چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • msa407
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 133

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    چطور وقتی شما در مورد سهم خودتون مطمن نیستید انقدر تو بوق و کرنا میکنید و بقیه رو به نادانی تشبیه میکنید از یه سهمی که اطلاعی ازش ندارید انقدر بد میگید . واقعا از کار شما متعجبم یه ذره تفکر و خویشتنداری برای مرد لازمه . با تشکر...
    ببینید دوستان نوحه خوندن و دعوا راه انداختن دیگه بسه! یکی دو نفر عصبانی بودند یه چیزی گفتن حالا اینقدر کش دادن نداره دیگه!
    خوب درس خوبی بود برامون هر کسی برای خودش درسی رو که گرفته یادداشت کنه که دفعه دیگه اشتباه نکنه
    [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• masood5173
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 71

بعد از سلام
      دوستان عزیز این قیمت در بازگشایی دوقولوها فقط وفقط بازیه زمان همه چی رو مشخص میکنه.
      320000 تا مارگارین 410 تومنی دارم
      112000 تا هم بهشهر 1530 تومنی
      اما یه دونه سهم زیر 50 درصد سود نمیفروشم
      اگه دوستی تونست سهمی رو معرفی کنه که تا پایان بهمن بالای 30 درصد بسازه ناخلف باشم اگر 10000 سهم غبشهر مجانی بهش ندم . این پست رو به خاطر داشته باشید تا پایان بهمن (قیمتهای امروز روغنی ها رو با سهام پیشنهادی شما یادداشت میکنم) که مقایسه کنیم
      ممنون میشم از پیشنهاد شما
      منتظر نظرات حضرات میمانم .
      الملک ا...

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

همه مي دانيم بازي كثيفي رو رو بعضي سهامها پياده مي كنن
        نمونه اش قندي ها
        حالا هم غبهشر و مارگارين
        تو غگل حسابدارشون مي ياد مي گه اوضاع خوب نيست ولي حاضر نيستن يه سهمم عرضه كنن
        سرمايه گذاري سپه سنگ انداخت و مدام عرضه كرد بعد نامه شفاف سازي حالا هم اين نوع باز كردنشون
        سهامها هيچ مشكلي ندارن منتهي ..........
        تقصير جناب پرريسك چيه؟
        بعدش ايشون از قيمت فكر كنم 1000 غبهشر و همچيني 260 تومن مارگارين مدام مي گفتن بخريد
        نمي دونم اينها چطور او دنيا جواب سهامداران جز كه سرمايه هاشون با كارهاشون داره از بين مي ره مي خوان بدن
        آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/12/12, 17:03.
        www.mahak-charity.org

نظر

• سهراب 1
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 159

در اصل توسط شاملو پست شده است View Post
          بجای موضع گرفتن و ناراحت شدن بررسی و تحلیل کنید از مغازه سرکوچه بپرسید بطری 810 گرمی را چند می خرد و بعد اقدام به محاسبه نمایید؟
          دوست عزيز قيمت بقالي سر كوچه ملاكي براي خريد نيست . همين قند و شكر تو مغازه ها با چه قيمتي فروخته ميشه و سهام قندي الان چه وضعيتي دارن . اين نوع تحليل ها هيچ وقت جواب نميده . بارها تو تاپيك همسايه كاربران اومدن گفتن كه قيمت يك كيلو قند در فلان فروشگاه اينقدره پس قنديها چه بخوان چه نخوان بايد رشد كنن . ولي نتيجه چي بود ؟ مي بينيم كه اكثر قنديها بيشتر از دو ماهه دارن درجا ميزنن .

