کرماشا رو در یابیید!فشار خرید خیلی زیاد شده،بد جوری بوی شروع رالی رو میده...
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
دارن پدر قندی ها رو درمیارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط kiana پست شده است View Postبا اجازه ازآقای پرریسک :balai دوست گرامی سیمانیها وبه خصوص سدور راه خودشونو میرن ومشکل خاصی هم نیست ولی چون بعداز گرفتن افزایش نرخ روند صعودی زیادی داشتن میشه گفت درفازاستراحت واصلاح کوتاه مدت قرار دارن که با توجه به اینکه سدور در ماه گذشته رشدی نکرده وازگروه جامونده ازفردا روندصعودیش شروع میشه وکل گروه نیز فقط بالیدری ساروووووووم بالا میان ودرنتیجه برای همراهی با سدور تردیدنداشته باشید.فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
نظر
-
-
بورس بی صاحاب از این بهتر نمیشه اصلا" بخدا اشتباه کردیم وقتمون،پولمون،اعصابمون،فرصتهای طلایی همه چی تو این آشغالدونی از دست رفت.
فردا هم پول لازم شدم باید با ضرر کامل بدم بره ایشالا اون نامردایی که با بورس این کثافتکاریها رو در میارن روز خوش نبینن اول حلقشون گیر کنه..[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
کرماشاهامو پس گرفتم. خدا رو شکر. بنده ی خدا کرماشا داره داد می زنه من می خوام پرواز کنم. مگه کسی گوش می کنه؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
گروه قند فعلا 50 درصد منفی شد ..در صف خرید هشدار دادم ..تازه این اول کار هست ..
بازار هم بارها گفتیم روند صعودی هست ..ذوب بالای 280 دوام اورد هدف بعدی 380 ..
شبندر بالای 270 دوارم اورد هدف بعدی بالای 350 ..
کرمانشاه هم بالای 680 دوام اورده ..فاسمین هم کافیه بره بالای 660 ..
پس می بیندی بازار همچنان صعودی هست ..
در مورد دو سهم غمارگ وغبشهر هم هر 10 درصد یک پله بخرید که بازدهی 50 تا 100 درصد در انتظار هست ...هیچ سهیم بازدهی این دو تا رو نخواهد داد .....
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postبورس بی صاحاب از این بهتر نمیشه اصلا" بخدا اشتباه کردیم وقتمون،پولمون،اعصابمون،فرصتهای طلایی همه چی تو این آشغالدونی از دست رفت.
فردا هم پول لازم شدم باید با ضرر کامل بدم بره ایشالا اون نامردایی که با بورس این کثافتکاریها رو در میارن روز خوش نبینن اول حلقشون گیر کنه..
سهمها عالی دارن کار می کنن ..شما نگران چه هستی ..
سبد تشکیل بده درصد رو رعایت کن ..حد ضرر بزار ..سهام خوب بخر ..
ذوب از 130 داره میشه 300...سکه همچین بازدهی داده یا دلار ..
شپترو زیر 500 با سود مجمع الان بالای 1000 هست ..بازدهی از این بیشتر
کاذر 100 تومنی شده 150 اونم در کمتر از یک ماه ..
دوستان چند درصد بازدهی دنبالش هستن ؟؟؟؟
اگر بدون استراتژی وبا هیجان خرید فروش کنی بله ضرر خواهی کرد ..
الان غمارگ وغبشهر به خدا از منفی اینها بنده بسیار خوشحال میشم ..اول بنیاید ایمان دارم بهشون ..تکنیکاللی هنوزم روند صعود دارن ..به صورت پله ای خرید می کنم ..ببینم تا کجا میخواد بیاد ..
دو روز قبل شفارس خریدار نداشت الان فقط حجم مبنا ...سفته بازیه؟؟؟نه به خدا ...سهم بالای 130 سود داره حداقل ..گزارش هم در کدال هست ..چرا باید رو 350 فروخت این طلا رو ..
فاسمکین 200 سود داره ...پی بریا 5 میشه 1000...رو 650 مفته بخرید ..دیگه سهام از این بهتر ..کرمانشاه 200 تا300 سود داره بخرید ..دنبال چه سهیم هستید ..
نظر
نظر