در اصل توسط ".احسان." پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postاحسان جان سلام...در ارزنده بودن این سهم شکی نیست...بنده غگل ندارم اما قوانین سایت اجازه تشکیل گروه رو نمی ده... ضمناً روی قول کسی حساب نکن...به قول پرریسک عزیز"حتی به پرریسک هم اعتماد نکن"
اوكي....ميگذاريم بازار خودش تصميم بگيرد...قطعا درست تصميم خواهد گرفت....
پرسود باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام شفاف سازی عزیز.
لطفاً ومعادن و پارسان و وغدیر با اون مدیریت قوی رو با وبانک که از مدیریت ضعیفی برخوردار است و 8 سال برخی از دوستان رو با یه شایعه افزایش سرمایه 400 درصدی یه لنگه پا نگه داشتن یکی نکنین...بنده سهامدار 8 ساله این سهم بودم و در 313 تومن خارج شدم و اون پول رو تا الان 50 درصد افزایش دادم... توی این سهم طلا هم پیدا بشه من یکی نیستم...والسلام
جناب کهنه سوار عزیز
کاملا حق با شماست با این سهم مطمئنا" سهامداری نخواهم کرد دو هفته ایست در 270 وارد شدم و خوشبختانه گرفت قابل قیاس با ومعادن - وغدیر - پارسان نیست ولی الان می توان یک نوسان خوب گرفت و ولش کرد به امان خدا مثل وصندوق که یک رالی دو سه ماهه به بازدهی 100% نزدیک شده خودم فکرش نمی کردم
بازهم تشکر می کنم از حسن نظرتان
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postراستی ..... اونایی که میگن بازار میریزه و قندیا میرن بالا.......... انتظار دارن پتروها و معدنیهای غولهای ایران با p.e های نه چندان زیاد و با تعدیلهای سنگین قیمتشون بریزه بعد قندیهایی که الانشم از شدت حباب دارن میترکن برن بالا؟! قندی فعلا چیزی نداره جز سفته بازی (در فرض اومدن بالا)
نظر
-
-
پرریسک عزیز خسته نباشی.
فملی و چجوری میبینی؟
امروز معاملاتش خیلی جالب بود.آخرین ویرایش توسط محمدرضا 87؛ 2012/12/23, 22:18.
نظر
-
جناب پر ریسک به تعداد زیادی وبشهر در قیمت 210 تومان دارم آیا آنها را با ضرر بفروشم و شاراک اضافه کنم یا نه البته شاراک
هم 10000 تایی در قیمت 740 دارم و با توجه به رشد شاخص متاسفانه در ضرر بالایی هستم آخه سبد سهام من غمارگ 395
هست که این چند روز میانگین آوردم رو 340 و قندی قشرین و قشکر دارم خلاصه کلی تو ضرر هستم اگر لطف کنیید و راهنمایی
فرمایید سپاسگزار می شوم مرسی
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبهترین روش تعویض سهام رشد کرده با رشد نکرده هست ..
مثال بنده خارک داشتم در تعویض اون با شیراز شاراک درنگ نمی کردم ...
سهام رشد کرده رو با رشد نکرده ها تعویض کنید تا سودتان چند برابر شود ..
شما با تعویض شاراک و کرماشا موافقی؟؟ یا تفاوتی نداره درصد رشدشون از امروز؟:-/"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
غمارگ:سود30/9/91حدود110تومن-تقسیم سودحدود50تومن-سود30/9/92بافرض عدم افزایش قیمت روغن حداقل100تومن وباافزایش قیمت روغن(که حتمی است) خیلی بیشتر-فروش زمین حداکثرتاپایان سال بعدوشناسایی سودغیرعملیاتی حداقل150تومنی به ازای هرسهم-میانگینp/eبازارنزدیک6.....قیمت کنونی حدود320تومن!....
غبشهر:سود30/9/90بین350الی400تومن-تقسیم سود150الی200تومنی-سود30/9/92بافرض عدم افزایش قیمت روغن حداقل350تومن-سود30/9/92بافرض افزایش قیمت روغن(که حتمی است)حداقل400تومن(400الی500)-
افزایش سرمایه 75درصدازسودانباشته-میانگینp/eبازارنزدیک به6...قیمت کنونی حدود1100تومن!....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
حداکثرتاپایان هفته تک سهم دوقلوهای روغنی میشم چون
معتقدم تاچندماه دیگه 100درصدبازدهی میدن..بزاربازاربفروشه وماهم توقیمت مناسب سبدمون روپرکنیم...یادفولادچندهفته پیش میفتم که تومنفی شدنش اصلاناراحت نشده وبه فولاداضافه میکردمچون به بازدهی فولادمطمئن بودم دوستان فولادروتو340تومن میفروختن ومااضافه میکردیم وهمین دوستان امروزبرای فولاد500تومنی میرن توصف...امیدوارم بتونم توهمین قیمتهاسبدم روازاین دوقلوهاپرکنم وبرای اولین بارتک سهم بشم چون ارزون ترین وارزنده ترین سهم بازارهستند...
