس سلام
چند نکته را لازم دیدم متذکر بشم:
1- لحن سخن در شنونده یا خواننده تاثیر زیادی دارد.
2- همه دوستان اینجا با این نظر موافقند که سید جعفر ( پر ریسک ) هم انسانه و ممکنه اشتباه کنه ولی تحلیلهای ایشان اغلب درسته و منجر به سود دوستان شده و در کل برآیند تحلیل ایشان موفق و قابل قبوله.
3- حد ضرر در میان مدت هم وجود داره[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
نظر