کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست گرامی avin من خودمو حتی شاگرد خوبی هم ندونستم ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان روند معاملات که روشنه این بازیها هم علنن همه میدونن کاروسپههستو هیچ نقطه مبهمی هم نیست اونا هم پله ای خریداشونو انجام میدن و دونستن این مسئله هم که استادی نمیخواد .دیدید که این سهم ارزندرو به هر جایی که خواستن رسوندن.ولی من خبریو که داشتم خواستم دوستان هم بدونن چه بسا که خودمم دو روز پیش میخواستم خریدمو انجام بدم .ولی بادونستن این خبر دوشنبه ok میکنم. سه روز پیش هم دوستانی سهم سدورشونو میخواستن بفروشن که بهشون گفتم که ازفردا سدور صعودی میشه. تو بازاربورس داشتن اخباررانتی همیشه موثراستوچه بهترکه تو این تاپیک ضررها کمتربشه وهمه به سودبیشتر برسند.کسی که غبشهرو 3 روزپیش میفروخت و شنبه دوباره وارد میشد بهترنبوداین خودش یه فرصته که احتمالا شما استفاده نکردیدو ناراحتید. تشکر ازتوجه شما درضمن بابت اینکه شما میگید تو قیمت پایینتر کوفروشنده باید بگم که همه میتونیم از صف فروش وسپه خریدمونو انجام بدیمو حالشو ببریم.
آقا فقط تصور کنین این سپه بخواد کل 11میلیون سهمشو تو غبشهر همینجوری عرضه کنه
پی بر ای سهم میشه 0.00001 :d
دیگه باید بیاین زندان ملاقات من با این ضرر سنگین :d
1 تجربه
سهم خوب رو نفروشید حداقل 1 سال نگه دارید
سهمهایی که فروختم
ذوب 180
شبندر 190
سیمان بهبهان 1990 که الان 2200 گیر نمیاد البته 1250 خریده بودم بقیه روو هم سود کرده بودم اما امان از عجولی
دوست گرامی
خبر رانتی فقط مورد سدرود است یا کل سیمانیا
من ساروم دارم
چیکارش کنم کلافم کرده؟
سلام دوست گرامی سیمانیها چون افزایش نرخ گرفتن و رشد خوبی کردن توفاز استراحت ویه مختصر اصلاح هستند.ساروم سدور سغرب سیلام سخاش توسیمانیها بهترینن.سدور چون ازگروه جامونده بود روندصعودش شروع شده چون فروشنده پایینی نداره واین چندتا هم که گفتم روندصعودیشون از اواسط هفته دیگه شروع میشه نگران نباشید.سیمانیها چون از اواسط پاییز باسردی هوا فروش داخلیشون کم میشهولی این چند شرکت کهنام بردم با افزایش بیشترصادراتدرپاییزوزمستون حتی به سودآوری بیشتر دست پیدا میکنند.
غبشهر رفتیم برای 1000
حالا حساب کنید چند تا پله باید بخریم!!
اگر از 1600 اولین خرید شما باشه ..هر 10 درصد خرید تا 1000 میشه 3 تا پله خرید ...
معنی خرید پله ای رو امیدورام دوستان متوجه باشن ..هر 10 تومن نگفتیم بخرید هر 10 درصد گفتیم بخرید ؟؟؟؟به همین راحتی ..
در ضمن وسپه یکباره اومد وسط ..ولی باز هم همه چی سر جاش هست وسرسوزنی از تارگت وتحلیل ها عقب ننشتسم ..بلکه از رالی سهام دیگر حالشو می بریم واین سهم رو به صورت پله ای خرید می کنم ..
فعلا برید با ذوب شبندر ووملت خوش باشید ..شفارس هم امروز فرصت خرید داد با هدف 500 ..گفته بودیم فرصت داد حتما بخرید ..
1 تجربه
سهم خوب رو نفروشید حداقل 1 سال نگه دارید
سهمهایی که فروختم
ذوب 180
شبندر 190
سیمان بهبهان 1990 که الان 2200 گیر نمیاد البته 1250 خریده بودم بقیه روو هم سود کرده بودم اما امان از عجولی
تجربه..
سهم خوب رو در قیمت خوب بخرید ودر قیمت خوب بفروشید ومجدد در قیمت خوب بخرید ..
چون دوستان اکثرا دید کوتاه مدت دارن وقتی سهم خوب رو در قیمت خوب نمیفروشن بعد مدتی خسته شده در قیمت مفت میفروشن وقتی فروختن سهم خوب میاد بالا ..
ذوب سهم خوبی هست ومقاومت رو به خوبی شکست ..بار ها گفتیم بالای 280 بمونه میره برا 400..
شبندر هم بالیا 270 گفته شد بمونه میره برا بالای 350 ..
متاسفانه من با توصیه دوستان در قیمتهای بالا خرید داشتم.
هرچه هم میامد پایین یه کمی اضاف کردم که میانگین بیارم پایین .
حالا هم که فلوس باقی نمانده>:d<
به نظر شما هنوز نگهش دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به توصیه دوستان خرید کردی ..به توصیه دوستان که شما موجودی کم داشتی خارج می شدی وخرید پله ای نمی کردی..
شما مگر مشاهده نکردی گفتیم غمارگ زیر 398 بیاد تا زیر 350 میره ..خوب خرج می شدی اگر فولس نداری ..در ضمن چه زود شما خریدهات تکیمل شد .گفتیم هر 10 درصد افت ..غمارگ از 390 شده 360 فعلا 10 درصد افت شده ؟؟؟
غبشهر هم گفتیم زیر 1470 بیاد تا 1350 هم ممکنه ببینه ..خوب این وسط دیگه علم غیب نداشتم یک حقوقی با 12 میل سهم میاد در صف فروش میفروشه .
نظر