چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    پرریسک جان
    این ادبیاتت همچین اساسی تغییر کرده
    در حد انقلاب کبیر فرانسه
    همین
    حالا بد شده ..خوب شده ..

والا مسئولان بورس بلایی سرمون اوردن که همه چی ممکنه ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
      =((
      بالای 538 تومن روند صعودی داره ..با حد ضرر 538 تومن نگهداری کنید ..بنیادی هم بیشتر سود غیر عملیاتی فکر کنم باشه ..

نظر

• saeedte
        عضو فعال
        • May 2012
        • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        بله غگل برتر هست چون وارادات نداره واین ریسک درش نیست ..ولی خوب سهم کم معامله ای هست ..

یادمه زمگسا رو در زیر 1700 کشف کردم همون زمان در گزارش به افزایش سرمایه اشاره کرده بود ..حتی میزان شناورش رو کامل در اوردم ..حتی خرید هم کردم ..سهم یک ماه تمام در همون قیمت موند ..اعصاب ریخت به هم فروختم رفت ..

بعدش دیدید چه بازدهی داد ...در نوع خودش بسیرا عالی بود ..حتی به دوستان در تالار توصیه هم کردم برا خرید ..گفتن این سهام رو از کجا میاری اصلا اسمش رو ما نشنیدیم ولی وقتی بازدهی داد اسمش تو خاطر همه ثبت شد...
        ممنون از جوابت
        میشه بگی تا آخر امسال چقدر میسازه به نظرت ؟
        برای مقایسه میپرسم
        چون غبشهر مثلا 400 میسازه سال بعد پی بر ای 5 قیمت میشه 2000 بازدهی 100% از قیمت فعلی
        اینم اگه بالای 600 بسازه به نظرم توان رقابت یکساله با غبشهر رو داره وگرنه غبشهر بیشتر بازدهی میده
        ممنون میشم نظرتو بگی همه استفاده کنیم :)

نظر

• aniant
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 52

روند سید که مثبت شد ایشاا... فردا بورس .......

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            با سلام خدمت پر ریسک عزیز
            میخواستو نظرتونو راجب خبهمن و وساخت بدونم؟آیا وارد روند صعود شده اند؟
            پر ریسک عزیز ج ما جا موند!!یادت رفت یا تکراری بود؟
            ممنون

نظر

• dowpal
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 78

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              حالا بد شده ..خوب شده ..

والا مسئولان بورس بلایی سرمون اوردن که همه چی ممکنه ...

ایشالا جدا از مسایل اسفناک اقتصاد امروز .... حوصله ات برای کسانی که دوستت دارن زیادتر میشه

سید ارادت داریم...یکطرفه !!

نظر

• کاوشگر
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 71

عجب فکر خامی.... می خواستم به فکر خودم با سرمایه گذاری تو بورس ماشینی که فروخته بودم تبدیل به احسنت کنم البته مثلا".... اما زهی خیال باطل .....ما کجا.....پولمون کجا.....بورسمون کجا ..... قیمت ماشین کجا
                یه مدتی بود که سپر به سپر با بورس در تعقیب ماشین بودم ولی فکر کنم این دفعه سیم گاز ماشین یکسره کرده باشه و اساسی ما رو جا گذاشته باشه...حالا دیگه چه فایده...ماشین یه وسیله مصرفی.بورس آخر سرمایه گذاری.خدا باعث و بانیشو .. خودتون بگید چیکار کنه....؟
                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

سلام. هرروز كه ميگذره به اين امضاء خودم توي كادر پائين بيشتر اعتقاد پيدا ميكنم!!! ما كه دنبال اقتصاد مملكتيم، وضعمون اينه! و يكي مثل خاوري كه به فكر خودش بود، وضعش اونه!!!
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• کاوشگر
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 71

درود بر پرریسک عزیز
                    با توجه به اینکه فرموده بودی اگه قراره سهمی بخرید خود جنس رو بخرید بهتره ،نظرت راجع به سهام ساختمانیها چیه؟چند روزه که مثبت دارن معامله میشن بنظرت وارد روند صعود نشدند؟ واسه این می گم سهام ،چون پولم به اصل جنس نمیرسه;)
                    و جوابت مثبت بود اولویت با کدوم سهام ساختمانی هست با تشکر
                    [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• nirvana_00
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 172

شاخص غذایی به نقطه حمایت بلند مدت خودش نزدیک می شه. انشالله دیگه کم کم می شه به صعود سهام غذایی امیدوار بود.

