چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط amir99ir پست شده است View Post
    اتفاقاً دولت واقفه و واسه همین هم میاد و از اونایی حمایت می کنه که مشکل دارن نه اونایی که وضعشون خوبه. چون منطقی نیست وقتی ایران خودرو مثلاً این همه مشکل داره و گفته نمی تونم ادامه بدم، وقتی خودش نداره حقوق بده، وقتی یه سری داروها نایاب شده، بیاد گاز مفت بده پتروشیمی ها که با حاشیه سود 60 درصد تعدیل مثبت بدن.
    دوم اینکه اگه اوضاع خوب باشه من چرا وقتی می تونم 20 درصد سود بدون ریسک بگیرم باید بیام مثلاً پردیس رو با سود 1000 تومنی بخرم 7000 تومان! شرکتی که داره بیش از ظرفیت کار می کنه و تنها اتکای تعدیلاتش هم خوراک ارزون و افزایش نرخ ارزه.
    دوست محترم
    اولا منظور منو نفهمیدی اونا وضعشون خرابه ,دولت نمی آید اینرا هم وضعشون خرابه کنه اگر به یکباره این کار بکنه اقتصاد تعطیل ؟؟/؟؟؟
    اگر بخواهد این کار رو انجام بده به مرور زمان
    بعد از اون محاسبه خوراک به قیمت ارز مبادلاتی سود بعضی از شرکت ها افزایش خواهد چرا؟ اجازه فروش محصولات به نرخ ارز مبادلاتی مثل صنعت پالایشگاهی
    دوما " شما مثلا نگاهی به صورتهای مالی پردیس انداختی قیمت گاز 75 تومانی چند درصد بهای تمام شده و چند درصد فروش را شامل می شه
    حال اگر قیمت گاز سه برابر بشه چه تاثیری بروی سود شرکت می گذارد آیا سود شرکت نصف می شه ؟ 1/4 می شه ؟؟؟؟ چقدر می شه ؟؟؟
    ظرفیت تولید شرکت چقدره ؟؟؟؟
    حاشیه سود شرکت چقدر ؟؟؟؟
    پیش بینی فروش نرخ اوره چقدره ؟؟؟
    من چند تا از این سوال ها به صورت تقریبی آنچیزی که در ذهنم است جواب می دهم بعد تمام
    1 - حاشیه سود شرکت حدود 70- 80 درصد فروشه
    2- ظرفیت تولید شرکت به حدود 3 میلیون تن خواهد رسید پس بیش از ظرفیت اسمی تولید می کنه چیز بی موردیه
    3-درصورت افزایش نرخ خوراک حتی به سه برابر سود شرکت از 1000 به 900 خواهد رسید.
    4- فکر می کنم نرخ فروش را 390 دلار گرفته حال پیش بینی افزایش اوره به قیمت بالای 500 دلار هم می ره و بعد تعدیلات سود

همانگونه که گفتم متاسفانه من پردیس را در 4500 فروختم ولی پیش بینی می کنم تا آخر سال حدود 60 % بازدهی بده بجای پردیس پارسان خریدم

با توجه به اینکه تمام بحث ها قبلا انجام شده ودر تاپیک موجود است من یکی از ادامه بحث خودداری می کنم

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط amir99ir پست شده است View Post
      دوست عزیز من با 90 درصد حرف شما موافقم ولی یک چیز رو نمی فهمم اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین. کسری بودجه رو به افزایش شدیده نقدینگی شدید صعودی تورم بیداد می کنه و فشار تحریم ها هم قرار به طور بی سابقه افزایش بیابد. قبول.

اول اینکه اگه یه نگاهی به این متن تحریم های جدید بندازید توش به دقت اسم محصولاتی که ایران صادر می کنه مثل اوره و متانول رو آورده. اگه این به صورت اثرگذار اجرایی بشه، اونوقت این شرکت های دلبری که دیگه نمی تونن صادر کنند، اگر هم که بی اثر باشه پس دلبر حرکت خاصی نخواهد داشت.

