چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    مداران در قیمتهای بالاتر هم شما پرسیدی ...گفتم سعی کن دوری کنی ..بازم میخوای بری سراغ این سهم ..

من باشم رانفور رو انتخاب می کنم ..هم تکنیکال بهتر داره هم بنیادی بهتر ..از این گروه .

مردارن افت رو فعلا تا 120 می بینم تا بعد ..

شما درست می فرمایید
    یک کمی نسبت به مداران تعصب دارم!!!!
    عیب این سهم - داشتن سهامدار عمده حقوقی بسیار منفعلش است.
    به هر حال در صدد خرید در قیمت مناسب برای کاهش قیمت تمام شده هستم.
    البته شرکت های پیمانکاری با یک قرارداد خوب می تواند از زیان به سود برسند و....

ضمنا حتما تایید می فرمایید که یک سهم همواره خوب یا بد نیست و در شرایط و قیمت های مختلف می تواند جذاب برای خرید یا قابل فروش باشد.
    ممنون
    آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2012/11/12, 22:08.
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
      سلام وادب خدمت اعضاء تاپیک چی چرا؟منم 8 ماهی میشه که واردبورس شدم وبامعرفی یکی ازبستگان عضو این تاپیک شدم وامیدوارم که با تبادل اطلاعات ونظرات مفید همدیگه به سودآوری بیشتری دست پیدا کنیم.
      سلام. به شما خوش آمد می گم از طرف دوستان در تاپیک چی چرا . و به عنوان هدیه ی خوشامدگویی از شما دعوت می کنم از تاپیک " درس هایی از تاپیک چی ...چرا " که فوت های کوزه گری بورس به حساب میاد (نوشته های جناب پرریسک) بازدید و مطالب اون رو در خرید و فروش هاتون مد نظر قرار بدین.
      http://forums.boursy.com/showthread....9F%D8%9F%D8%9F
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• aniant
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 52

پر ریسک عزیز کفرا بررسی مکنی؟لطفا

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

سلام
          از بازار چه خبر؟
          گروه ساختموني كه دو هفته پيش استارتشو زده بود، اين هفته با بصورت جدي گام در مسير رشد گذاشت..... اين گروه تا 1.5 ماه آينده پرسروصدا تر از قبل خواهند شد. تاثير افزايش دلار با يك مقدار تاخير به اين گروه ارزنده در كف رسيد.....

با ورود تكادو به فرابورس، احتمالا 6 ماهه دوم شاهد رشد سهمهاي زير مجموعه اين گروه باشيم.
          كشرق هم در اين مورد در پيروي از كطبس شاهد رشد قيمتي خواهد شد. با پي بر اي كطبس بايد قيمت كشرق حدود 550 تومان باشد...
          صفهاي خريد رو براي كشرق و كطبس را مي بينيم!!! كشرق و كطبس هر دو چهار رقمي مي شوند، ولي يكي 1000 تومان يكي ديگر 2000 تومان!!!!

شنفت هم بست رفت واسه تعديل....احتمال داره بالاي 80 تومان سود اعلام كنه، و قيمتش تا آخر امسال به 800 الي 900 تومان برسد.

قيمت جهاني روي هم كه به 1900 دلار رسيد، گروه روي، گروه مولد دلار رو بايد در سبد گذاشت.....
          اهداف قيمتي هم اينجوري هستن:
          فاسيمين 1000 تومان
          كروي 420 تومان
          فسرب 400 تومان
          فرآور 1000 تومان

از گروه ساختموني جا نمونيد، حدود 50% توشون خوابيده......

پرسود باشيد
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            پگاه خراسان با یک تعدیل منفی سود از حدود 60 تومان به 45 تومان کاهش یافت ..سهمی که پشت سر هم مثبت میخورد ..

پگاه اصفهان سهمی که در 6 ماهه زیر 15 درصد از سود رو پوشش داده ..اونوقت هر روز مثبت میخوره وبازار به این سهم پی برای بالاتری داده نسبت به سهام روغنی که پشت سر هم تعدیل مثبت میدن ..

بارها گفتم بازم میگم از اشتباه بازار استفاده کنید ..

اگر سهام بنجلی واشغال دارید در شرایط جوگیری بازار این سهام رو رد کرده وسهام خوب رو جایگزین کنید ..خیلی ها صدرای 400 خریدن ..جو گیر شدن رفتن تو رویا والان اون رویاها بر باد رفت ..

همون زمان خیلی ها صدرا رو 400 فروختن جاش فولاد خریدن یک سهم اشغال رو به یک سهم عالی تبدیل کردن ..در بازار اونهایی موفق خواهند بود که جوگیر نشن وهر سهم اشغال ومزخرفی رو خرید نکنن ...بلکه سعی کنن سهام درپیت اگر دارن وبه اشتباه خرید کردن خیلی زود اون رو به سهام خوب تیدیل کنن...