نظر

• سهراب 1
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 159

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
            کدوم تعصب؟؟ مگر پی بر ای سهم چند شده بود که ما از روی تعصب نفروختیمش؟؟؟ یه مشت احمق از خدا بی خبر برای مال دنیا دست به هر حروم خوری می زنن، چرندیات رو به عنوان شفاف سازی می فرستن و... تا جو منفی ایجاد کنن. نه امسال هر سال از این مسائل داریم. اما در نهایت سهمی که ارزش داره به قیمت واقعیش می رسه
            شما مثل اينكه به قسمت دوم عرايض بنده توجه نكردي . ميگيد سهم به قيمت واقعي خودش ميرسه ، بله درسته ، ولي كي ؟ مهم اينه كه ما زمان و موقعيتهاي مناسبي كه در پيش هست رو از دست نديم . موفق باشيد .
            آخرین ویرایش توسط سهراب 1؛ 2012/12/12, 19:09.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

با سلام .
              دوستان عزیز جناب پرریسک هم تحلیل های بنیادیشون خوبه ...هم تکنیکال ....

در مورد دو سهم غمارگ و غبشهر : حتی اگر سود سال اینده اینها همان پیش بینی هایی باشد که اعلام کردن باز هم باید کم کم تعدیل منفی رو به بازار میدادن .........نه این که یک دفعه ...چطور تعدیل مثبت رو کم کم به بازار اعلام میکنن اما تعدیل منفی رو یک دفعه !!!

دوستان ببینید خودرویی ها هم تعدیل منفی داشتن .....ولی از همون اول نیومدن یک دفعه سودی که میتونن بسازن رو اعلام کنن چون یک دفعه ساپیا از 250 میرسید به 100 تومن فعلی .............الببته باز هم من میگم که دستکاری در گزارش شده ........و قضیه اینها از خودرویی ها جداست ..........وصحبت اینجاست که اگه مثلا سود واقعی غبشهر هم 150 بود باید ابتدا 330 رو میکردن 250 و کم کم تعدیل منفی میدادن که سهم با شیب ملایم پایین بیاد ...یعنی مثل خودرویی ها........

البته خیلی از دوستان هم این گزارش ها رو خوب میدونن و اولین پیش بینی رو با اولین پیش بینی قبلی مقایسه میکنن .......والبته به نظر من این چنین گزارش هایی مناسب نیست و سهم رو با افت مواجه میکنه .....

این که شرکت میاد در فاصله ی چند ماه سودش رو میکنه 330 و در فاصله ی کمتری سودش رو میکنه 156 .......این تقصیر جناب پرریسک یا بنده یا همه ی کسانی میگفتن این سهم ارزندست نیست ......ضمن اینکه شرکت قبلش شفاف سازی زده بود .......و همه ی شما اون شفاف سازی رو دیده بودید و همه اطلاع داشتیم .....پس اینکه به جای اشتباه در معاملات خود دنبال مقصر بگردیم دور از اخلاق است .......

جناب پر ریسک سهام خوب بازار رو گلچین میکردن و در این تاپیک قرار میدادن .......بیشترشون به هدف خورده ..........و این تاپیک 1560 صفحه ورق خورده ........و جز تاپیک های خوب این سایته .

و قطعا دلیل نبود ایشان این نیست که این دو سهم افتی داشتن ......چون ایشان به هیچ کس بدهکار نیستن ..........اگر دنبال مقصر میگردید مقصر مدیر مالی شرکت است و حسابرس ......چرا که سهم میاد 100 درصد تعدیل مثبت میده و سپس میاد همین تعدیل مثبت رو نصف میکنه ........ان هم در فاصله چند ماه ........مقصر این ها هستند .....
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/12, 19:42.
              ///

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

با سلام
                در مجمع باغمیشه 74 تومان تقسیم شد با توجه به این مسله هفته بعد تشکیل صف خرید برای ااس پ بعید نخواهد بود
                روز باز گشایی باغمیشه هم با توجه به سود 95 تومانی سال 92 زیر 250 تومان خریذنی است
                ضمنا تعدیل سود 1226 تومانی شبدیس با گزارش 9 ماهه نشان میدهد امکان یک تعدیل دیگر تا گزارش 12 ماهه بعید نیست

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  ممنون از پاسختون،منتظر پیش بینی دقیقتون از 92 هستیم...