دوم اینکه در صورتی که فشار کسری بودجه زیاد بشه و دولت بی پول باشه امکان نداره گاز رو به قیمت قبلی بده، برق و آب شرکت هایی که سودشون دوبرابر شده رو حتماً افزایش می ده، حق مالکانه معادن رو قطعاً می بره بالا. شما در نظر بگیر دولت بی پول که می خواد درآمدزایی بکنه از یک طرف با خانوارهای بی پول و تورم زده طرفه و از یک طرف با یک سری شرکت پتروشیمی و معدنی و فلزی که سودشون دوبرابر شده است. خب معلومه که میاد سر بخت شرکت ها چون فشار بر خانوارها در شرایط فعلی عوارض اجتماعی داره و با مخالفت های شدید روبرو می شه.

سؤال من اینه که چطور ممکنه وضعیت بدتر و بدتر بشه ولی شرکت ها مثل گل و بلبل کار کنن و تعدیل مثبت بدن. خب اگه اینطوره آمریکا هم بیاد واسه اینکه بازارش بهبود پیدا کنه کسری بودجشو شدید افزایش بده، و بخواد که بقیه تحریمش کنن!
      کجا وضع کل وبلبل شده ..ما همچین حرفی زدیم ..اکثر شرکتها یا همون تولید سال قبل داشتن یا کاهش تولید ..فقط نرخ دلار نجاتشون داده همین ..به غیر سهام دلبری شما سهام سودده به ما نشون بده..

کل بورس ورشکست شده ..؟؟؟

خوب قیمت حامل ها بیاد بالا وقتی سهام دلبری نتونن با این نرخ دلبر وبا این سوداوری بالا دوام بیارن شما انتظار داری چه سهمی بیاد بالا ؟؟؟؟

در اخر گفتم ارزش جایگزینی شرکتها در قیاس با دلبر مفت مفت شده وشاید دلیل خرید این باشه ودیگر سود مهم نیست ..ودر ضمن صحبت از ارقام بالا برا دلبر هست .با دلبر بالای 4000 در صورت عدم توافق باز هم سهام دلبری توان سودسازی بالا خواهند داشت با وجود تحریمها وبا وجود چند برابر شدن نرخ حامل های انرژی و.....

در ضمن سهام دلبری پی برای زیر 5 دارن واگر این ریسک ها نبود که الان پی برای اونها بالای 10 بود ...همه چیز را در نظر گرفته ایم وبازار سهام بسیار باهوش دراد عمل می کند ..

در اخر حد ضرر داریم بارها گفتم سهم طلا هم باشه حد ضرر بشکنه خروج می کنیم مشکل اینجاست حد ضرر را نشکته ...وقتی نشکسته شما انتظار داری بنده اعلام خروج کنم ...در روند صعودی فقط سهامداری ..

نظر

• ایمان صالح
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 71

سلام.کسی از شاراک خبری نداره؟

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          کجا وضع کل وبلبل شده ..ما همچین حرفی زدیم ..اکثر شرکتها یا همون تولید سال قبل داشتن یا کاهش تولید ..فقط نرخ دلار نجاتشون داده همین ..به غیر سهام دلبری شما سهام سودده به ما نشون بده..

کل بورس ورشکست شده ..؟؟؟

خوب قیمت حامل ها بیاد بالا وقتی سهام دلبری نتونن با این نرخ دلبر وبا این سوداوری بالا دوام بیارن شما انتظار داری چه سهمی بیاد بالا ؟؟؟؟

در اخر گفتم ارزش جایگزینی شرکتها در قیاس با دلبر مفت مفت شده وشاید دلیل خرید این باشه ودیگر سود مهم نیست ..ودر ضمن صحبت از ارقام بالا برا دلبر هست .با دلبر بالای 4000 در صورت عدم توافق باز هم سهام دلبری توان سودسازی بالا خواهند داشت با وجود تحریمها وبا وجود چند برابر شدن نرخ حامل های انرژی و.....

در ضمن سهام دلبری پی برای زیر 5 دارن واگر این ریسک ها نبود که الان پی برای اونها بالای 10 بود ...همه چیز را در نظر گرفته ایم وبازار سهام بسیار باهوش دراد عمل می کند ..