تمام گزراش ها در کدال هست ..به راحیت میشه فهمید کدوم سهام مزخرف هست وکدوم خوب ...
            جعفر جان خدا قوت. کارت خیلی خیلی درسته رفیق! خداوند به زندگیت آرامش و برکت بده ان شاا...
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• kiana
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 93

در اصل توسط balai پست شده است View Post
              جعفر خان من چند بار در مورد سدور با توجه به افت اخیر راهنمایی خواستم اما راهنمایی نفرمودید
              ..ممنون
              با اجازه ازآقای پرریسک :balai دوست گرامی سیمانیها وبه خصوص سدور راه خودشونو میرن ومشکل خاصی هم نیست ولی چون بعداز گرفتن افزایش نرخ روند صعودی زیادی داشتن میشه گفت درفازاستراحت واصلاح کوتاه مدت قرار دارن که با توجه به اینکه سدور در ماه گذشته رشدی نکرده وازگروه جامونده ازفردا روندصعودیش شروع میشه وکل گروه نیز فقط بالیدری ساروووووووم بالا میان ودرنتیجه برای همراهی با سدور تردیدنداشته باشید.

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
                با اجازه ازآقای پرریسک :balai دوست گرامی سیمانیها وبه خصوص سدور راه خودشونو میرن ومشکل خاصی هم نیست ولی چون بعداز گرفتن افزایش نرخ روند صعودی زیادی داشتن میشه گفت درفازاستراحت واصلاح کوتاه مدت قرار دارن که با توجه به اینکه سدور در ماه گذشته رشدی نکرده وازگروه جامونده ازفردا روندصعودیش شروع میشه وکل گروه نیز فقط بالیدری ساروووووووم بالا میان ودرنتیجه برای همراهی با سدور تردیدنداشته باشید.
                با سلام
                دوست عزیز سهام گروه سیمان بعد از افزایش نرخ و به همان اندازه افزایش قیمتی در ماه های قبل رشد آنچنانی تا آخر سال نخواهند داشت چه برسد به اینکه با لیدری ساروم بخواهند حرکت کنند
                از الان سهام این گروه به دید مجمع , خرید بعد از سال مالی نزدیک های مجمع , شرکت در مجمع , دریافت سود نقدی بالا , افزایش قیمت سهام بلافاصله بعد مجمع و... حدود 30 درصد در عرض دو سه ماه
                الان برای خرید خیلی زود است و خواب سرمایه ( فاز استراحت تا اردی بهشت ماه - خواب زمستانی )
                موفق باشید

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                  جناب پر ریسک شما که به مسائل بنیادی سهام های بازار اشراف دارید سهم ثاخت را یه بررسی بفرماید و اطلاع رسانی فرمایید
                  تکنیکال سهم نوید یک بازده 300 درصدی را میدهد

لینک تصویر
                  300% اسی جان ؟؟ امروز بیه ساختمونیا خیلی عجیب غریب داشت معامله میشد که:دی اوضا بنیادیش که جای این رشدو داره به نظرم ینی میشه یه وساخته دیگه تو ثاخت دید!؟
                  خب ساختمونیا عجیب مثبت معامله شدن امروز ولی فک میکنم هنوز باید وایسیم ببنیم تثبیت میشه این روند یا مث سری قبل فقط دوروز دووم میاره، نظره جعفر خان چیه ؟

ودی امروز بالای 1.5 میل صفه هیدن رو +5 داشت نفمیدم قضیش چیه ولی چیزی که به ذهنه من میرسه اینه که داشتن کد به کد میکردن اگه این باشه که ملوم میشه خبرای خوبی تو راهه که حاضرن به این شکل به کسایی که از سهم عقب موندن سهم برسونن!

بچه ها کهرامم حواستون باشه کیوان قبلا پیشنهادشو داد داره را میفته امرو فرصتم داد اوضا تکنیکالیش رو به راهه :دی دلیران پارسم توش هس البته فعال نیس انگار ولی حس میکنم اهداف بالایی داره تا ببینیم نظره جعفره عزیز چیه ...

پکویر فردا زیر نظره میخواد 225 اُ رد کنه البته باید وایسیم تثبیت شه جعفر جانم قبلا گف اگه تثبیت شه بالا 225 یه رشده 20-30% رو حداقل داره :)

اخرم دیدین چی شد :((( این همه شبریز شبریز کردم به خودم نرسید یکم تعلل کردم حواسم پرت شد از دستم پرید صفشو دیدم داشتم خودزنی میکردم دیگه =))
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• kiana
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 93

مرد جوانی از سقراط پرسید راز موفقیت چیست؟ سقراط به او گفت: "فردا به کنار نهر آب بیا تا راز موفقیت را به تو بگویم." صبح فردا مرد جوان مشتاقانه به کنار رود رفت.