همچنین خبر افزایش سرمایه.;)

با سلام
                  بررسی و پیش بینی سود سال 92 و 91 با مفرضات مختلف در تایپیک غبشهر

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

با احترام:

امیدوارم از نوسان سیمانی ها تا فعلا استفاده کرده باشید وبا یه سود خوب و دست پر خارج بشید....

امروز شاراک حمایت 766 و به قصد 733 شکوند

غبشهر هم همونطوری که گفته بودم به همراه غمارگ با سیاست های شرکت مبنی بر گرفتن مجوز افزایش قیمت در قیمت های پایین بازگشایی شد و غبشهر با شکست 1200 حداکثر به 1000خواهدرسید و در این شرایط با توجه به جو مثبت ایجادی در گزارش های 3 ماهه و 6 ماهه و.....در سال 92 و سود تقسیمی میتونه گزینه جذابی برای سرمایه گذاری باشه و نهایتا برای بلندمتی ها که هنوز هم بهترین گزینه است.....

بعضی سهم های خفته از برترین سهم های بازار هستن اما گویا دور از کمین سرمایه گذاران احساسی به آرامی راه مثبت رو پیش میرن ولی روزی همانند کفرا محکوم به صعود میشن البته که این سهم بسیار بزرگتر وبرتر از نه تنها کفرا که حتی برترین های بازاره و اون سهم طلایی آینده دار شلعاب هست که به زودی حرکات جالبی خواهدداشت دوستانی که به دنبال بی حاشیه گی وامنیت هستن برن وبررسی کنن حد ضرر هم نداره چون جای افتی هم نداره

دوستان سفارشم اینه که بازار به مقاومت 34000 نزدیک شده و رگشته بنابراین در افت موقتی نمادهای بزرگ مثل فملی و فولاد و فاسمین نباید شک کرد حالا اگه حرفه ای هستید میتونید بفروشید پایین هم بخرید اما خوب کاری استرس زا ومشکله واعصاب و قلب قویی میخواد که من اینو توصیه ندارم وبهترین کار اینه که با مبالغ نقدینگی تا بازگشت شاخص به نزدیکی 32000و پایان اصلاح برید روی نمادهای خوب کوچیک که از شنبه روز اونهاست نمادهایی مثل:

قزوین-قپیرا-قشهد-سدور-کفرا-شلعاب-شدوص-فلامی -فجام- و یا بزرگان بیشتر از ارزش ذاتی افت کرده مثل خودرویی ها

اما تنها برای مدتی که شاخص اصلاح میزنه و نه بلند مدت خصوصا خودرویی ها البته خوب شلعاب و فلامی و فجام و شدوص وسدرو بلند مدت هم خوب و از برترین ها هستن......
                    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/12, 20:36.
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

دوستان اگر سوالی در مورد حد ضرر و شرایط چارتی نمادی باشه بنده تا ساعاتی در خدمتتون هستم
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• رضا شمس
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 24

با سلام خدمتت آقای پر ریسک عزیز .از شما بابت حضور فعال در این فروم ومعرفی سهم های بسیار خوب وپربازده وآموزش مبانی بورس به کاربران سایت در فضای مجازی سپاسگذارم.و امیدوارم هر کجا هستید در پناه الطاف حق سربلند باشید.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام خدمت دوست عزیزم آریو جان

البته به این موارد هم باید توجه داشت:

1) همه حقوقی ها هم مثل اون حقوقی هایی که شما گفتید نیستند و من بعضی هاشون رو می شناسم که کارشناسانی عالی همانند همین جعفر عزیز در آنها فعالیت می کند و همه را نباید به یک چشم نگاه کرد. و شما هم فقط دارای نکات منفی رو میگی ، در حالیکه حقوقی های کاردرست هم خیلی داریم.