در اخر حد ضرر داریم بارها گفتم سهم طلا هم باشه حد ضرر بشکنه خروج می کنیم مشکل اینجاست حد ضرر را نشکته ...وقتی نشکسته شما انتظار داری بنده اعلام خروج کنم ...در روند صعودی فقط سهامداری ..
          با سلام تحلیل شما درست اگر باز هم عدم توافق داشتیم دلار رشد می کند ولی اگر تحریمی وضع شد که هیچ کشوری حق واردات هیچ گونه کالای صنعتی و مصرفی برای صنایع های خود را ندارد بعد آن موقع ایران چگونه می خواهد صادرات انجام دهد و تولید محصولات را به کدام کشور صادرات کند وقتی تمام راه ها بسته است ؟؟ با تشکر از جواب شما
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دوستان اینجا ما نگفتیم اوضاع کل وبلبل هست ..

بارها اشاره شد دلیل رشد بازار فقط نرخ دلبر وسهام دلبری هستن ..

وگرنه باهرا گفتیم به گروه خودرو به دید نوسان وارد بشید چون با این نرخ ارز ورشکست شدن اونم از مانی که زمانیاد بالای 280 بود ...

گروه تجهیزات گفتیم فقط به دید نوسان وارد بشید اونم از مانی که صدرا بالای 260 بود وهنوز به این منجلاب نیفتاده بود وبقیه گروه تجهیزات که عملا نابود شدن ..

گروه دارو بارها اشاره شد دوری کنید با این نرخ ارز حرفی برا گفتن ندارن ..

وکلی زا گروهها که از تحریمها اسیب دیدن ومی بینن...

بارها اشاره شد در کل بورس ایران روی هم رفته 20 تا شرکت سودده وخوب بقیه رو باید ریخت در زباله دانی وفقط نوسان اگر دوست داشتید مگر اینکه شرایط به کل عوض بشه یعنی توافق صورت بگیره وکشور در مدار رشد واقعی قرار بگیره ..

این رشد بورس نشاه نه رشد افتصادی نیست یلکه رشد ناشی از تورم وارز بالای 2500 هست ..

فعلا که توافق دیده نمیشه دیده نمیشه فعلا تنهای گروهیی که می تونن کمی سود بودن همین سهام ارزی هستن ..

حالا اگر کسی به اینده اقتصادی کشور بدبین هست واینده رو وخیم می بینه بحثش جدا باید به کل از بورس خارج بشه ..اصلا این شخص در بورس چه می کنه ؟؟؟

ولی ما در بدترین شرایط هم در بورس فعال بوده وهستیم وخواهیم بود وتلاش ما اول حفظ سرمایه بعد کسب سود هست ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
              با سلام تحلیل شما درست اگر باز هم عدم توافق داشتیم دلار رشد می کند ولی اگر تحریمی وضع شد که هیچ کشوری حق واردات هیچ گونه کالای صنعتی و مصرفی برای صنایع های خود را ندارد بعد آن موقع ایران چگونه می خواهد صادرات انجام دهد و تولید محصولات را به کدام کشور صادرات کند وقتی تمام راه ها بسته است ؟؟ با تشکر از جواب شما
              با سلام..
              فعلا که در گزارشات که بنده دیدم ودر کدال موجود هست فروش وتولید به خوبی داره صورت میگیره ومکشلی نیست ...در چند تا هست ولی اکثر سهام ارزی تولید فروش عالی بوده ..

هر وقت همچین تحریمی وضع شد مطمئن باشید ما هم خبردار می شویم ..دیگر اونهایی که تو بورس هستن تمام اخبار رو از تمام منابع دنبال می کنن ..ان وقت تصمیم درست را خواهیم گرفت ولی مطمئن باشید باز هم در ان شریاط سهامی در بورس خواهند بود که از ان شرایط وخیم اگر خدای ناکرده پیش بیادد سود خواهند برد ..باید استراتژی را عوض کینم .

پس فعلا اتفاقی رخ نداده وهمه جا امن وامان هست وروند صعودی وما هم سهامدار ..با داشتن حد ضرر..