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

با سلام

پرریسک خان

خساپا و وساپا تکنیکالی تا کجا امکان رشد دارند؟

امروز سایپا حجم مبنایش را هم نداد و فردا بالای 20 میلیون صف خرید خواهد داشت.

با تصویب افزایش نرخ فروش در هیات وزیران امکان اقبال بازار و رشد 20 در صدی را دارد؟

تارگتشان تا کجاست؟

هر چند می دانم که دل خوشی از گروه خودرو ندارید ولی از حوزه تکنیکالی نظر دهید.

ممنون
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• eiman
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 144

سلام سید جعفر عزیز
                          شفارس رو بنظرت چیکار کنم؟
                          طبق گفته خودتون شدوص باید پیشش لنگ بندازه.....
                          شدوص رو روز بازگشایی روی 630 فروختم که پایین تر جایگزین کنم که این اتفاق نیفتاد . اما شفارس رو بعد از تعدیلش و بازگشایی گفتم بره بالاتر و نگهداشتم که همینجور داره میاد پایین.
                          بنظرت فروش یا نگهداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          ممنون

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                            درود بر پرریسک عزیز
                            با توجه به اینکه فرموده بودی اگه قراره سهمی بخرید خود جنس رو بخرید بهتره ،نظرت راجع به سهام ساختمانیها چیه؟چند روزه که مثبت دارن معامله میشن بنظرت وارد روند صعود نشدند؟ واسه این می گم سهام ،چون پولم به اصل جنس نمیرسه;)
                            و جوابت مثبت بود اولویت با کدوم سهام ساختمانی هست با تشکر
                            فقط جنبه شوخي :D
                            اگه مي خواي هفت نسل بعد خودت دعا به جونت كنند كه چه پدر وپدر بزرگ وجد اندر جد باحالي داشتيم چقدر آينده نگر بود وازاين حرفا برو ناقابل برج ميلادو بخر بنداز يه گوشه :D بعد ازمدتي ميشه برج افيل فرانسه نگو نگفتي :D
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

با این وضع فعلی پراید 20 میلیونی!! (جک قرن 21) و 206 55 میلیونی!! و خونه تو تهرانپارس متری 5 میلیون!!!!! و ......... ما تو بورس فقط سر خودمونو گرم کردیم...
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

دوست عزيز جناب دولت سلام
                                در مورد مطالبي كه فرموديد، كافي است به اين نكته توجه كنيد، كه زماني سهم صدرا 300 تومان سود سازي داشت و قيمت بالاي 2000 تومان و الان 6 ماهه متاسفانه به دليل مديريت نادرست 50 تومان زيان. زماني كنتور سازي 70 تومان آن را نمي خريدند، بعد از گذشت دو سه سال بالاي 1000 تومان برايش صف خريد شكل مي گرفت و خيلي از اين مثالها كه در بورس ديده ايم مانند كسرا، پتروشيمي ها و پالايشگاه ها.

زماني كه شما كنور زير 2000 تومان را خريد كرده بوديد، قيمت سنگ آهن زير 60 دلار بود و دلار حدود 1800 تومان. وضعيت اقتصادي دنيا در بحران قرار داشت و اميدي براي افزايش قيمتهاي جهاني وجود نداشت، اما آيا شرايط كنوني بدين گونه است؟
                                اگر ومعادن شرايط فعلي دلار و قيمت سنگ آهن را پيش بيني مي كرد، مطمينم حتي يك دانه سهم را در قيمت زير 2000 تومان نمي فروخت. كار به جاي رسيده است، كه خود ومعادن سهمي رو كه زير 2000 تومان فروخته نه براي حمايت، بلكه براي ارزشمندي بالاي 3000 تومان جمع مي كند. چون شرايط به كلي عوض تغيير كرده است. دلار بالاي 3500 تومان و هر تن سنگ آهن نزديك 100$ شده است. همانطور كه كنتور سازي شرايط برايش جوري رقم خورد، كه بالاي 12 برابر شد، شرايط براي سهام دلاري بخصوص سهامي مثل كنور جوري رقم خورده كه اين افزايش قيمتها هنوز آن گپ قيمتي كه وجود دارد، را پر نكرده است.
                                سود پيش بيني امسال 240 تومان بوده كه الان به دو برابر تعديل شده است.
                                و به راحتي سود كنور در چند ماه آينده چيزي بين دو الي سه برابر براي سال 92 خواهد شد. آيا شما مي توانيد سهم شركتي كه سودسازي 1500 تومان دارد، را 1500 تومان خريد كنيد؟؟قطعا جوابتان خير است.

موفق و پرسود باشيد.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X