سقراط از او خواست که دنبالش به راه بیفتد. جوان با او به راه افتاد. به لبه رود رسیدند و به آب زدند و آنقدر پیش رفتند تا آب به زیر چانه آنها رسید. ناگهان سقراط مرد جوان را گرفت و زیر آب فرو برد.

جوان نومیدانه تلاش کرد خود را رها کند، امّا سقراط آنقدر قوی بود که او را نگه دارد. مرد جوان آنقدر زیر آب ماند که رنگش به کبودی گرایید و بالاخره توانست خود را خلاصی بخشد.

همین که به روی آب آمد، اولین کاری که کرد آن بود که نفسی بس عمیق کشید و هوا را به اعماق ریهاش فرو فرستاد. سقراط از او پرسید "زیر آب چه چیز را بیش از همه مشتاق بودی؟" گفت، "هوا." سقراط گفت: "هر زمان که به همین میزان که اشتیاق هوا را داشتی موفقیت را مشتاق بودی، تلاش خواهی کرد که آن را به دست بیاوری؛ موفقیت راز دیگری ندارد".

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام
                      تحلیلی کوتاه بر بازار سهام
                      گروه ساختمان :
                      همانگونه که در هفته گذشته گفته شد سهام این گروه شامل ثتران , ثباغ , ثشرق , ثاخت و آ س پ مفت هستند به نظر می رسد با توجه به گزارش های 12 ماهه , پوشش مناسب , نزدیکی مجمع , تعدیل مثبت عایدی 92 محرک های خوبی برای حرکت این گروه خواهد بود.

گروه پالایشگاه :

به نظر می رسد این گروه با توجه اخبار منتشره مبنی بر احتمال نرخ گذاری قیمت خوراک به زودی جای گروه پترو گرفته و باسرعت بیشتری حرکت نمایند نگاهی کوتاه به صورت های مالی شرکت های این گروه نشان می دهد تغییر حتی یک درصد افزایش فروش به علت افزایش قیمت خوراک تاثیری بسیار شگرف در افزایش eps این گروه خواهد گذاشت چه برس به افزایش چند درصدی

گروه فلزات و معادن:

با توجه به کاهش قیمت فروش محصولات در بورس کالا تحت تاثیر بار روانی این مسئله قرار دارند که این فرصت خرید بسیار مناسب را در سهام برتر این گروه شامل فولاد , فملی , فاسمین , ومعادن و ... فراهم می آورد به دلیل اینکه بودجه این شرکت ها بسیار پایین تر از قیمت فروش بورس کالا می باشد.

گروه غذائی :
                      به نظر می رسد برخی از نمادهای این گروه شامل غپینو , غمارگ , غپاک , غبشهر و... به دست برخی افرادسود جو و فرصت طلب افتاده و زیان سنگینی را به سهامداران خرد وارد می نمایند مسئله ای که الان در مورد غپاک اتفاق می افتد سهم با کاهش eps , وزیان سال گذشته ترمز بریده افرادی که دنبال این سهم هستند همانند غپینو به ته دره سقوط خواهند کرد.

گروه سیمانی :
                      به جزء چند نماد بقیه گروه با توجه به نزدیکی زمستان , احتمالا" به خواب زمستانی خواهند رفت [/COLOR]

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        با سلام
                        تحلیلی کوتاه بر بازار سهام
                        گروه ساختمان :
                        همانگونه که در هفته گذشته گفته شد سهام این گروه شامل ثتران , ثباغ , ثشرق , ثاخت و آ س پ مفت هستند به نظر می رسد با توجه به گزارش های 12 ماهه , پوشش مناسب , نزدیکی مجمع , تعدیل مثبت عایدی 92 محرک های خوبی برای حرکت این گروه خواهد بود.

گروه پالایشگاه :

به نظر می رسد این گروه با توجه اخبار منتشره مبنی بر احتمال نرخ گذاری قیمت خوراک به زودی جای گروه پترو گرفته و باسرعت بیشتری حرکت نمایند نگاهی کوتاه به صورت های مالی شرکت های این گروه نشان می دهد تغییر حتی یک درصد افزایش فروش به علت افزایش قیمت خوراک تاثیری بسیار شگرف در افزایش eps این گروه خواهد گذاشت چه برس به افزایش چند درصدی

گروه فلزات و معادن:

با توجه به کاهش قیمت فروش محصولات در بورس کالا تحت تاثیر بار روانی این مسئله قرار دارند که این فرصت خرید بسیار مناسب را در سهام برتر این گروه شامل فولاد , فملی , فاسمین , ومعادن و ... فراهم می آورد به دلیل اینکه بودجه این شرکت ها بسیار پایین تر از قیمت فروش بورس کالا می باشد.