نظر

• amir99ir
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 31

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                دوست محترم
                اولا منظور منو نفهمیدی اونا وضعشون خرابه ,دولت نمی آید اینرا هم وضعشون خرابه کنه اگر به یکباره این کار بکنه اقتصاد تعطیل ؟؟/؟؟؟
                اگر بخواهد این کار رو انجام بده به مرور زمان
                بعد از اون محاسبه خوراک به قیمت ارز مبادلاتی سود بعضی از شرکت ها افزایش خواهد چرا؟ اجازه فروش محصولات به نرخ ارز مبادلاتی مثل صنعت پالایشگاهی
                دوما " شما مثلا نگاهی به صورتهای مالی پردیس انداختی قیمت گاز 75 تومانی چند درصد بهای تمام شده و چند درصد فروش را شامل می شه
                حال اگر قیمت گاز سه برابر بشه چه تاثیری بروی سود شرکت می گذارد آیا سود شرکت نصف می شه ؟ 1/4 می شه ؟؟؟؟ چقدر می شه ؟؟؟
                ظرفیت تولید شرکت چقدره ؟؟؟؟
                حاشیه سود شرکت چقدر ؟؟؟؟
                پیش بینی فروش نرخ اوره چقدره ؟؟؟
                من چند تا از این سوال ها به صورت تقریبی آنچیزی که در ذهنم است جواب می دهم بعد تمام
                1 - حاشیه سود شرکت حدود 70- 80 درصد فروشه
                2- ظرفیت تولید شرکت به حدود 3 میلیون تن خواهد رسید پس بیش از ظرفیت اسمی تولید می کنه چیز بی موردیه
                3-درصورت افزایش نرخ خوراک حتی به سه برابر سود شرکت از 1000 به 900 خواهد رسید.
                4- فکر می کنم نرخ فروش را 390 دلار گرفته حال پیش بینی افزایش اوره به قیمت بالای 500 دلار هم می ره و بعد تعدیلات سود

همانگونه که گفتم متاسفانه من پردیس را در 4500 فروختم ولی پیش بینی می کنم تا آخر سال حدود 60 % بازدهی بده بجای پردیس پارسان خریدم

با توجه به اینکه تمام بحث ها قبلا انجام شده ودر تاپیک موجود است من یکی از ادامه بحث خودداری می کنم
                دوست عزیز داریم موضوع رو باز می کنیم دعوا که نمی کنیم. من نگفتم گاز رو گرون کنن سود اینا نصف میشه، اتفاقاً نمی شه چون حاشیه سودشون بالاست. افزایش سود اینها به دلیل افزایش نرخ دلار بوده که اگه تثبیت بشه خیلی نمیشه امید داشت به رشد سود بعد از این. نکته اینه که شرکت داره با 90 درصد ظرفیت به گفته خودش کار می کنه. یعنی اگه این 90 درصد روبکنه 100 درصد و اوره هم به قول شما بشه 500 دلار، ( با توجه به اینکه آمونیاک پیش بینی می شه نزولی باشه) سودش از 1000 تومان می خواه بشه چند تومن؟ 1300 تومن؟ خب این دیگه پرشه باز هم می خواد 5800 ارزش داشته باشه با پی بر ای 4.5 که 20 درصد بیشتر از قیمت فعلی شه. یعنی سال دیگه می خواد 20 درصد بازده بده که میشه اوراق مشارکت بدون ریسک!
                تازه قیمت های جهانی از کجا شما مطمئنی که اوره میشه 500 دلار؟ اگه اینقدر مطمئنیم که بریم یه موقعیت خرید اوره تو فارکس باز کنیم از کل بورس بیشتر پول در میاریم.
                ارزش جایگزینی هم این شرکت های پتروشیمی که ما داریم متوسط 1 میلیارد دلار میشه ساختشون. حالا شما با ارزش بازار اینا مقایسه کنید.
                البته من به ارزشمند بودن این شرکت ها و سودآوری آنها و مزیت نسبی اقتصاد ایران در این صنعت اعتقاد دارم. ولی قیمت ها به نظر من پر هست و بعد از این بیشتر از 20، 30 درصد آنهم با اما و اگر بازده نخواهند داشت. اون وقتی که پردیس 2800 تومن بود باید می خریدیم که تا الان بیشتر از 70 درصد بازده گرفته باشیم. یا خارک 1300 تومنی خریدنی بود ولی الان خیلی قیمت ها پر شده به نظر من.
                آخرین ویرایش توسط amir99ir؛ 2012/11/30, 16:11.