نظر
-
در اصل توسط afshin1763 پست شده استدر اصل توسط احسان_بورس پست شده استكوچكترين شكي نداشته باشيد كه قيمت دلار اين دو روز براي تثبيت قيمتهاي سكه و حتي گران شدن آن بكار برده شد....با توجه به كاهش قيمت جهاني انس طلا.....
قيمت بازار آزاد دلار كنترل شده است، و به دليل جلوگيري از قاچاق طلا از كشور....مطمين باشيد....
@@3
همانطور كه خيلي از دوستانم كه دلارهاي زير 2000 تومان رو خريد كرده بودند، اين كار را كرده اند. حتي در اين دو روز اخير يكي از دوستان تماس گرفته و در مورد خروج از دلار مشورت مي گرفت....
سال پيش در سايت تالار بورس در تاپيك سهام طلايي 11 دسامبر 2011 نوشتم:
در اصل توسط ".احسان." پست شده استحجم عظیم نقدینگی کشور، به همراه نرخ سود بانکی پایین باعث شده است، که نقدینگی به بازار دلار و طلا متمایل شود. دولت و متصدی امور اقتصادی یعنی وزارت اقتصاد اگر میخواهد که که تا حدودی نقدینگی بازار را کنترل کند. باید دیگر دست روی دست نگذاشته و اعتماد را به بازار سرمایه برگردانند. وگرنه هجوم نقدینگی به بازارهای غیر تولیدی همچون طلا و ارز باعث مشکلاتی برای مملکت شده که جبران آن بسیار سخت است. باید با این شرایط نقدینگی جامعه معاملات بازار سرمایه به حدود 300 تا 1000میلیارد تومان در هر روز برسد تا بازار ارز و طلا قابل کنترل شوند. متاسفانه بورس به فراموشی سپرده شده و اگر روند مثبت ادامه پیدا نکند، اختلالات عظیمی در بلند مدت در شبکه اقتصادی کشور بوجود خواهد آمد. امیدوارم هرچند کم.....
امروز ديديم حجم بازار به بالاي 300 ميليارد تومان رسيد ....يعني ابتداي بازه اي كه پيش بيني كرده بودم...تا بالاي 1000 ميليارد تومان نيز جا دارد.....
اين بازار هرچه كه بزرگ و بزرگ تر شود به هر دليل به خصوص قيمت نرخ ارز
سرمايه هاي زيادي رو به سمت خودش مي كشاند، در نتيجه به عنوان يك جاذب قدرتمند نقدينگي مي تواند دو سه سال فعاليت خود را ادامه دهد و از التهاب در ديگر بازارهاي كاذب جلوگيري كند. سهام با پي بر اي هاي بالاي 20 رو هم تجربه كنند....
بنابراين ممكن است دلار افزايش پيدا كند، كه بالطبع به دنبال آن بورس رشد قدرتمندتري را خواهد داشت....
نگاه كنيد حجم عظيم نقدينگي به بازار سرازير شده و ديگر اين امر حالا حالاها برگشت پذير نيست، كه به حرف من يا حرف دلال ارز باشد....
از امروز هم در نظر بگيريم تا شرايط بعدي بازار بورس از دلار به هر قيمت جلوتر خواهد بود....آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postغمارگ:سود30/9/91حدود110تومن-تقسیم سودحدود50تومن-سود30/9/92بافرض عدم افزایش قیمت روغن حداقل100تومن وباافزایش قیمت روغن(که حتمی است) خیلی بیشتر-فروش زمین حداکثرتاپایان سال بعدوشناسایی سودغیرعملیاتی حداقل150تومنی به ازای هرسهم-میانگینp/eبازارنزدیک6.....قیمت کنونی حدود320تومن!....
غبشهر:سود30/9/90بین350الی400تومن-تقسیم سود150الی200تومنی-سود30/9/92بافرض عدم افزایش قیمت روغن حداقل350تومن-سود30/9/92بافرض افزایش قیمت روغن(که حتمی است)حداقل400تومن(400الی500)-
افزایش سرمایه 75درصدازسودانباشته-میانگینp/eبازارنزدیک به6...قیمت کنونی حدود1100تومن!....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
حداکثرتاپایان هفته تک سهم دوقلوهای روغنی میشم چون
معتقدم تاچندماه دیگه 100درصدبازدهی میدن..بزاربازاربفروشه وماهم توقیمت مناسب سبدمون روپرکنیم...یادفولادچندهفته پیش میفتم که تومنفی شدنش اصلاناراحت نشده وبه فولاداضافه میکردمچون به بازدهی فولادمطمئن بودم دوستان فولادروتو340تومن میفروختن ومااضافه میکردیم وهمین دوستان امروزبرای فولاد500تومنی میرن توصف...امیدوارم بتونم توهمین قیمتهاسبدم روازاین دوقلوهاپرکنم وبرای اولین بارتک سهم بشم چون ارزون ترین وارزنده ترین سهم بازارهستند...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر