دوستان وبشهر به قیمت جذابی رسیده برای خرید مناسب میباشد .
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
دوستان سلام
كمرجان
به نظرم خيلي زودتر از اون چيزي كه فكرش رو بكنيم، قيمت 1000 تومان رو پشت سر خواهيم گذاشت.
تقسيم سود 100 توماني، اعلام سود 160 تا 250 توماني براي سال بعد و همچنين معامله بلوك مديريتي شركت مي تونه اين پروسه رو هر چي زودتر به سرانجام برسونه....
كشرق
در صدر معاملات گرفتن، احتمال باعث استقبال از سهم خواهد شد.
سهام گروه روي
گروه زيباي خفته
سهم طلايي اصلي:
گلوكوزان (غگل)
پرسود باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
دوستان شاخص رو بايد 60 هزار متعادل بشه، با اين اوصاف داخلي و خارجي هنوز همچون دو ماه پيش رشد شاخص رو ادامه دار و واقعي مي دونم.
حجم معاملات رو خودتون نگاه كنيد.
اين حجم وارد نميشه واسه نوسان.....
موفق باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
سلام دوستان . سبد من اينه : 40% شبندر ، 30% خودرو ، 20% لابسا ، 10% نقد
من ذوب رو فروختم رفت ، بياد بالاي 320 دوباره ميگيرم چون اونوقت تا 400 ميره. احتمال داره ذوب فعلا يكي دو هفته درجا بزنه و با مقاومت 306 دست به گريبان شه .
بچه ها داره بازار ميره به سمت خودرو و تجهيزاتي ها . اين داستان يحتمل يك ماه ادامه داره.
تو تجهيزاتي ها لابسا و تپمپي بنظرم خوبن . تو خودرويي ها هم فقط ايران خودرو ( يعني نماد "خودرو" ) .
خودرو اگه 130 رو رد كنه هدفش 160 ميشه . به من گفتن از 180 هم ممكنه بالاتر بره
اما اگه واردش شديد فعلا هدفتون 160 باشه ، گاماس گاماس خريد و فروش كنيد . يه دفه هول بازي در نياريد.
ذوب رو هم وقتي رفت بالاي 320 بگيريد ، 390 ازش پياده شيد . شبندر هم احتمالا يه كله تا 400 بره .
شب خوش.
نظر
-
در اصل توسط majid abd پست شده است View Postگزارش پتایر امروزروی کدال اومد پتایرخریددوده را درشش ماهه دوم 3300 درنظرگرفته که با این نرخ سودسال بعد شدوص رویایی میشود.منتظر گزارشات پسهندهم هستیم درضمن شدوص یکی از سهامدارای شکربن هم است که شکربن مالک 40%پسهند میباشدودرحال حاضربابت تعدیل بالای پسهندبابت فروش زمینش نمادش متوقف است وسود خوبی هم نصیب شدوص میشود. الان شدوص وشکربن صنایع لاستیکی بخصوص پسهند پیرو همدیگه شدن وسودآوری آنها مشترک شده
نظر
-
گروه کاشی و سرامیک در روند صعودی قرار گرفته است
معدنی بخصوص کشرق را امروز رصد کنید احتمالا جمع شود......
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postجناب پر ریسک با سلام
بین خرید شدوص و فایرا مردد هستم.
کدوم رو به دید حداقل دو ماهه با بیشترین بازدهی پیشنهاد می دید؟
قبلا از راهنماییتون ممنون
نظر
-
سلام دوستان
صبح بخیر
نظرتون در مورد گزارش شمواد چیه؟ ;)
ممنون
نظر
-
در اصل توسط مسعود پست شده است View Postسلام دوستان
صبح بخیر
نظرتون در مورد گزارش شمواد چیه؟ ;)
ممنون
عالی عالی عالی بود ..
خدا رو شکر باز هم خداوند ما رو شرمنده عزیزی نکرد ...این سم چقدر روش تعصب داشتیم ولی خوب بی دلیل نبود ..مبارک سهامدارهاش باشه ...سود 50 تومنی ارزش این همه صبر رو داشت ..
منتظر کولاک بقیه سهام در لیست این تاپیک باشید ..
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز نظرتون در مورد نظر آقای نادر علی در مورد مپنا چیست ؟ خوشحال میشم بدونم ممنون
مپنا روزی که بالای 166رفت گفتیم روند صعود گرفته با تارگت 200 تومن ..حوصله ندارم پست رو بالا بیارم ولی دقیقی یادمه گفته شد بالای 166 با هدف 200 فعلا اونم فقط تکنیکالی ..فعلا که داره درست پیش میره ...آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/11/28, 08:57.
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postجناب پر ریسک با سلام
بین خرید شدوص و فایرا مردد هستم.
کدوم رو به دید حداقل دو ماهه با بیشترین بازدهی پیشنهاد می دید؟
قبلا از راهنماییتون ممنون
هر دو سهم خوب هستن وهر دو سهم جای رشد بسزا خوبی دارن ولی خودم از نظرم شدوص رشدش در قیاس با سوداوریش کمتر بوده ودر ضمن فایرا افزایش سیرمیاه هم داده وممکنه بعد اومدن سهام افزایش سرمایه در راه رشد به مشکل بخوره ولی گفتم شدوص کف سودش 100 هست وپی برای 4 میشه 400 یعنی هیچ حبای سهم نداره وبرا سال بعد هم انتظار سودهای بالیا 150 دارم ..گزارش هم در کداال..
می توانید از هر دو به نسبت مساوی هم بخرید ..
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز با توجه به رشد قیمت جهانی چرا گروه روی حرکت نمیکنه ؟ با تشکر
نظر
-
در اصل توسط majid abd پست شده است View Postگزارش پتایر امروزروی کدال اومد پتایرخریددوده را درشش ماهه دوم 3300 درنظرگرفته که با این نرخ سودسال بعد شدوص رویایی میشود.منتظر گزارشات پسهندهم هستیم درضمن شدوص یکی از سهامدارای شکربن هم است که شکربن مالک 40%پسهند میباشدودرحال حاضربابت تعدیل بالای پسهندبابت فروش زمینش نمادش متوقف است وسود خوبی هم نصیب شدوص میشود. الان شدوص وشکربن صنایع لاستیکی بخصوص پسهند پیرو همدیگه شدن وسودآوری آنها مشترک شده
با این همه درسته در وسط راه امدیم ولی خوب ما به همین هم راضی هستیم ..شفارس هم سر جاش هست..
نظر
-
در اصل توسط other پست شده است View Postدرود بر شما جناب پرریسک
آیا می توان از گروه قند خارج شد و سهمی رو برگزید که جبران ضرر گردد؟
مرسی
دوست من خیلی وقت قبل تر سیگنال خروج از گروه قند رو دادیم وحتی در صف خرید ولی خوب امان از تعصب ...
گروه قند همچنان در روند نزولی هستن وفعلا برا ورود پیشنهاد نمی شن ..
دوست من حواستون به شدوص باشه ..سهمی که فکر کنم بتونه جبران ضرر خیلی ها رو بکنه با هدف 800 تومن فعلا ..
به صورت پله ای می تونید وارد بشید ..هر 10 درصد یک پله..
نظر
نظر