چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
علت صف خرید امروز قندی ها تغییر نرخ ارز مرجع تا 10 روز آینده است
و صف فروش غذایی ها شایعه اعلام سود پایین سال مالی جدید
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postعلت صف خرید امروز قندی ها تغییر نرخ ارز مرجع تا 10 روز آینده است
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Post
اگه لینک به انجمن می دادی مشکل سایز نداشتی دوست عزیز
نظر
-
داستان شبریز چیه من درک نمیکنم شبندر صف خریده و شبریز که تکنیکالی اوضاش خوبه خریدار نداره اصن!! خداروشکر فروشنده ام نداره البته :دی کافیه یک صدمه از صفه شبندر بیاد سر وختش کافیه بره صف شدنش ....
جعفر جان ودی امرو رو +5 کلی صف هیدن داشت ! صف 2000تا بود بالای 1.5 میل خریدو فروش شد !!! O.o به نظرت با حجمه امروز تونسته ترند نزولیشو بشکنه ؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postتحلیل جالبی بود دوست عزیز و من هم واقعا دوست دارم اینی بشه که شما گفتی آخه خودمم غبشهر دارم ولی اگه به نمودار دقت کنی می شه سر و شونه ی سقف رو هم توی این نمودار دید که امیدوارم اینطور نشه وگرنه افت تا 1100-1200 محتمل خواهد بود
اگه لینک به انجمن می دادی مشکل سایز نداشتی دوست عزیز
[IMG][/IMG]
..........................
ممنون بابت راهنمایی
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postعلت صف خرید امروز قندی ها تغییر نرخ ارز مرجع تا 10 روز آینده است
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postداستان شبریز چیه من درک نمیکنم شبندر صف خریده و شبریز که تکنیکالی اوضاش خوبه خریدار نداره اصن!! خداروشکر فروشنده ام نداره البته :دی کافیه یک صدمه از صفه شبندر بیاد سر وختش کافیه بره صف شدنش ....
جعفر جان ودی امرو رو +5 کلی صف هیدن داشت ! صف 2000تا بود بالای 1.5 میل خریدو فروش شد !!! O.o به نظرت با حجمه امروز تونسته ترند نزولیشو بشکنه ؟
نظر
نظر