گروه غذائی :
                        به نظر می رسد برخی از نمادهای این گروه شامل غپینو , غمارگ , غپاک , غبشهر و... به دست برخی افرادسود جو و فرصت طلب افتاده و زیان سنگینی را به سهامداران خرد وارد می نمایند مسئله ای که الان در مورد غپاک اتفاق می افتد سهم با کاهش eps , وزیان سال گذشته ترمز بریده افرادی که دنبال این سهم هستند همانند غپینو به ته دره سقوط خواهند کرد.

گروه سیمانی :
                        به جزء چند نماد بقیه گروه با توجه به نزدیکی زمستان , احتمالا" به خواب زمستانی خواهند رفت [/COLOR]
                        دوست گرامی شما با این دید چرا وارد بورس شدی و چرا اینجا مطلب میزنی ؟.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                          دوست گرامی شما با این دید چرا وارد بورس شدی و چرا اینجا مطلب میزنی ؟.
                          دوست عزیز
                          منظورتان را نمی فهم کدام دید مگر چه گفتم اینقدر به شما برخورده -مگر مخاطب من شما هستی ؟
                          من فقط از این تاپیک استفاده می کنم و از اطلاعات آن استفاده می کنم و اگر اطلاعاتی داشته باشم در اختیار دوستان قرار می دهم
                          مگر اختیار ورود و خروج افراد در بورس در سایت ها , در تاپیک ها دست شماست ؟
                          دید من به شما چه ربطی داره ؟
                          سهام من جزء بهترین سهام بازار هستند در بهترین قیمت خرید وبازادهی بالا - من سهام را مفت می خرم از افراد ی مثل شما ؟
                          من وقت جوابگوئی شما را ندارم تمام

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 463

دوست عزیز
                            منظورتان را نمی فهم کدام دید مگر چه گفتم اینقدر به شما برخورده -مگر مخاطب من شما هستی ؟
                            من فقط از این تاپیک استفاده می کنم و از اطلاعات آن استفاده می کنم و اگر اطلاعاتی داشته باشم در اختیار دوستان قرار می دهم
                            مگر اختیار ورود و خروج افراد در بورس در سایت ها , در تاپیک ها دست شماست ؟
                            دید من به شما چه ربطی داره ؟
                            سهام من جزء بهترین سهام بازار هستند در بهترین قیمت خرید وبازادهی بالا - من سهام را مفت می خرم از افراد ی مثل شما ؟
                            من وقت جوابگوئی شما را ندارم تمام
                            خواب دیدی خیر باشه من سهم مفت به کسی نمیفروشم .

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

قیمت جهانی روی همچنان رو به بالا هستن..... باید ببینیم گروه روی فردا چه جوری معامله میشن.....
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• kiana
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 93

با سلام
                                دوست عزیز سهام گروه سیمان بعد از افزایش نرخ و به همان اندازه افزایش قیمتی در ماه های قبل رشد آنچنانی تا آخر سال نخواهند داشت چه برسد به اینکه با لیدری ساروم بخواهند حرکت کنند
                                از الان سهام این گروه به دید مجمع , خرید بعد از سال مالی نزدیک های مجمع , شرکت در مجمع , دریافت سود نقدی بالا , افزایش قیمت سهام بلافاصله بعد مجمع و... حدود 30 درصد در عرض دو سه ماه
                                الان برای خرید خیلی زود است و خواب سرمایه ( فاز استراحت تا اردی بهشت ماه - خواب زمستانی )
                                موفق باشید
                                سلام دوست گرامی:درسته سیمانیها توزمستون فروششون کم میشه ولی باصادرات بیشتر جبران میشه ....سیمانیها پس ازمجامع وتقسیم سود پی به ای پایینی میگیرن که الانم ارزش سهامشون تو بازار پایینه وصعودشون حتمیه......منم تو پستم گفتم که گروه توفاز استراحت واصلاح کوتاه مدته ولی سدور ازرشدگروه جامونده وازفردا صعودش شروع میشه.......گزارشات سیمانیها خوب بوده وسغرب وسفارسم هم باید درموردبدهی ارزیشون شفاف سازی کنن که اون هم با صادرت خوبشون تاثیری در روندسوددهی شرکت ندارد.جو حاکم برگروه کلا خوبه وبیانیه شبانه ای مختص این گروه منتشر نشده..... تشکر ازتوجه شما

نظر

در حال کار...
                                X