2)در خصوص فروش سهمهای حقوقی ها در قیمتهای پایینتر و خرید در قیمتهای بالاتر ، شما نباید این را به آنها خرده بگیرید ، چون بعضی از حقوقی ها اهدافی جهت کنترل قیمت سهم دارند که حتی مجبورند در این راه ضرر بدهند و وقتی موفق نمی شوند که سهم را کنترل کنند ، مجبور به جایگزینی سهم در قیمتهای بالاتری می شوند . ضمن آنکه همه ایده های فروش حقوقی در یه سهم کار خودشون نیست و بعضی هاش حالت دستوری از طرف دولت یا ... داره که بازار را حمایت یا بریزند ، به همین خاطر به این مورد خرید و فروش حقوقی ها هم نمی شود خرده گرفت.

3) در هر صورت بحث من ، بحث به مجمع نرفتن و همانطوری که گفتم ، بحثی بر سر حقوقی ها و نحوه و مدل خرید و فروششان ندارم.

کماکان صبر میکنیم ، ببینیم اونهایی که با سهم به مجمع می روند موفقترند و سودشون رو بعد از چندین ماه بعد می گیرند ، یا افرادی که سهام خوب رو در قیمتهای خوب شکار می کنند و ....

ضمنا" در بازار ایران کلا" باید با روند سهم پیش رفت . البته منظورم این نیست که وقتی سهمی صف خریده برید تو صف خرید یا فروش ، بلکه منظورم اینه که با روند نجنگید.

من خودم تو شرکت ساختمانی کار میکنم و وضعیت بسیار بسیار بد همه شرکتهای ساختمانی در سال 1391 مشهوده

دولت پول نداره که بخواد طلب شرکتها رو بده و اکثر شرکتهای ساختمانی دارند ورشکسته میشن

همین چند وقت پیش رفته بودیم سندیکای شرکتهای ساختمانی : میگفتن به جای طلبهاتون بهتون زمین میدیم و سهام عدالت و ....

گرانی مصالح ، عدم وجود خرید و فروش و راکد بودن بازار و کمبود بودجه های عمرانی و ... همه موجب ریزش این گروه هستند.

در هر صورت من نظرمو گفتم و به نظر من تقسیم سود بالایی در شرکتهای ساختمانی نخواهیم داشت و تازه اگر هم داشته باشیم
                          نظر من مخالف به مجمع رفتنه

به قول شما صبر بهترین چیز است ، صبر میکنیم ببینیم تو مجامع شرکتهای ساختمانی چه اتفاقی میفته و سودو کی میدن و چقدر میدن؟

به قول بابک عزیز صبر می کنیم تا مجامع
                          اولین مجمع (ثباغ ) که عالی بود حدود 30% تقسیم سود
                          ما که 230 تومان شکارش کرده بودیم حال منتظر بازگشائی آن هم هستیم اگر همان 230 باز بشه = سود مجمع می شه رایگان حالا هر وقت سود رو بده خدا بده برکت 35 درصد در عرض دو ماه
                          وقتی می گوییم قیمت ثباغ - ثتران - ثشرق و آس پ مفت هستش بیراهه نگفتیم منتظر مجامع بعدی نیز می مانیم
                          موفق باشید

نظر

• Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                            شما مثل اينكه به قسمت دوم عرايض بنده توجه نكردي . ميگيد سهم به قيمت واقعي خودش ميرسه ، بله درسته ، ولي كي ؟ مهم اينه كه ما زمان و موقعيتهاي مناسبي كه در پيش هست رو از دست نديم . موفق باشيد .
                            منظور بنده صرفا اون بخش تعصبش بود. خرید و نگهداری این سهم ها با توجه به ای پی اس اونها مبنای عقلی داشت و متعصبانه نبود. حالا یک عده تلاش کردن با هر بی آبرویی سهم ها رو خراب کنن به فضای فاسد شده اقتصادی برمیگرده نه تعصب.
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mohamadzakeri
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 48

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                              دوستان اگر سوالی در مورد حد ضرر و شرایط چارتی نمادی باشه بنده تا ساعاتی در خدمتتون هستم
                              سلام، لطفا اگر مقدور است یک تحلیل از سشرق بگذارید.
                              الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• mani_slash
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 267

ازغپینو،کساوه بفرمایید.هر2صفشونودادن.

نظر

در حال کار...
                                X