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

گروه روي

نمي توان با روند جنگيد، اين جمله اي كه به وفور در بورس شنيده ايد.

اين هفته عده اي كه نمي خواستند، گروه استارت خودشو بزنه، در روز چهارشنبه با درج خبر افزايش قيمت خاك در بورس نيوز سعي در منفي كردن روند مثبت نمودن، خبري كه خيلي وقته اومده و تاثير بر افزايش روند سوددهي گروه نخواهد داشت.

متاسفانه اين بازيگران در مقابله با روند مثبت ايجاد شده در اين گروه ايستادن...
                  اما از آنجا كه بايد جمله اول رو در بورس با طلا نوشت، باز هم روند اين بار در قيمت جهاني به كمك آمد.
                  در هر حال در صورتيكه بخواهند در اين هفته نيز بازي مقابله با سهم رو اجرا كنند، بدجور از بازار ركب خواهند خورد.
                  فردا اول وقت احتمالا بين 100.000 تا 200.000 كروي بخرم

استارت اين گروه كم كم 30% است.
                  گزارشهاي 9 ماهه هم به زودي آماده ارسال مي شوند.

پرسود باشيد
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• shams50
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 48

جعفر جان به نظرتون تعویض ذوب با فاسمین برای فردا خوبه یا با ذوب بمونیم
                    مممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• shams50
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 48

یک سوال دیگه هم داشتم
                      تعویض کرمانشا رو با فولاد صلاح می دانید

ممنون از بزرگواریتون

نظر

• farid
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 109

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        اقا حبر دیگه ای ندادن این دوستتون؟؟از محتوای پیش بینی مثلا و یا....
                        خبر که در همون حدی که خودتون میدونید. پیش بینی همون 1597 ریال که دوستان زودتر اطلاع رسانی کرده بودن. اگه خبر دیگه ای گرفتم حتما اطلاع میدم.

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                          گروه روي

نمي توان با روند جنگيد، اين جمله اي كه به وفور در بورس شنيده ايد.

اين هفته عده اي كه نمي خواستند، گروه استارت خودشو بزنه، در روز چهارشنبه با درج خبر افزايش قيمت خاك در بورس نيوز سعي در منفي كردن روند مثبت نمودن، خبري كه خيلي وقته اومده و تاثير بر افزايش روند سوددهي گروه نخواهد داشت.

متاسفانه اين بازيگران در مقابله با روند مثبت ايجاد شده در اين گروه ايستادن...
                          اما از آنجا كه بايد جمله اول رو در بورس با طلا نوشت، باز هم روند اين بار در قيمت جهاني به كمك آمد.
                          در هر حال در صورتيكه بخواهند در اين هفته نيز بازي مقابله با سهم رو اجرا كنند، بدجور از بازار ركب خواهند خورد.
                          فردا اول وقت احتمالا بين 100.000 تا 200.000 كروي بخرم

استارت اين گروه كم كم 30% است.
                          گزارشهاي 9 ماهه هم به زودي آماده ارسال مي شوند.

پرسود باشيد
                          با اين قيمت دلار يعني 2500 تومان و 2800 توماني شاخص 33 هزار 34، 35 يا 40 هزار مينيمم مطلق است.
                          خيلي خيلي زودتر از آنچه كه فكرش را بكنيم، شاخص 40 هزار رو طي خواهد كرد.
                          حجم معاملات بازار هم 135 ميليارد تومان رسيده، كه خود نشانگر روزهاي خوش آينده است.

عوامل كه در رابطه سياسي هم مطرح است، كمابيش روزهاي آرامي همراه با بالا و پايين هاي خودش را طي مي كند.
                          اينقدر تورم و قيمت بالاي دلار بر رشد بازار تاثيرگذار خواهد بود، كه ديگر عوامل در مقابلش حرفي براي گفتن ندارند.

سهام دلاري، سهام مورد توجه هستند.
                          سهام در كف هم هرچند گاهي نوسان خوبي خواهند داد.

