سلام جعفر جان شب خوش، ورود به حفاری را صلاح می دونی؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
برام قابل قبول نیست شسینا بره بالای 500 وشدوص بره بره برای هدف های بالای 700 وشفارس با بالای 150 انابهش وسود امسال بالای 120 این قیمتها باشه ...
ببینم چه می کنه مقاومت شکسته پول بک هم کرد پرچم هم زد وقت حرکت رسیده برا هدف بالای 500..حقوقی هم تمام شده براش بالای 400 هست ..حد ضرر 380 ..
نظر
-
دوستان عزيزي كه حالا به هر دليلي از بازار نتونستن كسب سود كنند، اگر قصد سودسازي و جبران ضررهايشان و يا سودسازي بيشتر رو دارن، از گروه روي غافل نباشن..... بازار در اصلاح با اينكه بعيد ميدونم صفهاي خريد گروه روي كاسته شود؛ اما مي شود سهام رو به سبد اضافه كرد....
كروي و كالسيمين و فرآوري هم فرق ندارد، انتخاب با خودتان ....
اما مي توان بين 10 الي 50% در اين قيمتها ازشون سود گرفت.....
استارت خودشون رو براي گزارشهاي 9 ماهه شروع كردن .....
خيلي هم سهم جمع كردن اما در روند مثبت هم سهام بيشتري جمع خواهند كرد.....
دوستان از اين فرصت كمال استفاده كنيد.....
از سودتان كمك به نيازمندان فراموش نشود....
پرسود باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبرا بار چندم از گروه پترو کرمانشاه ابادان ومارون پیشنهاد میشه ..
در ضمن مارون اومد در صدر لیست خرید گروه پترو با هدف بالای 2500 وحتی 3000..کاملا بنیادی...
پوزش که برای چهارمین بار می پرسم
نظرتان راجع به پارسان؟
اهداف و مقاومتها
با سپاسسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postبا سلام . جعفر خان لطف یکنید یه نگاه دوباره به غچین میندازید میخوام نظرتون رو در موردش بدونم . با تشکر ...
انتظار سود 80 دارم واز نظرم سهم به هدف قیمت که در 320 معرفی کردم وگفتیم بالای 400 رسید واز اینجا به بعد به جو بازار بستگی داره رشدش ..یا اینکه حامی وارد بشه قصد بالا بردن داشته باشه قیمت به نظرم پر شده دیگه ..
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدرود بر شما
نظرتان راجع به پارسان؟
اهداف و مقاومتها
با سپاس
با سود مجمع به نظرم 1100 رویت بشه ...رالی اصلی سهم طی شده ولی با این همه سهم خوبی هست یادش به خیر زیر 600 میفروختن سهم رو ..اونم با 200 تومن سود..بازار ایران هر اتفاقی توش رخ میده..
نظر
-
با سلام و احترام خدمت جناب آقای جعفر عزیز و دوست داشتنی و تشکر بی پایان از زحمات بی دریغ جنابعالی
نظرتون رو در خصوص کشرق می خواستم بدونم.
پیشاپیش از وقتی که در این خصوص می گذارید سپاسگزارم.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدرود بر شما
نظرتان راجع به پارسان؟
اهداف و مقاومتها
با سپاس
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام خدمت جناب آقای جعفر عزیز و دوست داشتنی و تشکر بی پایان از زحمات بی دریغ جنابعالی
نظرتون رو در خصوص کشرق می خواستم بدونم.
پیشاپیش از وقتی که در این خصوص می گذارید سپاسگزارم.
بابک جان به گزارش نگهی کردم چیز خاصی ندیدم مگر اینکه خبر خاصی توش باشه ..نمی دانم پروژه ای طرحی وچیزی...
وگرنه شرکت 45 اول سال سود گفته اونم تازه تعدیل منفی داده کرده 43 .
اونم سه ماهه اول باز خوب کار کرده بود 17 پوشش داده ولی 6 ماهه وسه ماهه دوم فقط 6 تومن پوشش داده ودر 6 ماهه 23 تومن از 43 رو پوشش داده ..
سهم با سود 43 وقیمت بالای 300 تومن ..اونم دلیلی برا سوداوری واحتمال تعدیل در گزارشها بعد من ندیدم تا این قیمت بالای 300 برام قبال توجیه باشه ..
من ارزش خرید نمی بینم این سهم ...البته این نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..تکینکالی هم نمیشه نظر خاصی داد..
نظر
نظر