در اصل توسط hamid_farahy پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
کاکو پرریسک
عامو تو کوجویی؟؟؟؟
ایشالو هرکجو که هستی صحیح و سلامت باشی.
همه بگین ایشالو...[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
سلام دوستان:
شاهد رشد چشمگیر قیمت های جهانی +طلا هستیم
Aluminium 2.140 $ +2,00%
Blei 2.292 $ +3,15%
Kupfer 8.148 $ +1,30%
Nickel 17.820 $ +3,37%
Zink 2.093 $ +2,59%
Zinn 22.875 $ +5,05%سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در مورد غیبت جعفر:
شایعات شما هم واسه خودش عالمی داره ها نشون میده واقعا بورسی هستید.خدمتتون عرض کنم که جعفر جان هم به زودی مین کمی مشغله دارن ودسترسی به اینترنت براشون ناممکم شده امروز فردا خواهند آمد و نه کارشناس شدن نه سرباز نه سهم به کسی انداختن و مطمین باشید که سالم وسلامت هستن فعلا با مطالب داغ اشکان و من و.....همینجا بمونید وجایی نرید.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در مورد مشکل سیمانی ها امروز پیگیر شدم که قطع گاز طبق سالهای گذشته واقعیت داره اما شرکت هایی که من پرسیدم برای امسال خرید مازوت نخواهندداشت چون بیش از نیاز تا پایان فصل سرما مازوت از قبل دارند واین مشکل بدون برنامه اتخاذ نشده و البته پیگیری ها و ترس سهامداران بجا وکارشایسته ایبوده اما سه راه برای این مشکل در حال حاضر پیشنهاد شده از طرف دولت:
1.طبق سال گذشته مابه تفاوت قیمت مازوت وگاز اینبار با قیمت 200تومان برای مازوت پراخت خواهدشد
2.افزایش قیمت برای سیمان با در نظر گرفتن شرایط حاشیه سود ثابت منظور خواهد شد
3.و چیزی که احتمال زیادداره آزاد سازی قیمت سیمان و آزادی عمل در فروش ارز صادراتی برای شرکت های سیمانیسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بنابر تکنیکال شاخص روند رشد بازار ادامه دار خواهد بود و جای هیچ ترسی هنوز نیست اما شاید کمی آرام تر وپیوسته تر شاخص مقاومت قوی و حساس 34000رو پیش رو داره و احتمال استراحت محدود و عقب زدن تا 32000هم میتونه باشه اما مهم اینه که تا همین محدوده از روند صعودی خودش خارج نمیشه و احتمال صعود بعد از این استراحت تا 44000هم بسیار زیاد خواهد بود فعلا منتظر میمونیم امیدوارم از این فاز استراحت هم بیشترین استفاده رو ببرید.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
دوستان گزارش غمارگ و غبشهر اومد روی سایت افزایش سرمایه غبشهر هم 75 درصد از سود انباشته ذکر شده و سود 1597 برای سال بعد اعلام کرده که عالی هست مبارک دوستان و جای پر ریسک عزیز خالی و اساتید نظر کار شناسی بدن . ممنون
نظر
-
در اصل توسط amir_s_75 پست شده است View Postشاراک رو چیکار کنیم
بفروشیم یا صبر کنیم ؟؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوستان گزارش غمارگ و غبشهر اومد روی سایت افزایش سرمایه غبشهر هم 75 درصد از سود انباشته ذکر شده و سود 1597 برای سال بعد اعلام کرده که عالی هست مبارک دوستان و جای پر ریسک عزیز خالی و اساتید نظر کار شناسی بدن . ممنونسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر مورد مشکل سیمانی ها امروز پیگیر شدم که قطع گاز طبق سالهای گذشته واقعیت داره اما شرکت هایی که من پرسیدم برای امسال خرید مازوت نخواهندداشت چون بیش از نیاز تا پایان فصل سرما مازوت از قبل دارند واین مشکل بدون برنامه اتخاذ نشده و البته پیگیری ها و ترس سهامداران بجا وکارشایسته ایبوده اما سه راه برای این مشکل در حال حاضر پیشنهاد شده از طرف دولت:
1.طبق سال گذشته مابه تفاوت قیمت مازوت وگاز اینبار با قیمت 200تومان برای مازوت پراخت خواهدشد
2.افزایش قیمت برای سیمان با در نظر گرفتن شرایط حاشیه سود ثابت منظور خواهد شد
3.و چیزی که احتمال زیادداره آزاد سازی قیمت سیمان و آزادی عمل در فروش ارز صادراتی برای شرکت های سیمانی
نظر
نظر