کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه حجمي داره ميزنه اين شفارس؟يعني اون سهامدار حقيقي داره ميخره يا ميفروشه؟
کاری به این چیزاش نداشته باش عزیزم
پرریسک بارها گفته اگه سهمی در روند صعود دارید که تو قیمتی حجم بالا خورد ولی باز تا قبل ساعت ۱۰ صف خرید شد یعنی روند صعود قویه و نگهدار سهمتو
پس بی خیال این حرفا فعلا حالشو ببر از صعود تا بعدا
پ.ن : سهم با ای پی اس ۱۳۰تومن امسال رو میخوای زیر ۴۰۰ بفروشی ؟؟؟
گفته بودم شبریز بیفته تو صعود با کره بالا میره ها
از الان دارم به گره بعدی فکر میکنم با این جو پالایشی و خبرهای خوب در راه برای کروه
۳شنبه گره اولشه
بنظرم باز از ۴شنبه حجم نخوره تا گره بعدی
خودم یافتم احتمالا پژو فرانسه قراره دوباره با ایران ارتباط برقرار کنه......
نظر اساتید چیه؟
خودروایها همیشه همینطور بودن
همیشه با استفاده از یه خبر سهامدارارو گول میزنن و صف خرید تشکیل میدن تا سهامشون رو بهشون بندازن بعد از 2-3 روز دوباره صف فروش و منفی خوردن های همیشگی
به گزارش خبرگزاری فارس «توانا» هماکنون قیمت ارز در بازار غیر رسمی به روند نزولی خود ادامه میدهد بر این اساس قیمت دلار در بازار 2900 تومان تعیین شده و به نظر میرسد، باز هم این روند ادامه یابد.همچنین قیمت یورو با 30 تومان کاهش قیمت نسبت به 3 ساعت گذشته به 3720 تومان رسیده است. به گزارش فارس، قیمت سکه طرح جدید یک میلیون و 147 هزار تومان رسیده که 14 هزار تومان کاهش نشان میدهد و طرح قدیم هم با همین میزان افت قیمت یک میلیون و 146 هزار تومان درج قیمت شده است.نیم سکه با 10هزارتومان کاهش 575 هزار تومان، ربع سکه 288 هزار و 500 تومان و سکه یک گرمی 168 هزار تومان تعیین قیمت شد که 4 هزار تومان کاهش داشته است."
خودروایها همیشه همینطور بودن
همیشه با استفاده از یه خبر سهامدارارو گول میزنن و صف خرید تشکیل میدن تا سهامشون رو بهشون بندازن بعد از 2-3 روز دوباره صف فروش و منفی خوردن های همیشگی
خودم یافتم احتمالا پژو فرانسه قراره دوباره با ایران ارتباط برقرار کنه......
نظر اساتید چیه؟
با توجه به وضعیت اقتصاد فرانسه احتمال بازگشت پژو هست اما باید دید با وجود تحریمها دامنه همکاریش با خودرو ساز داخلی چه اندازه است فکر نکنم در کوتاه مدت تاثیر مثبت چندانی روی سهام ایران خودرو داشته باشه
[B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]
نظر