دوستان استراتژي سود آور با خودتان

پرسود باشيد
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• آواچی
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 337

آمانو: هیئت آژانس به تهران می روند
                            مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: آژانس از این نشست به عنوان فرصتی برای دادن اجازه به بازرسان برای دسترسی فوری به سایت پارچین استفاده می کند.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به سفر هیئتی از آژانس به تهران در روز 23 آذر ماه، درباره حل برنامه هسته ای ایران به شیوه ای دیپلماتیک ابراز امیدواری کرد.

به گزارش مهر به نقل از رادیو لیبرتی، یوکیو آمانو روز گذشته در نشست شورای حکام در وین اعلام کرد که نمایندگان وی 13 دسامبر (23 آذر ماه) برای گفتگو با مقامات ایرانی درباره برنامه هسته ای به تهران می آیند.

نظر

• شطرنج باز
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 169

تنها كسی است كه با دهان بسته هم میتوان صدایش كرد،
                              با پای شكسته هم میتوان سراغش رفت،
                              تنها خریداریست كه اجناس شكسته را بهتر برمیدارد،
                              تنهاكسی است كه وقتی همه رفتند میماند،
                              وقتی همه پشت كردند آغوش میگشاید،
                              وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود و
                              تنها سلطانی است كه دلش با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه كردن.

خدایا شکرت که تورو داریم
                              سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• بابک خان
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 246

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                دوستان همیشه سعی کنید سهمی بخرید که اگر به اون سهم پی برای 5 که نه 4 دادید یعنی پی برای کف بازار سهم باز هم جای رشد داشته باشه ..بدانید اون سهم یک روزی رشد می کنه حتما حتما وشما هر قدر پایین تر تونسیتد بخرید که چه بهتر وتازه بازار اگر خواست به همون سهم پی برای 5 یا 6 یا 7 بده که اونوقت بازدهی شما دیگه اصلا قابل حساب نخواهد بود ...

چند نمونه مثال میزنم ..

برا قزوین انتاظر سود حداقل 100 وبا بالا رفتن شکر 150 داشتم وقیمت سهم زیر 340 بود ..پی بریا 4 میشد 400 و600 تومن با سودهای 100 و150 واز شانس ما زد بازار پی برای رو خیلی بالاتر برد 6 تا 7 وقیمت رسید به 1400 ...البته هنوز سود سهم نمایان نشده به این قیمتها رسید ..

بعدی ..بموتو ..320 بود انتظار سود 100 داشتم برا سال بعد با پی بریا 4 میشد 400 وسود مجمع 50 تومن گرفتیم قیمت در میاومد 450 یعنی 50 درصد بازدهی وامروز سهم با سود مجمع 390 هست واگر بازار بخواد پی بریا 6 بده به سود 100 تومن میشه 600...

بعدی سغرب ..قیمت سهم 260 بود .انتظار سود 120 داشتیم ...پی بریا 4 می دادم قیمت سهم میشد 480 تومن وسهم درست تا نزدیک 500 تومن رشد کرد حالا بازار در اینده به گروه سیمان پی بریا 5 یا 6 بده ک باز هم رشد می کنه نیده هم سهم بازدهی نزدیک 100 درصد رو داد ..

سهم بعدی مارگارین ..برا این سهم سال بعد انتظار سود حداقل 100 دارم ...پی بریا 4 میشه 400 وبا 50 تومن سود مجمع قیمت در میاد 450 وسهم رو در زیر 380 می فروختن ..حالا این کف سود بود وگرنه سود 150 هم انتظار دارم وبازار بخوادپی برای 5 یا 6 یا 7 بده بازدهی رو حساب کنید ..

نمونه خیلی زیاده از گروه پترو کرمانشاه تا شپترو وکلی سهام دیگر ..

پس سهمی بخرید که رشد پیشخور نشده باشه ..
                                ممنونم پرریسک
                                من که همین چیرای ساده رو هم نمی دونستم
                                از تحلیلگرهای مختلف چند سالی هست که مطلب میخونم ولی تا الان از کسی مطلبی قابل فهم ترار این مطلبی که نوشتی برای نابلدها ندیدم.
                                من که خیلی چیزا دستگیرم شد.
                                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

در حال کار...
                                X