در اصل توسط amir99ir پست شده است
View Post
اولا منظور منو نفهمیدی اونا وضعشون خرابه ,دولت نمی آید اینرا هم وضعشون خرابه کنه اگر به یکباره این کار بکنه اقتصاد تعطیل ؟؟/؟؟؟
اگر بخواهد این کار رو انجام بده به مرور زمان
بعد از اون محاسبه خوراک به قیمت ارز مبادلاتی سود بعضی از شرکت ها افزایش خواهد چرا؟ اجازه فروش محصولات به نرخ ارز مبادلاتی مثل صنعت پالایشگاهی
دوما " شما مثلا نگاهی به صورتهای مالی پردیس انداختی قیمت گاز 75 تومانی چند درصد بهای تمام شده و چند درصد فروش را شامل می شه
حال اگر قیمت گاز سه برابر بشه چه تاثیری بروی سود شرکت می گذارد آیا سود شرکت نصف می شه ؟ 1/4 می شه ؟؟؟؟ چقدر می شه ؟؟؟
ظرفیت تولید شرکت چقدره ؟؟؟؟
حاشیه سود شرکت چقدر ؟؟؟؟
پیش بینی فروش نرخ اوره چقدره ؟؟؟
من چند تا از این سوال ها به صورت تقریبی آنچیزی که در ذهنم است جواب می دهم بعد تمام
1 - حاشیه سود شرکت حدود 70- 80 درصد فروشه
2- ظرفیت تولید شرکت به حدود 3 میلیون تن خواهد رسید پس بیش از ظرفیت اسمی تولید می کنه چیز بی موردیه
3-درصورت افزایش نرخ خوراک حتی به سه برابر سود شرکت از 1000 به 900 خواهد رسید.
4- فکر می کنم نرخ فروش را 390 دلار گرفته حال پیش بینی افزایش اوره به قیمت بالای 500 دلار هم می ره و بعد تعدیلات سود
همانگونه که گفتم متاسفانه من پردیس را در 4500 فروختم ولی پیش بینی می کنم تا آخر سال حدود 60 % بازدهی بده بجای پردیس پارسان خریدم
با توجه به اینکه تمام بحث ها قبلا انجام شده ودر تاپیک موجود است من یکی از ادامه بحث خودداری می کنم
نظر